Vaše skúsenosti s NUANCE

konik_testuje27.4.2020

10 žien z Modrého koníka dostalo šancu otestovať francúzsku pleťovú kozmetiku Nuance, ktorú vytvorili poprední profesionáli a odborníci na krásu. Svieže, ľahké a účinné zloženie jednotlivých zložiek krémov a sér mohli otestovať a recenzovať v týchto prevedeniach:

Magical Radiance Control - balíček obsahuje sérum pre všetky typy pleti, denný krém pre normálnu a zmiešanú pleť, denný krém pre suchú pleťnočný krém pre všetky typy pleti a očný krém pre vštky typy pleti. Krémy a sérum vám zabezpečia rozjasnenie, anti-stress a vitalitu. Balíček je vhodný pre ženy vo veku od 25 rokov do 50 rokov.

Magical Hydrobalance Control - balíček obsahuje sérum pre všetky typy pleti, denný krém pre normálnu a zmiešanú pleť, denný krém pre suchú pleťnočný krém pre všetky typy pleti a očný krém pre vštky typy pleti. Krémy a sérum vám zabezpečia hydratáciu, rovnováhu a sviežosť vašej pleti. Balíček je vhodný pre ženy vo veku od 20 rokov do 35 rokov.

Prečítajte si ich recenzie, dojmy a názory a vyskúšajte ich tiež. Nájdete ich exkluzívne v lekárňach Dr.Max.

Viac o Nuance na: http://nuance-cosmetics.sk/

-----

Ďalšie rady kozmetiky NUANCE, ktorá sa na koníku testovala nájdete v tomto fóre:
https://www.modrykonik.sk/forum/modry-konik-testuje/vase-skusenosti-s-nuance-druha-kampan/ Prečítajte si zaujímavé recenzie aj na rady ANTI-AGEING COMPLEX od 35 rokov vyššie alebo rad SUPREME LIFTING od 40 rokov vyššie.

Recenzie na zlatú masku NUANCE a Micelárnu vodu NUANCE nájdtee vo fóre tu: https://www.modrykonik.sk/forum/modry-konik-testuje/vase-skusenosti-s-nuance-tretia-kampan/

Testovala som NUANCE a tu je môj výsledok

Tak ja som oneskorená, ale receniu som mala napísanú už tuším 17.12., ale nestihla som to pridať, keďže sme odišli sviatkovať a rcenziu a fotky som mala uložené v notebooku.

Recenziu píšem na novinku krémov, ktoré je dostať konkrétne v lekárni Dr. MAX a dajú sa objednať aj cez internet. 


-NUANCE ANTI-AGEING COMPLEX

-NUANCE Magical Radiance Control 

-NUANCE Magical Supreme Lifting

-NUANCE HYDROBALANVE control


Dostala som na Modrom koníku príležitosť ich otestovať, za čo veľmi ďakujem a moc sa z nich teším, prišiel deň D a kuriér mi priniesol balíček, hneď som ho otvorila a ostala som príjemné prekvapená, aké krásne balenie sa mi dostalo do rúk. HYDRATAČNÁ starostlivosť (HYDOBALANCE) k tomu letáčiky aj o iných produktoch, ktoré sa príjemné prelistovali a jednoduché popisky ku každému produktu, ktoré človeka nezamotajú a dostanú užitočné informácie o každom produkte z tejto značky k tomu bola pribalená jednoduchá, ale pekná biela taška na celú sadu, (viď foto).


Testovala som túto sadu 2 týždne, za ten čas sa dá napísať už celkom slušná recenzia, tak tu ju máte :


1. ako prvý prišiel na rad NUANCE HYDROBALANCE denný krém pre normálnu a zmiešanú pleť. Balenie krému je klasických 50 ml. Čo sa týka konzistencie, nie je ťažký, myslím tým taký mohutný ako napríklad indulona a spol, má príjemnú ľahšiu vôňu a dobre sa na pleť rozotiera, mojej pleti momentálne dávam dosť zabrať, jednak nedostatok spánku a veľa stresu, plus zimnné obdobie, takže je suchá, ubolená, stiahnutá. Tento krém, mi zanechal na pleti príjemnú sviežosť a jemný ochranný film, mierne zachladil, čo moja pleť potrebovala, myslím si, že zanechal príjemnú stopu a dlhodobú hydratáciu akú moja pleť potrebovala. Oza,j pleť je aj dosť citlivá a bála som sa, aby som nemala červené fľaky, ale našťastie sa to nestalo. obsahuje aj prírodné látky, ktoré pôsobia aj pred prejavom starnutia, zhrniem to do jednej vety: pomer cena, výkon- super.



2. ako druhý produkto som otestovala NUANCE HYDROBALANCE pleťové sérum, ktoré odporúčajú kombinovať s denným krémom, o ktorom som písala vyššie, ďalší deň som si 10 min privstala skôr, lebo ráno mám rada takú pohodičku kým chystám malému desiatu, pijem kávu, tak po umytí, si nanesiem na pleť sérum, nechám ho cca 5-7 mn pôsobiť a potom nanesiem krém, toto sérum, má tiež príjemnú jemnú vôňu, je redšej konzistencie, nechám to celé pôsobiť a potom idem nanášať make up, sérum+ denný krém mi zabepečia príjemný dotyk na pleti a prestala som používať pod make up bázu. Balenie obsahuje 30 ml. ale je to pumpicvkove balenie, taktiež obsahuje prírodné výťažky, laho sa rozotiera, nezanecháva mastný film, pleť je po použití príjemné svieža a čistá.



