Vaše skúsenosti s LINDEX

Máme za sebou štýlové testovanie s detským oblečením LINDEX. 10 mamičiek dostalo poukaz v hodnote 60 eur, za ktorý si nakúpili to, čo potrebovali a čo sa im páčilo. Spravili prievan v šatníku a vniesli doň kvalitné, praktické a hravé detské oblečenie.

Obzvlášť pri našich najmenších je potrebné myslieť na kvalitu. Detské oblečenie nemá byť iba pekné a rozkošné. Je dôležité myslieť v prvom rade na kvalitné materiály a pohodlnosť. Všetky LINDEX bavlnené odevy sú vyrobené z recyklovaných materiálov, 100 % organické a pýšia sa certifikátom GOTS. Ten zaručuje splnenie environmentálnych štandardov v každej fáze výrobného procesu, je v súlade so spoločenskými kritériami a stojí za jednoduchou a ohľaduplnou výrobou.

Okrem krásneho dizajnu a kvality materiálov myslí LINDEX aj na praktickú stránku a využiteľnosť detského oblečenia. Ak ide o deti, fráza „rastú ako z vody“, sedí dokonale a presne. Niektoré kúsky oblečenie sa v šatníku nestihnú ani ohriať a už sú malé. Poznáte to, však? Snažte sa využiť oblečenie efektívne a potešte nielen svoju peňaženku, ale i prírodu. LINDEX prináša body, ktoré porastú s vaším pokladom. V rozkroku majú pridaný ďalší rad gombíkov a rukávy jednoducho šikovne zhrniete. Tieto základné kúsky oblečenia, po ktorých s radosťou siaha každá mamička, si tak zväčšíte o jednu veľkosť a veselo využívate naďalej.

Spánok je pre mnohé mamičky cenná vec. LINDEX preto prináša ďalší „zlepšovák“, ktorý zachráni nočný spánok a uľahčí vám nočné prebaľovanie. Vďaka dvojitému zipsu, ktorý sa dá rozopnúť zhora aj zdola, dieťatko prebalíte či vyzlečiete skutočné rýchlo. Pretože každá mama vie, že čas treba využívať efektívne. Obzvlášť v noci ;)

Prečo práve značku Lindex odporúčam ....

Ahojte, volám sa Sima. Som maminka, ktorá ma doma trojčlennú mini posádku. Moje nákupy pri troch deťoch musia byť naozaj vopred premyslené. Väčšinou sa držím tzv. kapsulového šatníka, kde moje deti nemajú praskajúce skrine plné zbytočností. Držím sa cca troch až štyroch farieb, ktoré viem vzájomne kombinovať. Nie vždy to u nás vyzeralo takto, ale počet detí ma naučilo rozmýšľať viac praktickejšie a ekonomickejšie. Mám veľmi rada obchody, kde na jednom mieste viem kúpiť základné a vzájomne prepojiteľné kúsky.  Medzi moje obľúbene značky patrí aj Lindex. Značku LINDEX asi nikomu predstavovať nemusím, ale pre tie maminky, ktoré zatiaľ nemajú žiadnu skúsenosť so značkou, prípadne pre mamičky, ktoré radi čítajú recenzie, skúsim stručne opísať moje osobné skúsenosti, pozitíva, ale aj negatíva, prečo práve v Lindexe pravidelne nakupujem a prečo vám značku vrelo odporúčam...

Tak poďme na to :

- páči sa mi naozaj pestrý výber vecí (na svoje si prídu rôzne vekové kategórie, vrátane dospelých)

- milujem jednoduchosť, ktorú Lindex používa pri každom jednom kúsku (niekedy je menej viac )

- na jednom mieste viem kúpiť kompletné outfity pre deti (usporí mi to kopec času pri nákupoch)

- kvalitu veci musím dať naozaj na prvé miesto. Lindex oblečenie vyrába z kvalitných materiálov, kde používajú bio vlákna a všetky veci spĺňajú najprísnejšiu biotextilnú certifikáciu GOTS.

- veľkým plusom pre mňa je, že si veci viem objednať aj z pohodlia domova, buď priamo domov alebo bezplatne na ktorúkoľvek predajňu na Slovensku. Doručenie trvá cca 4 až 7 dní. O každom kroku vás Lindex informuje prostredníctvom e-mailu. 

- Lindex vyrába rôzne typy oblečenia s nastaviteľným pásom, čo je veľká výhoda pre chudšie detičky.

Menšie mínusy značky:

- ceny sa môžu zdať niekomu trošku vyššie, no kvalita vecí vysoko prevyšuje ich hodnotu. Ja osobne nemám ani jednu negatívnu skúsenosť so značkou. Nikdy sa mi nestalo, že by veci mali žmolky, stratili tvar, natiahli sa, „sprali sa“... (Čo je veľká výhoda, pretože veci viete aj po nosení predať v super stave.)

- veci sú o trošku väčšie ako sme zvyknutí u iných značkách, čo mne osobne nejak neprekáža, keďže už viem, akú veľkosť mám kupovať deťom.

A teraz poďme rovno k testu. Poďte si pozrieť, aké kúsky som mojej Natali vybrala, ako sme nakupovali, testovali, kombinovali a vzájomne prepájali.

Na nákup som sa vybrala s jednoznačnou predstavou nakúpiť niečo štýlové, no zároveň pohodlné. Využila som aj možnosť objednania novej kolekcie z e-shopu, keďže táto kolekcia k nám dorazí až v októbri. Vybrala som si bezplatné doručenie na predajňu a zároveň som v ten deň aj nakúpila veci na testovanie.

... čo mi padlo do oka...

Ako prvú vec, ktorú som na predajni zahliadla, bol univerzálny vrúbkovaný nátelník s jednoduchým romantickým strihom  v nádhernej, jemne púdrovej farbe. Mali ho ešte tuším v ďalších dvoch farbách - v bielej a v horčicovej. Nátelník považujem za základný kúsok, pretože sú využiteľné v rôznych obdobiach.

Natálka je celkom bacuľaté dieťa, takže s výberom džínsov sa vždy trápime. Tentokrát som v Lindexe našla úžasné jeggínsy. Majú nastaviteľný pás, dokonalý slim fit strih, sú úplne mäkkučké, napriek tomu nie sú tenké. Neskutočne sa z nich teším, aj keď som trošku veľkosť neodhadla, ale raz-dva dorastieme. Zatiaľ ich budeme nosiť vyhrnuté. Jeggínsy z Lindexu máme prvýkrát a sú fakt úžasné.

To, čo kupujem stále malej v Lindexe, sú legíny. Pretože majú bezkonkurenčne najlepší strih, nie sú tenké, nepresvitajú a hlavne tá gumička v páse deti nesťahuje a neotláča. Tu som šla na istotu a už doma som bola rozhodnutá, aké farby vezmem. Keďže ide jeseň a zima, výber padol na sivé melírované a čierne. V jesennom a zimnom období Lindex používa mierne zateplené materiály, čo je fakt super.

Pri nákupe som zahliadla niečo, čo ja osobne naozaj zbožňujem a myslím si, že toto ocenia najmä mamičky aktívnych detí, ktoré rady lezú a padajú. Boli to práve legínky s rozkošnou aplikáciou na kolienkach. Toto som tam proste nechať nemohla. Sú úplne rozkošné a sedia super.

Z e-shopu ma očarila nová LOVE kolekcia.

