icon

Ktoré rifle si obľúbili módni nadšenci?

blackberrymt
19. júl 2024

Skinny, zvonové, boyfrend, mom....? Za mňa stále jednoznačne skinny, aj keď podľa niektorých sú už nemoderné a nenosia sa 😁.

moonlight1210
19. júl 2024

@victoriab “ Cize len pe tvoje esteticke oko by sa taka zena mala ist prezliect?”

Pre moje oko? Preco to otacas na mna?
Znova - ak take komentare pocujem, neznamena, ze ich hovorim.
Ale to je jedno.
Ty v tom chces vidiet utok a ides touto cestou, tak pokracuj. Ja sa s tebou nebudem hadat.

victoriab
19. júl 2024

@moonlight1210 ja sa nehadam, ja diskutujem 🙂

moonlight1210
19. júl 2024

@victoriab ibaze mi uz tretim komentarom vtlacas SVOJU predstavu MOJHO nazoru. A este ma za to kritizujes.

To nie je diskusia.

beloved
19. júl 2024

@jana_eyre_2 Ako sa vola ten typ. co si dala foto?

mk1111111111
19. júl 2024

@beloved to su nejake lezerne bedrace, jeden z najlepsie sediacich strihov. Dufam, ze zasa pridu do mody, tieto terajsie nadpupkove su pre mna desne

beronsche
19. júl 2024

Pre mňa jednoznačne skinny, ale pas musí končiť cca cm pod pupkom, čiže žiadne hight waist ani bedrové.. tie mi totiž najviac sedia.. (zpredu, zozadu, v pohybe 😂).
Len kúpiť také je fuška...

beronsche
19. júl 2024

@mk1111111111 súhlas tie nadpupkove sú aj pre mňa hrozne.. podľa mňa robia brucho aj stihlym ženám..

betulinka1
19. júl 2024

@blackberrymt mne sa páčia rovné strihy. Zvonové, rozšírené spodné časti alebo teraz tie široké sa mi nepáčia vobec. Nepacili sa mi ani v casoch, ked boli este v mode. Nemám rada ani tie roztrhané, to je otras pre mna. Rifle oblečiem tak raz za rok. Do práce si ich nemôzem dať vobec a na voľný čas sú príjemnejšie alternatívy.

beloved
19. júl 2024

@mk1111111111 Hej, viem su topka, hned by som si take kupila, len neviem, ako sa ten typ vola, skoda

ferala
19. júl 2024

no ja sa priznam, tiez uz nie som zastancom skinny rifli, aj ked pred dvomi-tromi rokmi som nenosila nic ine 😀 hold, doba a moda sa meni. samozrejme, ze nie som z tych, ktori sa vyslovene drzia len trendov a nosia len to, co sa nosi, ale uz sa mi to celkovo ani nepaci. najlepsie sa momentalne citim v sirokych platennych/latkovych nohaviciach. 🙂

cloviecka
19. júl 2024

Skinny, stredný pás sú pre mňa top👍, len zohnať ich bude čoraz ťažšie...

jana_eyre_2
19. júl 2024

@beloved to keby som vedela 😅

V bonprixe som našla také podobne, aj dobre sedia - nazývajú to bootcut.. ale nie je to uplne ono..

na strednej som si vždy kupovala rifle u Číňana a vždy mali tieto strihy úplne super, aj elastické aj pekne a pohodlne..

beloved
19. júl 2024

@jana_eyre_2 Jeeej dakujem, si zlata, idem ich omrknut 🙂

jana_eyre_2
19. júl 2024

@moonlight1210 ja si naopak myslím, že takmer kazdy človek sa obzrie ak vidí svoj obraz úplne že kdekoľvek.. rozdiel je len v Tom, že každý má iné vnímanie vzhľadu.. čo sa jednému páči, druhému nemusí a tak je to v poriadku..

moonlight1210
19. júl 2024

@jana_eyre_2 ja sa nehadam.

jana_eyre_2
19. júl 2024

@moonlight1210 ani ja a ani som nenaznačila, že ty ano.. 😉

ariesi
19. júl 2024

@jana_eyre_2 toto boli moje obluvene rifle-botcout ci tak nejako sa ten strih volal. Musim po noch pozriet, aj ked teda postaca je uz bohuzial iná 😭

azzflo
19. júl 2024

Jedine skinny alebo slim mom (okolo zadku a stehien uzsie, dole rovne), vsetky gate co su okolo zadku siroke vsetkym zenam absolutne deformuju postavu a vyzera to podla mna ohavne. Mam dost striktne nastavenu hranicu toho, co som ochotna obetovat pre pohodlnost a teda zdeformovana postava to nie je 😀 Staci si spravne vybrat a budu pohodlne aj skinny

veronika150999
19. júl 2024

@blackberrymt nosi sa to, co komu vyhovuje a citi sa v tom dobre. Nazor ostatnych nie je dolezity

lenkakravcova
19. júl 2024

@blackberrymt ja mám rada tento štýl. Cargo ? Proste kapsáče 🙂 nikde netlačia a ani nelietajú ďaleko od nohy. A do iných neviem kde napchať kľúče, peňaženku, mobil..

veronika150999
19. júl 2024

@lenkakravcova tie su krasne, kde sa daju zohnat?

lenkakravcova
19. júl 2024

@veronika150999 tieto boli na trendyol. Ale ja väčšinou kupujem z remízu tento typ 😄

lenkakravcova
19. júl 2024
sisska96
19. júl 2024

Skinny a džegginsy

petronelka47
21. júl 2024

@mk1111111111 presne, ani mne nesedia

moncici7
22. júl 2024

@monvitka ano suhlas ale rovnako palice do paradajok skiny no no

barbie2023
22. júl 2024

Myslím si,že práve táto doba prináša absolutnu voľnosť v tom čo sa komu hodí a kto čo rád nosí. Takže netreba sa riadiť horúcim trendom,ktorý o pár mesiacov skončí ,ale tým v čom sa cítiš dobre. Ja mám rada mom ,ale aj tak rifle veľmi nenosím,na mňa sú strašne tvrdé.

damira90
22. júl 2024

Kazda tlsta napise na skiny ze su zle.
Uzas. To naco sa pytas vies co ti svedci a na nikoho nedaj. 😊

nyusika
22. júl 2024

@damira90 ja som stihla, nohy mám fakt dlhé a tiež štíhle - a pre mňa sú skiny najstrašnejši strih...a ešte keď sú bedrové. Tak konečná.
Resp. čokoľvek bedrové je pre mňa otrasné.

norikk
22. júl 2024

@blackberrymt žiadne. Odkedy som trojmama, rifle nenosím. Brrr...