Vaše skúsenosti s Bi-Oil

konik_testuje6.11.2017

V nasledujúcich riadkoch fóra si môžete prečítať skúsenosti žien z Modrého koníka, ktoré viac ako 3 mesiace testovali olej Bi-Oil, ktorý je vhodný na boj proti stiám, jazvám a farebným nedokonalostiam pokožky.

Bi-Oil je medzinárodne uznávaný špeciálny olej, ktorý sa stará o pokožku žien na celom svete. Získal 349 ocenení v oblasti starostlivosti o pokožku a už v 24 krajinách sa stal najpredávanejším produktom na jazvy, ktorý si záskava dôveru ďalších spokojných zákazníčok.

Jeho zloženie je kombináciou rastlinných extraktov a vitamínov vkomponovaných do olejovej báze tak, aby spolu s prelomovou ingredienciou PurCellin Oil vytvorili ultraľahkú a nemastnú konzistenciu.

Bol to skutočne poctivý test a testujúcim ženám neunikla ani jedna drobnosť, tak si prečítajte ich zhrňujúce recenzie. Ako si olejček poradil s ich tehotenstvom namáhanou pokožkou?

OLEJOVÁ BOMBA PROTI STRIÁM

Dnes by som sa vám pokúsila priblížiť olejový prípravok BI-OIL na základe mojich skúsenosti.


Strie, červené škvrny na pokožke, jazvy… To všetko nás ženy trápi a to hlavne počas tehotenského obdobia a bezprostredne po ňom. Dá sa tomu nejako zabrániť? Alebo aspoň obmedziť ich výskyt a predchádzať, tak na prvý pohľad nepeknej pokožke?

Keď som otehotnela, začala som uvazovať, že si preventívne v lekárni zakúpim nejaký výrobok proti striám.


Výrobok Bi-Oil mi bol odporučený mojimi kamarátkami a po preštudovaní som zistila, že patrí k jedným z najlepších výrobkov s výbornými recenziami. Mala som šťastie, lebo práve v tom období prebiehala súťaž na Modrom koníku o testovaní výrobku Bi-oil, ktorej som sa zúčastnila a kde si ma vybrali na testovanie.



Priznám sa, že o výrobku Bio-oil (nie Bi-oil) som počula pred mnohými rokmi, keď som este žila v Anglicku a moja kamarátka ho pravidelne nosila domov svojej mamke, ktorá ho vtedy používala proti jazvám a kŕčovým žilám a veľmi si ho pochvaľovala.


Vďaka  Modrému koníkovi som mala tú možnosť otestovať tento produkt Bi-Oil aj ja.

Bi-Oil je špeciálny výrobok starajúci sa o pokožku. Produkt je určený pre ľudí, ktorým sa nepáči nepríjemný vzhľad jaziev a strií a tých, ktorí sa im chcú vyhnúť (napriklad budúce mamičky). Výrobca Bi-Oil síce nezaručuje úplne odstránenie defektov na koži, ale sľúbil vylepšiť vzhľad pokožky. Z hlavných zložiek Bi-Oil obsahuje - PurCellin Oil, vitamín A a E, nechtíkový, levanduľový, rozmarínový, harmančekový olej a mnoho ďalších látok.


Popis výrobku


Použitie výrobku na:

  • jazvy
  • strie
  • zjednotenie odtieňa pokožky
  • starnutie pokožky
  • dehydratáciu pokožky

Bi-Oil by mal pomôcť:

  • znižovať vznik strií tvoriacich sa počas tehotenstva, prudkého priberania a rastu
  • vylepšovať vzhľad už existujúcich strií
  • zlepšiť vzhľad jaziev a nerovného odtieňa pokožky
  • zlepšovať vzhľad pigmentových škvŕrn a kožných chýb
  • dehydrovať suchú a starnúcu pokožku

V mojom testovaní som sa zamerala hlavne na zabranenie vzniku strií počas môjho tehotenstva a celková prevencia proti ich vzniku.



Použitie


Podľa návodu sa odporúča aplikovať 2x denne krúživými pohybmi vmasírovať olej do pokožky po dobu minimálne 3 mesiacov.


Bi-Oil som si aplikovala každý deň po sprche a to od 21. novembra 2017 do 4. februára 2018 (konca 33 týždňa tehotenstva). Vyskúšala som väčšie balenie Bi-Oil (200 ml).  Výrobok je v priesvitnom plastovom balení a je zabalený v krabičke. Súčasťou balenia je príbalový leták. Olej má špecifickú jemnú prijemnú vôňu, nevonia silno a vtieravo a je oranžovej farby. Nanáša sa prostredníctvom nakvapkania do dlane, s ktorou sa potom masírovaním aplikuje na pokožku. Čiže dávkovanie je jednoduché a nadávkujete si do dlane toľko, koľko potrebujete. Odporúčam to však robiť nad umývadlom, lebo mne sa občas stalo, že som kvapla aj na podlahu. Olej nie je taký hustý ako oleje iných výrobkov, čiže sa dobre vtiera a vstrebáva a po chvíľke zmizne aj počiatočný mastný film. Čiže určite nebudete zamastená  dlhé hodiny. Umytím rúk sa po aplikácii oleja však nezaobídete.



Ja som sa ho rozhodla používať preventívne počas tehotenstva proti vzniku možných strií pri naťahovaní  tehotenského bruška pokožky.



Prvý mesiac som olej začala aplikovať iba na tehotenské bruško. Potom som si však všimla, že maličké strie sa mi začali objavovať na stehnách a zadku. Tak som začala aplikovať tento olejček aj na tieto partie tela, aby som strie este včas zastavila. Zdá sa mi, ze tieto začínajuce strie sa farebne zjednotili s okolitou pokožkou. Koža po každom sprchovaní a natretí bola jemná, hebká a nemastná. Nemusela som dlho čakať, kým sa olejček vstrebe, čo mi vyhovovalo keď som sa niekde náhle ponáhľala a potrebovala rýchlo obliecť.

