Aké topánky nosiť k šatám bez podpätkov?
Ahojte,
tie ktore nenosite podpatky, prosim ake topanky nosite k satam, sukniam?
Hladam uz hodinu nieco pekne a nic som nenasla.
Dakujem 🙂
@nyusika za mna su velmi nepohodlne zrovna tieto dve znacky, mne sa teda ziadne od nich nepacia. Ale mne Guess pride posledne roky strasny kvalitou ( ak kabelky), cize za mna nie. Este je potom jedna znacka, Lestrosa, ti maju podla mna naozaj zmaknutu kvalitu ( len cena je vyssia ako TH a Guess)
Ženy trosku budem mimo, ale to naozaj sa vám dobre nosia tie topánky so špicou tak do úzka? Prsty dade kde? Však to chvíľu by som mala na nohe a palce dotlacene, stiahnuté, otlaky a ak to človek nosí dlhodobo tak ma kurie oka? Ci to neriešite?
@lasona barefootky to nie su, to je pravda🙂
ja take nenosim kazdy den, len ked idem pracovne niekde, kde musim dako vyzerat, inak normalne do kanclu tak volnejsie a v lete to istia tie birtenstock a teniskove.
a ja mam tiez chodidla uplne uzucke, 37 velkost, niekedky aj 36, takze ok.
Sandále, platenky, tenisky. Nič viac. Takéto tie špicaté, ktoré sem kočky pridávajú, sa mne absolútne nepáčia a presne ako niekto spomenul, pre prsty to musí byť des.
@deti95060810 je to značka dune london , konkretne tieto mi už web neponuka.ale skusim ešte pohladat
@nyusika mne sa nepáčia hole päty ani ten strih špičky. Aj tak do officu nosíme iba cele lodičky alebo balerínky, nenosime ani hole prsty ani päty. Ked sedim v kancli za PC, som tam sama, tak som na boso, ked niekto pride obujem sa. Ked idem v teniskách do prace sa aj tak prezujem do baleriniek.
ja som okrem bezpodpätkovej ešte vyslovene tenisková :D takže balerinky a väčšina vyobrazených sandálok cezo mňa neprejdú. Nosím barefootové Leguano Amalfi white 🙂
@lasona to sú najlepšie topánky minule som v takých prežila svadbu až do rána špic vpredu bez opätku hola päta. Opätky nosiť nesmiem už vôbec a za mňa je to záchrana všetky tieto balerinky do spica bez päty. Ale zas mam 37 nohu tak to nevyzerá tak obrie. A vpredu sa ti nič netlačí musí ti sediet číslo

@betulinka1 a tieto z foto sa ti páčia ?
Alebo chceš tip na smrncovné ?