Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@lavyrle no budem drzat palce,nech nam to vsetkym vyjde a na konci januara z kazdej uz bude tehulka 🙂
Baby ja januar asi nestihnem...uz mam vsetky priznaky bliziacej sa MS
ahojte kočky,
ste na mňa hodili tú včerajšiu spavú "nemoc " mne sa tak strašne chce spať, normálne sa mi zatvárajú oči a to som ráno spala do 9-tej 😒
A nič sa mi nechce robiť - blbé počasie 😖
baby ja som mala ducha na tehu teste ALE neviem kedy tam naskocil lebo som kukla ze negativ tak super a pozrela som o hodinu tak to tam bolo ale to vraj neplati ked to nie je do 5minut (fuuu, vdakabohu) celu noc som mala nocne mory 😀 😀 😀
@zlatat meriam, ale to je tazko s nami lebo ja niekedy o 4tej chodim kojit alexa tak meriam o4tej rano cize nemam tych 8hod spanku co sa ma mat pred meranim a ovu testy mi vsetky do jedneh hovoria negativne, ze nemam proste
tak bojim ako bojim, ak bude tak bude,nenarobim s tym nic, to je jasne. len proste tym ze nemam ovu som myslela ze v poho ked sa pomilujeme bez ochrany a to sme tusim len raz a odvtedy furt kondom (a este aj kojim) tak si nemyslim ze som tehu, resp dufam ze niesom :D ale robila som si to lebo ma furt bolia krize, chodim spavat skorej, nez moj3rocny syn (ja o 7mej on o osmej) a obcas mi byva zle - ale to hlavne v aute - ked nepozeram na cestu ale hackujem (a to mi aj predtym obcas bolo) ale ine ziadne znaky nemam.. spanok moze byt aj pocasim a vycerpanim z tychto dvoch satanasov (pardon, mojich deti:o)), krize mi mohlo asi ofuknut dakde.. takze tak
babenky, len vas idem pozdravit, ja stale peciem, chytila som druhy dych 😀 . A ja uz zacinam byt tiez v napati ci pride vo stvrtok alebo nepride (ale to by bol 28DC a naposledy som mala 30dnovy, tak ani vo stvrtok sa este nebudem tesit, keby nahodou aj neprisla 😎 , lebo co ked bude zase nahodou 30dnovy 😖 ). Podbrusko ma ani dnes neboli, a citila som aj kovovu chut v ustach 😀 zeby priznak tehu 😕 alebo si to zase len nahovaram 😝 . A dnes dorazil k nam posledny vianocny darcek, tak uz mozu byt v podstate Vianoce 🙂 , vlastne nie, este nemame kupeny stromcek 😎 ale tak to je manzelova zalezitost uz

zacinam byt v strese, ze o chvilu budem jedina netehulka 😖 esteze mame pana Jonasa a 😀 @daniwaugh
Apropo - mrska sa skoncila, oddnes aj my zaciname 🙂