icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
zlatat
13. dec 2012

@somsa tak to budeme spolu testovať? 😉

somsa
13. dec 2012

ano... už som si aj vyhliadla že DM drogeria je otvorena 24.teho až do 11tej takže ak bude treba sa poistit dalsimi 10 testami tak mam kam zbehnut :D...držim palce

zlatat
13. dec 2012

@somsa ja mám v zálohe asi 4 ks Mamatestov 😀 😀

Kočky, mám problém ... už pár týždňov mám strašne suché ruky - ale nie celé, len na hánkach malíčkov a medzi prstami - ale vám poviem, večer sa mi to tak zhorší, že mi úplne praská koža až do krvi a ja už neviem, čo si mám na to dávať ... skúšala som mastičku s harmančekom, pootm obyčajnú indulonu, teraz som skúsila Neutrogenu - po nej ma to taak štípalo, pichalo - strašne nepríjemný pocit.
Už som z tých mojich rúk zúfalá, absolútne netuším, čo to je, nikdy som to nemala - teda raz, keď som doma používala Dettol a s ním som si každú chvíľu umývala ruky, tak som myslela, že to z toho mám, no teraz ani Dettol nemám.
Nemáte nejaký tip čím si pomôcť?

somsa
13. dec 2012

@zlatat no v RK su Mamatesty nedostupne tak mam len Pepina (3ks UŽ len) :D jeden som minula dnes 😔

zlatat
13. dec 2012

@somsa ja som tie mamatesty raz náhodou objavila v Tescu v lekárni, ale potom druhýkrát, keď som bola, tak mali len ten drahý kazetový, ale kamoška mi v Nitre kúpila 😅
Inak minulý rok som si ich objednávala z netu 🙂

somsa
13. dec 2012

@zlatat hej na nete som ich videla...ale tam zase postovne...a ja to beriem tak ze ked uz cakam do 24teho tak ked je to 2 dni po ocakavani tak uz pravdu ukaze kazdy test

zlatat
13. dec 2012

@somsa to áno, ale ja som nedočkavá a ako sa poznám testovať budem už v piatok 😀 😀 😀

somsa
13. dec 2012

@zlatat hádam len nie tento piatok...

zlatat
13. dec 2012

@somsa niee, budúci 😀 😀 😀 😀 😀

lavyrle
13. dec 2012

@zlatat mne tiez takto praskaju hanky, ale len v zime, takze si myslim, ze mam alergiu na chlad alebo co. Az do krvi 😒 davam si na to taky kremik z avonu (take zlte vajicko malicke), ale to pomoze len na chvilu. Akonahle sa otepli, prejde to

@zlatat
@somsa drzim vam palce - to by bolo fakt carovne zistit to priamo cez vianocne sviatky 🙂

somsa
13. dec 2012

@zlatat musime to vydržať...to by bol naj darček

zlatat
13. dec 2012

@somsa to je pravda ... budeme sa musieť podporiť, aby sme vydržali 😅

zlatat
13. dec 2012

@lavyrle aj ja mám to vajíčko, ale je ružové - to mi pomáha pri herpese ... žeby som to skúsila?
Uvažujem, že skúsim ešte rakytníkový olej na noc ... mám ho doma a vraj je veľmi dobrý na popraskané bradavky pre kojace mamičky, tak na popraskaé ruky by tiež mohol byť dobrý - a presne, až mi krv tečie, čo mi tak praskajú hánky 😒

somsa
13. dec 2012

@zlatat dobre...kludne ma posli do hlabokych pekiel ak si ho budem chciet robit 🙂 lebo ja som truba... nedockava ...ale priznaky zatial ziadne 😔 ani prsia ani nic...na bruchu tuk takze tam rozdiel nevidiet a naladova som aj bez tehu :D

zlatat
13. dec 2012

@somsa aj ty mňa -lebo som tiež nedočkavka riadna.
Ja som len 2 DPO takže mám času a času aj na prvé príznaky 😀 😀 😀

somsa
13. dec 2012

@zlatat ok dohodnute..ja som mala ovu 7-8 neviem na 100% ale podla zadarmoveho Jonasa z netu 6teho..tak sme to preistotu pokryli cele 🙂

