Zaplatený otec na oplodnenie
Ahojte. Existuje taka moznost ze by som zaplatila nejakemu (peknemu) muzovi za oplodnenie, nikdy nic s nim nechcela mat, iba dieta, a na papieroch by som bola single matka a otec akoze neznamy? Ide o tom ze sa mi nedari vo vztahoch, mam uz aj svoj vek kedy by sa patrilo mat dieta a s chlapmi si velmi nerozumiem, co sa tyka mimo sexu. Tak rozmyslam,ze radsej takuto cestu ako zas cakat, byt vo vztahu a potom nic. Takto mam iste aspon vlastne dieta. Znie to divne, ale uz som unavena z toho. Pracu mam dobru, stabilnu, som zabezpecena. Co si o tom myslite?
@anonym_autor jedna vec je roztiahnuť nohy hocikomu len nech mam dieťa. Druhá, čo mu povieš za pár rokov keď sa bude pýtať, prečo nemá otca, kde je, ako sa vola, prečo není s vami? Povieš pravdu, že si ty nechcela aby malo otca? Alebo budeš klamať a vymýšľať si? Lebo zrejme by si sa za pravdu hanbila priznať sa vlastnému dieťaťu co si to urobila.

@anonym_autor Netreba pozerať vždy na otca. Ideálne keď už deti sám má a je ochotný pomôcť aj druhej žene mať dieťa. Už podľa jeho deti si môžeš predstaviť aké by bolo po tom to tvoje
@danohul prečo rovno nepovies ze si chceš vrznut