icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
mauerka
18. dec 2012

@lavyrle IBA dva roky vybera? Moj ma 4-rocnu Oktavku combi stvorkolku...vybera nove uz 4 roky 😀 A pritom je v podstate spokojny, len vydumuje. Ale myslim, ze najblizsie mesiace uz aj dojde k cinom...uvidime.

lavyrle
18. dec 2012

@mauerka ja mam 7 rocnu oktavku combi stvorkolku a som velmi spokojna 😉

laja77
18. dec 2012

@lavyrle no to asi nie, neviem cim by si to nahradila. Bez kupit, fakt to stoji za to 😉 . My totiz hnede, teda cokoladove moc nemusime, ani deti, moja mama ich robieva, ale ked su na stole aj biele, deti si vzdy vyberu tie 🙂

laja77
18. dec 2012

@mauerka BT nesledujem, ani ovu testy nerobim, ale poznam si ovu, teda hlien 😉 . Teda zatial som ovu testy nerobila 😀 . Ak to teraz nevyjde, poziadam vas tu vsetky o rychlokurz ovu testov, ze kedy zacat testovat a tak.. 😎 . Inac presne takyto klud ma moj manzel, ze preco sa stresujem, ved mame dve zdrave deti a ked ma prist tretie, tak proste pride. On tiez tretie babenko velmi chce, ale je tak nejako nad vecou 😎 a ja mu tento jeho klud len tisko "zavidim" 😨

laja77
18. dec 2012

@mauerka
@lavyrle
moj manzel kupuje auto kazdy druhy mesiac, najprv sa tak nejako nadchne, ze pozera stale auta a potom zrazu zahlasi, ze naco, ved mame dobre 😀 😎 A potom ho to zase chyti a tak stale dokolecka uz asi dva roky tiez 😀

lavyrle
18. dec 2012

@laja77 a nemame my vsetky jedneho manzela? Moj ma chvile, ked cely vecer surfuje po nete a uz ma vybrate auto a ked sa opytam o par dni, ze ako to vyzera s tym autom, tak kyvne rukou, ze aaaaaaaaa...este neviem a uvidime ako bude, dobre je aj to co mam 😀
A co sa tyka tretieho - ma presne tento isty pristup 🙂 momentalne si hlavne uziva moju extremnu tuzbu 😝 😀 😀 😀 😀

lavyrle
18. dec 2012

kde ste kto? Ja som prisla na to, ze musim nutne cim skor otehotniet, lebo fakt priberiem - tak nech mam aspon dovod. Dnes som zjedla keksik, teraz kus klobasy a ked som otvorila salko - no ja milujem salko 😨

somsa
18. dec 2012

@lavyrle a to akoze jeden keksik???a co ma byt? ja som mala klobásu na ranajky :D ...a teraz sa snazim nevyzrat cely adventny kalendar

somsa
18. dec 2012

ale dnes je tu najak mrtvo..ak neratam tu diskusiu o autach??si sem ani nechodite aby vas nelakalo testovat??? no to mne dnes prisla uz aj bolest krizov...tak ak to nieje MS ani tehu tak už len chripka to moze byť ... ale sú vianoce a pozitívne myslíme = takže to bude krevetka v brušku

daniwaugh
18. dec 2012

@jaja018 ja mam 3rocneho a skoro 7m, taakze mame dvojkocik a aj normalny kocik 🙂

daniwaugh
18. dec 2012

@somsa ja som bola doteraz prec 😎

emka9
18. dec 2012

Ahojte, už sa neviem dočkať snažilkovania, .... ale to bude chcieť viac času ... joooooj ..... ale zatiať konzumujem GS mamavit ... aspoň niečo 🙂 a čo vy ? v akom poradí to začneme všetky ? lavyrle asi bude prvá a niektoré už aj začali, ako dobré Vám je 🙂

