icon

Zatiaľ sa mi nedarí otehotnieť, ako prekonať sklamanie ?

veronicka1111111
16. jan 2020

Ahojte, viem, ze to nie je dlha doba, co sa pokusame o babatko, ale i tak. Ak to poznate, ked sa mesiac co mesiac nadejate a potom zrazu prichadza sklamanie. A vy vokol seba zrazu zistujete ze ta a ta uz je tehotna. A uz akoby stracate nadej. Ako to prekonat? Zazili ste to niektora? Dakujem za kazde jedno povzbudenie a skusenost. ☺️ Snad v tom nie som sama...

Strana
z2
lentilkaxxx
26. jan 2020

@veronicka1111111
My cez 3 roky. Všetky naokolo tehotné, len ja nie. Moj chlap však počas celého manželstva nechápal, že v prvom rade ma byť manželom, potom až niekde hlbšie synom a naposledy bratom. On to robil presne naopak. Šťastná som tam nikdy nebola, fakt platí, že mladí by mali bývať sami. V lete som počas krízy, kedy sa so mnou 4 mesiace schválne nebavil, lebo som za tie roky neuznala nadradenosť jeho familie nad našim manželstvom (fakt na palicu), prerobila svoj byt, sekla so stresujucou robotou a definitívne vypadla z toho celého toxickeho prostredia. Ten kľud, keď mi pred vchodovými dverami netrci smradlavy popolník a nemusím zatvárať okná kvôli vrieskajucemu rádiu Muzika či čo to je za haluz. Až keď som si v jeden krásny deň odsťahovala všetky veci, čo som si tam priniesla alebo vyfinancovala (väčšinu zariadenia bytu), pochopil. Proti vôli ostatných sa ku mne presťahoval a o 2 mesiace na teste // 🙂 Tu sme šťastní, spokojní, bez neustálej policajnej kontroly a relativne bez ich vyžieračstva (prikazom prídi, zavez, dovez, kúp, vybav, dojdi makať). Ani tie koľajnice na teste sa tam nestretli s radosťou, ale to mám u.....
Možno aj u vás treba zmenu prostredia. Aspoň dočasne

dominika7990
26. jan 2020

Prvorade je nemyslieť na to a riadne sa opiť 🤣🤦🏼‍♀️ Znie to blbo ale u mna to tak naozaj bolo. Dokonca 2x 🤣🤣🤣Rok sme sa snažili a nič. Každý mesiac viac a viac sklamaná. Až nakoniec šéf otvoril nový podnik takze pre mna zmena prostredia roboty plna hlava že na dieťa som už ani nepomyslela a keďže sa blížilo k tomu že má šéf povýši ani som na dieťa nepomyslela a úprimne ani som ho už nechcela. A bum nad.bala som sa s prepáčením v jeden večer a o pár týždňov //. 🤣 pri druhom sa mi to overilo zas. S chlapom (už s manželom) sme boli už rok od seba. Opila som sa vyspala sa s ním dala na druhý deň tabletku po a bum zas // 🤣 od vtedy už nepijem na debila že mám okno,lebo čo som sa opila pri ňom, tak vždy bolo dieťa z toho 🤣 opijem sa zas až o dva roky (vtedy mi odporučil dr tretie Dieťa po sekciách) 🤣🤣🤣

butterfly333
26. jan 2020

@maminka1986 ok dám vedieť. Už sa veľmi na to teším lebo verím že sa to podarí. 😘

maminka1986
26. jan 2020

@butterfly333 presne tak super prístup 👌👍😗

maminka1986
26. jan 2020

@dominika7990 čože je to rok....buď rada ze si takto otehotnela a nemusela ppdstupivat čo iné...

Strana
z2