icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
lavyrle
16. dec 2012

zacinam byt v strese, ze o chvilu budem jedina netehulka 😖 esteze mame pana Jonasa a 😀 @daniwaugh

Apropo - mrska sa skoncila, oddnes aj my zaciname 🙂

twistybaby
16. dec 2012

@lavyrle no budem drzat palce,nech nam to vsetkym vyjde a na konci januara z kazdej uz bude tehulka 🙂

somsa
16. dec 2012

Baby ja januar asi nestihnem...uz mam vsetky priznaky bliziacej sa MS

zlatat
16. dec 2012

ahojte kočky,

ste na mňa hodili tú včerajšiu spavú "nemoc " mne sa tak strašne chce spať, normálne sa mi zatvárajú oči a to som ráno spala do 9-tej 😒
A nič sa mi nechce robiť - blbé počasie 😖

zlatat
16. dec 2012

@lavyrle prosím ťa, ako poznám moje telo, tak jediná netehuľka tu budem ja 😒

somsa
16. dec 2012

@zlatat mna ta spava chyti vzdy ked si sadnem k uceniu.. Ale to testovanie neviem ci uskutocnime spolocne lebo mna uz dnes dost brucho bolelo..vidim to na mrchu aj ked teplota este 37,2

zlatat
16. dec 2012

@somsa to je nejako skoro nie? Na MS ... či?
Mne dnes teplota klesla o 0,15 st. dúfam, že je to uhniezďovanie ( som 5DPO ) 😀

daniwaugh
16. dec 2012

baby ja som mala ducha na tehu teste ALE neviem kedy tam naskocil lebo som kukla ze negativ tak super a pozrela som o hodinu tak to tam bolo ale to vraj neplati ked to nie je do 5minut (fuuu, vdakabohu) celu noc som mala nocne mory 😀 😀 😀

zlatat
16. dec 2012

@daniwaugh prečo nočné mory? Mne sa raz stalo, že po uplynutí limitu sa objavil duch a o 2 dni na to už tam bola slabá čiaročka ... koľký si DPO?

daniwaugh
16. dec 2012

@zlatat no lebo za A sa nesnazime a za B nemam ovulaciu! 😀 😀 😀 takze ziadny dpo... az v januari mame termin na babu.

daniwaugh
16. dec 2012

@zlatat jaj a teploty som mala ze 36.10, 36.0, 36.3, 36.2, 37.6(!!??? ale to bolo asi malo spanku!) a 36.5 (dnes)

somsa
16. dec 2012

@daniwaugh sa bojis ze zase chalan? 😀

zlatat
16. dec 2012

@daniwaugh ešte furt ti nenaskočila? A ako to vieš že ju nemáš? Meriaš si BT?
Bojíš sa,ž e bude zase chalan?

zlatat
16. dec 2012

@daniwaugh hihi asi sme písali rovnako 😀 😀

daniwaugh
16. dec 2012

@zlatat meriam, ale to je tazko s nami lebo ja niekedy o 4tej chodim kojit alexa tak meriam o4tej rano cize nemam tych 8hod spanku co sa ma mat pred meranim a ovu testy mi vsetky do jedneh hovoria negativne, ze nemam proste
tak bojim ako bojim, ak bude tak bude,nenarobim s tym nic, to je jasne. len proste tym ze nemam ovu som myslela ze v poho ked sa pomilujeme bez ochrany a to sme tusim len raz a odvtedy furt kondom (a este aj kojim) tak si nemyslim ze som tehu, resp dufam ze niesom :D ale robila som si to lebo ma furt bolia krize, chodim spavat skorej, nez moj3rocny syn (ja o 7mej on o osmej) a obcas mi byva zle - ale to hlavne v aute - ked nepozeram na cestu ale hackujem (a to mi aj predtym obcas bolo) ale ine ziadne znaky nemam.. spanok moze byt aj pocasim a vycerpanim z tychto dvoch satanasov (pardon, mojich deti:o)), krize mi mohlo asi ofuknut dakde.. takze tak