3. Ako tretí produkt, ktorý som zaradila na ráno a večer z tejto rady NUANCE HYDROBALANCE očný krém. Balenie obsahuje štandartných 15 ml, ako to majú iné očné krémy, konzistencia je ľahká a dobre sa nanáša. Ako sérum a krém o ktorom som písala vyššie, obsahuje ginko, ktoré napomáha ak máte unavené oči, kruhy a vačky pod očami, príjemné ich osvieži, ako som uviedla mám nedostatok spánku a tie oči má dosť aj bolia a tento očný krém ich príjemné osvieži a má pozitivnum, že rýchlo sa vstrebe a zanecháva pocit sviežosti.



4. Prišla na rad aj nočná starostlivoť z tohto radu NUANCE HYDROBLANCE nočný krém, balenie má 50 ml.

Krém je určený na hydratáciu počas noci, keďže ja počas dňa pijem aj málo vody a moja pleť to potrebuje. Je vhodný aj pre citlivú pleť, vždy po večernej sprche, a po vyčistení pleti, znova nanesiem najprv sérum z tohto radu a potom tento krém, taktiež rovnaká vôňa, rovnaká hebkosť, akurát konzistencia je hutnejšia. Po nanesení má príjemné dlhodobé osvieženie, pleť nieje chabá, ale pevná, obsahuje výťažok z kaviáru, taktiež bambucké maslo a sezamový olej. Pleť dostatočne hydratuje a ráno sa zobudím svieža.



5. Ako o poslednom produkte budem písať NUANCE HYDROBALANCE denný krém pre suchú pleť. Balenie je pumpickove 50 ml

Má maslovejšiu konzistenciu, znova sa dobre rozotiera rýchlo sa vstrebe, nezanecháva mastný film, ale pocit sviežosti a čistoty, obsahuje sezamový olej, ktorý dodáva omega 6 mastných kyselín, pleť vyhladzuje a pôsobí aj proti vráskam. Taktiež obsahuje extrakt z kaviáru, ktorý je bohatým zdrojom vitaminov, minerálov, aminokyselín, proteínov a mastných kyselín, vďaka ktorým pokožku hydratuje počas celého dňa. 


Môžem povedať, že vďaka 2 týždňovému používaniu, mi zmizli malé šupinky, ktoré som mala v okolí brady a nosa.


Neviem odkiaľ koník vedel, že práve tento radpotrebujem  Príjemná skúsenosť a aspoň som mala typ aj na vianočný darček, mame aj babke som kúpila z radu NUANCE supreme- ktorý je určený na vrásky, a NUANCE ANTI-AGEING, teraz dokonca majú v lekárni Dr.Max aj akciu 2+1 zdarma, myslím si, že darček poteší, balenie je fakt luxusnejšie a jednoduché. Som zvedavá na ich recenzie, chápem, že každému sadne niečo iné, ale mne konkrétne tento rad sadol a to som už vyskúšala kadečo.


Prajem Vám šťastný Nový rok, aby bol krajší a lepší ako minulý. 


#test_nuance

Moja skúsenosť s NUANCE

Pred nedávnom som sa zapojila na koníku do jednej diskusie s  tým, že by som rada otestovala krémy značky Nuance.


Na moje prekvapenie mi prišla IP že vybrali práve mňa a že balíček mi odosielajú.


Bolo to okolo posledného dňa v mesiaci, keď mi volal kuriér, že má pre mňa balík. Ja, šikovná, som ho samozrejme presvedčila že som si nič neobjednala a poslala som ho aj s balikom kade ľahšie 😂😂😂 . Jasné že potom mi to došlo a kuriéra som naháňala po celom meste 😂


No a teraz k testovaniu.


Prišla stuhou previazaná škatuľka 😊



Toto všetko obsahoval balíček ktorý som dostala. Bol tam:


1. Očný krém


Tento krém sa nanáša na okolie očí, je jemný, krásne vonia a čomu dodnes neverím, tak mi zmiernil opuch a tmavé kruhy pod očami. Myslím, že dokáže vyhladiť aj malé mimické vrásky, no na to si počkám, pretože ho testujem ešte krátko. Určite je to výrobok po ktorom siahnem zas. 😉


2. Sérum pre všetky typy pleti


Konečne sérum, ktoré mi sadlo. Používam ho ako podklad pod krém a tým pádom aj pod make-up. Rýchlo sa vstrebáva, ale naozaj rýchlo čo znamená ze kým upracem sérum a vytiahnem krém už je pleť skoro suchá a to mne veľmi vyhovuje. S porovnaním so sérom inej mega drahej značky, hodnotím tento ako lepší.