Test na jazve


Taktiež som urobila jeden malý pokus na mojej jazve. Vybrala som si jazvu, ktorú mám pod kolenom po páde z bicykla spred mnohých rokov. Jazva má asi 10 stehov a bola jemne marhuľovo zafarbená. Po aplikácii Bi-Oil dvakrát denne počas testovacieho obdobia jazva viditeľne vybledla, avšak nezmizla.



Celkové moje hodnotenie


Z tohto výrobku mám veľmi pozitívne dojmy. Za seba tento olejček môžem rozhodne odporučiť a počas môjho testovania som s výrobkom bola pomerne spokojná. Po pravidelnom nanasaní Bi-oilu sa mi na tehotenskom brušku neobjavila ani jedna stria. Strie, ktoré som mala na stehnách ešte pred testovaním vybledli a sú menej viditeľné.  Olejček viditeľne zjednocuje narušenú pokožku s okolitou.  Strie síce nezmiznú, ale po tomto olejčeku aspoň viac splývaju s okolitou pokožkou a pôsobia bledšie. Taktiež po aplikovaní olejčeka na moju jazvu, jazva viditeľne vybledla.


Cenovo Bi-oil vychádza síce drahšie, ale ako vieme za kvalitu sa platí. Odporúčam preto sa popozerať po internetových stránkach, kde tento výrobok nájdeme určite v lepšej cene ako v kamenných obchodoch.


Výhody:

  • konzistencia oleja ľahká a nemastná, ktorá sa bez problémov rozotiera
  • príjemná nevtieravá vôňa
  • strie a jazva viditeľne vybledli
  • olej je hypoalergénny a vhodný aj na citlivú pokožku

Nevýhody:

  • vyššia cena
  • rýchlo sa míňa

#test_bioil

Aj piatykrát s bruškom bez strií

Možnosť testovať Bi-oil som som dostala od 20. novembra minulého roka, to znamená na začiatku druhého trimestra gravidity. V predchádzajúcich tehotenstvách som bruško natierala dvakrát do dňa. Nebol vtedy ešte dostupný Bi-oil, tak som používala detské oleje či telové mlieka.


Po otvorení oleja Bi-oil som ostala prekvapená príjemnou vôňou, zložením olejov (nechtíkový olej, levanduľový olej, rozmarínový olej a harmančekový olej) vitamínov A a E. Aj napriek bohatému zloženiu olejov Bi-oil nezanecháva mastný film na pokožke.



2x denne som krúživými pohybmi vmasírovala olej Bi-oil na pokožku brucha, pŕs, spodnej časti chrbta, oblasť bokov, zadku a hornej časti stehien. Výsledok je viditeľný na foto.



Je vhodný nielen na pokožku tehotných žien ale aj na hojenie jaziev, na vyrovnanie nerovnomerného odtieňu pokožky, pre stárnucu a dehydrovanú pokožku. Jediná nevýhoda oleja Bi-oil je, že je silno návykový 😃


#test_bioil

Mazať sa či nie?

Oleječek na jazvy a strie, na zjednotenie farby pokožky a aj na starnúcu a dehydratovanú pokožku. Je hypoalergénny, vhodný aj pre citlivú pokožku. 


Obsahuje:

  • vitamín A a E
  • olej z nechtíka, levandule,rozmarínu a harmačenka


Použitie:

  • na tvár a i telo


Ideálne mazadlo na tehu bruško?


Nalejme si čistého vína. Žiaden olej, krém, telové mlieko, či iné zázračné mazadlo nezabráni vytvoreniu strii. Ak sa majú spraviť, spravia sa a môžete sa mazať aj od rána do večera. Toto je moje tretie tehotenstvo. Prvé tehu prežilo moje bruško bez strii. A druhé, spravili sa mi len troška, ale pri samotnom pôrode som popraskala viac. 

A teraz, zatiaľ nové nemám, myslím, že mi bohato stačia tie čo mám. 😀




Mazať sa, či nie? 


Niečím sa človek občas potrebuje namazať, aby sme neboli úplne vysušené ako slonice, tak ja osobne by som sa kľudne mazala olejčekom aj naďalej. Po dlhej dobe je to prvé mazadlo, z ktorého som sa nevyhádzala. 


#test_bioil

Tehotenstvo bez strií?!

V novembri minulého roku, sa mi naskytla príležitosť otestovať tento skvelý olej na strie a nedokonalosti pokožky akými sú napríklad fľaky, pigmentové škvrny, jazvy a suchá pokožku. 


Bi-Oil dorazil a ja som práve začínala druhý trimester tehotenstva. Najvhodnejší čas začať s natieraním. Hneď po otvorení, ma prekvapila jeho jemná vôňa zložená z nechtíkového, levanduľového, rozmarínového a harmančekového oleja.  Pekne sa rozotiera a rýchlo vstrebáva. 


Veľkým plusom bolo aj množstvo, aké je nutné použiť na jedno namazanie. Stačí naozaj málo, takže olej vydrží naozaj dlho. 





Bruško rástlo, a ja som poctivo natierala. Ako je vidieť na fotkách, naozaj akoby z neho ani neubúdalo. Samozrejme som nezabúdala an na tetovania, pri ktorých hrozilo popraskanie a natiahnutie.



... Na čo som však bohužiaľ zabudla, keďže ide o moje prvé tehotenstvo a nejak ma to nenapadlo, bolo natierať aj stehná. 

V dôsledku toho, mi stehná už stihli popraskať a vytvorili sa mi na nich strie. Na moje veľké prekvapenie však stačilo pár namazaní týmto zázračným olejom a strie na stehnách zbledli a nie je ich skoro vidieť. 


Ja osobne som s olejom Bi-Oil spokojná a keďže mi stále zostáva menej ako polka fľaštičky, pokračujeme v natieraní aj naďalej.  Verím že tomuto olejíčku zostanem verná aj po pôrode 😊


#test_bioil

OLEJOVÁ BOMBA PROTI STRIÁM

Dnes by som sa vám pokúsila priblížiť olejový prípravok BI-OIL na základe mojich skúsenosti.


