Problémy s blokáciou účtu na Vinted a prevodom peňazí
Ahojte známej blokli na Vinted úplne účet a nevie sa odvtedy dostať k svojim peniazom , čiže nevie previesť peniaze z peňaženky na svoj účet. Má s tým niekto skusenosť už písala x krát na centrum pomoci a nič , ďakuje za každú radu
Ten Vinted je čoraz horší.. mne blokmi teraz na tri dni účet z dôvodu, že nepoužívam vlastne foto, pri tom sú to moje fotky 🙄 koľkokrát mi skryjú inzerát, už mám chuť sa na celý Vinted vykašľať
Treba sa poďakovať tým premotivovanym ženským čo nerobia celý deň nic iné a len nahlasujú.To je vsetko kvoli hlaseniam napríklad keď nedáš niekomu zľavu.A potom už Vinted nepresetruje či to je tvoje foto alebo nieje a jednoducho bloknu
Tiež mi blokli, neviem, alebo si nepamätám na dôvod, ale na podpore mi to vyriešili a k účtu som sa bez problémov dostala.
Ak tam ma vložený uz ucet aj telefon, tak by to malo ist. Tiez som bola úplne bloknuta, ale do peňaženky sa dalo dostať. Pokial to teda slo aj predtým.
to je blbost lebo ked blokonu ucet tak k peniazom sa dostane
@anonym_504fa1 až dnes sa jej to podarilo takže neprišla aspoň o peniaze čo tam mala
Treba sa poďakovať tým premotivovanym ženským čo nerobia celý deň nic iné a len nahlasujú.To je vsetko kvoli hlaseniam napríklad keď nedáš niekomu zľavu.A potom už Vinted nepresetruje či to je tvoje foto alebo nieje a jednoducho bloknu
@anonym_689c6f však to predávam aj ja d
@anonym_689c6f však to predávam aj ja d
@ingus74 však to aj ja tam predávam a fakt za smiešne ceny a ešte zjednavaju a ešte sú aj urazene, žiaľ je veľa zlých ľudí a hlavne tí čo sa celý deň nudia, ja som rada ak stihnem niečo nahodiť a poslať nie ešte kumat komu ako zle spraviť
@ingus74 však to aj ja tam predávam a fakt za smiešne ceny a ešte zjednavaju a ešte sú aj urazene, žiaľ je veľa zlých ľudí a hlavne tí čo sa celý deň nudia, ja som rada ak stihnem niečo nahodiť a poslať nie ešte kumat komu ako zle spraviť
@ingus74 vinted žiaľ blokuje vsetko, mal to nechať tak, ved ponuka dopyt (s výnimkou naozaj nebezpecnych vecí a fejkov), ale aby Ta blokli za nejakú vec za 2€ ,lebo KOMERČNÝ PREDAJ 🙈 Každý kupuje dobrovoľne a najmä to pomôže mozno niektorej mamine, ktorá nemá možnosť ísť nakúpiť do mesta niekolko km, tak si to radsej objedna rovno a vyzdvihne pocas prechadzky s kocikom.
Jednemu bloknu, inemu to iste vôbec....
@ingus74
A to ju blokli na stálo? To kedy sa stáva, že Vinted blokne na vždy?Lebo počúvam, že len na 2-3 dni
@ingus74
A to ju blokli na stálo? To kedy sa stáva, že Vinted blokne na vždy?Lebo počúvam, že len na 2-3 dni
@anonym_689c6f komerčný predaj je trvalý blok.. Najskor na 5 dní a potom natrvalo. Stačí, ze Vas niekto nahlasi, alebo pridate par fotiek po sebe s visackou
@ingus74 vinted žiaľ blokuje vsetko, mal to nechať tak, ved ponuka dopyt (s výnimkou naozaj nebezpecnych vecí a fejkov), ale aby Ta blokli za nejakú vec za 2€ ,lebo KOMERČNÝ PREDAJ 🙈 Každý kupuje dobrovoľne a najmä to pomôže mozno niektorej mamine, ktorá nemá možnosť ísť nakúpiť do mesta niekolko km, tak si to radsej objedna rovno a vyzdvihne pocas prechadzky s kocikom.
Jednemu bloknu, inemu to iste vôbec....
@anonym_0f4ab2 však to chceme za zbaviť zbytočných veci za pár centov a eur a niekto sa zabava nahlasuje a potom bloknu , už neriešiem ja som zatial ok snad aj bude

to je blbost lebo ked blokonu ucet tak k peniazom sa dostane