icon

Začíname v roku 2014

maci_267
2. júl 2013

Táto diskusia je pre všetky (budúce) snažilky, ktoré z nejakého dôvodu plánujú otehotnieť v roku 2014. Či už je to kvôli svadbe, finančným záležitostiam alebo práci. Každá z vás je tu vítaná!

nenullienka
14. jan 2014

@sharmana ahoj, mne to vychádza podľa tohto http://astrologie.najdise.cz/doktor-jonas/jonas... striedavo od januára diecčatko - chlapček, podľa toho čínskeho od apríla dievčatko až do novembra 😖 . No musíme to nechať na prírodu a nechať sa prekvapiť 🙂 . Ja si teraz sledujem ovulku mesiac po vysadení HAK a asi bude posunutá lebo už som ju mala mať včera a lebo dnes a nič 😢 . Uvidím aký dlhý budem mať cyklus. Jaj ta nešťastná antikoncepcia.

sharmana
Autor odpoveď zmazal
barborka2014
14. jan 2014

Ahojte 😉 Pridavam sa ku Vam buduce mamicky,po 6 rokoch sme sa z mužom dohodli na babatku 🙂 ideme na to🙂)

nenullienka
15. jan 2014

@sharmana ahoj meriam si bazal. taplotu a pri ovulke ma vždy bolia vaječníky alebo aspoň jeden a teraz nič ani výtok. Ale čakala som to, že po vysadení HAK budem musieť počkať na úpravu cyklu a rozmýšľam, že počkám na menzes, kedy príde a potom vo februári skočím aj za dr. Aby som si bola istá, že je všetko tak ako má byť.

jellinga
15. jan 2014

@barborka2014 Ahoj, prajem ti, nech sa cim skor zadari 😉

sharmana
Autor odpoveď zmazal
nicolettka2126
17. jan 2014

@maci_267 ahooooj moja taka som rada ze si sa ozvala 🙂
Velakrat som na teba myslela ze co a ako s tebou 🙂
No my este nakoniec nezaciname tento rok..Vzali sme si minule leto pozicku na 3 roky lebo sme menili okna na dome takže zatial sa nebudeme snažiť kym to nesplatime 🙂
A s tebou co je nove???? 🙂

peterek414
17. jan 2014

ahojte tak ja mam dnes 27DC a okolo 30 az 32 DC mam dostat mrchu dufam ze nedojde a snes mi zacal vytok taky priesvitny a riedky a neviem co to znamena ale asi to ze dojde mrcha ach jaj ☹ ☹

stefania021
17. jan 2014

Ahojte babenky, pridávam sa k Vám do skupine, nakoľko tužime veľmi po druhom babätku. Prvého máme chalana, kt.mal v sept.2 roky, myslela som si, že v dec.otehotniem tiež tak rýchlo ako pri prvom, ale nepodarilo sa, nakoľko mi prišla v utorok mrcha a tak som dúfala, že to výjde. Manžel mi pracuje v zahraničí a domov príde až na Veľkú noc, takže tak a hrá mi aj môj vek a aj to, že nechcem veľký vekový rozdiel medzi deťmi, papa

bea82
17. jan 2014

Ahojte, my musíme snažilkovanie odložiť na neurčito nakoľko sa u mňa od decembra minulého roku , stále neaká nová diagnoza ukáže.Najnovšie červené fľaky a vyrážky na pleti a vyzerá to na alergiu z neakej potraviny .Tak budem musieť absolvovať najskôr alergologické a až potom ked sa môj zdravotný stav zlepší sa môžme do toho pustiť.To bude asi preto lebo si to človek akosi plánuje a vtedy to nevychádza.Tak ostatným držíme palce. 😉

barborka2014
17. jan 2014

@stefania021 drzim palce

barborka2014
18. jan 2014

Je to mrcha, o 5dni mi skorej prisiel 😒 ale ideme dalej

sharmana
Autor odpoveď zmazal
maci_267
autor
19. jan 2014

@nicolettka2126 napisem IP 🙂

jesterka25
19. jan 2014

Ahojte..pozdravujem vás ..sice to ešte nemam potvrdene od lekara ale len testom,,myslim si ze obdobie 9 mesiacov budem trevit s vami 🙂 zajtra si to idem potvrdit ..hoci sme babetko neplanovali ale velmi sa tešime 🙂 🙂

jellinga
19. jan 2014

@jesterka25 Srdecne gratulujem!!! 😵 Dufam, ze coskoro nás tu bude viac v ocakavani... 😉

nenullienka
19. jan 2014

@jesterka25 gratulujem 😉

sharmana
Autor odpoveď zmazal
jesterka25
21. jan 2014

dnes som bola na prehliadku potvrdiť či vyvratit ci mam v brušku fazuľku 🙂 ,, čosi tam bolo vidno no ešte nie tak poriadne, tak že o 2 týždne idem na istotu 🙂 krásny večer prajem 😉

sharmana
Autor odpoveď zmazal
jesterka25
22. jan 2014

dva týždne aj par dni čo meška ..

sharmana
Autor odpoveď zmazal
mija51
23. jan 2014

ahojte, ja mám 36, dve deti - 11 ročnú a 8 ročného. Plánujem do tretice, ale mám ľahkú dyspláziu na krčku maternice + vírus HPV. dúfam, že to nebude prekážať. staršia dcéra nie je myšlienkou na ďalšieho súrodenca vôbec nadšená. som veľmi unavená z práce a akosi som po bábätku ešte zatúžila. dúfam, že nám to tento rok vyjde a najneskôr v lete 2015 budem kočíkovať

jellinga
24. jan 2014

@mija51 Ahoj, drzim paste, nech sa cim skor zadari a hlavne, nech vsetko prebehne hladko bez komplikacii. 😉

sharmana
Autor odpoveď zmazal
dagmarecka
26. jan 2014

ahojte, pridávam sa k vám,ak môžem. My ideme na to po povinnej 6 mesačnej pauze, tak dúfam, že tento rok bude pre všetky z nás ten úspešný ;)

coralee_wiley
29. jan 2014

tiez sa k vam pridavam baby 🙂 najradsej by som bola, keby sme s pracovanim na babatku zacali teraz hned 🙂 ale zatial to vyzera ze s tym zacneme v marci 🙂 a uz sa neviem dockaaaaaat 🙂 hoci sa aj bojim, ako to pojdem, kedze to bude tenkrat poprve 🙂)) ale tak snaaad, to bude na prvy sup 🙂 baby, drzim Vam vsetkym palce 🙂

majusik26
29. jan 2014

Ahojte babi skúsila už niektorá s vás lubriáačni gél conceive plus na podporu otehotnenia zaujimáli bi ma vaše názory na tento gel či sa Vám niektorej podarilo otehotniet práve pomocov tohto gélu emoticon

sharmana
Autor odpoveď zmazal
sharmana
Autor odpoveď zmazal