Strie, červené škvrny na pokožke, jazvy… To všetko nás ženy trápi a to hlavne počas tehotenského obdobia a bezprostredne po ňom. Dá sa tomu nejako zabrániť? Alebo aspoň obmedziť ich výskyt a predchádzať, tak na prvý pohľad nepeknej pokožke?

Keď som otehotnela, začala som uvazovať, že si preventívne v lekárni zakúpim nejaký výrobok proti striám.


Výrobok Bi-Oil mi bol odporučený mojimi kamarátkami a po preštudovaní som zistila, že patrí k jedným z najlepších výrobkov s výbornými recenziami. Mala som šťastie, lebo práve v tom období prebiehala súťaž na Modrom koníku o testovaní výrobku Bi-oil, ktorej som sa zúčastnila a kde si ma vybrali na testovanie.



Priznám sa, že o výrobku Bio-oil (nie Bi-oil) som počula pred mnohými rokmi, keď som este žila v Anglicku a moja kamarátka ho pravidelne nosila domov svojej mamke, ktorá ho vtedy používala proti jazvám a kŕčovým žilám a veľmi si ho pochvaľovala.


Vďaka  Modrému koníkovi som mala tú možnosť otestovať tento produkt Bi-Oil aj ja.

Bi-Oil je špeciálny výrobok starajúci sa o pokožku. Produkt je určený pre ľudí, ktorým sa nepáči nepríjemný vzhľad jaziev a strií a tých, ktorí sa im chcú vyhnúť (napriklad budúce mamičky). Výrobca Bi-Oil síce nezaručuje úplne odstránenie defektov na koži, ale sľúbil vylepšiť vzhľad pokožky. Z hlavných zložiek Bi-Oil obsahuje - PurCellin Oil, vitamín A a E, nechtíkový, levanduľový, rozmarínový, harmančekový olej a mnoho ďalších látok.


Popis výrobku


Použitie výrobku na:

  • jazvy
  • strie
  • zjednotenie odtieňa pokožky
  • starnutie pokožky
  • dehydratáciu pokožky

Bi-Oil by mal pomôcť:

  • znižovať vznik strií tvoriacich sa počas tehotenstva, prudkého priberania a rastu
  • vylepšovať vzhľad už existujúcich strií
  • zlepšiť vzhľad jaziev a nerovného odtieňa pokožky
  • zlepšovať vzhľad pigmentových škvŕrn a kožných chýb
  • dehydrovať suchú a starnúcu pokožku

V mojom testovaní som sa zamerala hlavne na zabranenie vzniku strií počas môjho tehotenstva a celková prevencia proti ich vzniku.



Použitie


Podľa návodu sa odporúča aplikovať 2x denne krúživými pohybmi vmasírovať olej do pokožky po dobu minimálne 3 mesiacov.


Bi-Oil som si aplikovala každý deň po sprche a to od 21. novembra 2017 do 4. februára 2018 (konca 33 týždňa tehotenstva). Vyskúšala som väčšie balenie Bi-Oil (200 ml).  Výrobok je v priesvitnom plastovom balení a je zabalený v krabičke. Súčasťou balenia je príbalový leták. Olej má špecifickú jemnú prijemnú vôňu, nevonia silno a vtieravo a je oranžovej farby. Nanáša sa prostredníctvom nakvapkania do dlane, s ktorou sa potom masírovaním aplikuje na pokožku. Čiže dávkovanie je jednoduché a nadávkujete si do dlane toľko, koľko potrebujete. Odporúčam to však robiť nad umývadlom, lebo mne sa občas stalo, že som kvapla aj na podlahu. Olej nie je taký hustý ako oleje iných výrobkov, čiže sa dobre vtiera a vstrebáva a po chvíľke zmizne aj počiatočný mastný film. Čiže určite nebudete zamastená  dlhé hodiny. Umytím rúk sa po aplikácii oleja však nezaobídete.



Ja som sa ho rozhodla používať preventívne počas tehotenstva proti vzniku možných strií pri naťahovaní  tehotenského bruška pokožky.



Prvý mesiac som olej začala aplikovať iba na tehotenské bruško. Potom som si však všimla, že maličké strie sa mi začali objavovať na stehnách a zadku. Tak som začala aplikovať tento olejček aj na tieto partie tela, aby som strie este včas zastavila. Zdá sa mi, ze tieto začínajuce strie sa farebne zjednotili s okolitou pokožkou. Koža po každom sprchovaní a natretí bola jemná, hebká a nemastná. Nemusela som dlho čakať, kým sa olejček vstrebe, čo mi vyhovovalo keď som sa niekde náhle ponáhľala a potrebovala rýchlo obliecť.

Test na jazve


Taktiež som urobila jeden malý pokus na mojej jazve. Vybrala som si jazvu, ktorú mám pod kolenom po páde z bicykla spred mnohých rokov. Jazva má asi 10 stehov a bola jemne marhuľovo zafarbená. Po aplikácii Bi-Oil dvakrát denne počas testovacieho obdobia jazva viditeľne vybledla, avšak nezmizla.



Celkové moje hodnotenie


Z tohto výrobku mám veľmi pozitívne dojmy. Za seba tento olejček môžem rozhodne odporučiť a počas môjho testovania som s výrobkom bola pomerne spokojná. Po pravidelnom nanasaní Bi-oilu sa mi na tehotenskom brušku neobjavila ani jedna stria. Strie, ktoré som mala na stehnách ešte pred testovaním vybledli a sú menej viditeľné.  Olejček viditeľne zjednocuje narušenú pokožku s okolitou.  Strie síce nezmiznú, ale po tomto olejčeku aspoň viac splývaju s okolitou pokožkou a pôsobia bledšie. Taktiež po aplikovaní olejčeka na moju jazvu, jazva viditeľne vybledla.