3. Hydratačný denný krém



Veeeľke plus má u mňa tento krém za pumpičkovy aplikator. Je to asi moja choroba ale nemám rada krémy, ktoré sú balené klasicky v téglikoch, do ktorých sa musí jedine špachtličkou, aby tam o mesiac nemali baktérie párty. 😂 Krém je naozaj veľmi dobre hydratujúci a aj napriek tomu, nemá tú odpornú vodnatú konzistenciu, ale krásne krémovú. Ako jeden z veľmi malá krémov má neštipal a konečne nevyzerá moja pleť ako jedna veľká šupina. Za tento krém palec hore 👍


4. Nočný hydratačný krém


Tak toto testovať bola moja smrť 😂 Po prvé neznášam krémy v téglikoch, po ďaľšie nemám rada pri spánku mastnú pleť, čiže som ho musela nanášať s veľkým predstihom ako som išla do postele. Ale to je naozaj len moj problém, pretože som na tento smer švihnuta. Inak ako krém fajn ráno som cítila naozaj hydratovaná pleť a myslím, že to je hlavné.


5. Denný krém


Tento krém  som netestovala lebo som si vybrala ten hydratačný s aplikátorom a darovala som ho mamine, ktorá tiež posiela krátku recenziu.


Zhrnutie z môjho pohľadu 


Celá rada krémov Nuance mi vyhovovala. Pre moju extrémne vysušenú pleť to bola veľká pomoc. Už nevyzerám po nanesení make-upu šupinato ale mám hladkú pleť. Cena je trošku vyššia ale v porovnaní s kvalitou je adekvátna. Krém vychádza okolo 20 €. Po krémoch siahnem opäť. 


Zhrnutie z pohľadu maminy


Testovala som sérum, očný krém a denný krém. Vôňa bola naozaj veľmi príjemná, krémy mali výbornú konzistenciu a luxusné balenie. No pre mňa boli veľmi slabé a jemné, potrebujem už vyššiu radu krémov pre pleť 50+.

Tvár som mala síce hydratovanú, ale stále rovnako nepružnú a nevyhladenú, ale pre moju zvedavosť si zakúpim krém 50+ a vyskúšam aj ten. 


Ďakujem modrykonik.sk

#test_nuance

TESTOVANIE KOZMETIKY NUANCE OD DR.MAX

22. novembra 2016 som dostala správu od konik­_testuje, že firma Dr.Max si ma vybrala na testovanie krémov od značky NUANCE. Veľmi ma potešilo, že som dostala šancu testovať francúzsku pleťovú kozmetiku NUANCE, ktorú vytvorili poprední profesionáli a odborníci na krásu. Po pravde neverila som, že mi tieto krémiky skutočne pomôžu. Vyskúšala som už množstvo krémov, od základnej indulony, cez Niveu, rôzne krémiky od Avonu, či Oriflame až po samotnú Mixu. Síce každý z krémov mal v popise neskutočné množstvo kladov a vynikajúcich recenzií – mojej pleti neboli dosť dobré. Stále som bojovala so suchou a napnutou pleťou. No keďže som dostala túto príležitosť od firmy Dr.Max, bola by hlúposť nevyužiť ju 🙂


Prvý deň prišiel balík. Bola som ohromená krásnym balením (rada by som priložila fotku, no bola som taká vytešená, že som krabičku roztrhala ako malé dieťa pri otváraní darčekov na Vianoce – čiže moc z nej neostalo 🙂 ).


V balíčku bola rozkošná biela papierová taštička a každý krémik vyzeral skutočne veľmi vkusne (viď. foto – moja exkluzívna sada).



Balíček Magical Hydrobalance Control obsahoval sérum pre všetky typy pleti, denný krém pre normálnu a zmiešanú pleť, denný krém pre suchú pleť, nočný krém pre všetky typy pleti a očný krém pre všetky typy pleti. Krémy a sérum zabezpečujúce hydratáciu, rovnováhu a sviežosť pleti. Balíček je vhodný pre ženy vo veku od 20 rokov do 35 rokov. Mám 24 rokov a musím uznať, že tento balíček mi sadol ako na mieru šitý.

Moja pleť začala dýchať, cítila som sa sviežo, konečne moja pleť nebola taká vypnutá ako zvyčajne a tento zázrak s mojou pleťou sa stal už po 4 dňoch používania. Ako bonus som každé ráno, večer, či doobedie nádherne voňala sviežou a príjemnou vôňou.



MOJA TOP TROJKA:


1. HYDROBALANCE CONTROL DENNÝ KRÉM

(NORMÁLNA AŽ ZMIEŠANÁ PLEŤ)


Tento svieži krém pôsobí proti starnutiu pokožky a chráni ju pred nepriaznivými vplyvmi okolia. Patentovaná látka PROTECTAMI pleť vyhladzuje a podporuje medzibunkovú komunikáciu. Medovková voda a extrakt z citrónovej kôry pleť hydratujú, upokojujú a osviežujú. Extrakt z prasličky udržuje pokožku pevnú a elastickú. Extrakt z koreňa lopúcha hydratuje vysušené oblasti a zároveň koriguje mastné zóny.

Tento krémik používam každé ráno, ale i počas dňa, po natretí moja pleť dýcha, cítim sa svieža a krásne voniam. Milujem tu vôňu.


