Vaše skúsenosti s Vichy Dermablend

konik_testuje16.1.2017

Dermablend [3D KOREKCIA]: 3D korekčný vyhladzujúci make-up pre mastnú pleť a pleť so sklonom k akné. 12 žien z Modrého koníka dostalo príležitosť vyskúšať tento make-up na vlastnej pleti a podeliť sa s vami o skúsenosti, dojmy a názory zo svojho testovania.

Make-up DERMABLEND 3D od Vichy je známy svojou vysokou krycou schopnosťou a optimálnou toleranciou. Zabezpečuje okamžité celkové krytie kožných nedostatkov a aj tých vážnych, ako je akné, jazvy po akné, začervenanie a pod. Navyše vyzerá prirodzene a nezanecháva efekt masky.

Prečítajte si nasledujúce recenzie používateliek a nechajte sa inšpirovať. Vďaka make-upu Dermablend3D sa môžete cítiť sebavedome i keď bojujete s problematickou pleťou.

Všetky informácie nájdete tu: https://i.modrykonik.sk/testujeme_dermablend

---

Vichy na koníku pravidelne testujeme.

Vichy Liftactiv Fresh shot intenzívna antioxidačná kúra proti únave pleti, ktorá účinne pôsobí proti oxidačnému stresu sa testovala v novembri 2017. Recenzie na Vichy Liftactiv Fresh shot: https://i.modrykonik.sk/recenzie_vichy_liftacti...

Recenzie na Vichy Slow Âge, krém na spomalenie starnutia, nájdete tiež v našom fóre tu: https://i.modrykonik.sk/recenzie_vichy_slowage

... A taktiež recenzie na jeho nočnú verziu tu: https://i.modrykonik.sk/recenzie_vichy_slowage_...

Alebo chcete svojej pleti dopriať extra dávku hydratácie? Tak vyškúšajte Vichy Minéral 89 Hyaluron-Booster, ktorý sme spolu s desiatimi ženami vyskúšali. Tu si môžete prečítať ich recenzie: https://i.modrykonik.sk/recenzie_vichy_mineral8...

Môj týžden s Vichy Dermablend

Milé žienky!


V nasledujúcich riadkoch sa vám pokúsim čo najpresnejšie popísať moje dojmy, pocity a skúsenosti z testovania nového DERMABLEND 3D korekčného vyhladzujúceho make -upu pre mastnú pleť a pleť so sklonom k akné od VICHY.

V prvom rade sa chcem poďakovať Modrému koníku a spoločnosti VICHY, že ma vybrali a mohla som tak vyskúšať tento nový make-up. Make-up som mala možnosť testovať týždeň. Za týchto sedem dní sme sa celkom skamarátili a zvykli na seba 🙂.


Výrobca v popise sľubuje, že make-up poskytuje vysoké krytie vďaka minerálnym pigmentom, vyrovnáva povrch (unikátna technológia alliagel), SPF 25, výdrž až 16H a že make-up ošetruje.

  • Stará sa o pleť deň čo deň vďaka aktívnym látkam:
    Kyselina Salicylová - pôsobí proti nedokonalostiam
    Eperulín - upokojuje podráždenie


Výrobca ho tiež opisuje ako hypoalergénny, nekomedogénny a bez parabénov.


Tak teraz vám na to poviem svoj názor a svoje poznatky.

V prvom rade musím pochváliť dizajn make-upu, aj keď obal nie je až taký dôležitý 🙂. Je to veľmi pekné, elegantné balenie, ktoré sa určite v kabelke nestratí. 
Ďalej ma veľmi prekvapila konzistencia make-upu. Nebola som zvyknutá na takýto hustý make-up, ale naučila som sa ho nanášať. 🙂
Kryciu schopnosť podľa mňa make-up spĺňa na jednotku. Zakryl aj nepekné vyrážky aj rany po akné, suché miesta nezvýraznil a lesklé zmatnil.