Chvíľkami mám pocit, že ju stvorili priamo pre nás. Trafili do posledného detailu náš vkus. Pre Natali som vybrala mikinku, sukňu a crop top (zatiaľ to máme ako bežné tričko, takže bude s nami rásť). Mikinka je absolútne úžasná a všimnite si, že aj tu Lindex myslí na deti v podobe zipsu pri krku. Nie každé dieťa strpí ťažké sťahovanie mikín z hlavičky. Sukňa sa mi páčila kvôli univerzálnosti, pretože sa môže nosiť aj s legínkami a využijete aj v chladnejšom období.

Keď som v Lindexe, vždy si vezmem aj fixku na textil. Využívam ju pri označovaní oblečenia, prípadne si deti vytvoria niečo na starších tričkách samy 😊. Super zábava pre deti.

Tak, to je od nás všetko, poďte sa pozrieť, ako Natálka testovala jednotlivé kúsky a ako sme ich nakombinovali...

Lindexu a Modrému koníku ďakujeme za príležitosť a pozitívnu skúsenosť.

#test_lindex2  #recenzia 

Ako sa mi Lindex trafil presne do vkusu

Sledovanie trendov v detskom oblečení sa stalo mojím hobby. Móda detí má veľa podôb, od pastelových tónov, cez veľké nápisy, rozprávkové postavičky či mnohofarebné vzory... Neodsudzujem žiadny z týchto vizuálnych prvkov, ale našla som sa v úplne inom druhu detskej módy - prírodných materiáloch a zemitých farbách, v štrikovaných pulovríkoch a rozkošných elfských čiapkách. Takýto výzor je blízky môjmu srdcu a aj keď sa občas označuje ako "staromódny", pre mňa práve on zosobňuje detstvo - plné rozprávok, lesa, lúky, zemi a vetra. Deti sú v oblečení malých elfíčat naivne krásne a nevinné. 

A ak chcete svoje deti obliekať práve takto, musíte občas siahnuť hlbšie do peňaženky a prekutrať obchodíky malých predajcov (a to často domácich, čo je veľmi fajn!). Nie je však na škodu doplniť svoje predstavy o nádhernom oblečení aj z radov bežnejšie dostupného tovaru a tu práve prišiel Lindex, so svojou novou kolekciou, ktorá ma takpovediac položila do kolien. 

S Lindexom ideme ruka v ruke od obdobia, keď mal prvorodený syn pár mesiacov - vtedy som mu kúpila prvé body tejto značky - ale nie nové, ale z "koníkového" bazáru. Toto body (ktoré stále mám a je aj teraz využité), má veľmi príjemne prekvapilo. Vyzeralo totiž ako nové, materiál neutrpel žiadnu ujmu praním či nosením, napriek tomu, že prišlo z druhej ruky. Taktiež keď som ho po viac ako 2 a pol roku vytiahla z krabíc bol jeho výzor a kvalita nezmenená. Toto je práve to, čo u mňa radí Lindex na popredné priečky komerčného oblečenia. Ich kúsky sú nielen robené z bio certifikovanej bavlny (GOTS), ale označujú sa aj ako "udržateľný výber" (Sustainable choice). Toto označenie môžem 100 % potvrdiť. Vydržia nezmenené, nevyťahané, bez žmolkov a bez obáv ich môžete predať na bazáriku či odložiť pre ďalšie deti (pokojne aj vnúčatá).

(toto je to bazárikové body)

A kedže vám chcem najmä ukázať, ako vyzerá nová jesenná kolekcia od Lindex, prejdem k samotnému testovaniu:

Nákup v predajni Lindex

Na nákup bol vyslaný môj manžel Boris, ktorý narozdiel odo mňa, nemá ani páru ani slychu o nejakej detskej móde a jeho rozlišovacia schopnosť jedného kúsku od druhého hraničí s nulou 😀. Nenechala som preto nič na náhodu a celý čas sme skajpovali cez mobil. Musím spomenúť veľmi ochotné slečny predavačky, ktoré môjho mierne zmäteného muža ochotne navigovali. A výsledok? Našiel všetko a ešte aj v správnej veľkosti. Nás Lenny sa doma veľmi tešil.

Pyžamká v super akcii 2+1

Zaužívaná možnosť kúpiť jedno pyžamko zdarma nezostala ani tentoraz nevyužitá, a tak nám pribudli tri krásne spinkacie outfity. Pyžamká (ale aj ostatné vecičky) sú Leonkovi ešte veľké, pretože nám veľmi rýchlo rastie a zo skúsenosti s prvým synom viem, že číslo 74 je najdlhšie nositeľným číslom vôbec. Určite by ponosil aj 62 a 68 by mal ešte s menšou rezervou.

Pyžamká majú dvojitý zips, naozaj úžasnú vychytávku pri prebaľovaní. Zips samotný ide ľahučko a nezasekáva sa a ja osobne ho preferujem oveľa viac než cvoky alebo gombíky.
Motívy na pyžamkách sú veselé, ale nie príliš výrazne, čo mi vyhovuje - evokujú pokoj a spánok, či krásne sny. Môj osobný favorit sú sivé húsky - videli ste už niekedy inokedy na detskom oblečení húsky? Asi ešte nikoho nenapadlo, že sú naozaj roztomilé 😀 Na fotografiu som pyžamka doplnila našou kolekciou zvieracích čepčekov. Každá z kombinácii sa mi ohromne páči.

Body "Orange Juice" a "Hot cocoa"

Tak toto bolo u mňa čisté "wow", hneď ako som ich uvidela na eshope. Moja myseľ hneď vychŕlila nápady, ako ich použiť pri fotení môjho malého modela 😀 Body sú tak ako väčšina Lindex bodyčiek 95 % biobavlna a 5 % elastín, takže sú veľmi príjemné na telo a tak "akurát" pružia, čiže sa krásne prispôsobia telu bábätka a nikde ho neobmedzujú. Ich dizajn, za ten by som dala návrhárovi jednotku s hviezdičkou. Krémová farba so sýto oranžovým nápisom a hutná kakaová s bielym nápisom v trendy retro fonte robia z body nadčasové kúsky zaváňajúce pop-kultúrou západu. A veru, ani ja by som sa nehanbila, keby som mala obdobné topy v šatníku.


Žltá čiapka s dvoma brmbolcami

Nákup som doplnila veselou čiapkou z husto-tkanej 100 % bavlny horčicovej farby. Čiapok máme asi tak trilión, ale takúto ešte nemáme a dva brmbolce evokujúce zvieracie ušká sú to moje "pravé orechové" 🙂 Čiapka sa dá pomocou ohnutia lemu prispôsobiť veľkostne a vďaka mäkkej šnúrke na zaviazanie drží pekne na hlavičke.

Doplnenie 🙂

Keďže som ešte pred samotným testovaním rozbalila óóbrovský balíček detského oblečenia z online nákupu v Lindexe, pridám do testovačky aj kúsky, ktoré sme si obvzlášť obľúbili.

Zavinovacie rebrované rastúce body

Toto body má nielen úžasnú rebrovanú štruktúru, ktorej som poslednú dobu dosť podľahla, ale aj skvelé vyhotovenie, ktoré ponúka špeciálne Lindex pre najmenšie bábätká. Zapínanie rozkroku je riešené dvoma radmi cvokov a manžety na rukávoch sú dlhšie, takže ich podľa potreby zahnete - body tak bude rásť spolu s bábätkom a vystačí mu na naozaj dlhé obdobie. To Leove je veľkosti 68 a má pri svojich 8 a pol kilách veľkú rezervu na vynosenie 🙂.

