Menštruačné plavky pre tínedžerky. Skúsenosti a názory.
Ahojte, potrebovala by som vaše názory, skúsenosti ohľadom menštruačných plaviek, či sa ich oplatí vyskúšať. Dcéra má 13 rokov a v čase tohtoročnej dovolenky bude mať menštruáciu. Tampóny ešte neskúšala (neviem, či bude chcieť vyskúšať) a preto sme sa rozmýšľali, že by sme možno skúsili menštruačné plavky. Ja si neviem predstaviť, že ozaj fungujú. Preto by som bola zvedavá na vaše názory. Ďakujem.
@simsalabim predtym nikto doma nemal ziadne problemy.
@anonym_c460ca ja som myslela, ze pises o streptococcus faecalis. A co sa tyka termalnej vody - tam je vstup na vlastne riziko, napriek dezinfekcii, tepla voda podporuje mnozenie bakterii, to je fakt.
Moja staršia dcérka má 13 rokov, menštruačné plavky jej zachránili už 3 dovolenky a plavecký vycvik 😊 Všetky spolužiačky, ktoré mali na plaveckom menzes to riešili presne tak isto. Odporúčam Perties - sú maximálne spoľahlivé (treba si na stránke prečítať info o absorbcii pri jednotlivých druhoch. Má viacero kusov, po pobyte čo vode vymení a preperieme - v teple rýchlo uschnú.

@anonym_c460ca streptokok nemusel byt z vody, je to crevna bakteria, casto z konecnika danej zeny.
@simsalabim predtym nikto doma nemal ziadne problemy.