Jediné s čím nie som úplne spokojná bolo, že som mala pocit akoby som mala na tvári masku. Pre mňa bol make-up na tvári ťažký. Ďalším mínusom pre mňa bol odtieň make-upu. Vybrala som si odtieň 15 OPÁL, a myslím, že mi úplne nesadol. Čo ale nie je chyba make-upu.


Inak som bola s make-upom spokojná. Výdrž mal tiež veľmi dobrú, kedže aj po niekoľkých hodinách vyzeral naozaj super.


Nakoniec, posúdťe sami 🙂


Pred použítím make-upu.S make-upom Vichy dermablend. Ako vidíte, som ako mŕtvolka. Ale to bude asi tým odtieňom.

Trošku púdru a farby na líčky a je po probléme, či?

 
Po 8 hodinách 🙂

Make-up Dermablend 3D Korekcia od Vichy odporúčam a verím, že s ním budete spokojné aspoň tak ako ja 🙂


#test_dermablend

Krásna s Dermablend?

Problémy s akné ma trápia len krátko - posledné dva alebo tri roky - a to je aj doba, od kedy vôbec hľadám kvalitné make-upy. Za ten čas som nestihla vyskúšať pochopiteľne všetko, bála som sa experimentovať a hlavne, som veľmi bledá a lekárenskú kozmetiku mám v mysli zapísanú ako “moc tmavá”. 


Preto ma veľmi teší, že som aj ja dostala možnosť testovať Dermablend 3D korekčný make-up od Vichy. Nie som vizážistka, ani sa tomu nevenujem, ale snažila som sa recenziu rozdeliť do nasledovnej štruktúry.


Obal


Krásny dizajn kozmetiky ma vždy veľmi poteší, navyše, ak je to reálne balenie a nie len vzorka. Tento make-up má pohodlné a predovšetkým hygienické riešenie obalu, jemným stlačením si z neho vytlačím potrebnú dávku cez úzky “sosáčik”, a tak viem, že nevytlačím viac ako treba. 


Vôňa, farba, konzistencia


Jemná, ničím neprikrášlená vôňa je naozaj príjemná a necítim ju po nanesení na tvári. Čo je pre mňa výhodou. Nemám rada, ak dekoratívna kozmetika prehnane vonia. Testovala som odtieň 15, najsvetlejší z radu. Som veľmi bledá, ani v lete sa poriadne neopálim, a tak som bola príjmemne prekvapekná, že som našla výrobok, ktorý je vhodný pre také bledule ako som ja. Konzistencia je veľmi, ale naozaj, veľmi hustá, krémová a viete čo je zaujímavé? Na tých najproblematickejších miestach ma príjemne chladil. 



Nanášanie


Ešte sa vrátim k hustej konzistencii, pri ktorej je predpoklad horšieho nanášania. Áno, je to tak, no nepovažujem to za nevýhodu, treba sa len naučiť s make-upom pracovať. Nenanášam štetcom, hubkou alebo iným kozmetickým náčiním, v tomto mojom pleťovom stave ich považujem za zbytočné prenášače akné a infekcií. Viem, že make-up nanesú lepšie a ten lepšie k pleti priľne, no pre mňa je aktuálny argument hygiena, nie lepšie nanášanie. Ak sa môj stav pleti zlepší, neviem sa dočkať až si objednám moje vysnívané štetce. 


Potrebné množstvo som vždy nanášala na vyčistenú a pripravenú pleť (peelingové mydlo, pleťová voda, denný krém) a s umytými rukami po každom kroku líčenia. 



Krytie


Make-up kryje! Naozaj prekryje červené fľaky, akné, kruhy pod očami a podobné záležitosti. No pri svojej konzistencii je táto krycia schopnosť až na škodu, prehnane sa mi dostával do pórov, a tak ich zvýraznil. Rovnako aj jazvy po akné. No pleť krásne zjednotil a hneď po nanesení som mala pleť ako porcelánová bábika (až na tie drobnosti, ehm).