DENNÝ KRÉMIK HYDROBALANCE CONTROL DENNÝ KRÉM SA STAL MOJOU VOĽBOU Č. 1 🙂



2. HYDROBALANCE CONTROL NOČNÝ KRÉM

ČÍSLOM 2 SA PRE MŇA STAL HYDROBALANCE CONTROL NOČNÝ KRÉM

(VŠETKY TYPY PLETI)


Patentovaná zložka AMIPORINEER pleť hydratuje a zvyšuje v nej množstvo kolagénu, čím zlepšuje jej pevnosť. Vďaka extraktu z kaviáru obsahuje tento krém množstvo látok, ktoré pokožku intenzívne vyživujú a podporujú jej regeneráciu počas noci. Bambucké maslo a sezamový olej pleť vyživujú, hydratujú a upokojujú. Optimálnu hydratáciu pleti podporuje aj avokádová hmota AVOCADIN.


Od kedy mi sada krémikov prišla, ani jednu jedinú noc som sa nezabambušila do perín bez tohto nočného krémiku. Ak túžite po jemnej, voňavej a hydratovanej pleti, tak toto je zaručene správna voľba !!! 🙂

3. HYDROBALANCE CONTROL OČNÝ KRÉM


(VŠETKY TYPY PLETI)


A PRÁVE HYDROBALANCE CONTROL OČNÝ KRÉM UZATVÁRA MOJU TOP TROJKU.

Očný krém sa vďaka ľahkej textúre okamžite vstrebáva a hydratuje citlivé očné okolie. Extrakt z červenej morskej riasy Delesseria sanguinea podporuje mikrocirkuláciu v pleti, čím napomáha redukcii tmavých kruhov v oblasti očí a vačkov pod očami. Mikrocirkuláciu podporujú aj extrakty z ginka a červeného viniča, ktoré zároveň pôsobia antioxidačne, a tým zmierňujú prejavy starnutia kože.


Momentálne mám dosť náročné obdobie, v škole skúškové, v práci uzatváranie roka, takže účtovníctva plná hlava, blížia sa sviatky a ako každá správna gazdinká potrebujem niečo napiecť 🙂 taktiež sa venujem rodinke, priateľom a času na spánok moc neostáva. Čiže moja pleť je v toto obdobie veľmi skúšaná. Kruhy pod očami sú mojou akousi každodennou súčasťou počas tohto mesiaca. Ale odkedy používam Hydrobalance Control Očný Krém som mimoriadne spokojná. Je to taký malý zázrak 🙂 jednoznačne radím vyskúšať každej jednej žienke, ktorá má podobné problémy 🙂



NUANCE HYDROBALANCE denný krém

Denný krém na suchú pleť, 50ml.


Extrakt z kaviáru je bohatým zdrojom vitamínov, minerálov, aminokyselín, proteínov a mastných kyselín, vďaka ktorým pokožku intenzívne vyživuje a hydratuje. Avokádová hmota AVOCADIN podporuje tvorbu jemného filmu, čím zabraňuje strate vody z pokožky a zaisťuje jej optimálnu hydratáciu. PROTECTAMI pleť vyhladzuje a pôsobí proti vráskam. Sezamový olej hydratuje a dodáva pokožke potrebné omega-6 nenasýtené mastné kyseliny.


Denný krém vás chráni a zabraňuje ďalšiemu vysúšaniu. Suchá pleť potrebuje počas dňa chrániť pred nepriaznivými vplyvmi okolia a zároveň je nutné udržať ju hydratovanú.

Tento krémik je skutočne úžasný do tohto sychravého počasia. Ženy, ktoré majú problém suchej pokožky ako ja, asi vedia o čom hovorím. A musím skonštatovať, že je skutočne vynikajúci. Moja pleť aj v mínusových teplotách, nie je taká stiahnutá a suchá, ale taktiež nabrala druhý dych 🙂



NUANCE HYDROBALANCE sérum

Sérum pre všetky typy pleti, 30ml.


Patentovaná zložka SEPILIFT pôsobí na pleť trojitým účinkom: hydratuje, redukuje vrásky a pomáha tvorbe kolagénu. PROTECTAMI podporuje medzibunkovú komunikáciu a súdržnosť kožných buniek, vďaka čomu pleť vyhladzuje a chráni pred nepriaznivými vplyvmi vonkajšieho prostredia. Olej z marhuľových jadier pokožku vyživuje a hydratuje bez toho, aby ju zanechával mastnú.


Toto sérum som začala používať ako prvé. Priznám sa, že keď som v návode na použitie prečítala ,,stačí iba jedna kvapka,,, ihneď som si spomenula na reklamu s čistiacimi prostriedkami, kde ospevujú veľký účinok už po jednej kvapke, a pritom každý človek vie, že kým poriadne nenaleje prípravok na špongiu, účinok je mizivý 🙂


No v tomto prípade, je aj toto PRAVDOU!!! Skutočne mi stačila len jedna jediná kvapka, nanášaná na moju tvár pravidelne ráno a večer na očistenú pokožku. Taktiež môžem len a len doporučiť všetkým ženám, ktorá sa radi rozmaznávajú. 🙂


Dúfam, že touto cestou som všetkým žienkam, ktoré rozmýšľajú nad kúpou týchto produktov uľahčila rozhodovanie. Stojí to za to vyskúšať !!!