Cenovo Bi-oil vychádza síce drahšie, ale ako vieme za kvalitu sa platí. Odporúčam preto sa popozerať po internetových stránkach, kde tento výrobok nájdeme určite v lepšej cene ako v kamenných obchodoch.


Výhody:

  • konzistencia oleja ľahká a nemastná, ktorá sa bez problémov rozotiera
  • príjemná nevtieravá vôňa
  • strie a jazva viditeľne vybledli
  • olej je hypoalergénny a vhodný aj na citlivú pokožku

Nevýhody:

  • vyššia cena
  • rýchlo sa míňa

#test_bioil

OLEJOVÁ BOMBA PROTI STRIÁM

Dnes by som sa vám pokúsila priblížiť olejový prípravok BI-OIL na základe mojich skúsenosti.


Strie, červené škvrny na pokožke, jazvy… To všetko nás ženy trápi a to hlavne počas tehotenského obdobia a bezprostredne po ňom. Dá sa tomu nejako zabrániť? Alebo aspoň obmedziť ich výskyt a predchádzať, tak na prvý pohľad nepeknej pokožke?

Keď som otehotnela, začala som uvazovať, že si preventívne v lekárni zakúpim nejaký výrobok proti striám.


Výrobok Bi-Oil mi bol odporučený mojimi kamarátkami a po preštudovaní som zistila, že patrí k jedným z najlepších výrobkov s výbornými recenziami. Mala som šťastie, lebo práve v tom období prebiehala súťaž na Modrom koníku o testovaní výrobku Bi-oil, ktorej som sa zúčastnila a kde si ma vybrali na testovanie.



Priznám sa, že o výrobku Bio-oil (nie Bi-oil) som počula pred mnohými rokmi, keď som este žila v Anglicku a moja kamarátka ho pravidelne nosila domov svojej mamke, ktorá ho vtedy používala proti jazvám a kŕčovým žilám a veľmi si ho pochvaľovala.


Vďaka  Modrému koníkovi som mala tú možnosť otestovať tento produkt Bi-Oil aj ja.

Bi-Oil je špeciálny výrobok starajúci sa o pokožku. Produkt je určený pre ľudí, ktorým sa nepáči nepríjemný vzhľad jaziev a strií a tých, ktorí sa im chcú vyhnúť (napriklad budúce mamičky). Výrobca Bi-Oil síce nezaručuje úplne odstránenie defektov na koži, ale sľúbil vylepšiť vzhľad pokožky. Z hlavných zložiek Bi-Oil obsahuje - PurCellin Oil, vitamín A a E, nechtíkový, levanduľový, rozmarínový, harmančekový olej a mnoho ďalších látok.


Popis výrobku


Použitie výrobku na:

  • jazvy
  • strie
  • zjednotenie odtieňa pokožky
  • starnutie pokožky
  • dehydratáciu pokožky

Bi-Oil by mal pomôcť:

  • znižovať vznik strií tvoriacich sa počas tehotenstva, prudkého priberania a rastu
  • vylepšovať vzhľad už existujúcich strií
  • zlepšiť vzhľad jaziev a nerovného odtieňa pokožky
  • zlepšovať vzhľad pigmentových škvŕrn a kožných chýb
  • dehydrovať suchú a starnúcu pokožku

V mojom testovaní som sa zamerala hlavne na zabranenie vzniku strií počas môjho tehotenstva a celková prevencia proti ich vzniku.



Použitie


Podľa návodu sa odporúča aplikovať 2x denne krúživými pohybmi vmasírovať olej do pokožky po dobu minimálne 3 mesiacov.


Bi-Oil som si aplikovala každý deň po sprche a to od 21. novembra 2017 do 4. februára 2018 (konca 33 týždňa tehotenstva). Vyskúšala som väčšie balenie Bi-Oil (200 ml).  Výrobok je v priesvitnom plastovom balení a je zabalený v krabičke. Súčasťou balenia je príbalový leták. Olej má špecifickú jemnú prijemnú vôňu, nevonia silno a vtieravo a je oranžovej farby. Nanáša sa prostredníctvom nakvapkania do dlane, s ktorou sa potom masírovaním aplikuje na pokožku. Čiže dávkovanie je jednoduché a nadávkujete si do dlane toľko, koľko potrebujete. Odporúčam to však robiť nad umývadlom, lebo mne sa občas stalo, že som kvapla aj na podlahu. Olej nie je taký hustý ako oleje iných výrobkov, čiže sa dobre vtiera a vstrebáva a po chvíľke zmizne aj počiatočný mastný film. Čiže určite nebudete zamastená  dlhé hodiny. Umytím rúk sa po aplikácii oleja však nezaobídete.



Ja som sa ho rozhodla používať preventívne počas tehotenstva proti vzniku možných strií pri naťahovaní  tehotenského bruška pokožky.



Prvý mesiac som olej začala aplikovať iba na tehotenské bruško. Potom som si však všimla, že maličké strie sa mi začali objavovať na stehnách a zadku. Tak som začala aplikovať tento olejček aj na tieto partie tela, aby som strie este včas zastavila. Zdá sa mi, ze tieto začínajuce strie sa farebne zjednotili s okolitou pokožkou. Koža po každom sprchovaní a natretí bola jemná, hebká a nemastná. Nemusela som dlho čakať, kým sa olejček vstrebe, čo mi vyhovovalo keď som sa niekde náhle ponáhľala a potrebovala rýchlo obliecť.

Test na jazve


Taktiež som urobila jeden malý pokus na mojej jazve. Vybrala som si jazvu, ktorú mám pod kolenom po páde z bicykla spred mnohých rokov. Jazva má asi 10 stehov a bola jemne marhuľovo zafarbená. Po aplikácii Bi-Oil dvakrát denne počas testovacieho obdobia jazva viditeľne vybledla, avšak nezmizla.



