Žltý výtok v možnom tehotenstve
Ahoj, už rok sa bezvýsledne snažíme s drahým o bábätko a stále nič. Začala som pred 3 týždňami užívať Femibion. Teraz som týždeň po ovulke a spozorovala som zvýšené množstvo výtoku. Je ho fakt dosť ale čo je najdivnejšie je neprirodzenej farby.žltý.prirovnala by som ho takmer k farbe svetlého moču. Je redší ako obvyklý výtok, nezapácha, nesvrbí. Len proste je.ťažko sa to opisuje. Nieje to ani s prímesou bielej farby. Skôr by som povedala priehľadný výtok s prímesou žltej farby. No divné.po potrebe na toaleťáku vidno zreteľne tú farbu.
Zaujímalo by ma či s tým náhodou nemáte skúsenosť pri užívaní Femibionu. Či na to nemá nejaký vplyv.
Nejaká kyselina v jeho zložení alebo už neviem čo. Môj gyn je momentálne PN a zástup berie len vážne prípady
@bluehorsee uzivala som Femibion pocas snahy a pokracujem aj ked som tehotna ale nikdy som taky vytok ako opisujes nepostrehla
@bluehorsee ja som tiez v prvom trimestri brala femibion, ale zlty vytok som nemala nikdy
Ahoj, je to moznr aj tehu. Ja som mala napr takmer celé tehu výtok, to je normalne. A áno bol nazltly, nie úplne riedky ako ovulacny, ale redsi ako poovulacny
Baby ďakujem za odpovede. Skúsila som Femibion vysadiť a výtok ustal. Takže som mala možno nejakú reakciu naň, ktovie. Každopádne, snažíme sa ďalej a aj vám prajem(tým kočkám, ktoré sa snažia) aby vám to čo najskôr vyšlo🍀

Ja som taký výtok mala v tehotenstve aj som užívala Femibion