icon

Aké výrobky vám chýbajú v ponuke Tesco Potraviny domov?

daska_tesco
6. mar 2014

Aktuálne si môžete vybrať pri objednávaní služby dovozu potravín až k dverám bytu Tesco Potraviny domov z vyše 21 – tisíc výrobkov od čerstvých potravín, cez kozmetiku až po plienky. Poraďte nám, čo by ste do ponuky doplnili vy? Čo vám v ponuke chýba? Tri z vás za námety odmeníme vo štvrtok 13.marca 2014 vlhčenými obrúskami Tesco Loves baby 😉

Aké výrobky vám chýbajú v ponuke Tesco Potraviny domov?Aké výrobky vám chýbajú v ponuke Tesco Potraviny domov?
katarina105
9. mar 2014

Mne v Tescu chýba Lipánek - najlepší detský tvaroháčik, snáď jediný s normálnym zložením. A ešte by som uvítala párky Mecom - Natur a tiež bio ovocie a zeleninu.

m_j
9. mar 2014

viac bezlepkových produktov 🙂 a zlepsit kvalitu masa..

lienka434
9. mar 2014

@daska_tesco ja len jedine vyhladavam,na papierik alebo rovno letak z predajne si napisem,zakruzkujem veci ktore chcem kupit a vypisujem slova-musim vsak vediet ako sa to presne povie cesky kedze zijeme v CR🙂

sami51
9. mar 2014

mne chyba maso, ktore by nebolo vakuovo balene. dalej oblecenie a z vyberu z lekarne je tam minimum....a chcela som objednat vankuse, no tiez neboli v ponuke....a ani cistic na kozu nebol.... 😒

sara07
9. mar 2014

nám chýbajú výrobky od Madety, fakt sa divím prečo ich nemáte v ponuke,hlavne mliečne dezerty a podobne, majú ohromne širokú škálu výrobkov
čo sa týka čerstvosti súhlasím, fakt je dosť často problém vybrať alebo jednoducho nevybereme vôbec nič, cez net by som sa ani neodvážila nakupit čo sa týka ovocia a zeleniny, ked viem ako je to v kamennom obchode
čo sa týka vhľadávania fakt je to občas problém, možno by pomomohlo niečo také ako má google, tzv našepkávač
čo sa týka kamenného obchodu tak viac dokladať tovar nie raz sme išli bez mlieka domov alebo kurča - královské kurča, a klasika čo sú kupony z club karty to byba tiež vybrakované,hlavne cez víkend

daska_tesco
autor
10. mar 2014

@andre_a v ponuke Tesco Potraviny domov nájdeš aj dojčenské body a pyžamká v sekcii Všetko pre domov- Textil -detské. 🙂

andre_a
10. mar 2014

@daska_tesco ale to nie je ono, v predajni mate krasny vyber 🙂

mimikas
10. mar 2014

Mne vo vseobecnosti v Tescu chyba lepsia ponuka zdravych veci, celozrnne muky, jogurty ineho povodu ako kravskeho mlieka pre ine druhy stravovania, cerstve maso a hlavne povodom Slovenske a hlavne Slovenske ovocie a zelenina. Vo vseobecnosti mi v Tescu chybaju slovenske veci, ktore potom nakupujem inde a nie v Tescu.

daska_tesco
autor
10. mar 2014

@andre_a postupne ponuku Tesco Potraviny domov doplníme - aj na základe tipov v tejto diskusii. 🙂

martinkaarastik
11. mar 2014

mne najviac chyba: cerstve ryby (hlavne losos - teraz je v akcii, no neda sa objednat), obycajne biele servitky (ako na desiatu), viac hraciek a aj oblecenia. inak som velmi spokojna so sortimentom, pravidelne cez donasku nakupujeme a setri nam to kopu casu 🙂

donna11
11. mar 2014

..suhlasim s viacerymi nazormi..mne este chybaju aj bio ovocne a zeleninove prikrmy pre babatka, taktiez oblecenie, viac hraciek, potom osiva prip bylinky v kvetinaci, volnedostupne vitaminy a homeopatika z lekarne, ako bolo spomenute aj oblecenie..a zlepsenie kvality ovocia, zeleniny a masa..

