Problémy s prevodom peňazí z Vinted. Potrebujem radu
Ahojte, potrebujem poradiť. Dnes som chcela previesť peniaze z vintedu na bankový účet. Zadala som iban a vyskočilo mi, že môj bankový účet nebolo možné autorizovať. Ten bankový účet nie je môj, ale ja potrebujem peniaze odtiaľ dostať na iný účet, pretože ja mám ten svoj dočasne pozastavený. Viete mi niekto kto tomu rozumie poradiť? 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
pri prevodoch máš predsa potvrdenie telefónom alebo apkou, ak k tomu nemáš prístup, keďže účet nie je tvoj, tak logicky tú platbu nemáš autorizovanú.
Tvl😃 no cim to asi bude🤔😃
pri prevodoch máš predsa potvrdenie telefónom alebo apkou, ak k tomu nemáš prístup, keďže účet nie je tvoj, tak logicky tú platbu nemáš autorizovanú.
@anonym_cfdb10 ale ako viem platbu autorizovať?
A nemôžeš si zmeniť účet vo Vinted?
Majiteľ účtu si nemyslím že pri prevode z Vinted má niečo autorizovat. Nikdy som to nemusela urobiť.
Máš proste vo Vinted priradený svoj účet a preto ti na cudzí asi nechce poslať.
Je tam tá možnosť zmeniť bankový účet, to si skúsila?
@anonym_cfdb10
A ty vieš ako funguje Vinted prevod? Máš účet na Vinted?
A nemôžeš si zmeniť účet vo Vinted?
Majiteľ účtu si nemyslím že pri prevode z Vinted má niečo autorizovat. Nikdy som to nemusela urobiť.
Máš proste vo Vinted priradený svoj účet a preto ti na cudzí asi nechce poslať.
Je tam tá možnosť zmeniť bankový účet, to si skúsila?
@anonym_a8bda1
@anonym_a8bda1 skúšala ale moje meno sa musí zhodovať s majiteľom bankoveho účtu. A to meno sa nedá zmeniť
@anonym_a8bda1
@anonym_a8bda1 skúšala ale moje meno sa musí zhodovať s majiteľom bankoveho účtu. A to meno sa nedá zmeniť
@nivuska napíš na podporu. Je to svojím spôsobom tvoja ochrana, aby tvoje peniaze nezískal niekto iný. Chápem, že si teraz v inej situácii, ale oni to nemajú odkiaľ vedieť.
@nivuska napíš na podporu. Je to svojím spôsobom tvoja ochrana, aby tvoje peniaze nezískal niekto iný. Chápem, že si teraz v inej situácii, ale oni to nemajú odkiaľ vedieť.
@anonym_f8b8a9 tiež by som šla cez podporu asi
Tvl😃 no cim to asi bude🤔😃
@anonym_c5fdf5
Vôbec nerozumieš a máš potrebu reagovať.
Ona sa snaží si poslať z vintedu peniaze na iný účet, ako tam má priradený a keďže ten iný má iné meno ako jej, nechce jej to vinted povoliť/ autorizovať.
Smiešne?
@nivuska ja aom dnes riešila niečo podobne, ale mám nový účet na moje meno a pri zmene IBAN mi písalo že sa nezhoduje meno s majiteľom. Tak som písala Vinted podpore, čo je vo veci a riadili mami skontrolovať meno, len som prehodila prvé priezvisko a druhé meno a už to prešlo.

@nivuska tak možno dotyčnému, komu patrí ten účet, prišiel autorizacny kód do sms a nedal ti ho.