icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
twistybaby
15. dec 2012

@zlatat aj ja som taka ista,staci pohar vinka a uz mam mravce v nohach a motáky 😀 mne velmi malo staci,ja vôbec nepijem tvrde,ked tak raz za rok niekde pri nejakej prilezitosti ked musim jeden poldeci,ale inak len vinko a to mi malinko staci. teraz som bola na vianocnych trhoch v trnave a take uzasne jedlo a pitie ze cela BA sa moze strcit! taky fantasticky punč som ešte nepila! a tá medovina! mmmmm...... 😀

somsa
15. dec 2012

Ja mam asi spavu nemoc...ako nahle si sadnem-spim

twistybaby
15. dec 2012

@somsa ja som mala to iste ked som bola tehu. vkuse som spala,aj postojačky v rade na pošte sa mi podarilo zaspat,skoro som spadla kebyze tam neni manzel co ma zachyti 😀

mauerka
15. dec 2012

Prave som vstala po poobednom spanocku - a tu rozpisane veci o pospavani kade tade 🙂 Pripisujem to pocasiu - u nas prsi a je zatiahnute...otras.

lavyrle
15. dec 2012

ja som dnes tiez uplne mimo 🙂 mam pocit, ze som sa vlastne este nezobudila 😀

@twistybaby super, babatku aj mamicke prajem vela zdravicka !!!!

twistybaby
15. dec 2012

@mauerka
@lavyrle aj u nás leje ako z krhly a sneh je uz fuč ☹ tesila som sa na biele vianoce ale asi z toho nist nebude ☹ akurat som si dala dobre pečene rebierka a začina mi byt zle.nejake krče mam v žaludku neviem prečo... 😒 snad to zas neskonči na pohotovosti jak posledne....

lavyrle
15. dec 2012

@twistybaby u nas rano padal mrznuci dazd - som bola nestastna z toho, ale potom sa to zmenilo a cely den snezilo 🙂 ale inak vyrazne oteplenie, no ja fakt dufam, ze to nejak vydrzi pod nulou a sneh zostane.
Inak my dnes sikovni - ja uz mam kompletne upratanu linku - kazdy teglik, doza, pohar bol vonku - vsetko pretriedene, vylestene a muzik od rana lestil kupelne od stropu az po podlahu. On este aj vsetky svetla rozobral a lestil 🙂

twistybaby
15. dec 2012

@lavyrle no klobuk dole pred takym usilovnym muzom 🙂 ten môj maximalne povysava ale vsetko spolocne s umyvanim lestenim a tak neznáša, a aj ked by to pre mna urobil tak ja ho nenechám lebo ja som puntičkár a pokial to robí niekto iný ako ja tak do vsetkeho len brblem lebo to neni nikdy podla mojich predstav ,to je moja choroba 😅 môj uz dneska cely den lezi bez pohnutia na gauči, ma opicu jak svet,vcera to na tom vecierku prehnal ale tak kto mu to kazal.... nech teraz trpi 😀

somsa
15. dec 2012

@lavyrle my presne naopak...drahy kuchynu tiptop a koberce vyprasit a ja kupelku 🙂

lavyrle
15. dec 2012

v tomto ho musim pochvalit 🙂 sice ho to sameho nenapadne, musim ja povedat, ale zas, ked uz upratuje tak ozaj detailne. A ja si hovorim, ze buduci rok budem ako tehulka co najviac oddychovat, takze ak teraz dokladne upraceme cely dom - o to viac mozem potom vegetit 🙂))) to je vyborna motivacia

somsa
15. dec 2012

Inak..teraz sme boli na narodeninovom obede s draheho otcom a jeho rodinou a ked som nechcela pit tak bolo otazooook ale sme to uhrali 🙂 otec hned vyhlasil ze mame edte cas ale macocha celkom rada ze by bola babka v 40tke :D

twistybaby
15. dec 2012

@lavyrle
@somsa to mate super zariadene kočeny. U mna nehrozi.... Ale zato dokonale mi vie pomoct uz len tym ze ma ani na sekundu nepotrebuje ked mam robotu tak sa cely den stara o maleho,vymysli mu program,nakrmi ho, vie vsetko sam a tym mi to ulahcuje. Niktorí chlapi nevydrzia s hyperaktivnym deckom ani hodinku ale ten moj to ma v malicku a to mi staci,si viem tak nerusene upratovat,a mam chvilky kedy ma to vazne bavi,ze sa pristihnem ze je pol druhej rano a ja utiram prach alebo tak... mam dni kedy som nabitá energiou a upratovala by som od vidim do nevidim a su dni kedy sa mi nechce ani z postele vyliezt. Teraz jak ma dovolenku tak si to uzivam,lebo rano ked maly o desiatej vstane tak manzel vstane snim,zoberie ho do obyvacky a nehaju ma spat aj do druhej poobede 😀 a onic ho nemusim prosit urobi to sam od seba 🙂 inak ja ako tehulka budem musiet iba lezat a odpocivat,uz ma varoval doktor ze to bude tak isto ako pri prvom,lebo ze je to zvecsej casti kôli zrastom na maternici a este ktomu ju mam aj otocenu,preto som skoro 27tt porodila... takze sa budem setrit a nech je vsade aj tona prachu ja to prezijem 🙂