zabka88
11. mar 2014

zdravím Dášku aj všetky diskutujúce maminky 🙂

už som to tu niekde spomínala, mne v tescu chýba hlavne viac slovenských výrobkov. Veľmi rada by som mala na výber hlavne pri zelenine, sezónnom ovocí resp pri mäse či syroch aj zo slovenských výrobkov.

a k téme - súhlasím s donnou, tiež mi chýbajú bio výrobky 🙂

strociatka
11. mar 2014

doplneny tovar v predajniach

livka_
11. mar 2014

skusim dat link, neviem ci sa spravne zobrazi.. ale niesu k dostaniu klasicke biele stvorcove servitky, do coho sa bali desiata... nejake take lacne, po 30centov velky balik...dva krat som nakupovala cez tesco domov a toto mi vtedy chybalo naozaj.. papa http://potravinydomov.itesco.sk/sk-SK/Search/Li...

standus
11. mar 2014

Aj mne chybaju bio hollandia bananovy - ten je najlepsi. Hned by som kupila aj 5, manzel ich zboznuje! A potom je skoda ze nie vsade su obrazky ako napr. Pri mrazenej zelenine, lebo podla nazvu ich nepoznam ale ak bybtam bol obrazok hned by som si vedela vybrat.

daska_tesco
autor
11. mar 2014

Ďakujem, milé mamičky, za vaše príspevky, stretneme sa opäť zajtra.Krásny večer!

majka22
12. mar 2014

Rada objednavam cez Tesco potraviny domov, ale par krat sa mi stalo, ze som nedostala darcek k nakupu, ktory bol uvedeny v aktulanom letaku kamennej predajne, naposledy to bola kniha Sendvice za nakup vyrobkov Mecom. Mohlo by to byt uvedené priamo v kosiku, aby som si to tam mohla rovno sama pridat.

zzuzzik
12. mar 2014

Vyrobky z kozieho a ovcieho mlieka. Jogurty ovcie, kozie. Spaldova hladka muka. Maso sk povodu. Kukuricne a ine specialne cestoviny. Potravin so specialnou dietou je malo. Inak spokojnost.

benca
12. mar 2014

Inducke potraviny je tam toho malo

daska_tesco
autor
12. mar 2014

Prajem vám krásny večer, mamičky! Teším sa na vás opäť zajtra 🙂

dadda
12. mar 2014

mne chybaju detske gulicky, ktore boli v letaku tusim za 5,99€ v obchode nie su (samozrejme vypredane) a cez net som ich nenasla :(

buba08
12. mar 2014

chybaju mi bio ovocie, bio zelenina, viac ovocia a zeleniny od slovenskych pestovatelov, ryzove jogurty

nikitkad
12. mar 2014

napriklad bezlepkove viac specialne

blcha
12. mar 2014

mne v tescu chyba sterilizovany zeler kedysi byval znacky bodnuel ale teraz uz tam nieje ziaden 😉

daska_tesco
autor
13. mar 2014

Milé mamičky, ďakujem za všetky vaše námety, pomôžu nám pri rozširovaní ponuky Tesco Potraviny domov. Vlhčenými obrúskami Tesco Loves baby odmením za príspevky tri z vás: @andre_a, @sami51, @donna11. Výherkyne, prosím zašlite mi vaše kontaktné údaje do správy. Pekný deň 😉

silica
13. mar 2014

bio ovocie a zelenina, , vegetarianska jaternica, sójové mlieko

daska_tesco
autor
13. mar 2014

Milé mamičky, ďakujem za vaše príspevky,stretneme sa opäť zajtra. 🙂 Pekný večer!

shania31
13. mar 2014

Viac bezlaktozovych vyrobkov. Viac vyrobkov od SABI- napr. Cottage cheese, tvaroh v crievku. Ich chut a kvalita je neporovnatelna s mliecnymi vyrobkami Rajo. Tu v BA je sortiment od SABI mizerny - regale preplnene vyrobkami Rajo a polskej Meliny.

martini
13. mar 2014

Ja by som privítala viac výrobkov značky Sanytol - napr. roztok na čistenie podlahy, dezinfekčný spray na vzduch a nábytok.
Taktiež párky s väčším obsahom mäsa (viac ako 80 %).

ratatatata
13. mar 2014

Mne chybaju POTRAVINY. Ale to je asi problem nielen Tesca.