A touto cestou by som sa veľmi pekne chcela poďakovať modrému koníkovi, za sprostredkovanie takýchto testovacích súťaží a pevne verím, že takú radosť ako ste urobili mne, urobíte v budúcnosti aj ďalším mamičkám.


PS: myslím, že som konečne našla značku stvorenú pre seba. ĎAKUJEM a všetkým prajem krásne sviatky, plné lásky, zdravia a pohody so svojími najmilovanejšími 🙂


Miška 🙂


#test_nuance

Moje veľké testovanie Hydrobalance Control

Tak som sa po škaredom črevnom víruse konečne dostala k PC a k napísaniu mojich postrehov z úžasného testovania.


Veľmi som sa potešila, keď si lekáreň Dr.Max spoločne s Modrým koníkom vybrali žienky na testovanie a medzi nimi som bola aj ja.


Táto výzva ma veľmi zaujala keďže priznávam - ja som na krémiky strašný "lajdák". Asi mesiac pred testovaním som manželovi rozprávala, že tento rok si od Ježiška prosím nejaké krémiky - predsalen 30 na krku čochvíľa a vidím, že tá moja pleť si to už naozaj vyžaduje. O to viac som sa tešila, že som nemusela nič ani hľadať, čo by pre mňa bolo vhodné a mohla skúšať niečo, o čom som ešte nepočula. A manžel sa tešil, že Ježiško nesravil v jeho peňaženke prievan - ale o tom potom 😀


Na balíček som sa veľmi tešila a o to väčšie prekvapenie bolo, že som nečakala žiadne zázraky keďže viem, že veľa žienok si tie svoje obľúbené krémiky hľadá dlhšie, kým naozaj sadnú na pleť.


Balenie krémikov je naozaj krásne a hneď som si ich dizajn zamilovala a vyhradila im čestné miesto na mojej poličke v kúpelni.



Balenie obsahovalo:

* Očný krém

* Sérum na všetky typy pleti

* Denný krém na mastnú a zmiešanú pleť

* Denný krém na suchšiu pleť

* Nočný krém na všetky typy pleti


Ja mám zmiešaný typ pleti, ktorý sa ale v zime mení na suchú pleť, a tak som si zvolila krém na suchú pleť.


Na testovanie som sa hneď pustila a čo ma prvé zaujalo bola jemná krásna vôňa krémikov. Ako prvý som vyskúšala očný krém, ktorý som ešte nikdy v živote neskúšala a hneď usúdila, akú chybu som robila. Krémik sa krásne roztrel, jemnú pokožku pod očami vypol a stiahol kruhy pod očami, čo som naozaj si všimla hneď.  Čo chválim, je okamžité vstrebávanie do pokožky a hoci krémik má len 15ml vystačí na dlhší čas, keďže naozaj ho stačí naniesť malinké množstvo.


V ďalšom kroku nasledovalo sérum, ktoré malo príjemnú konzistenciu a veľmi rýchlo sa vstrebávalo. Za mňa jediné mínus je malé 30ml balenie keďže treba sérum použiť aj ráno a aj večer pod denný a nočný krém. Hoci stačí malinké množstvo, sérum sa mi najrýchlejšie míňalo.


Posledný krok bol denný alebo nočný krém.

Tu som naozaj bola prekvaená. Denný krém na suchú pleť mi pleť krásne hydratoval, pokožku tváre natiahol, jemnulinko prevoňal (tej vôni sa neviem stále nabažiť 😀 ). Po 2 týždňoch pravidelného používania som si naozaj všimla rozdiely, pokožka hlavne okolo nosa nie je tak strašne suchá, netvoria sa mi šúplaty ako tomu bolo pred začiatkom testovania.


A v poslednom kroku bola pre mňa novinka nočný krém, ktorý som si vždy myslela, že netreba používať. Vždy som si pleť dôkladne večer po odlíčení čistila micelárnou vodou a myslela, že to stačí. Do momentu ako som skúsila nočný krém. Ten pocit pokožky keď som si ľahla do postele bol neopísateľný. Čiže nočný krém sa stal súčasťou večernej hygieny rovnako ako sprchovanie, či umývanie zubov.


Na záver by som hodnotila moje testovanie ako veľmi pozitívne. Hoci som chcela nájsť nejaké zápory (okrem malého balenia séra) som nenašla nič. Čomu sa veľmi naozaj teším, pretože som si našla kozmetiku ktorej budem verná. O tom svedčí aj to, že Ježiško (pán manžel) využil akciu v Dr. Max a celú sadu maminke pod stromček kúpil hoci ešte z testovacej sady mám čo to na míňanie 🙂 ale viem, že keď miniem, pokračujem určite v tejto značke.


Dnes sme na pár dní išli s krpčekom na vianočné prázdniny k mojim rodičom a hádajte čo v mojej kozmetickej taštičke nemohlo chýbať? 

