Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@mauerka hmm, ja mám vyslovene jód v tabletkovej forme zakázaný - jeden čas som užívala Femibion, tam umelý jóg je a tak mi rozhádzal štítku, že som mala hrozné výsledky aj napriek tomu,ž e som brala lieky.
Ja totiž nemám len obyčajnú hypotyreózu, ale k tomu ešte aj autoimunitný zápal štítnej žľazy a práve kôli tomu nesmiem jód - umelý.
@laja77 ano - presne toto si hovorim aj ja 😀
@zlatat no tazke to mas, taketo kombinacie. My nastastie nemame ani bezne alergie, takze vlastne vobec neriesim co ano, co nie. Skor vyberam zdrave a nezdrave suroviny - maso uz kupujeme len bio, snazim sa vela zeleniny, vyprazame tak raz za polroka....
Baby - pripajam foto z nasho okna dnes, aby ste mi verili, ze u nas sa Perinbaba dnes vynimocne snazila 🙂 u vas dole je uz po snehu
@laja77 to chudnutie nie je az take tazke. Ja som s tym bojovala od druheho tehotenstva a potom som sa raz zatla, isla podla tych zakladnych zasad - hlavne ziadne hladovanie a islo to krasne, lahko. Ale ta motivacia vnutorna je nesmierne dolezita a teraz na to nejak nemam energiu,
Navrhujem, aby sme vsetky otehotneli, vytvorime jednu temu o tehotenstve, potom porodoch, dojceni atd. a potom sa vsetky presupneme do jednej temy o chudnuti 😀
@laja77 no prvotny priznak boli fakt tie naliate prsia. No a potom v podbrusku, boli podobne ako pred MS ale troskuine asi v tom ze boli tupejsoe nie take ostre, ale ked som si kychla alebo silno odkaslala alebo zrazu sa rychlo pohla, tak ma pichlo v podbrusku- vajecniku raz v jednom raz. druhom .
ked som mala PMS tak to bolo take krcovite a teraz take ni ti he a tupe ake takmer stale nie narazivite velmi. No ak si dobre pamatam 😀
my dnes presne 3t do pokusu c.1 🙂 ufff!!!
@laja77 Ty máš ale pevnú vôlu ...... ja som hrozne nedočkavá 😅 ja by som len testovala, testovala, ale ty to vydržíš a prekvapenie a radosť to veru bude poriadna, veľmi Ti to prajem, teda všetkým Vám a aj sebe 😉 .... ja sa snažím dostať vitamíny do tela v každej podobe .... 🙂 lebo mi na hematológii zistili - MTHFR C677T homozygot - vraj to má každá druhá žena, tak neviem no .....
@lavyrle a nemohla by som uz v stredu? 😉 To uz budem 27DC, teda ak do rana nedostanem, lebo tieto moje pocity su skor podobne PMS. Prave som chlapcom napriklad vyjedala cukriky M&M´s 😀 , ale mladsi povedal, ze on ich aj tak nelubi a starsi ze kludne si mozem dat- no nedaj si potom 😎
@emka9 ha, to len tak vyzera, ze mam pevnu volu, ale tak tie testy co su negativne idu zbytocne do penazi 😎 , ale tak samozrejme ze keby boli pozitivne tak ani penazi by nebolo skoda 😉 . Rozmyslam, ze ked mam dva, ci jeden zajtra rano nepouzit 😕 . Prosim Ta a to co Ti zistil hematolog? Lebo tej skratke nerozumiem, viem akurat co je homozygot 🙂
@zlatat to cloveka nastve, ale my si z toho doma nic nerobime, ked mal mladsi asi tak 4 roky, tak nam kamenom pekne na dvere nakreslil auticko, boli sme v Tatrach a kym sme sa ostatni vychystali z auta, on si kratil chvilu 🙂 , ale je fakt, ze keby sa to stalo tak ako u vas, tiez by som bola nastvana 😠
@laja77 Jaaaj a uz som Ta nahlodala, cooo ? 😉 takze rano testujes 😉
No podla mojej doky v skratke znamena to, ze moje telo nevie spracovat kyselinu listovu, ... mozem brat tabletky kolko chcem, mala by som hlavne listovu zeleninu ... pravdu povediac som uz z nej preduta 😅 ... preto som este skusila aj GS Mamavit .... no vraj to nic vazne nie je, ale prave citam, ze aj to moze byt dovod MA ... a to jeden mame za sebou ☹
@laja77 tu som tu som ! 🙂
Baby brzdite sa! tolko pišete ze nemam absolutne pri malom sancu toto vsetko precitat a vecer mi uz manzel nedovoli sadnut za komp 😀 to mame ine plany 😀 ten vecer nakoniec dopadol dobre a bolo tutu mutu trosku romantickejsie,spravila som vianočný punč a pustila film ,to bol štartér 😀 tristvrtku filmu sme nevideli ale neva 😀
Inak kočeny mam dilemu, ja nicomu nerozumiem,totizto brucho ma boli uz týžden vkuse,a ked som si pred tromi dnami myslela ze uz mam ovulku ze som mala tu druhu ciarku na teste tak isto silnu ako tu prvu,tak ono vcera zostala slabucka a aj na dalsom teste dneska doobedabola slaba... a na dalsom teraz vecer je zase rovnako silna ako ta kontrolna ... tak ja ti vám neviem teraz ze ci som tu ovulku uz mala alebo este len bude,som z toho jelen.... ? 😒
@lavyrle
@emka9
@zlatat
@tatanka1
@mauerka
@daniwaugh
@somsa

@zlatat Syn musel drzat dietu BEZLAKTOZOVU aj BEZLEPKOVU po dobu TROCH rokov a totalne prisne, bolo to tazke, ale dalo sa a hlavne poriesili sa problemy, kt. sa vyriesit mali, takze drzim prsty aj v tomto