icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
laja77
17. dec 2012

@somsa ja to vidim tak, ze asi skoncim na ibuprofene 😖 , lebo toto je strasne, ako ma zacalo boliet. A to teda nie som ziadna citlivka 😕

somsa
17. dec 2012

@zlatat tak mne sa vyrazky vyhodili tyzden pred MS aj ked som brala HAK..a tam sa fakt nemali z coho..takze podla mna sa uz proste telo naucilo ze ma prist tak vyleteli aj vyrazky zapalene :D

somsa
17. dec 2012

Tak koľké sa teda testujeme 24teho?? a vynimky sa neprijímajú...nieže niekomu príde mrcha jasné??? drahý včera už dohováral krevetke ze nech sa tam v tom bruchu drzi lebo že ak nie tak sa urazí :D

twistybaby
17. dec 2012

no kočeny tak ja som to dnes pekne schytala... mam dozvuky Ovu tak som rano dala malemu ranajky a pustila mu rozpravku a vrhla sa v spalni na manzela ze rychlovka kym tam este nejaka ta sanca je no a on ma poslal tazko do "zadku", ze sa mam ukludnit a neznasilnovat ho hned z rána... ☹ to bolo jako facka... asi to uz vazne prehanam... ale cely den sa kôli tomu nerozpravame tak som zvedava co bude vecer... ☹ asi ste mali krajsi den ako ja, teraz rychlo peciem jeden tvarohovy kolacik tak vas nestiham citat ale snad neskôr budem uz mat klud.... 🙂

jaja018
17. dec 2012

@daniwaugh nie nekojim. Koníka som dva mesiace. Mala odomna vobec nechcela plakala pri kazdom kojeni. V pôrodnici mi malu priniesli s tým že vypila 20ml ale môžete skúšať ci sa prisaje. Samozrejme že sa neprisala, trápili sme sa ako tak s klobucikmi. Pri druhom to nedovolím!

zlatat
17. dec 2012

@twistybaby niečo podobné sme minulý mesiac mali aj my - s tým rozdielom, že nakoneic ťuť-muťu predsalen bolo, ale ja som už ani nemala chuť po tom, čo mi povedal 😖 😖

lavyrle
17. dec 2012

baby - napadlo ma dnes, ze ja som zabudla na salko a na salkove suhajdy 🙂 salko mam v skrini, nemate daky dobry recept na suhajdy?

tatanka1
17. dec 2012

@zlatat Teraz je aut skutocne dost na vyber ktore su vhodne pre rodinu s viacerymi detmi 🙂. No ka uz potom urcite 7 miestne ale tak aby bol aj dostatocne kufor aj ked by bolo starsie ale vacsie 🙂 ved sa uvidi.

lavyrle
17. dec 2012

@zlatat
@twistybaby my sme dnes s drahym skypovali a drahy cely nateseny, ze aj dnes pojdeme do sprchaca....ale vcera mi tiez zapisal, ze ho mozno o taky tyzden zacne hrozne boliet hlava, ked bude ovu ( 🙄 neviem ci sem stale chodi snorit, ale ani som netusila, ze vie co je ovulacia 😎 )....no ja som mu dnes napisala, ze tento mesiac zo mna bude nymfomanka - tak nech sa pripravi, aby vladal 😀 a potom moze na to pekne dlho spominat 😝

tatanka1
17. dec 2012

@lavyrle no to moj syn tiez bude mat tak nejako buduci rok ale aj tak mu nedovolim v predu sediet este je maly 🙂 len vysoky je. ale bude len s podsedakom a mladsia dostane ho sefacku a mrnus bude mat po dcerke lebo maju su super sedacky 🙂. no vajko pre babo musime zohnat lebo to sme uz posunuli a bolo total hotove 🙂.
ja som dnes zacala 6. tyzden sa vytesujem 😀