Jesenné body s veselými žaluďmi

Tento kúsok ma uchvátil dizajnom, ktorý je podľa mňa presne to, čo chce mamička svojmu dieťatku na jeseň obliecť: farby krásne jesenné, rozkošný veselý motív a detsky hravé drobné nápisy. Posúďte samy, je dokonalé...

A na záver - nezúfajte, ak už máte dieťa odrastenejšie. Aj čerstvý "trojročák" sa v Lindexe oblečie na fešáka a dokonca ho viem užasne doladiť na "matchy" outfit k jeho malému bračekovi.

Avšak veľkosť 104 v baby oddelení nenájdete - dá sa kúpiť iba online. To je asi jediná nevýhoda, ktorá mi pri Lindexe napadne 🙂 Snáď sa vám recenzia páčila a inšpirovala.

#recenzia

#test_lindex2

Čo milujem na Lindex?

Lindex oblečenie nie je pre mňa novinka, nosíme ho už pomerne dlho či už ja, alebo moja staršia dcérka. A vďaka skvelým materiálom a nádhernému dizajnu obľubujeme toto oblečenie aj pri mladšej dcérke Vivien. To, že ma vybrali pomedzi také veľké množstvo prihlásených maminiek, bolo pre mňa fakt obrovským prekvapením a nesmierne sa tomu teším. Preto som sa snažila tejto úlohy zhostiť tak, aby vám naše testovanie prinieslo nielen pekné fotky, ale aj pár užitočných informácií. Spojila som to s tým, čo milujem na Lindex ja.

Lindex: legíny, body, svetrík

1. Takže v prvom rade milujem ich dizajn. Nájdete oblečenie detské, hravé, jednofarebné, jednoduché, účelové, funkčné, so škandinávskym nádychom. Myslím, že si fakt príde každý na svoje. Ja si občas uletím aj na tých fakt detských a hravých motívoch, pretože sú naozaj rozkošné, ale zároveň aj chic. No prevažne vyberám oblečenie tak, aby som ich vedela rôzne nakombinovať a zladiť. A tu sa dostávam k druhému bodu.

Lindex: všetko, čo vidíte na foto. Svetrík je totálne skvelý, ako aj obidve huňaté mikinky. Na bielej sa dá kapucka odnímať. Potom je tam zprava rad bodyniek, ďalší rad sú tepláčiky a legínky, a na ľavo sú pyžamká.

2. Zladiť sa nie je problém. Úžasne si viete nakombinovať rôzne druhy oblečenia, s rôznymi vzormi či farbami. Dokážete vytvoriť fakt dokonalé outfity aj tým najmenším drobcom.

3. Pohodlnosť je základ. A na toto naozaj dbajú, takže detičky nie sú v pohybe obmedzované, oblečenie sa ľahko a jednoducho oblieka. Zatiaľ sa mi vážne nestalo pri žiadnom kúsku, žeby sa ťažko obliekal, aj keď bola Vivi úplné novorodeniatko. Taktiež zbožňujeme ich pyžamká na zips. Najgeniálnejšie pyžamko!👌 Mám odskúšaných mnoho značiek, takže to viem porovnať a pohodlnosť na Lindexe vážne chválim.

4. Ďalšiu vec, ktorú si obľúbite, je materiál a kvalita. Pri baby oblečení je prevažne používaná organická bavlna, a je fakt úžasne jemná a dokonca s certifikátom GOTS. Ale materiál je skvelý aj pri starších detičkách 👌. Bodynká, či tričká sa vám nevyťahajú, nepootáčajú, stále krásne držia tvar. Okrem tejto úžasnej bavlny, máte možnosť nájsť na jeseň a v zime kolekciu z merino vlny, ktorej sa budem venovať nižšie.

Lindex: Tepláky, body, mikinka

Lindex: Súprava mikinka+legínky

Ja sa veľmi sa vytešujem aj z tejto merino kolekcie. Merino vlna je výborný celoročný materiál hlavne pre deti a bábätká. Nehryzie, je jemná, a v zime výborne zahreje a v lete chladí, má prirodzenú termoreguláciu. Merino vlna sa často využíva ako termo prádlo, pretože, keď sa človek spotí, dokáže absorbovať vlhkosť bez toho, aby to cítil. Hoci je nasaté vlhkosťou, na dotyk a pocit ostáva suché a zároveň nestráca nič zo svojich termoregulačných vlastností — merino vlna teda ako jediný textilný materiál hreje aj vtedy, keď je vlhká. A schne naozaj rýchlo oproti takej bavlne. Pre bábätká majú tento krásny vzor so sobmi a pre staršie deti majú jednofarebné kúsky. S merino vlnou máme skúsenosti už od narodenia, takže v kolekcii Lindex ma veľmi potešila. A aj keď je cena oproti bavlneným bodynkám dosť vyššia, je to podľa môjho názoru must have kúsok, ktorý oceníte nielen na doma, ale aj na von a dokonca celoročne. Okrem bodynka majú aj nohavice.

Lindex: merino body

Lindex: body, merino nohavice

5. Nákup. Na jednej strane je nákup veľmi jednoduchý, pretože to majú vždy krásne na predajni usporiadané a zladené, no na druhej strane zložitý, lebo tam strávim vždy dlho. Pri takom výbere toľko krásnych vecí, si mám fakt problém vybrať. Vtedy sa snažím si v hlave usporiadať, aké oblečenie máme a vybrať tak, aby nám to vzájomne ladilo.

6. Ako v jednom z mála obchodov veľkosť sedí. Poväčšine mám problém, že veľkostne sú oblečenia menšie, ale v Lindexe som sa s týmto problémom ešte nestretla. Vivi má 11 mesiacov, niektoré oblečenie má vo veľkosť 80 a viem, že túto veľkosť ešte pár mesiacov aj vynosí. A niektoré veci má vo veľkosti 86, pretože ho chceme ponosiť celú zimu a aj na jar, a je tak šité, že je možné ho nosiť už skôr. Takéto oblečenie považujem za rastúce. Je to napríklad aj to merino body a nohavice, či tie kabátiky.

Dúfam, že tento článok pomôže aspoň trochu nejednej maminke. Budem veľmi vďačná, ak mi dáte vedieť. Mne samej totiž podobné recenzie veľmi pomáhajú.

Ďakujem krásne Lindex a Modrému koníku za možnosť zapojiť sa do tohto testovania. 

Lucia

#test_lindex2   #recenzia

Kvalitne, prakticky, ale i štýlovo s Lindex

Značka Lindex nie je pre mna žiadnou novinkou. O tejto značke som sa dozvedela približne pred 20 mesiacmi, kedy sa nám narodil náš prvý synček.

Priznám sa, že patrím medzi nákupné maniačky a keď prišiel čas nakúpiť výbavu pre nášho drobca a ja som narazila na značku Lindex, netrvalo dlho a stala sa zo mňa pravá Lindex maniačka 🙂 

Každý, kto raz Lindex vyskúšal, ma teraz isto pochopí 🙂 

Keď som sa dozvedela o testovaní Lindex oblečenia, s prihlásením som neváhala ani sekundu 🙂  

To že som bola vybraná medzi 10 testujúcich ma veľmi prekvapilo a potešilo. 

Hneď, ako sa nám do rúk dostal poukaz, vybrali sme sa s drobcom na spoločný nákup. Priznám sa, že vybrať nákup v hodnote 60 e je pre mňa osobne trošku problém. Hlavne v Lindexe, kde mám vždy chuť kúpiť všetko. Okrem toho, že ich kúsky sú veľmi vkusné a štýlové, patria medzi tie drahšie, čiže minút 60 e na jednom nákupe nie je problém.