Výdrž


Výrobca sľubuje 16 hodinovú výdrž, čo však na tak mastnej pleti akú mám ja, nepotvrdzujem. Maximálne 4 hodinky, potom som sa vždy začala lesknúť. Bez púdru to jednoducho nešlo. V lekárni som videla aj korektor a púder z tohto radu, premýšľam, že si ich kúpim, aby som dosiahla maximálny efekt. 



Moja pleť


Make-up sa správa podľa pleti, ktorá ho nesie. Preto sa to nedá ani pri make-upoch na tú problematickú zovšeobecňovať. Mám mastné čelo, nos a bradu, nemám čierne bodky, no mám rozšírené póry, akné typu “červená krupička” na pravej strane od líca až k perám a k brade. No a samozrejme, pleť sa mi správa podľa cyklu, YES! Sexy, čo? 



Záverom by som rada make-up odporučila ženám, ktoré síce majú problematickú pleť, no nemajú ju až takú mastnú a naopak, ak tie, ktoré majú suchú pleť, nebude vyhovovať. A určite ho netreba kupovať pri bezchybnej pleti, tam je efekt masky zaručený. :D  Ak si ho kúpite, nebudú to “vyhodené” peniaze, len treba skutočne poznať svoju pleť. Týmto make-upom jej dáte niečo dobré a na dobré sa ľahko zvyká. Možno budete zaskočené hustou konzistenciou a na prvé použitie vám nesadne ako ten váš obľúbený, ktorý ste si odložili do kozmetického kufríka. Ale keď sa skamošíte, budete mu verná každé ráno. 🙂 Ja som, ale aj s parťákom púdrom. 


Ďakujem Vichy aj Modrému koníkovi. 🙂


#test_dermablend


Petra

Testovanie Vichy Dermablend

Na Modrého koníka chodím každý deň, všimla som si, že tu baby testujú. Nevedela som ako sa do testovania zapojiť a tak som oslovila dve maminy, ktoré ma usmernili. Tak sa začala moja cesta testovania. A  hneď téma ako vyšitá pre mňa. 


Testovanie make-upu Vichy Dermablend na problematickú pleť.


Od puberty mám problematickú pleť, pre mňa bola pohroma mať na tvári hnisavé vyrážky, ktoré som si veselo vytláčala, čo mi spôsobilo nepekné jazvy. Po pôrode sa akné zmiernilo, ale jazvy mi zostali. Absolvovala som chemický peeling, ktorý bol bolestivý a nepríjemný. Človek, ktorý toto ošetrenie absolvoval, vie, o čom píšem. 


Veľmi som sa potešila, keď som dostala správa, že aj ja budem osôbka, ktorá bude tento výrobok testovať. Ešte raz veľmi pekne ďakujem MK za túto možnosť. 

A nastal čas testovania... 


Nebudem popisovať vlastnosti výrobku od výrobcu, tie si viete prečítať z letáku. Popíšem moje pocity a dojmy. Keďže mám mastnú, problematickú pleť zo sklonom k pigmentácii, bola som veľmi zvedavá, či make-up splní to čo o ňom výrobca píše. 


Moje dojmy z make-upu boli super, no posuďte sami. Pigmenty, začervenanie, jazvičky. Po nanesení makeupu som bola prekvapená jeho konzistenciou, je tuhý, bála som sa, že bude vytvárať efekt masky. Na moje veľké prekvapenie, nič také sa nekonalo. 

Make-up  sa  dobre nanáša, tvár ostala krásne prekrytá, celistvá. Keďže mám problém s leskom na tvári, bola som zvedavá, či  treba nanášať púder, riskla som to. Počas dňa sa mi lesk na tvári netvoril. Je pravda, že je zimné obdobie, kedy to nie je až také výrazné, som zvedavá ako sa to bude správať v lete. 


