Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@mauerka BT nesledujem, ani ovu testy nerobim, ale poznam si ovu, teda hlien 😉 . Teda zatial som ovu testy nerobila 😀 . Ak to teraz nevyjde, poziadam vas tu vsetky o rychlokurz ovu testov, ze kedy zacat testovat a tak.. 😎 . Inac presne takyto klud ma moj manzel, ze preco sa stresujem, ved mame dve zdrave deti a ked ma prist tretie, tak proste pride. On tiez tretie babenko velmi chce, ale je tak nejako nad vecou 😎 a ja mu tento jeho klud len tisko "zavidim" 😨
@laja77 a nemame my vsetky jedneho manzela? Moj ma chvile, ked cely vecer surfuje po nete a uz ma vybrate auto a ked sa opytam o par dni, ze ako to vyzera s tym autom, tak kyvne rukou, ze aaaaaaaaa...este neviem a uvidime ako bude, dobre je aj to co mam 😀
A co sa tyka tretieho - ma presne tento isty pristup 🙂 momentalne si hlavne uziva moju extremnu tuzbu 😝 😀 😀 😀 😀
kde ste kto? Ja som prisla na to, ze musim nutne cim skor otehotniet, lebo fakt priberiem - tak nech mam aspon dovod. Dnes som zjedla keksik, teraz kus klobasy a ked som otvorila salko - no ja milujem salko 😨
ale dnes je tu najak mrtvo..ak neratam tu diskusiu o autach??si sem ani nechodite aby vas nelakalo testovat??? no to mne dnes prisla uz aj bolest krizov...tak ak to nieje MS ani tehu tak už len chripka to moze byť ... ale sú vianoce a pozitívne myslíme = takže to bude krevetka v brušku
Ahojte, už sa neviem dočkať snažilkovania, .... ale to bude chcieť viac času ... joooooj ..... ale zatiať konzumujem GS mamavit ... aspoň niečo 🙂 a čo vy ? v akom poradí to začneme všetky ? lavyrle asi bude prvá a niektoré už aj začali, ako dobré Vám je 🙂
no co by som este, aby to tu ozilo...jaj, manzel isiel konecne kupit stromcek a mne darcek 😀 , pytal sa, ze co chcem a sam si aj odpovedal, ze ved Tebe nic netreba, ved mas vsetko 🙂 , ja na to, ze mne by aj pozitivny tehu testik stacil, keby bol 🙂
@twistybaby a Ty ako, kde sa nam zase tulas? Vcera to bolo nakoniec dobre, dufam... Ked to su ti chlapi, oni toto jednoducho nedokazu pochopit, ze ked je vhodny cas, tak sa treba viac snazit 🙂
ja sa uz v tom stracam...ale o testoch v skrini viem...ja mam v šuplíku v kupelni...(a len tak potichúčky, ak by to vyšlo tak kedy by si mala cca termin?)
ja budem testovat okolo 10.1 - mozete sa pridavat do radu ku mne, tiez ma potesi, ked nebudem sama 😉
Mam hotove suhajdy za vydatnej pomoci nasho mladsieho maroda. Robila som cokoladove z jedneho salka (nechcela som ist do obchodu, ked mam doma soplaveho krpateho) a z druheho salka uorbim podla tvojho navodu
@laja77
A konecne som umyla francuzske okno - to mi trvalo vyse hodiny, to je hrozne velka plocha 🙄 povysavala, pozmyvala podlahy, navarila obed, pohrala sa s ditkom a teraz zaspal, tak idem vyvencit psov 🙂
@jaja018 tento v ciernej http://www.gracobaby.com/Products/Pages/Product...
normalne si neviem spomenut, ci ma aj predtym, ako sme sa zacali snazit tak dlho pred MS bolievalo brucho alebo som si to az teraz zacala viac vsimat 😕

@lavyrle IBA dva roky vybera? Moj ma 4-rocnu Oktavku combi stvorkolku...vybera nove uz 4 roky 😀 A pritom je v podstate spokojny, len vydumuje. Ale myslim, ze najblizsie mesiace uz aj dojde k cinom...uvidime.