Náš nákup možno trošku limit presiahol, no kúpili sme všetko, čo sme plánovali 🙂 

Keďže ide jeseň, siahla som po pár jesenných kúskoch, ktoré ma oslovili hlavne svojím jednoduchým dizajnom a krásnymi jesennými farbami. Priznám sa, že nemám rada krikľavé detské veci s rôznymi farebnými obrázkami a aj to je dôvod, prečo milujem Lindex. V Lindexe vždy nájdem jednoduché kúsky oblečenia, ktoré sa ľahko kombinujú a ako bonus je ich kvalita a materiál, kde väčšina vecí je vyrobená z organickej bavlny. I ked v Lindexe, ako som už spomenula, nájdeme prevažne drahšie kúsky oblečenia, práve tu pri kvalite zistíme prečo.

Medzi moje najobľúbenejšie kúsky z Lidexu patria bezpochyby pyžamká na zips. Tieto pyžamká nosíme takmer od narodenia a prežili si s nami už veľa 🙂 

I keď tieto pyžamká patria k drahším kúskom, ktoré v predaj i nájdete, rozhodne si túto cenovku zaslúžia. Zo začiatku som bola voči ich cene skeptická, no odkedy sme ich vyskúšali, iné ani nekupujeme. Ich kvalita je aj po xx praniach stále rovnaká a musím povedať, že tieto pyžamká sú vdaka otvoreným nožičkám rastúce a vydržia fakt pár mesiacov.

Ďalším mojim obľúbeným kúskom z tejto kolekcie sú jednoznačne ponožky s protišmykovou aplikáciou. U nás sa chodí veľa naboso, no odkedy máme tieto ponožky s obrázkami, holé nožičky som u drobca nevidela 🙂 

Keďže ide jeseň a vonku sa nám pomaly ochladzuje, s drobcom sme vyskladali jesenný outfit, ktorý sa skladá zo základných, ľahko kombinovateľných kúskov.

Pri teplákoch som bola veľmi spokojná s kvalitou a hrúbkou. Sú vhodné akurát do tohto jesenného sychravého počasia, pričom nie sú úplne hrubé, ale ani tenké. 

Ďalším kúskom nášho jesenného outfitu je tričko horčicovej farby, ktoré odkedy máme, už sme dokúpili ďalšie tri rozličné farby. Drobec tieto tričká nosí veľmi rád, nielen ako nátelniky pod hrubšie veci, ale i celé dni na doma. 

A, samozrejme, košeľa ,ktorá nesmela na dotvorenie celého outfitu chýbať, je podľa mna úplna topka a nepotrebuje žiaden další komentár.

Ako posledný kúsok je horčicová čiapka, ktorú si Max vybral úplne sám a prvé dni sme v nej pomaly aj spávali. Som rada, že sa vonku ochladilo a my ju už použijeme aj vonku, nielen vovnútri 🙂 

Naše testovanie pre Lindex v skratke: 

Moje plus

  • Farby jesennej kolekcie
  • Materiál a kvalita výrobkov
  • Univerzálnosť a dizajn 

Moje mínus

  • Cena 
  • Niektoré kúsky sa nesmú sušiť v sušičke
  • Obmedzený výber veľkosti pre chlapcov v kamennej predajni oproti eshopu 

Na záver by som sa ešte raz rada poďakovala za možnosť testovania celému Lindex ako i Modrému koníku a verím, že moja recenzia bola aspoň pre niekoho malým prínosom.

#test_lindex2 

#recenzia

Štýlovo a kvalitne s LINDEX!

Tak a je čas zhrnúť naše LINDEX testovanie!

Keď som uvidela testovanie značky LINDEX, povedala som si "Vau"! Táto značka je pre mňa jedna najlepšia z najlepších, čo sa oblečenia pre detičky týka. Pravidelne v Lindex nakupujem dcérke pyžamká, tričká, legínky... no naozaj všetko. Práve preto som skoro vyskočila z kože, keď som sa dozvedala, že nás na toto testovanie vybrali. Naozaj chcem veľmi pekne poďakovať a úprimne ste ma veľmi potešili.

Po pár dňoch som už v ruke držala naše poukážky v hodnote 60 € a mohla som vyraziť na nákupy! Nakupovať som bola v Nitre, kde práve prebiehala otváračka prerobenej Lindex predajne. Pri tejto udalosti som mohla využiť zľavu 25 % na celý nákup. Ako sa hovorí "Bola som v správny čas na správnom mieste" :D

A teraz, čo vybrať z toľkých krásnych vecí!

Dorotka bude mať 2 roky, ale je taká drobučká, takže som rovno vyštartovala po veľkosti 80.

Ako prvé ma zaujali biele šaty s lískami, síce s krátkym rukávom, ale tak krásne!! Nemohla som ich tam nechať. Šaty majú vpredu pár gombíčkov a Dorotke sedia výborne. Počas jesene prehodíme cez ne svetrík a outfit je na svete.

Horčicová farba je teraz v kurze, preto nemôže chýbať ani u nás v šatníku. V tejto farbe som vybrala ďalšie šaty, tentokrát už s dlhým rukávom. Na konci rukávov majú gumičku, čo sa mne osobne veľmi páči 🙂

Ja a nekúpiť niečo ružové? Neexistuje :D Pásikávé ružové šaty, presne podľa nášho vkusu. Dorotku veľmi rada a často obliekam do ružovej, preto som ani teraz nemohla odísť z predajne bez ružového kúsku.

K týmto trom šatám mi ešte chýbali pančušky alebo legínky.

Pančušky v bielej farbe bola jasná voľba, tie sa hodia ku všetkému. Vzala som ešte jedny krásne pančušky s obrázkami na kolienkach. Pančušky z Lindexu milujeme a každú jeseň/zimu ich kupujeme, pretože ich kvalita je výborná a sú protišmykové 🙂

Legínky som vybrala v jesenných farbách, jedny horčicové a druhé bordové. Dorotka nosí legínky prakticky každodenne a tieto sú neskutočne pohodlné.

Na záver som chcela dodať toľko, že všetko Lindex balvnené oblečenie je vyrobené z recyklovateľných materiálov, 100 % organické a navyše má certifikát GOTS.

Nakupovať oblečenie v Lindex má kopec výhod. Napríklad ich zľavu 3za2 milujem, vždy túto zľavu využívam na pyžamká. Lindex oblečenie rastie do slova s deťmi a o kvalite týchto štýlových kúskov ani nehovorím. Pre nás jednoznačne TOP značka detského oblečenia. ❤

Ako ste vy spokojní so značkou Lindex? Nás jednoducho očarila ❤

#test_lindex2   #recenzia

Lindexovo pozitívni... stále viac a viac

Milé maminky,

pred mesiacom nás vybrali na testovanie detského oblečenia značky Lindex. Zapísala som sa s malou dušičkou a aké to bolo prekvapenie, keď ma kontaktovali, že nás vybrali! Na testovanie som sa naozaj veľmi tešila. A viete prečo? Pretože Lindex je značka, ktorú dôverne poznám, mám ju odskúšanú už niekoľko rokov na troch deťoch, viem, čo prezentujem, poznám plusy a mínusy... Tak poďme si niečo o tom povedať viac.