Ešte raz veľké ĎAKUJEM 🙂


#test_nuance

MOJE TESTOVANIE PLEŤOVEJ KOZMETIKY -NUANCE-

#test_nuance

Ahojte kočky, mamičky a kozmetické maniačky!


V prvom rade sa vám chcem predstaviť 🙂 Volám na Nikoleta, mám 28 rokov a veľmi si potrpím na starostlivosť o moju pleť. Olejčeky, masky, krémy, séra, to všetko musí byť a aj preto bolo pre mňa veľkou radosťou, že som mohla otestovať pleťový balíček od značky NUANCE. Touto cestou sa chcem poďakovat aj Modrému koníkovi, bez neho by som takúto príležitosť nemala 🙂. 


Čo sa týka mojej pleti, mám mastnú pleť so sklonom k šupinkám, hlavne na nose (viem, zvláštná kombinácia 😀 ) Mám tendenciu k nedokonalostiam a pri zlom výbere kozmetiky tendenciu k upchávaniu pórov. Som taka nočná sova, chodím spávať dávno po polnoci, posledné týždne som sa venovala dvom zamestnaniam, takže samozrejme tento môj životný štýl dáva pleti riadne zabrať. O to viac ma potešila informácia, že som bola vybratá na testovanie rady, ktorá je určená predovšetkým na rozjasnenie a "oživenie" unavenej a mdlej pleti.


Začala by som samotným balením produktov, ktoré mne ako žene veľmi ulahodilo a pôsobí naozaj luxusným dojmom. Balenia resp. tégliky sú v sklenenom obale, oceňujem jednoduchý, no pritom pôsobivý dizajn. Tak a poďme k samotným produktom 🙂.


RADIANCE CONTROL SÉRUM

Moje prvé dojmy boli naozaj rozpačité, pretože sérum mi na pleti vytvorilo taký lepkavý efekt. No rýchlo som prišla na to, že jednoducho ho nanášam viac ako by som mala, resp. stačí jedno stlačenie pumpičkou. Sérum vytvára na pleti akoby jemný flm, ktorý sa samozrejme veľmi rýchlo vsiakne do pleti. Konzistencia je, hmmmm, ako ju len popísať? Niečo medzi jemným gélom a vodou, viem, znie to divne, no každopádne, mi tá konzistencia maximálne vyhovuje. Vhodné pre všetky tipy pleti.  Čo by som vytkla, je umelá pumpička, trošku sa zasekáva, ale to je naozaj len malý detailik. Chcela by som podotknúť, že sérum obsahuje vitamín C a baby čo sa trošku vyznajú tak vedia, že ten je prospešný na rozjasnenie pleti. Toto sérum si určite zakúpim, pre mňa naj produkt z celej rady!


RADIANCE CONTROL OČNÝ KRÉM

Krémik má ľahkú, nie mastnú konzistenciu, pekne rýchlo sa vstrebáva a mám pocit naozaj hydratovanej a ošetrenej pokožky. Nemôžem posúdiť vyhladenie vrások, lebo hoci mám 28, nejako ma to obchádza (od 20tky používam očné krémy a pleti sa naozaj venujem). Čo mi troška vadilo bolo to, že krém som si musela nanášať prstami, viem si predstaviť aj vytláčacie balenie, predsa len, je to hygienickejšie.


RADIANCE CONTROL DENNÝ KRÉM

Denný krém určený na normálnú až zmiešanú pleť. Pre mňa perfektný podklad pod make up! Rýchlo sa vpíja, nie je mastný, skôr by som povedala, že má takú krémovo-vodnatú konzistenciu, pleť po nanesení okamžite doslova vcucne všetko do seba. Krém hydratuje, no zbytočne nemastí, neupcháva póry a je naozaj veľmi príjemný a jemne parfumovaný. A zase, vadilo mi troška špáranie v kréme, keď že je bez pumpičky, ale vzhľadom na výsledky po pravidelnom používaní to prekúsim 🙂.


RADIANCE CONTROL NOČNÝ KRÉM

Tento krém naozaj zbožňujem. Nanášam až po nanesení séra. Samozrejme, má hutnejšiu konzistenciu ako jeho denný kolega, no ani zďaleka nie je mastný a tiež sa pekne vcucne a absolútne neupcháva póry, čo som sa ozaj bála. Za mňa je to skôr taký balzam ako krém, pleť je ráno jemná, vyhladená, oddychnutá!


Ak by som to mala vštko zhrnúť, za mňa celá táto rada ÁNO! Moja pleť je vyhladená, jemná, má taký prirodzený lesk (nie mastnotu), pôsobí zdravým dojmom. Hydratovaná, ošetrená a pre mňa bolo testovanie takým malým predvianočným darčekom, milujem môj ranný a večerný rituál, keď môžem hýčkat svoju pleť touto radou. Viem, vyzerá to tak, ako by som bola za túto recenziu podplatená 😀 , no ja som naozaj maximálne spokojná. Čo by som zdôraznila, celá rada NEOBSAHUJE silikóny, parabény a je nadupaná výťažkami z prírodných zložiek. Ak vás táto rada zaujala, vkladám aj link, kde je troška rozpísané zloženie, no v príbalovom letáku je toho omnoho viac. To by som tu ale sedela do rána, pretože celá rada obsahuje mnohé patentované zložky a mnoho ďalšieho 🙂 


Táto celá rada mi sadla "ako zadok na šerbeľ", (nič výstižnejšie ma nenapadlo 😀 ), a určite jej ostanem verná, aj keď, mám tendenciu skúšať všeličo možné, no k tejto rade sa budem aj po nejakej tej pauze rada vracať!