Môžem potvrdiť, že make-up má naozaj vysokú kryciu shcopnosť.  Prekrýva všetky nedokonalosti.  Myslím, že cena zodpovedá kvalite, oplatí sa do výrobku investovať. A v neposlednom rade musím podotknúť, pokiaľ sa dáma o pleť dôkladne nestará a neošetruje ju, tak ani ten najlepší make-up na svete neurobí žiaden zázrak. 


Dievčence, žienky, tie, ktoré máte problematickú, ale ozaj problematickú pleť, tento výrobok môžem len a len odporučiť.


S pozdravom Evi.


#test_dermablend

Nová nádej s Dermablend

Od puberty mám mastnú pleť, niekedy je to lepšie inokedy horšie a takto stále dokola. Keď  mám horšie obdobie, vtedy si hovorím, že je to na úkor vrások. Preto som sa potešila možnosti vyskúšať, pre mňa nový, Dermablend 3D korekčný make-up od Vichy. Hľadám dobré krytie, dobrú výdrž, ľahkú aplikáciu, zjednotenie pleti a hladký pocit.


A či som našla ......???

OBAL

Pekný decentný obal so špičkou, z ktorej vytlačíme presne koľko potrebujeme. U mňa smeroval rovno do kabelky, pretože sa stal jej súčasťou.

APLIKÁCIA

Napriek skutočne hustej konzistencii, bola aplikácia v mojom prípade s rukami veľmi dobrá. Pekne sa dá rozotrieť do stratena a na problematických miestach je bez tmavšieho efektu. Veľkú úlohu hrá aj svetlo.

ODTIEŇ

Testovala som odtieň 25.

Make-up vyzerá prirodzene. Pri výbere je najhorší iný farebný odtieň tváre a make-upu, zmarí sa tým akákoľvek snaha o úpravu zovňajšku. Ďalšou dôležitou vecou je konzistencia, ktorá závisí od druhu pleti. Problematická/mastná pleť ocení hustejší make up. Na foto môj starý redší/dermablend hustejší make up.

VÝDRŽ

Vydržal mi 8hodín, čo je super. Aj keď sľubuje 16 hodín. Musím sa priznať, že som nanášala aj púder, potrebujem ho už len zo zvyku, pre hladký pocit a pre predĺženie nemastého efektu. Keďže je skutočne hustý, aby sa nedostal do pórov, netreba to s aplikáciou prehnať.

MOJA PLEŤ

Pleť mám mastnú, problematickú - vekom už nie aknóznu, čierne bodky sú tiež jej súčasťou. Zapaluje sa mi, ak nie na koži, tak aj pod kožou mám ložiská. Mám dojem,  že sa mi zlepšuje, hlavne slniečko mi pomáha. Na moju každodennú úpravu potrebuem pár pomocníkov a Dermablend 3D korekčný make-up od Vichy sa stal jedným z nich.

Ak máte problematickú a mastnú pleť, tak smelo do toho, naopak neodporúčam na suchú a normálnu pleť. Ďakujem za možnosť vyskúšať Dermablend 3D korekčný make-up od Vichy.


#test_dermablend

Expert na nedokonalosti pleti: Vichy Dermablend [3D korekcia]

Myslím, že dnes je ideálny deň na zverejnenie mojej recenzie #test_dermablend . Určite neupratujete, nevaríte, nesankujete sa s deťmi a tak budete mat minútku nato, aby ste si ju prečitali 😉 To, že som mala to šťastie a vybrali si ma na testovanie Vichy Dermablend [3D korekcia] bolá skvelá správa.


Lenže zákon schválnosti zariadil, že spolu s testovacím balíčkom k nám dorazila aj chrípka. Takže moje predstavy, ako sa denno-denne krásne vyhrám s make-upom a vyberieme sa so synčekom tam aj tam, aby sme mali perfektné fotky z exterieru, bola pasé. 

S komplikáciami, ale predsa, pustila som sa do skúšania, ovoniavania, obzerania.