Celkové moje hodnotenie


Z tohto výrobku mám veľmi pozitívne dojmy. Za seba tento olejček môžem rozhodne odporučiť a počas môjho testovania som s výrobkom bola pomerne spokojná. Po pravidelnom nanasaní Bi-oilu sa mi na tehotenskom brušku neobjavila ani jedna stria. Strie, ktoré som mala na stehnách ešte pred testovaním vybledli a sú menej viditeľné.  Olejček viditeľne zjednocuje narušenú pokožku s okolitou.  Strie síce nezmiznú, ale po tomto olejčeku aspoň viac splývaju s okolitou pokožkou a pôsobia bledšie. Taktiež po aplikovaní olejčeka na moju jazvu, jazva viditeľne vybledla.


Cenovo Bi-oil vychádza síce drahšie, ale ako vieme za kvalitu sa platí. Odporúčam preto sa popozerať po internetových stránkach, kde tento výrobok nájdeme určite v lepšej cene ako v kamenných obchodoch.


Výhody:

  • konzistencia oleja ľahká a nemastná, ktorá sa bez problémov rozotiera
  • príjemná nevtieravá vôňa
  • strie a jazva viditeľne vybledli
  • olej je hypoalergénny a vhodný aj na citlivú pokožku

Nevýhody:

  • vyššia cena
  • rýchlo sa míňa

#test_bioil

OLEJOVÁ BOMBA PROTI STRIÁM

Dnes by som sa vám pokúsila priblížiť olejový prípravok BI-OIL na základe mojich skúsenosti.


Strie, červené škvrny na pokožke, jazvy… To všetko nás ženy trápi a to hlavne počas tehotenského obdobia a bezprostredne po ňom. Dá sa tomu nejako zabrániť? Alebo aspoň obmedziť ich výskyt a predchádzať, tak na prvý pohľad nepeknej pokožke?

Keď som otehotnela, začala som uvazovať, že si preventívne v lekárni zakúpim nejaký výrobok proti striám.


Výrobok Bi-Oil mi bol odporučený mojimi kamarátkami a po preštudovaní som zistila, že patrí k jedným z najlepších výrobkov s výbornými recenziami. Mala som šťastie, lebo práve v tom období prebiehala súťaž na Modrom koníku o testovaní výrobku Bi-oil, ktorej som sa zúčastnila a kde si ma vybrali na testovanie.



Priznám sa, že o výrobku Bio-oil (nie Bi-oil) som počula pred mnohými rokmi, keď som este žila v Anglicku a moja kamarátka ho pravidelne nosila domov svojej mamke, ktorá ho vtedy používala proti jazvám a kŕčovým žilám a veľmi si ho pochvaľovala.


Vďaka  Modrému koníkovi som mala tú možnosť otestovať tento produkt Bi-Oil aj ja.

Bi-Oil je špeciálny výrobok starajúci sa o pokožku. Produkt je určený pre ľudí, ktorým sa nepáči nepríjemný vzhľad jaziev a strií a tých, ktorí sa im chcú vyhnúť (napriklad budúce mamičky). Výrobca Bi-Oil síce nezaručuje úplne odstránenie defektov na koži, ale sľúbil vylepšiť vzhľad pokožky. Z hlavných zložiek Bi-Oil obsahuje - PurCellin Oil, vitamín A a E, nechtíkový, levanduľový, rozmarínový, harmančekový olej a mnoho ďalších látok.


Popis výrobku


Použitie výrobku na:

  • jazvy
  • strie
  • zjednotenie odtieňa pokožky
  • starnutie pokožky
  • dehydratáciu pokožky

Bi-Oil by mal pomôcť:

  • znižovať vznik strií tvoriacich sa počas tehotenstva, prudkého priberania a rastu
  • vylepšovať vzhľad už existujúcich strií
  • zlepšiť vzhľad jaziev a nerovného odtieňa pokožky
  • zlepšovať vzhľad pigmentových škvŕrn a kožných chýb
  • dehydrovať suchú a starnúcu pokožku

V mojom testovaní som sa zamerala hlavne na zabranenie vzniku strií počas môjho tehotenstva a celková prevencia proti ich vzniku.



Použitie


Podľa návodu sa odporúča aplikovať 2x denne krúživými pohybmi vmasírovať olej do pokožky po dobu minimálne 3 mesiacov.


Bi-Oil som si aplikovala každý deň po sprche a to od 21. novembra 2017 do 4. februára 2018 (konca 33 týždňa tehotenstva). Vyskúšala som väčšie balenie Bi-Oil (200 ml).  Výrobok je v priesvitnom plastovom balení a je zabalený v krabičke. Súčasťou balenia je príbalový leták. Olej má špecifickú jemnú prijemnú vôňu, nevonia silno a vtieravo a je oranžovej farby. Nanáša sa prostredníctvom nakvapkania do dlane, s ktorou sa potom masírovaním aplikuje na pokožku. Čiže dávkovanie je jednoduché a nadávkujete si do dlane toľko, koľko potrebujete. Odporúčam to však robiť nad umývadlom, lebo mne sa občas stalo, že som kvapla aj na podlahu. Olej nie je taký hustý ako oleje iných výrobkov, čiže sa dobre vtiera a vstrebáva a po chvíľke zmizne aj počiatočný mastný film. Čiže určite nebudete zamastená  dlhé hodiny. Umytím rúk sa po aplikácii oleja však nezaobídete.



Ja som sa ho rozhodla používať preventívne počas tehotenstva proti vzniku možných strií pri naťahovaní  tehotenského bruška pokožky.



Prvý mesiac som olej začala aplikovať iba na tehotenské bruško. Potom som si však všimla, že maličké strie sa mi začali objavovať na stehnách a zadku. Tak som začala aplikovať tento olejček aj na tieto partie tela, aby som strie este včas zastavila. Zdá sa mi, ze tieto začínajuce strie sa farebne zjednotili s okolitou pokožkou. Koža po každom sprchovaní a natretí bola jemná, hebká a nemastná. Nemusela som dlho čakať, kým sa olejček vstrebe, čo mi vyhovovalo keď som sa niekde náhle ponáhľala a potrebovala rýchlo obliecť.