Nikdy som nebola ten typ, ktorý vyhadzuje peniaze na oblečenie, a tobôž nie detské. Nie, naozaj nie som "držgroš", nechcem na svojich deťoch šetriť, ale mám rada, keď sa peniaze míňajú rozumne. Toto bolo v rozpore s cenami v Lindexe, a preto som tento obchod zďaleka obchádzala. Veci tam sa mi naozaj veľmi páčili, krásne, štýlové, nadčasové kúsky, ktoré sa ľahko kombinujú, jemné farby, krásne detské vzory... ALE naozaj mi bolo proti srsti platiť veľa peňazí za oblečenie, ktoré nevydrží ani dve prania a ak aj vydržalo, dieťa z neho za 3 mesiace vyrastie. Dať za body 13 Euro, co som blázon?! 

Avšak, potom som osobne vyskúšala body Lindex, ktoré som kúpila tu na bazáriku pre moju novorodenú dcérku. Bodynko, aj keď bolo nosené, prišlo vo vynikajúcom stave a tento stav si zachovalo aj po mnohých praniach, body dlho nosila, keďže veľkosti v Lindexe sú väčšie. Hovorím si ok, to sa mi páči, chcem toho viac... A takto nejako začal náš intenzívny vzťah s Lindexom 🙂

Nákupy

Hneď na druhý deň, ako sme obdržali 60-eurovú poukážku, sme sa s dvojičkami vybrali do Lindexu. Ja som bola nadšená, dvojičky už menej 😀 

Nákup som naplánovala na ich obedný spánok, tak, aby mi spinkali a ja budem mať kľud vybrať outfity. Až v Lindexe som zistila, že som im zabudla zobrať cumlíky. Hups... Hovorím si, deti mi bez cumla nezaspia, ale nevadí, možno sa stane zázrak. Nuž, nestal sa 🙂 Vydržali sme nakupovať presne 15 minút a museli sme odísť. Ale stihla som! 🙂 

Ako sme vošli do predajne, moje "monkovské" srdce zaplesalo, všetko krásne uložené, farebne zladené a oku lahodiace kombinácie všade, kde som sa pozrela. Hneď v prvých minútach máte pocit, že chcete kúpiť všetko. Ale, žiaľ, rozpočet nepustí, musela som rýchlo vyberať, čo kúpime. O dve minútky prišla za mnou milá predavačka s úsmevom a otázkou či mi môže pomôcť. V duchu si vravím: "Áno, môžete, potrebujem 2x cumlík Bibs veľkosť 2, aby som mala kľud na nákup." 😀 

Takže takto nejako prebiehal náš bleskový nákup. A chcete vidieť, čo sme ulovili? Tak čítajte...

Kedže mám polročné dvojičky, chlapčeka a dievčatko, rada ich obliekam tak, aby spolu ladili a Lindex je na takéto ladenie outfitov absolútne skvelý, veď uznajte sami. Dokonca sa mi ich podarilo zladiť aj s ich staršou sestrou. 

Keďže nám začína jeseň, chcela som niečo v zemitých farbách a nová kolekcia splnila všetky moje očakávania. Žiadna ružová a modrá, ale nádherné farby ako hnedá, horčicová, fialová, bordová, mentolová... Lindex ďakujem, toto je presne ono! Hneď mi padli do oka perfektné hnedé nohavice na traky pre Bruna a k tomu horčicové body. Pre Stelu som chcela tiež niečo hnedé a horčicové, keď šla okolo predavačka a na rukách mala dokonalé horčicové šaty s kvetinkami, bolo jasné, že ich musím mať. 

K tomu som doladila hnedý svetrík a hotovo, za 15 minút sme boli vybavení a 60 eur bolo fuč 🙂 Este dvojičky vykonali dôslednú kontrolu kvality nakupených veci a šli sme domov. 

Ok a teraz priznanie... Na druhý deň som sa vrátila opäť a dokúpila perfektné pásikavé legínky pre všetky tri deti, ktoré som naozaj "musela mať", dokúpila svetrík aj pre Bruna a kúpila hnedé a béžové body s vtipnými nápismi. Vidíte? Lindex je závislosť 🙂 

Všetko tak krásne k sebe ladí, že len dokupujete ďaľšie kúsky. Ale pozrite sa, koľko kombinácii outfitov dokážem pre dvojičky vytvoriť.

Poďme si popísať konkrétne kúsky oblečenia:

Pásikavé legínky: milujem ich! Staršia dcérka je vyslovene legínková. Rifle, ani tepláky nenosí, takže máme veľmi veľa legíniek, väčsinou z Lindexu. Tenké, zateplené, jednofarebné, vzorované, maju naozaj široký výber. Vydržia veľmi veľa, aj každodenné nosenie do škôlky, kolienka mi dcérka nikdy neprederavila, vyzerajú ako nové aj po x praniach. Konkrétne tieto pásikave sú mäkučké, teplejšie, vyborné na jeseň a zimu. Pásiky sú u nás "must have" a vo väčších veľlkostiach majú po novom upraviteľný pás, čo je pre mňa obrovské plus.

Bodynká: dizajn, farebnosť, skvelé, materiál príjemný pre detskú pokožku. Dvojičkám som kúpila veľkosť 74, sú im naozaj obrovské, ale vďaka rolovacím patentom na rukávoch ich môžu nosiť už teraz. Ešte by som chcela upozorniť na skvelú vec, vďaka ktorej môže dieťatko nosiť jednu veľkosť omnoho dlhšie. Ide o extra radu patentiek medzi nožičkami, teda body rastie spolu s dieťatkom, a to sa naozaj oplatí!

Šaty: Nádherná farba, dizajn, dcérka ich bude nosiť ako šaty, neskôr ako tuniku. Využijeme ich naozaj veľmi dlho.

Nohavice na traky: Upútali ma ako prvé, sú naozaj krásne, dvojradové zapínanie zaisťuje takisto dlhodobé nosenie.

Hnedý svetrík: parádny unisex svetrík, ktorý nestratil tvar ani po 3 praniach. Farba nádherná, dvojičky sú zladené, úloha splnená 🙂

Suma sumárum

Aby som na záver zhrnula mínusy a plusy Lindexu:

Medzi mínus patrí bez debaty vyššia cena, ktorá mňa dlhodobo od Lindexu odrádzala, ale naučila som sa, že investovať do kvality sa oplatí. A kvalitu materiálov Lindexu uprieť nemôžme. Naučila som sa, že s bodynkom za 1,50 eur nebude všetko s kostolným poriadkom, čo sa výroby, materiálu a farbív týka a koniec koncov neušetrím, pretože mi vydrží 5 praní a je z neho handra. Verte mi, tých handier mám doma veľa 🙂 Naštastie, Lindex má veľmi často akcie - 20% na detský sortiment a ak ste členom More je to dokonca -30%. Keďže musím obliekať tri deti, vždy čakám na tieto akcie a potom nakupujem, vtedy sú tie ceny celkom prijateľné a porovnateľné s inými detskými značkami.

Medzi ďalšie mínus radím častý výskyt dierok na oblečení. Ja osobne som sa s tým ešte nestretla, ale niekoľko známych mamičiek malo zlé skúsenosti s tým, že kúpili vec v Lindexe, prišli domov a tam, kde bol pôvodne "pípak", našli dierku na oblečení. Ako píšem osobnú skúsenosť nemám, každopádne, vždy im bez problémov vrátili peniažky späť.

