Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@lavyrle no ja vlastne tie kombinačky a klieštiky využijem pri tortičkách keď robím kvietky na drôtiku, no a ja som MMovi furt kradla tie jeho, tak si poevdal, že toto sa mi určite zíde a poteší ma to ... ale teda nepotešilo, no čo si budeme nahovárať.
Tak mi teraz dal prašule a povedal, aby som si kúpila formičku na čipku, po akej dlho túžim, len je drahá a preto som si ju doteraz nekúpila
ja si myslim, ze mozeme byt radi, ze mame takychto skvelych manzelov - ci uz s darcekmi alebo peniazmi 😀
@lavyrle tak ja uz viem co dostanem ale som mu to nepovedala..lebo ked to objednaval tak vyplnil svoje udaje a dal adresu do roboty aby to domov nedoslo a nevsimol si ze ja som na tej stranke bola predtym a bol tam nahodeny moj mail..tak mi potvrdenie objednavky prislo na môj :D...takze paletka tienov ZOEVA budeee 🙂 ..a kedze sa tyzden dohadoval s kamaratom z elektra tak predpokladam ze este bude aj hruba kulma :P
@lavyrle ajja kupujem darčeky pre všetkých - mojich rodičov, svokrovcov, segru, deti,... a MM? Keby som to mala na neho nechať, tak máme pod stromčekom prázdne miesto ... problém je v tom, že on robí od rána do noci a končí tesne pred Vianocami -takže ani nemá kedy behať po obchodoch - ale tak aj ja nakupujem cez net 😀
aj ja uz mam vsetky darceky nakupene, tak sa tesim, lebo uz sa mi nechce behat po obchodoch, vsade kopa ludi, plne parkoviska, ledva clovek zaparkuje 😒 . A ked ste pri znameniach, ja mam doma blízenca a barana 😎 . Otca mam skorpiona a aj dve svagrine- a to ja by som radsej teda vahu mala doma 🙂
@lavyrle
@zlatat
kočky..len tak odveci..ked uz mate vsetky darceky..rozmyslam co bratovi...je doma na Vianoce po 7 rokoch a kedze ideme na večeru k našim tak som mu chcela nieco vymysliet..ale čo 33 ročnému chlapovi, ktorý nieje na hmotné statky a je 200%tny dobrodruh? mne uz dochadzaju nápady
@somsa ale predchadzajuce tri cykly som sa vzdy viac pozorovala 😉 a mala som vsetky mozne priznaky 🙂 , z ktorych sa nakoniec vyklul PMS 😎 . Teraz sa mi len posledny tyzden zda, ze som viac unavena, niekedy sa zobudim a uz po 3 hodinach sa mi chce zase spat, ale to tiez moze byt tym zimnym obdobim 😉
nuz mne vychadzaju plodne dni akurat na Stedry vecer, takze ja budem testovat zaciatkom januara najskor 🙂

@zlatat co na to povedat? Tak treba ich asi trosku nasmerovat..ja som napriklad prisla od susedy a ochkala som achkala nad tou kefou, ze aka super, to by sa mi zislo 😀 ja mam totiz hrozne, ale fakt hrozne huste vlasy a dlhe. Aj kadernicka ma problem ma vyfenovat, ruka jej ide odpadnut. A este mam taku uchylku, ze milujem, ked mi niekto cese vlasy - natahuje, prehrabava 😎 a moja siesta je, ked si sadneme k telke vecer a muzik ma cese 😕 uz sa naucil aj zapletat (hovori, ze aj preto nutne potrebujeme dceru, aby tieto zrucnosti vyuzil) copy a tak.....no aj on ma problem s chrbticou, boli ho ruka, ked tie moje vlasiska natahuje a tak ta kefa vlastne pomoze aj jemu 😵