Test na jazve


Taktiež som urobila jeden malý pokus na mojej jazve. Vybrala som si jazvu, ktorú mám pod kolenom po páde z bicykla spred mnohých rokov. Jazva má asi 10 stehov a bola jemne marhuľovo zafarbená. Po aplikácii Bi-Oil dvakrát denne počas testovacieho obdobia jazva viditeľne vybledla, avšak nezmizla.



Celkové moje hodnotenie


Z tohto výrobku mám veľmi pozitívne dojmy. Za seba tento olejček môžem rozhodne odporučiť a počas môjho testovania som s výrobkom bola pomerne spokojná. Po pravidelnom nanasaní Bi-oilu sa mi na tehotenskom brušku neobjavila ani jedna stria. Strie, ktoré som mala na stehnách ešte pred testovaním vybledli a sú menej viditeľné.  Olejček viditeľne zjednocuje narušenú pokožku s okolitou.  Strie síce nezmiznú, ale po tomto olejčeku aspoň viac splývaju s okolitou pokožkou a pôsobia bledšie. Taktiež po aplikovaní olejčeka na moju jazvu, jazva viditeľne vybledla.


Cenovo Bi-oil vychádza síce drahšie, ale ako vieme za kvalitu sa platí. Odporúčam preto sa popozerať po internetových stránkach, kde tento výrobok nájdeme určite v lepšej cene ako v kamenných obchodoch.


Výhody:

  • konzistencia oleja ľahká a nemastná, ktorá sa bez problémov rozotiera
  • príjemná nevtieravá vôňa
  • strie a jazva viditeľne vybledli
  • olej je hypoalergénny a vhodný aj na citlivú pokožku

Nevýhody:

  • vyššia cena
  • rýchlo sa míňa

#test_bioil

Testovanie Bi-Oilu

Veľa mamičiek by chcelo po pôrode vyzerať tak ako predtým. Kilá navyše sa ako-tak dajú zredukovať cvičením, no strií vzniknutých rastúcim bruškom sa už „tak ľahko“ zbaviť nedá. Preto je najlepšie im predchádzať už počas samotného tehotenstva. Na trhu existuje viacero prípravkov, ktoré tento efekt sľubujú, no či skutočne pomôžu, je už vec druhá... Jedným z takýchto produktov je aj Bi-Oil, ktorý sa stará o zlepšenie stavu strií či jaziev, ktorý som mala možnosť v rámci tohto testovania vyskúšať.


Čo je to vlastne Bi-Oil?


Podľa príbalového letáku predstavuje Bi-Oil všestranný prírodný olej, ktorý kombinuje prírodné rastlinné oleje z nechtíka lekárskeho, levandule, rozmarínu a harmančeka a vitamíny A a E pre pružnejšiu a zdravšiu pokožku. Jazvy a strie by mali byť menej výrazné, tón pleti zjednotený. Je hypoalergénny a vhodný pre citlivú pokožku.


Podmienky testovania


Testovať som začala v 15. týždni tehotenstva, kedy už bolo moje bruško blízkym okolím pozorovateľné. Natierala som sa každý večer po sprche a to bruško – hlavne podbrušie, a boky. Keď už bolo bruško väčšie, začala som ho natierať celé (cca 18. týždeň tehotenstva).  Testovanie bolo ukončené v 26. týždni tehotenstva. Išlo o moje druhé tehotenstvo po 15 mesiacoch, pričom po prvom mi zostali na brušku viditeľné strie. Moja pokožka patrí medzi suché až citlivé.


                                                                Poďme na testovanie


Samotné testovanie


Môj prvý dojem na Bi-Oil bol do istej miery pozitívny. Bola som zvyknutá si najskôr krém, resp. olej dať do dlaní a zohriať ho, no Bi-Oil bol na to moc tekutý a pretiekol mi pomedzi prsty. Avšak pri samotnom natieraní ma príjemne prekvapila jeho vôňa, ktorá bola síce trošku výraznejšia, ale mne to nevadilo. Bezfarebný olejček sa mi do pokožky dobre vsiakol, no hlavne nezanechal na oblečení žiadne mastné škvrny a ani vôňu (tú napríklad stále cítim po kokosom oleji aj po viacerých opraniach na nohaviciach, ktorý som používala v predchádzajúcom tehotenstve). Tento rituál natierania som opakovala každý deň až do konca testovania. Niekedy som ho robila aj viackrát, keď ma pokožka bruška začala svrbieť v dôsledku jeho rastu. Bi-Oil mi vtedy poskytol rýchlu úľavu od nepríjemného pocitu.  



Výsledok testovania


Celé testovanie prebiehalo bez problémov. Bohužiaľ, som nepozorovala žiadnu zmenu na striách z predchádzajúceho tehotenstva a dokonca sa mi v poslednom týždni testovania objavila v okolí pupku nová malá stria. To mohlo byť spôsobené aj tým, že som si celé bruško začala natierať od 18. týždňa tehotenstva, hoci som si myslela, že pokožka pupka nie je ešte natiahnutá. Čo sa týka spotreby olejčeka, použila som o čosi viac ako polovicu dodaného balenia – išlo o 200 ml balenie.


Výhody


Na záver môžem napísať, že veľkou výhodou Bi-Oilu je jeho nemastné zloženie, rýchle vstrebanie, príjemná vôňa a to, že je vhodný aj pre citlivú pokožku. Veľkým plusom je aj poskytnutie úľavy od svrbenia.


                                    Čerstvo nakrémované bruško – kde je ten olej??? 


Nevýhody


Medzi nevýhody by som zaradila jeho vyššiu cenu a relatívne vyššiu spotrebu, ktorá hlavne závisí od veľkosti bruška. Okrem toho už v 25. týždni tehotenstva mi vznikla nová stria, takže olejček si svoju úlohu nesplnil na 100%. Na druhej strane je dôležité spomenúť aj to, že záruka pekného popôrodného bruška nie je nikdy istá, keďže zohráva veľkú úlohu aj samotná genetika ženy.


