Začíname v roku 2014
Táto diskusia je pre všetky (budúce) snažilky, ktoré z nejakého dôvodu plánujú otehotnieť v roku 2014. Či už je to kvôli svadbe, finančným záležitostiam alebo práci. Každá z vás je tu vítaná!
Ahojte 😉 Pridavam sa ku Vam buduce mamicky,po 6 rokoch sme sa z mužom dohodli na babatku 🙂 ideme na to🙂)
@sharmana ahoj meriam si bazal. taplotu a pri ovulke ma vždy bolia vaječníky alebo aspoň jeden a teraz nič ani výtok. Ale čakala som to, že po vysadení HAK budem musieť počkať na úpravu cyklu a rozmýšľam, že počkám na menzes, kedy príde a potom vo februári skočím aj za dr. Aby som si bola istá, že je všetko tak ako má byť.
@barborka2014 Ahoj, prajem ti, nech sa cim skor zadari 😉
@maci_267 ahooooj moja taka som rada ze si sa ozvala 🙂
Velakrat som na teba myslela ze co a ako s tebou 🙂
No my este nakoniec nezaciname tento rok..Vzali sme si minule leto pozicku na 3 roky lebo sme menili okna na dome takže zatial sa nebudeme snažiť kym to nesplatime 🙂
A s tebou co je nove???? 🙂
ahojte tak ja mam dnes 27DC a okolo 30 az 32 DC mam dostat mrchu dufam ze nedojde a snes mi zacal vytok taky priesvitny a riedky a neviem co to znamena ale asi to ze dojde mrcha ach jaj ☹ ☹
Ahojte babenky, pridávam sa k Vám do skupine, nakoľko tužime veľmi po druhom babätku. Prvého máme chalana, kt.mal v sept.2 roky, myslela som si, že v dec.otehotniem tiež tak rýchlo ako pri prvom, ale nepodarilo sa, nakoľko mi prišla v utorok mrcha a tak som dúfala, že to výjde. Manžel mi pracuje v zahraničí a domov príde až na Veľkú noc, takže tak a hrá mi aj môj vek a aj to, že nechcem veľký vekový rozdiel medzi deťmi, papa
Ahojte, my musíme snažilkovanie odložiť na neurčito nakoľko sa u mňa od decembra minulého roku , stále neaká nová diagnoza ukáže.Najnovšie červené fľaky a vyrážky na pleti a vyzerá to na alergiu z neakej potraviny .Tak budem musieť absolvovať najskôr alergologické a až potom ked sa môj zdravotný stav zlepší sa môžme do toho pustiť.To bude asi preto lebo si to človek akosi plánuje a vtedy to nevychádza.Tak ostatným držíme palce. 😉
@stefania021 drzim palce
Je to mrcha, o 5dni mi skorej prisiel 😒 ale ideme dalej
@nicolettka2126 napisem IP 🙂
Ahojte..pozdravujem vás ..sice to ešte nemam potvrdene od lekara ale len testom,,myslim si ze obdobie 9 mesiacov budem trevit s vami 🙂 zajtra si to idem potvrdit ..hoci sme babetko neplanovali ale velmi sa tešime 🙂 🙂
@jesterka25 Srdecne gratulujem!!! 😵 Dufam, ze coskoro nás tu bude viac v ocakavani... 😉
@jesterka25 gratulujem 😉
dnes som bola na prehliadku potvrdiť či vyvratit ci mam v brušku fazuľku 🙂 ,, čosi tam bolo vidno no ešte nie tak poriadne, tak že o 2 týždne idem na istotu 🙂 krásny večer prajem 😉
dva týždne aj par dni čo meška ..
ahojte, ja mám 36, dve deti - 11 ročnú a 8 ročného. Plánujem do tretice, ale mám ľahkú dyspláziu na krčku maternice + vírus HPV. dúfam, že to nebude prekážať. staršia dcéra nie je myšlienkou na ďalšieho súrodenca vôbec nadšená. som veľmi unavená z práce a akosi som po bábätku ešte zatúžila. dúfam, že nám to tento rok vyjde a najneskôr v lete 2015 budem kočíkovať
ahojte, pridávam sa k vám,ak môžem. My ideme na to po povinnej 6 mesačnej pauze, tak dúfam, že tento rok bude pre všetky z nás ten úspešný ;)
tiez sa k vam pridavam baby 🙂 najradsej by som bola, keby sme s pracovanim na babatku zacali teraz hned 🙂 ale zatial to vyzera ze s tym zacneme v marci 🙂 a uz sa neviem dockaaaaaat 🙂 hoci sa aj bojim, ako to pojdem, kedze to bude tenkrat poprve 🙂)) ale tak snaaad, to bude na prvy sup 🙂 baby, drzim Vam vsetkym palce 🙂
Ahojte babi skúsila už niektorá s vás lubriáačni gél conceive plus na podporu otehotnenia zaujimáli bi ma vaše názory na tento gel či sa Vám niektorej podarilo otehotniet práve pomocov tohto gélu emoticon

@sharmana ahoj, mne to vychádza podľa tohto http://astrologie.najdise.cz/doktor-jonas/jonas... striedavo od januára diecčatko - chlapček, podľa toho čínskeho od apríla dievčatko až do novembra 😖 . No musíme to nechať na prírodu a nechať sa prekvapiť 🙂 . Ja si teraz sledujem ovulku mesiac po vysadení HAK a asi bude posunutá lebo už som ju mala mať včera a lebo dnes a nič 😢 . Uvidím aký dlhý budem mať cyklus. Jaj ta nešťastná antikoncepcia.