Ešte raz sa chcem poďakovať za túto príležitosť, značka NUANCE si ma získala. 

Ak by ste mali akékoľvek otázky, veľmi rada vám podrobnejšie odpoviem. Ak ste dočítali až tu, som rada ♥


Nika 🙂


http://nuance-cosmetics.sk/products.php#radiancecontrol



Kozmetička na MD testuje NUANCE

#test_nuance


Ako kozmetička na materakej som sa veľmi potešila, že môžem otestovať túto novú značku na slovenskom trhu. Bohužiaľ sa mi ju podarilo používať len 9 dní. Moja pleť veľmi citlivo reaguje na stresové situácie, a nanešťastie sa jedna  dosť vážna pred pár dňami u nás vyskytla, takže som na ňu opäť zareagovala (volá sa to neurodermatitída) a tak som musela Nuance na čas vymeniť za kortikoidný gél od kožnej a dať sa opäť do poriadku kým sa o testovaniu vrátim. 


Napriek krátkemu používaniu sa ale pokúsim túto moju skúsenosť zhrnúť. Nebudem odpisovať popisky zo škatuliek a letáčikov, len v jednoduchosti opíšem svoje pocity z výrobkov. 


Testovala som radu MAGICAL RADIANCE CONTROL, ktorá je určená na vek od 25 rokov vyššie. Pôsobí na prvé vrásky, proti začínajúcim pigmentáciam, proti únave a sivastej farbe pleti. 


DENNÝ KRÉM na suchú pleť - pri Francúzskych značkách som zvyknutá, že krémy na suchú pleť majú hutnejšiu, až maslovú konzistenciu a sú hodne mastné. Značka NUANCE sa ale zrejme riadi teóriou, že suchá pleť nemusí byť len z nedostatku tuku, ale že môže byť aj dehydratovaná. Krém, alebo skôr mlieko je dostatočne tekuté, aby mohlo byť vo vysokej štíhlej flaštičke s pumpičkou, má veľmi ľahučkú textúru, príjemne sa rozotiera a celkom rýchlo sa vstrebáva. Nezanecháva na povrchu mastný film a ako podklad pod make-up sa mi dosť dobre osvedčil.   



NOČNÝ KRÉM - nie je až tak tekutý ako denný, ale napriek tomu stále dosť ľahký, o mastnote nemôže byť ani reči. Tiež sa hneď vstrebe, nemusela som čakať kým si ľahnem do postele. Ráno bola moja pleť viditeľne oddýchnutá. 



OČNÝ KRÉM - budem sa opakovať, ale opäť veľmi ľahká konzistencia, čo je pri prípravkoch na očné okolie obzvlášť dôležité. Tu ale na pleti ostal trosku mastný film. Zo skúseností v salóne viem, že nie je dobre, keď očný prípravok do poslednej kvapky vpije, lebo potom to pokožku okolo očí az neprijemne ťahá, takže aj tento prípravok testom prešiel. 



SÉRUM - je vo flaštičke s pumpičkou, veľmi praktické pri tejto konzistencii - ani voda, ani mlieko, ani olej, ani gél - len niečo celkom dosť tekuté medzi tým. Séra sú prioritne určené na použitie na noc pod nočný krém, ale podľa veku a potrieb pleti kľudne aj na deň, nie však ako náhrada denného krému, ale ako doplnok. Po nanesení sa trochu lepí, čo vôbec nie je zlé. V salónoch sa totiž séra používajú pod masáž tváre, alebo pod masku, takže to lepenie je doslova žiadúce. 


Všetky prípravky majú celkom ľahkú konzistenciu, čo u Francúzskych značiek nie je bežné, ľahko sa vstrebávajú, krásne sviežo voňajú a zanechávajú na pleti veľmi príjemný pocit. Zmenu v kvalite mojej pleti nemôžem po tak krátkej dobe používania hodnotiť, ale dovolím si tvrdiť, že som na dobrej ceste, teším sa že sa k NUANCE  vrátim keď si vyliecim pleť. 


Mám ale aj výčitku.


Chýbajú mi prípravky na čistenie pleti - odličovač očí, pleťové mlieko a voda, prípadne nejaký peeling alebo maska. Nie preto, že mi to na testovanie nedodali, nie som hamižná, ale preto, lebo na slovenskom trhu nie sú v ponuke, čo je veľká chyba. Všetci predsa vieme, ze si môžeme na pleť naniesť krém hoc aj za tisíc eur, nebude nám nič platný, pokiaľ zanedbáme čistenie. A ešte jedna drobnosť, ako kozmetičke mi pri krémoch v dózičkách  dosť chýbali špachtličky na vyberanie krému. Ale to som možno už len profesionálne zdeformovaná 😊 

Testovanie krémov NUANCE

V mikulášskom období nedostali balíček len moje deti, ale aj ja. Ten môj však doručil kuriér. Cez túto mamičkovskú stránku si ma lekáreň Dr. Max vybrala ako jednu z desiatich žien na testovanie francúzskej pleťovej kozmetiky značky Nuance sady MAGICAL RADIANCE CONTROL, ktorej zložky sú výhradne prírodného pôvodu. A to bol hlavný dôvod, prečo som mala záujem testovať práve tieto produkty.