Medzi plusy patria krásny originálny dizajn, farebnosť a perfektná kombinovateľnosť jednotlivých kúskov, kvalita a vysoká výdrž materiálov, cerfitikovaná bavlna a vychytávky ako extra rad patentiek medzi nožičkami alebo rolovacie patenty na rukávoch, ktoré umožňujú nosiť bodynko omnoho dlhšie ako je písané na štítku.

Toľko z mojej strany, ďakujem za možnosť testovať Lindex a určite mu ostaneme verní aj naďalej 🙂

#test_lindex2  

#recenzia

Naše testovanie s Lindex

                                    Naše testovanie s Lindex

O testovaní detského oblečenia značky Lindex som sa dozvedela čisto náhode, a tak som neodolala pokušeniu a skúsila šťastie. Bola to pre mňa príležitosť, ako značku Lindex lepšie spoznať a zároveň obohatiť šatník svojho synčeka.

Značku Lindex sme doteraz veľmi nepoznali a správa, že nás vybrali do testovania, ma nesmierne potešila.

Na nákup som sa vybrala spolu so synčekom Frederikom, ktorý ma 23 mesiacov a nakupovanie sme si spoločne užili. Ja som si to užila pri nakupovaní a naháňaní syna po predajni a on na detskom vláčiku, ktorý bol pred predajňou. Spoločne sme tak vybrali veci, ktoré nám v šatníku už začínali chýbať a zároveň sa mojej neskrotnej šelmičke veľmi páčili.

Ako prvé nám padli do oka ovečky, po ktorých siahol synček, a tak som mu pomohla vybrať veľkosť, ktorá by mu bola ešte dobra. Frederik nosí už veľkosť oblečenia 98-104 a tento setík má Lindex len do veľkosti 86. Trikrát som pozerala na štítok, kde je uvedená   veľkosť. Oblečenie sa mi zdalo veľké a ani vo sne by mi nenapadlo, že svojho „velkáča“ ešte oblečiem do veľkosti 86.

Ako druhé nám učarovalo tričko, na ktorom sú autíčka. Veď ktorý milovník áut by mu odolal. Farby sú tak žiarivé, že neunikli jeho pozornosti a celou predajňou sa ozývalo „brm -brm".

Frederikovmu bystrému oku neunikli ani zvieratká, a tak sme vybrali ešte ďalšie tri tričká s motívom zvierat.  

Posledný kus oblečenia som vyberala ja. Ide jeseň, ktorá je spojená s chladnejším počasím, a tak som siahla po hrubších teplákoch v horčicovej farbe, ktoré nám v šatníku chýbali. Čo ma najviac potešilo na teplákoch, je sťahovacia guma, a tým pádom sadnú každej detskej postavičke. Tieto sme si veľmi zamilovali.

Oblečenie sme testovali poväčšine vonku a spoznávali krásu prírody. Užívali sme si jeden druhého a zároveň sme sa zoznámili s jalovičkami na družstve.

Na testovanie sme mali 2 týždne, počas ktorých som ich 10-krát prala, žehlila a Frederik im dával stále poriadne zabrať. Milo ma prekvapilo, že oblečenie si aj po niekoľkonásobnom praní drží svoj tvar, nevyťahá sa, oblečenie nemá po praní žiadne žmolky, farby sú stále rovnako žiarivé a neskutočne ľahko sa žehlia. Myslela som si, že jediná nevýhoda je cena. No cena naozaj zodpovedá kvalite oblečenia.

Teraz už viem, že...

Lindex je jedna z popredných módnych značiek pôsobiaca predovšetkým v Škandinávii a Strednej Európe, ktorá už niekoľko rokov aktívne podporuje environmentálne filozofiu v odevníctve.

Oblečenie majú s certifikátom GOTS /certifikované produkty/ a to znamená , že...

Globálny organický textilný štandard (GOTS) bol vyvinutý spoluprácou vedúcich tvorcov štandardov s cieľom definovať požiadavky, ktoré sú uznávané na celom svete a ktoré zabezpečujú ekologický stav textilu od ťažby surovín prostredníctvom environmentálne a sociálne zodpovednej výroby. Spôsob označovania s cieľom poskytnúť spotrebiteľovi vierohodnú záruku.

  • každý chemický zásah, ako farbenie či potlač, musí spĺňať prísne environmentálne a toxikologické pravidlá (napr. bielenie bez použitia chlóru, len na báze kyslíka).
  • prísny zákaz použitia toxických ťažkých kovov, formaldehydu, GMO a ich enzýmov či aromatických rozpúšťadiel,
  • balenie nesmie obsahovať žiadne PVC. Štítky a označenie produktu použité na oblečení je iba z recyklovaného materiálu alebo z certifikovaného materiálu,
  • sociálne kritériá obsiahnuté v tomto štandarde podliehajú normám Medzinárodnej organizácie pre Prácu (International Labour Organization),
  • textilný produkt s označením GOTS “organic” musí obsahovať minimálne 95 % certifikovaných organických vlákien, pričom produkt s označením “made with organic” musí obsahovať minimálne 70 % certifikovaných organických vlákien.

Na záver by som sa chcela veľmi pekne poďakovať za to, že sme sa mohli zúčastniť testovania značky LINDEX a určite jej budeme odteraz verní.

Ďakujeme!

#test_lindex2   #recenzia

Štýlové parádenie s Lindex!

Sú to 4 mesiace, čo som sa stala nákupnou maniačkou v detskom oddelení. Priznám sa, že na začiatku som bola úplne paf do tých ružových princeznovských vecičiek, ale to len pokiaľ som nenarazila raz na príspevok na Instagrame s Lindex oblečením. Láska na prvý pohľad. Zamilovala som sa do tých krásnych farieb, ktoré sú po väčšine v neutrálnych farbách s nádhernými motívmi. Odvtedy som prestala až tak pozerať po ružovej farbe, ktorá je síce raz za čas fajn, ale s Tamarkou sme sa zaľúbili do zvieratkových motívov. No a práve takéto rozkošné vzory a motívy Lindex má a musím povedať, že je to momentálna naša TOP značka na obliekanie. Jednoducho, nakupovanie v Lindex sa stala závislosťou!

KVALITA

V obliekaní Tamarky kladiem dôraz hlavne na KVALITU! Tie rozkošné farby, motívy na oblečení sú už len čerešničkou na torte. Totiž, Lindex spĺňa aj najprísnejšiu medzinárodnú biotextilnú certifikáciu GOTS!  Lindex oblečenie pre bábätká je zo 100 % organickej bavlny. Veľmi príjemne hebké a mäkkučké na dotyk, vhodné už od narodenia, čo napríklad ja teraz ľutujem, že som neulovila pár kúskov pre Tami ešte ked bola novorodeniatko. Nevadí, nikdy nie je neskoro začať! Ďalšou výhodou, čo som už stihla postrehnúť, (keďže u nás sú často nehody a veeľmi často periem), že veci z Lindex sú stale ako nové, farby su krásne, žiadne žmolky a tvar a kvalita oblečenia nezmenená, čo sa mi veľakrát stalo pri rôznych značkách, že po pár vypraniach kvalita klesla a oblečenie ostalo vyťahané.

NÁKUP

Keď nám dorazili poukážky na nákup, hneď som si tam naplánovala cestu. Keďže to nemáme až tak blízko, spravili sme si menší výlet. Navštívili sme Lindex v Trenčíne a priznám sa, že vyberanie a samotný nákup nám trval asi necelú hodinu. Nevedela som sa rozhodnúť, momentálne je v predajniach úplne úžasná  jesenná kolekcia. Krajšiu som snáď ešte ani nevidela. Nakúpila som toho naozaj dosť, na nákup mi ani poukážky nestačili, ups. Teraz vám už ukážem jednotlivé kúsky, pre ktoré sme sa rozhodli a priniesli domov a už s radosťou nosíme. 