tatanka1
17. dec 2012

@lavyrle pockaj sa mu to zapaci a potom nebude chciet prestat 🙂

zlatat
17. dec 2012

@tatanka1 ono tie 7-miestne moc veľký kufor nemajú. kamoš má Renault Espase - 7 miestny a keď idú na odvolenku, musia si od nás požičať strešný box.
Videla som viac áut 7-miestnych a fakt skoro každý má minimálny kufor - keď sa sedadlá dajú preč, že je tam 6-5 miest, tak kufor je už krásny
My sme sa rozhodli pre tú Daciu kôli tomu,ž e je to obrovské auto za bezkonkurenčnú cenu a aj náhradné diely sú cenovo veľmi prijateľné ... ale tak samozrejme všetko závisí od finančnej situácii rodiny 😉

zlatat
17. dec 2012

@tatanka1
@lavyrle môj má už teraz presne 150 cm takže je bez autosedačky ale vpredu mu nedovolím sedieť - predsalen je to sedadlo smrti a ja tam dieťa nedám, aj keby mal 15 rokov

zlatat
17. dec 2012

bože ja som tak strašidelne unavená, že to už ani normálne nie je.

A zajtra hlásia poľadovicu a my musíme behať po lekároch - pomóc, z týchto šmykľavých ciest mám každý rok hrôzu ☹

tatanka1
17. dec 2012

@zlatat iste dacia je dobra 🙂 . mne by stacilo 6 miest aby sme mohli aj moju maminu vziat a aj zak by som vzala stresny nosic 🙂 ved cim viac nabalim tym lepsie 🙂

somsa
17. dec 2012

@twistybaby mala si to urobit v noci...ja som uz mojho takto parkrat zobudila...a on si to vraj nepamatal a obvinil ma zo znasilnenia..ale aspon sa mame na com zasmiat..a on sa spokojny zobudi :D

somsa
17. dec 2012

@zlatat tak mna už teraz boli všetko...od rana behacky po meste a poobede som mamine nechty robila tak uz ma okrem brucha bolia aj nohy aj krize 🙂)) tak mam za sebou sprchu a ideme kukat tv s drahym <3
heh..ale dnes som mala od maminy pri kava (ja pri cokolade) otazky ze co keby som ostala tehotna a tak..tak ako nik zatial nevie ze sa snazime..takze kazdy si asi bude mysliet ze nam uslo...a pritom ono to je takááááá drina 😀

lavyrle
17. dec 2012

@tatanka1 nooo jemu sa to uz teraz velmi paci 😀 vsak nech si chlapec uzije, lebo tie prve mesiace ja budem stresovat tak toho bude pomenej 😎

moj muz ma autoservis a tak v autach straaasne prebera a hovori, ze z tej strednej triedy - teda este cenovo prijatelna najlepsia znacka je skoda....na daciu povedal, no nechcite vediet co 🤐

a veru mate pravdu - ja ich vela nevozim - od domu do skoly, skolky a mojej roboty mam 5minut cestu autom, je to 5km 🙂 z tohto pohladu som to aj brala, ze by som ho dala aj na predne sedadlo, ale na dlhsie cesty urcite nie a prave preto chceme druhe auto velke, rodinne aj na dovolenky vhodne. Aj ked moja oktavka je skvela - vzadu sa zmestia tri sedacky, su tam tri pasy, kufor je velikansky a mam vyhrievane sedadla - v tomto rocnom obdobi vysoko pozitivne hodnotim 😀

lavyrle
17. dec 2012

a my este mame ulicu na takom kopceku, takze pre nas je dolezita stvorkolka, aby sme v pohode vysli aj ked sneh nakyda...no a tym je zas o dost zuzeny okruh

daniwaugh
17. dec 2012

@jaja018 jaaaj tak to je dobre (v tom ohlade ze lahsie oteh.. a nie dobre lebo nekojis ale svet sa nezruti, su aj horsie veci na svete) ..tak sa pekne snazte 🙂 ja som vysadila hak 9.11 a ms furt nikde ale mam 7mesacneho a furt ho kojim. 😀 😀
@twistybaby uff no nepotesi..

