Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@twistybaby tieto testy su pre mna spanielska dedina, zatial som ich nepouzivala, tak ja Ti neviem..Ale zlatat tusim pisala, ze ked je ovu ciarka stale pritomna a silnie, mohlo by to byt aj tehotenstvo 😕
@emka9 ale ci bola alebo este len bude to ma zaujima,vies ono ta druha ciarka na teste ma byt rovnako silna ako ta kontrolna alebo silnejsia, no a uz raz bola rovnako silna, potom zoslabla a zas je rovnako silna tak nechapem co sa deje...
@laja77 ale to by nestihlo,ved len vcera som podla menstruacneho kalendara mala mat ovulku,dovtedy urcite nebola....testujem kazdy den aj dva krat na obed a vecer testy...
@zlatat a čo to znamená pre teba? nerozumiem tomu že čo to je...načo su tie testy?
@twistybaby podľa mňa ovulka eštelen bude - ono sa môže stať, že // na ovu teste sú viacej dní, ale ovulka nastane až po poslednom pozitívnom teste
@twistybaby nemoze to byt tehu?
@twistybaby myslíš z hematiky? No teraz keď sa snažíme o bábo, tak mám papať Anopyrin 50 mg a ak otehotniem, tak sa k nemu pridajú aj injekcie Fraxiparín .. no a tu nastáva problém - hematologička chce oboje lieky aby som užívala a gynekológ dnes povedal, že žiadne také, že len Fraxiparín, že nech si anopyrin hematologička strčí za klobúk ... no a tým pádom budem ako medzi dvoma mlynskými kolesami 😖
Jeden tvrdí to a druhý opak a nie a nie sa tí lekári dohodnúť ... podobne to bolo aj predchádzajúce tehu - gyndoš pri každej kontrole nadával na to, že mám oboje lieky a ja som z toho bola v strese 😖 😖
Potom mi hematologička vysadila v 13tt anopyrin a bábo sa v tom týždni prestalo vyvíjať ☹
@somsa nie nie uz som pisala este ovilka nebola testujem od skoncenia mrchy a furt bola slabulinka a ani to "vlhko tam dole" nebolo takze nemohla som otehotniet.voulku som mala mat vcera a vtedy bola ciarka slaba. pred vcerom a predpredvcerom silna ,doobeda dnes slaba a dneska vecer zase silna....
@twistybaby ozaj, koľký si DC?
@zlatat dneska presne 18 DC . a cyklus mam 32 dnovy...cize vcera mala byt ovulka. ale silno pozitivny tet som mala uz 15teho a 16teho a 17teeho uz bol slabucky aj dneska doobeda bol slabucky a dneska vecer zase silny tak ja neviem....
@twistybaby to je fuk, hop na chlapa :D
@daniwaugh no ale kazdý den? ved ja som uz normalne sexualne unavená 😅 a dalsia vec je ze zevraj ked chces spoldit dieta tak neni dobre kazdy den ale kazdy druhy lebo sa nestiha za 24hodin doplnit tolko spermii aby bola aspon 15% sanca na otehotnenie...
@twistybaby tak hop šup zajtra na chlapa 😀
tak to potom nejakú tú šancu by sme mohli mať - my sme pracovali v piatok, sobotu a potom až v pondelok a v utorok bola ovulka
@twistybaby ked chces babu mas kazdy den od konca ms do 2-3dni pred ovu vraj 🙂
@zlatat no to ano,to by ste mohli 😉 my teraz kazdy den pracovali lebo som nevedela kedy presne teda ta ovulka je ci nieje ci bola alebo nebola kedze ma uz týžden pobolieva v podbrusku tak som zmätená z toho...ale dnes sa mi uz nechce asi az zajtra dufam ze kebyze je dneska ta ovulka tak tam tie spermie este zo včera su ja neviem... dokelu len ju nechcem zmeskat tak mam dilema...
@twistybaby to ti verím - ale ak by bola dnes, tak si bičíkovce na vajko počkali.
Mňa nejak začína pichať pri vaječníku - na tej strane ako bola ovulka - normálne aj teraz ako sedím 😕
@twistybaby ty si nemala problem s otehotnenim, ja by som na tvojom mieste ovu ani netestovala. Na co - zbytocny stres. Vsak oni tam tie zubrienky vydrzia par dni, takze uplne staci kazdy druhy aj kazdy treti den ich nove privitat 🙂 my mame dnes tiez prestavku 😎
@zlatat neviem ci by som na tvojom mieste este neporiesila dalsieho lekara - nezavisle od tychto tvojich, lebo to je potom fakt dost stres, ked jeden hovori to a druhy zas ono 😒 inak ja netusim, na ktorej strane som mala ovu - ja len viem, ze bola. Ale to asi nie je dolezite, ci sa mylim?