Ešte čo sa týka veľkostí, tak nám úplne sadli, nosíme 74 veľkosť, tú som aj vybrala, no tým, že oblečenie je príjemne mäkkém dá sa super natiahnuť, tak určite ho ponosíme oveľa dlhšie ako napr. pri iných značkách.

Jesenné body a tepláčiky 

Vybrala som tieto troje legínko-tepláčiky, ktoré sú v super farbách (preto 3ks:D). Ten materiál je užasný, ešte som takýto nenašla, príjemný, ľahučký a Tamarke sa veľmi páči! Momentálne ich dosť často volíme aj na jesenné prechádzky spolu s týmto jesenným zavinovacím bodynkom, ktoré okrem krásneho dizajnu má ďalšiu obrovskú výhodu, a to, že je rastúce! Rastúce preto, lebo má dvojradové zapínanie, takže keď bude malé, prepnete na prvý rad a môžte pokojne nosiť naďalej, takže ho máte vlastne v dvoch veľkostiach.Týmto si ma Lindex získal na plnej čiare! WOW ! Tento kúsok som hneď uchmatla, pretože toto je asi najkrajší jesenný kúsok, aký máme, a dá sa perfektne kombinovať s tými tepláčikmi.

Vybrala som aj tieto ponožky v štýlových farbách, ktoré nám super ladia k jesenným outfitom. Sú pogumované, materiál je príjemný a hlavne nám nepadajú a neotláčajú sa.

Bordová čiapočka s brmbolcami

Rozširila som aj našu zbierku čiapočiek, veľmi málo mám takých, ktoré sa dajú uviazať a táto s dvoma brmbolcami je užasná. Super materiál, jesenná bordová farba a tie brmbolce sú rozkošné. Keď ju má na sebe, najradšej  by som ju zjedla, aká je roztomilá.

Bordové nohavice na traky

K čiapke som vybrala aj tieto gaťuše na traky v bordovej farbe, Nosíme ich veľmi často, sú štylové, jednoduché a na jeseň skvelý kúsok. Po bokoch majú štýlové vrecká a taktiež sa dajú zapnúť na dve veľkosti na gombíky, takže sa dajú tiež dlhšie ponosiť.

Sovičkový set

Posledným kúskom je tento sovičkový set, je síce v modrej farbe, ale myslím, že aj pre dievčatko sa hodí a pokojne ho nosíme, je krásne, štýlové, pohodlné a ja tieto sety mám veľmi rada. Páči sa mi, ako to všetko ladí, dokonca aj s ponožkami, a ako som už písala na začiatku, tieto zvieratkové motívy sú u nás obľúbené.

Čierne body so šedými legínkami s volánikmi

Čo som dokúpila nad rámec, tak je to klasické čierne body, ktoré je naozaj čierne a viem, že aj čierne ostane a nevyšedne, a šedé hrubšie legínky s volánikmi na zadočku. Cute! Táto kombinácia sa mi veľmi páči, aj keď je v takých pochmúrnejších farbách. Ale ako vravím, kde je napisané, že dievčatka musia byť len vo farebných a ružových farbách?!

Záver

Veľmi pekne ďakujeme Lindex za možnosť otestovať ich oblečenie, a tak rozšíriť našu Lindex zbierku. Lindexu ostávame naďalej verní a znovu sa nám osveďčilo, že radšej si pár eur priplatiť a viem, že tú kvalitu budem mať. A pre bábätko, ktoré ma ešte jemnú, ciltivú pokožku, to je nevyhnutné.

Verím, že sa vám recenzia páčila!

#recenzia

#test_lindex2

MILUJEME LINDEX

Takto začala moja veta, keď som sa chcela zapojiť do testu na oblečenie. V podstate s touto značkou fungujeme už 6 rokov, odkedy sa narodila dcérka, pri nej a teraz aj pri drobcovi, na ktorom sa testovalo oblečenie. Vedeli sme, do čoho ideme, kde sú cena a kvalita za rovno.

Môj nákup smeroval do najbližšej predajne, ktorú máme vzdialenú 60 km a dosť často sa mi stáva, a to aj v tomto prípade, kde som prišla plná očakávaní, pretože som presne vedela čo chcem, avšak z veľkosti, ktorú nosí drobec, mali len tie kúsky, ktoré sme aj nakúpili. Takže veľakrát odchádzam sklamaná a nakoniec si všetko pekne objednám online. Na predajni už na mňa takto čakal aj objednaný balíček. Vždy využívam zľavy či online alebo na kartu More at Lindex.

Veľkostne však Lindex podľa nášho oblečenia nesedí, o jedno až dve veľkosti je väčšie, keďže drobec mal nedávno jeden rok a nosí stále veľkosť 80. Najviac sa však teším tomu, že oblečenie aj po niekoľkých vypratiach vyzerá stále použiteľne a je veľmi jednoduché ho predať, a tak posunúť inému dieťatku, ktoré ho ešte vynosí. Jediná vec, ktorá mi vadí, je tá, že vecičky nepatria do sušičky, aspoň ja som ich nikdy neskúšala dávať, keďže sa obávam straty na kvalite. Lindex oblečenie tvorí u nás 90 % z celkového šatníka, takže to všetko pekne pracne vešiam a žehlím.

Keďže drobec má od narodenia veľmi citlivú pokožku, stavili sme na túto značku oblečenia, kde všetci vieme o certifikáte GOTS, ktorú Lindex spĺňa, kde chráni životné prostredie, zamestnancov vo výrobe a samozrejme nás, konečných užívateľov. Jednoduchosť farieb a druhov a čisté línie mi vyhovujú asi najviac, keďže nájsť kúsok oblečenia bez gýču, rôznych rozprávkových postavičiek, je ťažké. Ale niekedy stiahnete aj po takýchto kúskoch, veď čo by človek nespravil pre radosť detskej dušičky. V Lindexe sa mi páči tá možnosť množstva kombinácií, od ponožiek až po čiapky a doladenia k staršiemu súrodencovi.

Oblečenie som vyberala podľa toho,, čo najviac drobec nosí a využíva.

Tepláková súprava s body s mačacím vzorom + body a ponožky

Vnútri  je jemné zateplenie, čiže presne vhodné na takéto jesenné nosenie. Najviac mi však vyhovuje vyhŕňanie patentov na rukávoch, nôžkach a brušku, vďaka tomu túto súpravu ponosíme o to dlhšie. Tieto mikinky majú zapínanie na chrbte, čo je pri drobcovi, ktorý je neustále v pohybe, na nezaplatenie, keďže väčšinu dňa vidím len jeho chrbát .Body je veľmi príjemné na dotyk a tie farby, jednoduché, jemné, ale neprehliadnuteľné. Páčia sa mi tie odstávajúce ušká, ktoré ho zabavili aspoň na chvíľku. K tejto súprave sme sa snažili farebne doladiť ponožky. Tu mi však nesedia veľkostne, kupovaná veľkosť 20/21, ktoré by nám mali sedieť, no sú však malé, vyzúvajú sa a tá jemná gumička ich nedrží na nôžke. Ale ruku na srdce, ktoré ponožky vydržia na nôžke viac ako päť minút.