tatanka1
17. dec 2012

@lavyrle moj je tiez priebercivy v autach a to ani autoservis nema 🙂. ja mam zatial fabiu a nohate staci 🙂. takze skoda je fajn ale ked budu tri tak len tazko natlacim.. a ak do oktavky jeine 3 osoby a 3 autosedacky. preto tazko vyberame. chceme tak aby kvalita - nekazivost bola co najvyssia ale aj dost priestoru.
tak nam to vychadza na nejake lepsie aj ked 3-4 rocne auto. Nove 7 miestne urcite nie.
my mame znameho co ma autoservis teda viacerych a on nam vsetko za super ceny spravi. mx sme mali C5 combi a ro bolo super auto obrovske a pohodlne a vyborna vybava. no potom uz doslujovalo tak sme ho dali prec a este sme sa nerozhodli nad inym tak toho casu sme o jednom aute a je to o drzku. takze druhe musi byt fakt velke 🙂.
no a zake ktore vydrzia su vw, toyota, ford, a uz ani neviem 😖 sle pozerame aj klasicke Vans tak uvidime.

lavyrle
17. dec 2012

@tatanka1 susedia maju tri deti po sebe a maju seat alhambra 😉 a druhe maju tiez oktavku. No do mojej natlacim vzadu tri deti, kufor mam ako svet tak tam kocik aj nakup aj vsetko ostatne a ku sebe este supnem niekoho 🙂 vacsinou su na mne tie bezne kazdodenne vozenia, ale na dovcu by som brala tiez nieco vacsie
a fabiu som mala aj ja dlho a uplne v pohode stacila

laja77
17. dec 2012

@lavyrle mnam, ja lubim , ale len biele- keby si chcela recept, zajtra Ti ho napisem, neviem naspamat a nechce sa mi uz ist ho hladat teraz

laja77
17. dec 2012

@lavyrle k tym daciam som tiez vela pocula, hlavne od znamych, ktori maju Daciu Duster.. a moc dobre to nebolo teda. Ale inac ja sa kvalite aut teda nerozumiem 🙂 , mne sa pacia citroeny a mazdy 🙂

tatanka1
17. dec 2012

francuzke si fajn azna elektriku a takianske su tiez kazive. skoda je fajn a ak chces vyssiu kvalitu tak nemec alebo japonec 🙂
no a americke ako ktore lebo su drahe diely a zavisiod znacky 🙂

tatanka1
17. dec 2012

teda aspon co som si ja citavala recenzie - ale mna zaujima kazivist - technika a bezpecnost. ostatne je vzavese 🙂

somsa
17. dec 2012

48 hodin ma uz boli brucho...bez prestavky..a zajtra ma cakaju este okna 🙂
...a kočky, aky ste dnes mali den?

daniwaugh
17. dec 2012

@somsa ja som cely den piekla 🙂

lucka1912
17. dec 2012

@zlatat a uz ma ten tvoj 15??pretoze tomu sa nevyhnes..noj syn meral kazdy cm, len aby mohol sediet vpredu..a teraz je to uz len o soferovi, teda mne.......a stasti........

lavyrle
17. dec 2012

@laja77 chcem, chcem. Zajtra sme cely den doma, mladsi ma sople, tak si ho necham a budeme spolu robit suhajdy 🙂

Podla mojho muza su najmenej poruchove japonske auta - toyota, honda, ale su tam zas drahe diely 😝 Ze bezpecne su v dnesnej dobe viac-menej vsetky 🙂a najkazivejsie napriklad aj tie dacie 😕

@somsa ja fajn 🙂

Baby prisla mi potvrdena rezervacia 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 takze koncom februara ideme do Tatieeeer 🙂