@laja77 pozri sa na to takto - ak zajtra spravis test a bude pozitivny - budes mat o par dni radosti naviac 😉 ak bude negativny - nic to neznamena, pretoze este kludne moze byt v pondelok pozitivny 😉 ak mas doma - ja by som testla, viem, ze by som nevydrzala cakat
@lavyrle no pockaj ja som toho prveho syna robila 10 mesiacov takze neviem. a teraz naposledy to sice bolo na prvy sup ale som aj hned potratila a okrem ineho bola ta ovulka vtedy v den kedy uz mala prist mrcha tak preto testujem ovulku.... tak nevim...
@lavyrle ja neviem - hematologičke dôverujem, odporučla mi ju kamoška, je to fakt zlatá žienka, ktorá sa snaží robiť všetko pre to, aby človeku pomohla a gyndoš? Hmm nie je zlý, vo veľa veciach mal pravdu ( časom som na to sama prišla ) len niekedy fakt čloevk nevie, komu má dôverovať ... ale hodím reč s hematologičkou a uvidím čo mi povie na slová gynekológa, ako sa ona k tomu postaví a čo mi povie.
tak ja som to neriskovala a ten mesiac som ten tyzden po skoceni znasilnovala muza kazdy den 🙂 a este aj par dni potom - pre istotu 🙂. a ved nieco sa ujme 🙂 ine by bolo ak by som to skusala rok... ale zas kedze vsetky v podstate zaciname tak prvy druhy mesiac by som do toho dala vsetko 😀
@tatanka1 to sa snazim aj ja ale uz nejako nemam na to energiu kazdy den...ine to bolo ked sme sa spoznali,to bolo aj 3x za den ale po piatich rokoch to uz neni take vzrusujuce a nové.... a nemam na to chut kazdy den a nutit sa do sexu len preto ze "musim" neni najkrajsi spôsob plodenia detí. Preto si robim ovu testy aby sme mali v tom pribliznom case ovulky krasne romantikus vecere ... ale doteraz to bolo od skoncenia mrchy kazdy den lebo uz len myslienka na to ze chcem dieta ma tak nabudila na sex ze az 😅 😀
@twistybaby 😀 my sme spolu uz 11 rokov a mam pocit ze je to stale lepsie a moj muz tiez 🙂 ale my sme taki divni jemu sa kamarati stake smeju ze ako noze stale tuzit po svojej zene po tak dlhej dobe a nemat chutky aj na ine - blazni lebo on nema na onu chut a praveze je uplne super 😀
Inak kočeny mate už mená pre dalsie deturence? ja mam pre dceru nachystanych asi 10 mien na vyber a pre syna len dve a aj tie su take ...ze proste zo ziadneho chalanskeho mena som neni "namäko",proste som si vybrala z kvanta mien tie co mi najviac sadli.ale dievčenských je tolko krásnych! mate uz aj vy nieco vybrate?ja to mam vybrate uz odkedy som cakala prveho syna... 🙂
@zlatat Zlatka, ale tak uz staci pre dnesok s diagnozami, uz je jasne, ze si najkomplikovanejsia pre dnesok...🙂 Ak mas ku gyndosovi doveru, tak mu daj sancu - skor by si oni dvaja mali uvedomit, ze neposobi na acientku dobre, ked jeden čihí, druhy hota 🙂
@lavyrle To vy byvate na inej planete? Krasny sniezik... jasne, ze tu hmla, dazd, slnka nikde - otras
@tatanka1 tak to je krasne ze to takto mate 🙂 a ja som nepovedala ze je sex zly. u nas je ovela lepsi ako bol ked sme sa spoznali lebo teraz sa uz pozname ( snad uz) dokonale a vieme co ma kto rad,ake veci,kedy a preto je ten sex uz romantickejsi,krajsi, taky impulzivnejsi,ale uz proste nemam energiu ho mat kazdy den. Proste skacem okolo maleho,okolo manzela,okolo domacnosti a vecer ked ide maly spat (poobede uz vôbec nespáva) som tak vycerpaná ze aj ked by chut bola,neni energia zrealizovat ju 😅 preto za normalnych okolnosti je u nas sex asi dva az tri krat za týžden , ale nam to obom vyhovuje takze tu by problem nebol.skor pre to počatie je to problem 😅

@twistybaby 🙂 nooooo, tak ja sa v tych testoch nevyznam, ale sanca tam je, ze bola OVULKA 😉