icon

Začíname v roku 2014

maci_267
2. júl 2013

Táto diskusia je pre všetky (budúce) snažilky, ktoré z nejakého dôvodu plánujú otehotnieť v roku 2014. Či už je to kvôli svadbe, finančným záležitostiam alebo práci. Každá z vás je tu vítaná!

sharmana
Autor odpoveď zmazal
jesterka25
29. jan 2014

V utorok 4.2 idem ,,strašne som zvedavá čo uvidim jaaj tešim sa 🙂

coralee_wiley
29. jan 2014

@sharmana ja som uplne hotova z tehotnych zien 🙂 uz detstva, ked moja svagrinka cakala neterku a ta sa hyba v brusku a to sa prehybalo 🙂 nezabudnutelny zazitok pre mna 🙂 a toho sa neviem dockat 🙂

dagmarecka
29. jan 2014

@jesterka25 tak to silno držím palce ;)

barborka2014
30. jan 2014

Ahojte dievčata 🙂 nam to zatial nevichádza tento mesiac ☹ ,je pravda že plodne dni mam do soboty,ale manžel ochorel,a poznate mužov ked su chorý 🙂 🙂 😉 ,ale možno že ma este do soboty prekvapí 😝 .Ale Vam držim palčeky 🙂 a vy ako ste natom? podarilo sa 🙂 🙂 🙂

jesterka25
30. jan 2014

@dagmarecka ..hádam tam bude nieco vidiet ked hej isto to odfotim :D

elizabeth14
31. jan 2014

slecny zienky buduce mamicky rada by som sa pripojila do vasej skupiny,kezde planumjeme a chceli by sme v tomto roku tiez dietatko mat.V juni mame svadbu a potom by sme sa chceli posnazit o dietatko.
Viete poradit aj neaku ocistu alebo nieco podobne pred otehotnenim co je fajn?
Ak ma niekto skusenosti,dakujem za kazdy nazor ci radu🙂

jellinga
1. feb 2014

@elizabeth14 Ahoj, ja beriem len kyselinu listovu, pijem alchemilku a snazim sa zdravsie jest, viac ovocia a zeleniny a sem tam nejaky sport, ale dolezita je asi najviac psychicka pohoda. 😉 My zaciname od marca, tak uvidime ako skoro sa dockame... 😀

elizabeth14
1. feb 2014

ahoj, dakujem pekne za typ o kyseline lis,som citala ze je velmi dolezita fakn diky

sharmana
Autor odpoveď zmazal
jesterka25
2. feb 2014

Ahojte, mam dost silne bolesti hlavy co mam robit, mozem zobrat nejaku tabletku? 😢

nenullienka
2. feb 2014

@jesterka25 ahoj paralen môžeš, inam by so sa poradila s dr.

sharmana
Autor odpoveď zmazal
jesterka25
2. feb 2014

@sharmana fakt ceeely den ma bolela a dost ,,ja vydržm vela, tabletky od bolesti čoho koľvek beriem uz len vo vážných prípadoch, ale to sa neda ani fungovat vobec, dala som si len polku paralenu a lahla si tak teraz je to ok lepsie ako to bolo, v utorok sa popytam doktora ze ako to co mozem co nemozem

nenullienka
3. feb 2014

Ahojte žienky, tak je už asi k vám nepatrím, nečakane na teste // čiaročky a termín (približne) 08.10.2014. Ja som tak prekvapená, že to ešte neviem nejako vstrebať. K dr. som sa objednala 10.02. lebo skôr sa mi nedá. V robote ma nemá kto zastúpiť tak keď niekam chcem ísť musím to nahlásiť dopredu 3 dni a môj dr robí len pondelky a stredy u nás tak môžem len toho 10.02.

sharmana
Autor odpoveď zmazal
jesterka25
4. feb 2014

@sharmana ..ach a je vymalovane ..ziadna slava tam dnes u doktora pred dvoma týždnami nic nevidel ale myslel si ze to je asi este skoro tak dal kontrolu o dva tyzdne co bolo dnes a povedal ze uz na 100% by malio byt vidiet fazulku a veci podobne,,a zsa nic nevidel :( zomriem z toho asi..hrozne to je priznaky mam ako tehotna aj hovoril ze vsetko je zvečšene len tam nic nie je :( mam davat pozor ked by nahodou nieco hned k nemu alebo na pohotovost,, a ak bude vsetko ok tak v pondelok na kontrolny ultrazvuk ..a ak nic neuvidi tak daco je nie v poriadku ..tak do nemocnice .. a to som uz asi podla vsetkoeho tehotna mesiac aj nieco no uvidime ,,hrozne to je všetko ,,

sharmana
Autor odpoveď zmazal
jesterka25
5. feb 2014

@sharmana 9.12,2013

dolce_principessa
5. feb 2014

Pridavam sa k vam ..🙂 aj my by sme chceli zacat tento rok...asi v lete..este uvidime 😀

sharmana
Autor odpoveď zmazal
nenullienka
7. feb 2014

Ahojte tak sa vraciam k vám. Dr. mi musel dať injekciu na vyvolanie menzesu ☹ , podľa poslednej ms som už mala byť v 6 tt a nič nevidel. Som smutná z toho, ale ideme ďalej. Ešte v pondelok idem na krv. Ešte mi povedal, že to môže by aj tou antikoncepciou vraj po jej vysadení nie je dobré byť hneĎ tehotná lebo cyklus sa musí naštartovať a telo zvyknúť, že nebude dostávať umelé hormóny. Tak idem si kúpiť alchemilkový čaj na úpravu cyklu a uvidíme. Tak nám držím všetký silno palce aby sme mali ľahučký priebeh snažilkovania 😉 🙂

sharmana
Autor odpoveď zmazal
jesterka25
9. feb 2014

@sharmana ..brali mi pred týždňom ale nič nehovoril, len to ze v pondelok čo je zajtra kontrolny ultrazvuk tak idem zajtra na vec,,som zvedava co to sa bude diat,tak rada by som videla fazulku

betiii
9. feb 2014

aj ja uz chcem tento rok konecne vidiet dve ciarocky

siska765
9. feb 2014

ja dufam ze uz na konci mesiaca uvidim, snaha a tuzba je velka 😉

viwy
9. feb 2014

Ahoj všetky, ak to nevadí, tak sa rada pridám aj ja 😉 s manželom sa snažíme od decembra 2013 a zatiaľ nič, tak snáď čim skôr... bolo by to naše prvá ozajstné miminko, jedno chlpaté štvornohé už máme 😀

lenz
9. feb 2014

aj my sme sa zacali staziiiiit o potomka od 31.1.14 tak sa tesime dufam ze sa nam to coskoro podari 😉

nenullienka
10. feb 2014

@sharmana Ahoj, Ďakujem. Dnes som bola u dr. ale doktor neordinoval lebo je chorí. So sestričkou som sa dohodla, že o týždeň v pondelok nech prídem, vyšetrí ma lebo som jej povedala, že chcem byť tehu. Tak vravela, že to doktor si dá záležať len musí prejsť menzes tak s bojím, že čo mi povie. Ale kúpila som si alchemilkový čaj, ten je na úpravu cyklu tak uvidím. No ale bol to šok. A už som sa zapovedala, že antikoncepciu nechcem lebo mi len rozhadzuje cyklus ☹

magnolia26
10. feb 2014

Ahojte baby tak mi ideme v stredu na spermiogram do KE, ja som dostala Duphaston a mame sa snazit 3 mesiace, ked to nevyjde tak pokracujeme dalej v patraní prečo to nejde a riešime to