twistybaby
15. dec 2012

@somsa ked som cakala prve babo tak som chcela pockat a urobit manzelovi radost ze mu to poviem na výrocie,malo byt týžden po tom čo som si nasla //, ale este v ten vecer sme sli nakupovat a on zabludil do ulicky s alkoholom a hned ze ci nemam chut na vinko ze si spravime romanikus vecer a ja ze nie nechcem, tak hned sa cudoval a vypytoval ze preco nie,co mi je atd a nedalo sa to uz maskovat,nezisiel mi na um ziaden normalny iny dôvod preco nie,tak som mu to musela vyklopit uprostred hypermarketu ze som tehu no a to vam poviem ziadna romantika nebola.... 😖

lavyrle
15. dec 2012

@twistybaby ja sa tiez trosku obavam ako to bude, lebo pri prvom som sa zacala otvarat od 33tt, ale vydrzala som do 37tt a pri druhom som sa super drzala (normalne som chodila aj do roboty, ziadne obmedzenia) do 36tt, ale potom to uz islo - dopomohol mi k tomu aj hrozny zachvatovity kasel a angina, ktoru som mala tesne pred porodom 😒 ked som kaslala, nesla som sa zastavit a to boli dost velke tlaky teda, ale tak tiez to bol porod celkom fajn, maly mal tri kilecka a vsetko ok. Preto pocitam s tym, ze ani teraz by som dlhsie nevydrzala a tak ak aj bude mat termin trebars v septembri - ja porodim v auguste alebo ak v oktobri, tak v septembri a tak 🙂

twistybaby
15. dec 2012

@lavyrle no ja som sa tiez otvarala od 27tt a to sa k tomu pridali aj silne kontrakcie, som na infuzkach s gynepralom bola vyse mesiaca kym sa to ako tak ukludnilo ze mi ho mohli vysadit.ale nakoniec to dopadlo dobre len si neviem dost dobre.predstavit ako by som to teraz urobila kebyze ma na 5 mesiacov zavru do nemocky s vyviazanymi nohami.manzel chodi do prace, obe babky tiez, neviem si predstavit kto by sa mi postaral o syna.

laja77
15. dec 2012

baby, len tak zbezne som vas precitala 🙂 , nestiham, peciem a neznasam ked sa mi pri peceni nedari 😠 tak ako dnes 😒 , tak som si urobila prestavku a isla som vas omrknut 🙂 . A ja som z toho uplne jelen- vcera ma strasne bolelo podbrusko a dnes vobec nic, nechapem 😖

twistybaby
15. dec 2012

@laja77 ja mam prsne dnes ovulaciu tak ako vzdy ma boli podbrusko hrozne takze to bude zaujimave ked mame robit tutu-mutu a mne sa vôbec nechce ani len ist do sprchy jak ma vsetko boli ☹ do toho sa pridal aj zaludok lebo som zjedla mastne pečene rebierka takze je to nafigu.... 😒

laja77
15. dec 2012

@twistybaby ale ked si mala vcera tutu-mutu, tak by mohlo byt dievcatko 🙂

twistybaby
15. dec 2012

@laja77 mala som vcera,mame kazdy druhy den uz odkedy mi skoncila MS , aj lezim s vylozenymi nohami aj hodinku po tom ale aj tak mam pocit ze ( budem nechutna) zo mna vsetko vytečie hned ako sa postavim tak ako by to tam mohlo nieco do druheho dna ostat? to je podla mna miziva sanca ze dojde takto k oplodneniu ,radsej chcem aj dnes aj zajtra aj pozajtra a aj popozajtra aby som si bola ista 🙂 aj ked to dneska asi bude nutene a nie velmi vzrusujuce ale tak co uz... 😒

lavyrle
15. dec 2012

@twistybaby no presne tohto som sa aj ja bala pri druhom tehu, ze co bude so synom a dopadlo to fajn, nebolo treba lezat 🙂 tak dufaj aj ty, ze to nebude take strasne. Od septembra ti ide do skolky?

twistybaby
15. dec 2012

@lavyrle snad to bude fajn. dufam... nie ide uz od tohoto januara do skolky ale najprv len na par hodin denne nech si zvyka....

lavyrle
15. dec 2012

@twistybaby tak to je super, cez den si aj oddychnes

twistybaby
15. dec 2012

@lavyrle no asi ano,uvidime ako to vsetko bude a ako bude znašat skôlku... on chyti hned kazdy bacil vzime takze predpokladam ze ho budem mat do leta kazdy druhy tyzden choreho doma... ☹

daniwaugh
15. dec 2012

@somsa ja som vcera sla spat o 7mej a to skorej ako moj 3rocny syn! nazive ma neudrzalo ai to sampanske co mi muz kupil :D :D :D

lavyrle
15. dec 2012

@twistybaby mozno budes milo prekvapena 😉 ja som rodila druheho syna v novembri a starsi od septembra nastupil do skolky. Ten mesiac dva som si v klude aj pripravila vecicky pre drobceka, aj oddychla 🙂

daniwaugh
15. dec 2012

dneska sa tu nic nedeje?:D ja uz len 3 tyyyyyyyyyzdne

somsa
16. dec 2012

@daniwaugh ja o tyzden testujem...dufam

lavyrle
16. dec 2012

@tatanka1 a ty kde sa taras???? Ako sa citis?

Aj kejkej som tu davno nevidela, tehulky na nas uz kaslu alebo co 😨

somsa
16. dec 2012

@lavyrle keikei pisala ze je v 5tt a ze sa zatial raduje pomaly.

twistybaby
16. dec 2012

no kočeny tak to vyzerá ze ovulka skoncila,bolesti presli,tutu-mutu som prežila a uz len dufat ze sa vsetko stretlo v spravny cas na spravnom mieste. 🙂 31.12 na silvestra budem 15DPO tak snad uz testik ukaze 🙂 to by bol krasny novy rok 🙂