Pyžamko

Najviac mi vždy učarovali detské a bábätkovské kúsky. Už ako tehuľka som nakupovala pre drobca pyžamká, ktoré nestratili svoj tvar ani po niekoľkých praniach. Takže naším ďalším testovaným kúskom bolo pyžamko, aj keď sme boli zvyknutí pri tých menších veľkostiach na ukončené nôžky a tohto som sa obávala asi najviac, takéto pyžamká nekupujem vôbec, pretože mám stále pocit, že mu bude zima, keďže ja som celoročný ponožkový typ 🙂 No opak je pravdou a nožičky boli príjemne teplučké. Išlo aj o kvalitu pyžamka, veľmi jemné na dotyk a tie farby - nádhera. Veľmi praktický je obojstranný zips, ktorý nám veľmi uľahčil nočné prebaľovanie a, samozrejme, celkovo obliekanie, keďže obliecť neposedné dieťa je boj, veď to poznáte 😀

Body s nápisom „BROTHER“

V neposlednom rade sme testovali body s nápisom „Brother“, keďže drobec ma staršiu sestru, nemohli sme ho tam nechať. Materiál je iný ako ostatné kúsky z Lindexu, je taký hrubší, ale veľmi jemný a zase ten čistý a jednoduchý vzor. Chýba mi podobný vzor vo väčším veľkostiach, aby som mohla obidvoch súrodencov doladiť.

Dúfam, že som touto recenziou pomohla aspoň jednej mamičke a naďalej zostávame Lindexovo pozitívni.

Ďakujeme Modrému koníku a Lindex za možnosť testovania. Užili sme si to. 

Lenka a Matej

#test_lindex2  #recenzia

Úžasné vecičky pre moju malú madam - Lindex baby

Veľmi som rada, že sme mali tú česť a mohli sme otestovať neskutočne úžasné vecičky pre moju Lalu od Lindex baby podľa nášho vlastného výberu a vkusu, a poviem vám teda, že sme boli obe spokojné. Aj moja malá madam, pretože vo veciach sa evidentne cítila veľmi pohodlne, a ja tiež, keďže boli lahodiace môjmu oku a vkusu. My už máme s Lindex baby skúsenosti, a preto tento nákup pre nás nebola žiadna novinka - skôr stávka na istotu. Sama som nevedela, čo skôr vybrať, keďže aktuálna jesenná kolekcia je naozaj veľmi zaujímavá. Ale keďže je už jeseň, tak nejako sama a prirodzene som vyberala tie veci v takých jesenných tónoch pre Lalu. Tie, ktoré ma na Instagrame @trendymama.sk sledujete, už dlhšie viete, že ja nie som až taká maniačka čisto len na ružové veci pre našu princeznú, aj keď, samozrejme, nájdu sa u nás aj také veci. Skôr mám rada neutrálne farby a kombinácie, ktoré som zvolila vo veľkej miere aj v tomto testovaní, čiže sú to pomerne také unisex kombinácie. Samozrejme, nehovoriac o šatách a ružových teplákoch. Tie by som chlapcovi nedala. Páči sa mi, že všetky veci z Lindex pre bábätká sú zo 100 % organickej bavlny a pýšia sa certifikátom GOTS, čo je veľké plus, pretože je to nielen šetrné k detskej pokožke, ale tiež k prírode a životnému prostrediu.

V obchode som práve aj vystihla akciu -20 % na všetok tovar, takže sme nakúpili dosť vecí, z čoho mám, samozrejme, radosť. Kúpili sme čierne body, biele body, žlté legínky, ružové tepláčiky, žlté šaty, modrý svetrík a dva slintáčiky. A myslím, že sme toho nakombinovali pomerne dosť. Veď uznajte sami:

1. Žlté legínky+ čierne body

Toto kombo je totálne unisex, čiže je vhodné pre dievčatko aj pre chlapčeka. Mňa veľmi ohúrili tie žlté pančucho-legínky, pretože pre Lalu musia byť extrémne pohodlné (veru si nesťažovala) a sú veľmi jemnučké. Je to presne materiál ako pri klasických bavlnených pančuškách, akurát že sú to legínky. My sme ich skombinovali s čiernym zavinovacím bodynkom, ktoré bude rásť spolu s Lalou. To znamená, že má dvojradové zapínanie v rozkroku - čiže má akoby dve veľkosti. Zatiaľ ho nosíme zapnuté na druhom rade - čiže menšiu veľkosť a rukáviky máme vyhrnuté. Páči sa mi táto myšlienka od Lindex, pretože v podstate ušetríte a takéto bodynko bude vaše dieťatko nosiť rozhodne dlhšie, keďže je to dvojveľkosť. Za mňa palec hore za tento nápad. Samozrejme ako krásny doplnok nesmel chýbať žltý slintáčik.

2. Žlté legínky+ biele body

Táto kombinácia ma viac ohúrila, ako som si sama myslela. Pôsobila veľmi jemne v podaní bieleho bodynka. Toto body sa mi veľmi páči pre jeho hebučký materiál, a, samozrejme, pre dokonalý vzhľad, ktorý umocňuje jemná akoby čipka alebo lemovanie vo "výstrihu" a okolo rukávikov, a jemný, perforovaný vzhľad celého bodynka. Veľmi jemná a príjemná kombinácia, ktorá sa dá ľahko doplniť či už sivým, alebo žltým slintáčikom.

3. Ružové tepláčiky + čierne body

Tu som teda kúpila ten jediný ružový kúsok a neoľutovala som! Tie tepláky sú proste božské a na toto jesenné obdobie ako stvorené! Sú také hrubšie a akoby zateplené, z vnútornej strany je mäkučký a plyšovo jemný materiál, ktorý musí byť pre Lalu nielen veľmi príjemný a pohodlný, ale v prichádzajúcich chladných dňoch ju aj zahreje. Kombo s čiernym body je pre neprehliadnuteľnú malú madam priam stvorené! Kombinovali sme aj s ružovým slintáčikom, ktorý máme tiež z Lindex.

4. Ružové tepláčiky+ biele body

Veľmi jemné púdrové kombo, typicky dievčenské a zároveň nežné. Avšak veľmi neštandardné a originálne  vo vzhľade jednotlivých kúskov a materiálov! Ružový slintáčik bol k tomu krásny a praktický doplnok.

5. Žlté šaty

Moja malá madam ma v nich totálne dostala a chytila za srdce! Dokonalá a nepriehliadnuteľná malá dáma, dokonale vynikla v týchto krásnych šatách jesennej žltej farby s potlačou bielych kvietkov. Doplnila som ich bielymi pančuškami, ktoré boli v jednom tóne s kvietkami na šatách.

6. Modrý svetrík

Podľa mňa sa hodil absolútne ku všetkému. Skvele korešpondoval ako aj s ružovou, tak aj žltou farbou. Dokonale krásny úplet v krásnej oceľovej modrej farbe, doplnený krásnymi hnedými gombíkmi, je rozkošný nielen pre malú madam, ale aj pre malého gentlemana, ktorému krásne doplní šatník a v neposlednom rade aj skvele zahreje počas sychravého počasia.

Veľmi pekne ďakujeme Lindex za možnosť otestovať ich oblečenie, a ako aj v minulosti, tak aj teraz, sme mimoriadne spokojné a môžeme ho vrelo odporučiť pre všetky detičky, pretože je nielen dizajnovo krásne, ale aj praktické, jemnučké k citlivej detskej pokožke a v neposlednom rade aj šetrné k prírode. Takže Lindex milujem nielen ja, mamina, ale aj moja malá madam už zistila, čo je dobré. 🙂

#test_lindex2 #recenzia