laja77
18. dec 2012

@somsa
@lavyrle aj pracovat treba niekedy 😀

somsa
18. dec 2012

@laja77 jaj..no fakt..ved vieš...študentsky život

laja77
18. dec 2012

@emka9 takze kedze sme uz zacali my doma, tak ja cakam, ze uz by aj pozitivne tehu testy konecne mohli byt 😉 . Inac ja neuzivam ziadne vitaminy ani nic podobne, zatial vsetko nechavame na prirodu bez ovu testov, merania BT a tak podobne 😕

laja77
18. dec 2012

@somsa hej, este pamatam, aj ked uz je to 10 rokov od skoncenia mojich studii 🙂

laja77
18. dec 2012

@laja77 a testovat ma laka uz odvcera, odkedy su tie testy v skrini 😀 , ale ja sa bojim vysledku, tak uz radsej pockam 🙂

laja77
18. dec 2012

@somsa vidis, uz mi sibe, som odpovedala sebe namiesto Teba 😀 asi som uz prepracovana dnes, takze koncim s pracou na dnes 😎

laja77
18. dec 2012

no co by som este, aby to tu ozilo...jaj, manzel isiel konecne kupit stromcek a mne darcek 😀 , pytal sa, ze co chcem a sam si aj odpovedal, ze ved Tebe nic netreba, ved mas vsetko 🙂 , ja na to, ze mne by aj pozitivny tehu testik stacil, keby bol 🙂

laja77
18. dec 2012

@twistybaby a Ty ako, kde sa nam zase tulas? Vcera to bolo nakoniec dobre, dufam... Ked to su ti chlapi, oni toto jednoducho nedokazu pochopit, ze ked je vhodny cas, tak sa treba viac snazit 🙂

somsa
18. dec 2012

@laja77 aj ty ides teda s nami 24teho hej?

laja77
18. dec 2012

@somsa a co si na mna zabudla? 😀 Ved to tu uz dva dni pisem 😝 . Ak ma teda mrska vo stvrtok nepredbehne... 😖

somsa
18. dec 2012

ja sa uz v tom stracam...ale o testoch v skrini viem...ja mam v šuplíku v kupelni...(a len tak potichúčky, ak by to vyšlo tak kedy by si mala cca termin?)

jaja018
18. dec 2012

@daniwaugh normálny kocik mam aj ja trojkobinaciu. Ale rozmýšľam nad tým že tiež budem musieť poriesit dvojkocik lebo mala bude mať cca niečo vyše roka a pol a este ktomu to bude na zimu, ovsem ak sa zadari. 🙂 Aký dvojkocik máte?

lavyrle
18. dec 2012

ja budem testovat okolo 10.1 - mozete sa pridavat do radu ku mne, tiez ma potesi, ked nebudem sama 😉

Mam hotove suhajdy za vydatnej pomoci nasho mladsieho maroda. Robila som cokoladove z jedneho salka (nechcela som ist do obchodu, ked mam doma soplaveho krpateho) a z druheho salka uorbim podla tvojho navodu
@laja77

A konecne som umyla francuzske okno - to mi trvalo vyse hodiny, to je hrozne velka plocha 🙄 povysavala, pozmyvala podlahy, navarila obed, pohrala sa s ditkom a teraz zaspal, tak idem vyvencit psov 🙂

lavyrle
18. dec 2012

@zlatat uz par dni sa chcem opytat - ako to dopadlo so synom? Uz je zdravy?

laja77
18. dec 2012

@somsa tak cisto teoreticky 29.8. a manzel ma narodeniny 28.8. 🙂 😨 , to by bolo pekne 🙂 Ale zase ma zacalo brucho boliet 😖

somsa
18. dec 2012

@laja77 mna este neprestalo..od nedele..ale je to len take pobolievanie..ale pridali sa uz aj krize dnes..ale to pripisujem tomu ze vcera som sedela mimine nad nechtami dlho

laja77
18. dec 2012

normalne si neviem spomenut, ci ma aj predtym, ako sme sa zacali snazit tak dlho pred MS bolievalo brucho alebo som si to az teraz zacala viac vsimat 😕