somsa
16. dec 2012

@zlatat neviem presne ovu ale mam 8alebo9DPO a 22DC ale posledny cyklus som mala len 25 dni..tak uvidim ale dovtedy vzdy viac ako 28 dni

zlatat
16. dec 2012

@somsa no tak to je ma mrchu ešte skoro podľa mňa a môže to byť prvý príznak tehu 😉

lavyrle
16. dec 2012

@somsa mne sa to tiez tak zda, ze to moze byt prvy priznak tehu 😉 drzim palce

@zlatat a ta chut vsade spat - tiez 😉 treba tomu verit

V teplotach sa nevyznam, takze tie hodnotit nejdem 🙂

@daniwaugh a teda na co si robis tehu testy? A vy to robite naostro?

somsa
16. dec 2012

@zlatat
@lavyrle ved dufam v to aj ja ale nechcem sa na to moc namotavat. Vcera ma trochu rano bolelo a dnes cely den..nie moc lebo ja prve dva dni MS mam tak ze iba lezim ale je to asi ako treti den. Ze citim to ale je to len take pobolievanie

zlatat
16. dec 2012

@somsa držím palce 😉

somsa
16. dec 2012

@zlatat aj ja tebe

laja77
16. dec 2012

babenky, len vas idem pozdravit, ja stale peciem, chytila som druhy dych 😀 . A ja uz zacinam byt tiez v napati ci pride vo stvrtok alebo nepride (ale to by bol 28DC a naposledy som mala 30dnovy, tak ani vo stvrtok sa este nebudem tesit, keby nahodou aj neprisla 😎 , lebo co ked bude zase nahodou 30dnovy 😖 ). Podbrusko ma ani dnes neboli, a citila som aj kovovu chut v ustach 😀 zeby priznak tehu 😕 alebo si to zase len nahovaram 😝 . A dnes dorazil k nam posledny vianocny darcek, tak uz mozu byt v podstate Vianoce 🙂 , vlastne nie, este nemame kupeny stromcek 😎 ale tak to je manzelova zalezitost uz

lavyrle
16. dec 2012

@laja77 a co mas uz napecene??? Ja iba linecke, jeze, medovniky a medvedie labky.....chystam sa este metrovy a kaslem uz asi na to 🙂

zlatat
16. dec 2012

@laja77
@lavyrle kočky ste dobré, ja mám napečené len medovníky, z ktorých mi deti už polovicu zjedli 😖 Som ich musela pred nimi schovať.
A dnes sa mi tak nič nechcelo robiť 😖 taká som oničom dnes 😒

mauerka
16. dec 2012

@lavyrle Jeej,som skoro zabudla na Ježkov, ako dobre, že som ťa prečítali,zajtra robím

@zlatat najväčšia cukrarka medzi nami a vidíte ju - zaostávas, moja 😉

My sme dnes cele poobede mali návštevy -senátor má zajtra 13... Ale to letí ☹

zlatat
16. dec 2012

@mauerka veru, zaostávam ... keď ťapa spravila to, čo si už druhý rok povedala, že neurobí 😒
že senátor 😀 😀 😀

mauerka
16. dec 2012

@zlatat tak sa mi vydaril paradny preklep -senator - synator 😎

daniwaugh
16. dec 2012

@lavyrle no len preistotu, aby som to vylucila.. a vravim ze len raz sme, to uz davno, kedze vsetky ovu testy negativne, tak som si myslela ze to bude ok

somsa
16. dec 2012

@daniwaugh tak posli tie dve ciarky mne...mne vychadza baba..a bolo by to moje prve... 🙂

daniwaugh
16. dec 2012

@somsa paci sa ti! 🙂 hned budes mat ked sa otestujes (v spravny den cyklu!)
ja dufam ze to fakt boli len tie tovarenske oneee... sak uvidime 😉 ja mam cas este 3 tyzdne na plodenie!