lavyrle
13. dec 2012

este chvilku si tu takto piste a ja sa pojdem testovat aj cez mrchu 🙂 ja som este nemala ani ovu a uz sa neviem dockat kedy budem testovat. Som rada, ze budu sviatky a tak nam dako prejde cas a nebudem na to stale mysliet

daniwaugh
13. dec 2012

@lavyrle nech uz je januaaaaaaaaaaaaaaaaar

somsa
13. dec 2012

nech sú už vianocee

daniwaugh
13. dec 2012

@somsa ale v januari uz budes mat fotku fazulky! 😎

somsa
14. dec 2012

@daniwaugh dúfam

somsa
14. dec 2012

@kejkej ahoj...tak ako? boli to tie dve čiaročky nakoniec?

misha1986
14. dec 2012

ahojte baby dávno som tu nebola ale čítam vás 😀 tak ja som mala ovu podla testov až na 23DC a vtedy sme mali aj sexík, tak teraz už len čakám čo z toho bude dnes som 6DPO, ak mrcha nepríde do týždna tak v piatok testujem 😉 a príznaky žiadne 😝

laja77
14. dec 2012

@somsa
@zlatat
@lavyrle
baby, ma nestvite, prestante tu uz pisat o tych testoch, lebo ako sa poznam, skoncim dnes s testom v ruke 😀 😎

laja77
14. dec 2012

@zlatat ja mam na suche ruky vyskusanych viacero kremov- podla mna je super taky cerveny krem na ruky od Garnier na popraskane ruky, potom bol dobry krem na ruky od Biodermy a a Panthenol krem (dr.Muller Pharma)- kupis v lekarni 🙂

@lavyrle
@zlatat a presne aj u mna je to tak, ze v zime mam velmi suche ruky a na prstoch sa mi sem-tam robia aj prasklinky 😒

laja77
14. dec 2012

@somsa inac este som chcela k tym testom 😎 , ked som bola tehotna s druhym synom, tiez som si na nejaky treti den robila nejaky taky lacnejsi test a vysiel mi negativny aj ked som bola presvedcena o tom, ze som tehotna 🙂 , potom som robila na nejaky siedmy den po vynechani a ten uz bol pozitivny 🙂 , takze ja mam radsej testy z lekarne 🙂

zlatat
14. dec 2012

@laja77 mne sa včera spravili aj na kĺboch prstov - ja reku čo ma tak štípu prsty 😖
Skúsim najprv indulonu modrú - to mi kedysi Dr. odporúčala pre malého keD´mal ekzém
Ja uvažujem, či to nebude fakt nejaký ekzém - lebo som alergická na mlieko a v poslednej dobe papám mliečne výrobky - nie veľa, ale keď robím tortu a ostane mi tvarohovo-šľahačková plnka tak mi je ľúto túto fajnotku vyhodiť a zjem ju.
Tak sa asi telo začína búriť a dáva mi to takto najavo - ktovie

misha1986
14. dec 2012

@somsa ahoj mjka čítala som že včera si bola 6DPO a príznaky žiadne?? ja čakám mrchu v utorok alebo piatok podla ovu, ktorá bola až na 23Dc, no ja som dnes 6DPO a bolia ma kríže a aj brucho asi sa blíži mrcha 😝 no nechcela by som už aby prišla, lebo ja som znamenie panna a aj dieťatko by som chcela mať v znamení panny ako ja 😀

laja77
14. dec 2012

@zlatat tak ak by to bolo alergickeho povodu, tak Ti asi ani jeden z tych kremov nepomoze, co som pisala 😒 , pretoze to su skor kremy na pokozku namahanu poveternostnymi vplyvmi, v zatazi, pripadne poskodenu. Neviem co sa tyka tej modrej indulony, ona je podla mna skor na premastenie velmi suchej pokozky, alebo ma aj hojive ucinky? Nepamatam, davno som ju nemala 😉

emka9
14. dec 2012

@somsa Ahoj, to je tak fajn, super, ako píšeš, že už je pravdepodobnosť dvoch čiaročiek ..... 🙂 🙂 🙂