    Testovací balíček obsahoval:


- sérum pre všetky typy pleti

- denný krém pre normálnu a zmiešanú pleť

- denný krém pre suchú pleť

- nočný krém pre všetky typy pleti

- očný krém pre všetky typy pleti.



Výrobky sady MAGICAL RADIANCE CONTROL sú určené pre ženy od 25 do 50 rokov. Na prvý pohľad na mňa produkty pôsobili elegantne a zároveň čisto. Sklenené flakóny krémov vzbudzujú dôveru, že sa jedná o kvalitný prípravok. Výrobcovia sľubujú rozjasnenie unavenej a vyčerpanej pleti, jej vitalitu a antistresové účinky. Počas trojtýždňového testovania som výlučne používala iba tieto krémy a sérum.  


HODNOTENIE  PRODUKTOV : 

(Keď kliknete na názov produktu , tak vás to presmeruje na stránku lekárne Dr. Max, kde si ho môžte zakúpiť)


Denný krém pre normálnu a zmiešanú pleť

(VITALITY DAY CREAM FOR NORMAL, TO COMBINATION SKIN) – 50 ml


Nevýhodou tohto krému je jeho balenie, uprednostnila by som flakón s dávkovačom. Ľahká textúra krému je úplne ideálna pre kombinovanú pokožku. Účinky sa prejavovali pozvoľnejšie, ako u väčšiny produktov vytvorených na prírodnom podklade. Pleť po nanesení krému nepôsobí mdlo a unavene. Je ľahko vstrebateľný a tiež poskytuje vynikajúci základ pre make-up.



 Denný krém pre suchú pleť 

(Vitamin C DAY CREAM FOR DRY SKIN) – 50 ml



Sada obsahovala dva denné krémy a preto modrý koník odporúčal podľa vlastného uváženia dať jeden z nich kamarátke.  Ja som darovala kamarátovi-kaderníkovi denný krém na suchú pokožku a on mi napísal svoj názor v ženskom rode, vraj aby sa mi ľahšie prepisovalo. 🙂 


Dávkovanie krému cez pumpičku je ľahké, avšak privítala by som väčšie množstvo, aby som nemusela viac ráz stláčať dávkovač. Konzistencia krému je krémovo-gélová, vďaka čomu sa ľahko rozotiera. Po vmasírovaní sa rýchlo vstrebáva a na pokožke nezanecháva mastný film. Pleť je následne vypnutá, hydratovaná a na dotyk  pôsobí vláčne. Tento produkt hodnotím veľmi kladne a som spokojná s jeho účinkom a kvalitou. 



Očný krém pre všetky typy pleti

(INTENSIVE EYE CREAM) – 15 m



Keďže mám citlivú pokožku v okolí očí,  účinky krémov vnímam okamžite.  Tento produkt som používala klasicky ráno aj večer. Po nanesení krému som cítila jemné chladenie a následne príjemné a hrejivé účinky. Vstrebáva sa pomalšie. Oceňujem rozjasnenie očného okolia , ktoré po aplikácii pôsobilo zdravo. Čo sa týka redukcie jemných vrások, nebadám veľmi výrazné zmeny, možno aj preto, že produkt je potrebné používať pre tento účinok dlhodobejšie.



Nočný krém pre všetky typy pleti

(ANTI-STRESS NIGHT CREAM FOR ALL SKIN TYPES) – 50 ml


Balenie je úplne totožné ako pri dennom kréme (pravdaže okrem nápisu). Na zaschnuté sérum som naniesla nočný krém. Bolo pre mňa príjemným zistením, že tento výrobok je dostatočne výživný, aby pokožku vzpružil a zregeneroval, čo bolo viditeľné po niekoľkodňovom používaní.



Sérum pre všetky typy pleti

(RADIANCE CONTROL SÉRUM FOR ALL SKIN TYPES) 30 ml



Pre mňa je tento výrobok TOP z celej sady, pretože mám mastnejšiu pokožku a svojou konzistenciou mi úplne sadol. Veľmi oceňujem dávkovač s pumpičkou. Stačila mi jedna dávka na celú tvár, keďže sa rozotiera oveľa ľahšie ako klasický krém.Sérum som nanášala podľa potreby, väčšinou večer. Tomuto výrobku zostávam verná.



HODNOTENIE SADY MAGICAL RADIANCE CONTROL:

Každý z výrobkov má príjemne ľahkú a sviežu vôňu.  Ich cena možno niektorých odradí (hodnota jedného krému je cca 19 €), ale vzhľadom na ich kvalitu si myslím, že je adekvátna.

Napriek menším negatívam hodnotím túto sadu celkovo 4,5  z  5 bodov.




#test_nuance