                                                                    Nová stria


Záver


Napriek tomu, že testovanie nedopadlo na jedničku, budem Bi-Oil používať i naďalej. Pokiaľ nemá úplne ochrániť moju pokožku pred vznikom strií, verím, že ich počet aspoň zredukuje. Je avšak veľká škoda, že testovanie neprebehlo do konca tehotenstva, kedy sa to mohlo ešte všetko viac zamotať 🙂. V každom prípade som veľmi rada, že som sa mohla zúčastniť tohto testovania a ďakujem Modrému koníku, že si ma vybral.


#test_bioil

Testovačka Bi-Oil po pôrode

Po dlhom čase sa mi znova naskytla možnosť testovať s koníkom, tak prečo to nevyužiť? Zvlášť, ak môžem získať bonus navyše - špičkovú starostlivosť o pokožku, hlavne bruška po pôrode.

Dostala som na testovanie jedno 200 ml balenie oleja Bi-Oil, ktorý obsahuje prelomovú ingredienciu PurCellinOil a na krabičke sľubuje vylepšenie vzhľadu jaziev, strií a nerovnakého odtieňu pokožky, použiť ho možno na telo i na tvár. Ja som ho natierala len na brucho, prevažne teda na staršiu jazvu po odstránení znamienka, cez ktorú sa mi počas tehotenstva vytvorila stria - moja jedna jediná ako spomienka na tehotenské bruško.

Olej obsahuje vitamíny A a E, tiež oleje z nechtíka, rozmarínu, levandule a harmančeka, čo bolo u mňa asi najväčším kameňom úrazu. Olej mi neskutočne smrdí, ale že strašne 🙂 Bude to spôsobené práve obsahom levandule, ktorej "vôňu" neznášam v akejkoľvek forme a rozmarín to ešte viac podčiarkuje. Naopak, nechtík s harmančekom nie sú nijak výrazné, čo je škoda. Ale tak, prekonala som sa a mazala napriek odporu k vôni oleja, postupne som si naň síce zvykla, ale stále mi prekáža. No to je subjektívny pohľad. Zrejme som bola v predošlom živote moľa šatová, keď mi levanduľa tak smrdí 😀

Ďalej sa na obale i návode uvádza, že je vhodný na aplikáciu nielen na telo, ale i na tvár, čo som - priznám sa - neskúšala. Keďže mi po tehotenstve neostali strie na bruchu ani iných častiach tela, ale ostali mi pigmentové fľaky na tvári, určite do budúcna skúsim natierať tvár a zabojovať so škvrnami, aby aspoň trocha vybledli. Našťastie, ostala mi zhruba polovica balenia olejčeka 🙂

Balenie ako také je celkom šikovné, padne dobre do ruky, ľahko sa zatvára/otvára, jediné čo mi trochu prekážalo bol spôsob aplikácie. Dierka je dosť veľká, takže pri stlačení fľašky oleja vytečie viac ako treba a zalizuje sa po okrajoch, teda fľaška je po pár použitiach dosť mastná. Skôr by som uvítala napríklad pumpičku s rozprašovačom, čím by bola aplikácia presná a aj šetrnejšia na spotrebu.

Farba oleja Bi-Oil je svetlo oranžová s odtieňom do ružova, oblečenie napriek tomu nefarbí ani nemastí. Po aplikácii a rozotretí sa rýchlo vstrebáva, pokožka je na dotyk jemná a príjemná, nie je mastná ani lepkavá, zanecháva jemný film a pocit hydratovania. Výborný je na premastenie suchej a drsnej kože, hlavne teraz v zimnom období.

Po nanesení na pokožku sa olej rozotiera ľahko a rovnomerne, je dosť hustý, takže nesteká, rýchlo sa vpíja do pokožky a okamžite ju hydratuje a prevonia - mne síce smrdel, ale verím, že prevažnej väčšine spotrebiteľov by jeho vôňa nevadila. Chvíľu po rozotretí je pokožka na dotyk príjemná a hebká, bez pocitu mastnoty a lepenia sa. Môžete sa teda hneď po natretí obliecť a nie je potrebné dlho čakať na dokonalé vsatie do pokožky.

Na premastenie celého bruška je potrebných skutočne len pár kvapiek, pár pohybmi votrieť a hotovo 🙂 Oceňujem, že olej tak vydrží dlhšiu dobu, keďže jeho spotreba nie je vysoká. Narozdiel od jeho ceny, ktorá už taká priaznivá nie je, ale rozhodne sa oplatí do neho investovať, keďže jedno balenie vydrží dostatočne dlho.

Zamerala som sa na moju jazvu po odobratí znamienka na bruchu. Je už staršieho dáta a počas tehotenstva sa mi vytvorila krížom cez jazvu malá stria - moja jediná 🙂 Aplikovala som Bi-Oil prevažne na túto jazvu a sledovala zmeny. Musím potvrdiť, že po 3 mesiacoch používania aspoň každý druhý deň boli zmeny viditeľné. Stria je bledšia, menej výrazná a pri zbežnom pohľade takmer neviditeľná. S jazvou to moc nehlo, chcelo by to zrejme častejšiu a dlhšiu aplikáciu. Podľa návodu sa má olej nanášať 2x denne po dobu minimálne 3 mesiace, no priznám sa, že som natierala zhruba len obdeň, ale dobudúcna určite začnem premasťovať viac a verím, že výsledky sa ukážu rovnako aj na jazve, ako zabrali na striu. 

Keď to mám zhrnúť, celkovo som s Bi-Oilom spokojná, hoci zázraky sa nekonali, ale tie som ani nečakala 😀 Základné očakávania boli naplnené, pokožka je celkovo hladšia a príjemná na dotyk. 

Ako výhody by som videla ľahké roztieranie, rýchle vstrebávanie, dostatočnú hydratáciu pokožky, príjemný pocit na pokožke a viditeľné zlepšenie tehotenských strií. Ako plus hodnotím aj rôzne veľké balenia a širokospektrálne využitie (telo i tvár).

Medzi nevýhody radím pre mňa nepríjemnú vôňu, čo je ale vec vkusu a nie je to závada, nešikovný spôsob aplikácie (pumpička s rozprašovačom by bola viac fajn) a vysokú cenu. 

Presvedčila som sa na vlastnej koži (doslova), že zlepšiť vzhľad pokožky je možné, ale chce to pravidelnosť, trpezlivosť a čas. Ďakujem Modrému koníku za túto možnosť 🙂

#test_bioil

Spokojnosť s olejom Bi-oil

Som rada, že som dostala možnosť testovať tento skvelý olej Bi-oil. Je mojím každodenným pomocníkom pri natieraní bruška od 23 týždňa tehotenstva. Poctivo a pravidelne som každý deň natierala bruško. Má veľmi zaujímavú a prenikavú vôňu, ktorú zvýrazňuje najmä levanduľa. Boli však aj dni kedy sa nedalo využívať tento olejček a to najmä, keď začalo bruško tvrdnúť a pri hospitalizácii v nemocnici. Hneď potom som začala znova využívať služby tohto olejčeka, aby som predišla nejakej strii, pretože bruško sa začalo zas zväčšovať a cítila som ako ma svrbí pokožka. Po dvoch dňoch opäť bolo všetko v poriadku. 




Tento olejček som skúsila otestovať aj na moje starsie strie keď som bola tínedžerka. Úplne však nezmizli, ale je vidno ako splynuli s pokožkou a postupne začali blednúť. Ďalšie sa s pribúdajúcimi kilami neobjavili, čo ma veľmi teší 🙂 Po prvom tehotenstve mi ostala tiež jazva po sekcii. Lenže tá sa mení s rastúcim bruškom. Určite však chcem aj po ďalšom pôrode skúsiť účinky olejčeka, či vybledne alebo sa postupne zmení. 



Bruško mi v priebehu dvoch týždňov rýchlo narástlo a aj napriek tomu ani známka po žiadnej strií. Veľmi ma to teší. Viem, že niektorí to pripisujú génom, ale podla mňa záleží aj od pokožky danej ženy. Určite budem olejček používať až do pôrodu, pretože práve teraz príde to obdobie, kedy detičky začnú priberať najviac a tým aj bruško bude ešte viac rásť a potrebovať ďalej starostlivosť.



Rada by som olej bi-oil odporučila aj ďalším budúcim mamičkám. Za vyskúšanie to určite stojí a môžu tak prežiť tehotenstvo bez obáv, že spravili niečo pre seba aj svoje telo. Aby boli po pôrode spokojné a nie sa hanbili. 


K nevýhodam olejčeka  som registrovala, len suchú pokožku po pár hodinách po nanesení. Pre mnohé však môže nevýhodu predstavovať vôňa levandule, ktorá je dosť prenikavá a tiež cena oleja.


K výhodám u mňa najviac zavažilo, že po nanesení som si hneď mohla spokojné obliecť tričko a neostalo vôbec mastné. Určite plus je aj kvalita oleja, príjemná vôňa a najkrajší pocit pri natieraní bruška ;) 


Tak a na záver odporúčam len natierať, natierať a natierať. Ja sa opäť chystám na večerné natieranie ;) 



#test_bioil

Spokojnosť s olejom Bi-oil

Som rada, že som dostala možnosť testovať tento skvelý olej Bi-oil. Je mojím každodenným pomocníkom pri natieraní bruška od 23 týždňa tehotenstva. Poctivo a pravidelne som každý deň natierala bruško. Má veľmi zaujímavú a prenikavú vôňu, ktorú zvýrazňuje najmä levanduľa. Boli však aj dni kedy sa nedalo využívať tento olejček a to najmä, keď začalo bruško tvrdnúť a pri hospitalizácii v nemocnici. Hneď potom som začala znova využívať služby tohto olejčeka, aby som predišla nejakej strii, pretože bruško sa začalo zas zväčšovať a cítila som ako ma svrbí pokožka. Po dvoch dňoch opäť bolo všetko v poriadku. 




Tento olejček som skúsila otestovať aj na moje starsie strie keď som bola tínedžerka. Úplne však nezmizli, ale je vidno ako splynuli s pokožkou a postupne začali blednúť. Ďalšie sa s pribúdajúcimi kilami neobjavili, čo ma veľmi teší 🙂 Po prvom tehotenstve mi ostala tiež jazva po sekcii. Lenže tá sa mení s rastúcim bruškom. Určite však chcem aj po ďalšom pôrode skúsiť účinky olejčeka, či vybledne alebo sa postupne zmení. 



Bruško mi v priebehu dvoch týždňov rýchlo narástlo a aj napriek tomu ani známka po žiadnej strií. Veľmi ma to teší. Viem, že niektorí to pripisujú génom, ale podla mňa záleží aj od pokožky danej ženy. Určite budem olejček používať až do pôrodu, pretože práve teraz príde to obdobie, kedy detičky začnú priberať najviac a tým aj bruško bude ešte viac rásť a potrebovať ďalej starostlivosť.



Rada by som olej bi-oil odporučila aj ďalším budúcim mamičkám. Za vyskúšanie to určite stojí a môžu tak prežiť tehotenstvo bez obáv, že spravili niečo pre seba aj svoje telo. Aby boli po pôrode spokojné a nie sa hanbili. 


K nevýhodam olejčeka  som registrovala, len suchú pokožku po pár hodinách po nanesení. Pre mnohé však môže nevýhodu predstavovať vôňa levandule, ktorá je dosť prenikavá a tiež cena oleja.


K výhodám u mňa najviac zavažilo, že po nanesení som si hneď mohla spokojné obliecť tričko a neostalo vôbec mastné. Určite plus je aj kvalita oleja, príjemná vôňa a najkrajší pocit pri natieraní bruška ;) 


Tak a na záver odporúčam len natierať, natierať a natierať. Ja sa opäť chystám na večerné natieranie ;) 



#test_bioil