Make-up je zabalený v čiernej elegantnej škatuľke, v ktorej je tuba s make-upom. Balenie je praktické, dobre sa použiva, vedela som vždy vytlačiť potrebné množstvo make-upu. Konzistencia je krémovo-penová.


Odtieň Opal 15 je svetlý, teraz v zimnom období mi úplne vyhovoval. Použitie bolo veľmi príjemné vďaka vôni a konzistencii. Stačilo skutočne malinké množstvo make-upu na prekrytie všetkých nedokonalostí: akné, rozširené póry, kruhy pod očami, pigmentové škvrny, lokálne začervenanie i pehy.

Potešil ma aj rozsiahlý "návod na použitie", ktorý bol pribalený v krabičke, avšak len v cudzích jazykoch. Slovenský spotrebiteľ si musí vystačiť s popisom na krabičke, alebo si uchmatnúť leták v lekárni 😉 


Testovať som začala podľa odporúčaní v letáku. Nepoužila som žiadny podklad (iba denný krém) ani korektor, ani fixačný púder. Na prvej fotografii môžete vidieť stav mojej pleti bez make-upu, s make-upom Vichy Dermablend a s kompletným denným make-upom (špirála, očne tiene, rúž).

Make-up Vichy Dermablend sľubuje vyrovnanie povrchu pleti. Nato som predtým potrebovala vyhladzujúcu bázu pod make-up, Dermablend to skutočne dokáže sám.      


Vďaka aktívnym látkam ako kyselina salicylová a eperulín sa pri každodennom používaní zároveň stará o pleť. Mala som pocit, že už po týždni používania sa moja pleť zlepšila, aj keď podľa dátumu v kalendári som očakávala rapídne zhoršenie. Žiadne akné mi počas testovania nepribudlo a vyrážky, ktoré som mala na brade a líci sa takmer úplne zhojili. 


Vďaka minerálnym pigmentom sľubuje Vichy vysoké krytie, doslova 3D korekciu. Ja som bola s prekrytím nedokonalostí spokojná. V jednej krycej vrstve a pri skutočne malom množstve splnil všetko čo sľúbil. Nemala som možnosť testovať ho 16 hodín, ale 8-10 hodín vydrží určite. Pleť sa v T-zóne síce trochu leskla, ale myslím, že ženy s mastnou pleťou vedia, že každý make-up po niekoľkých hodinách potrebuje drobnu úpravu. Ja som použila len papieriky na odstranenie lesku. 


Samozrejmosťou pri kvalitnom make-upe je aj SPF faktor, Vichy Dermablend poskytuje SPF 25. Zoženiete ho v 4 odtieňoch.



Klady:

- hypoalergénny, bez parabénov 

- neupcháva póry

- príjemná textúra a vôňa

- prispôsobivý odtieň (15 Opal) 

- vysoká krycia schopnosť

- korekcia nedokonalostí bez efektu masky

- vyhladzuje ako báza, kryje ako make-up alebo korektor, zmatňuje ako púder

- vystačite si s jediným prípravkom ( žiadne podkladové bázy, korektory, púdre)

- pri dlhodobom použivaní pravdepodobne zmierni špecifické problémy problematickej aknóznej pleti


Zápory: 

- cena ( aj keď ja osobne nemám problem investovať do kvalitnej kozmetiky, viem že mnohým vám sa bude zdať 20€ priveľa)

- dostupnosť len v štyroch odtieňoch 

- jazvu na čele neprekryl ( aj keď to nie je jazva po akné ) 

Celkové hodnotenie: Produkt určite odporúčam a udeľujem mu 9⭐️ z 10.


#mk_blog_academy #blogujem #konik_testuje 


Ako matka nový mejkap testovala

Všetky viete, ako sa testovanie nového mejkapu Dermablend 3D od Vichy začalo. Keď vás ráno o ôsmej po žúre (s ďalšími otrasnými matkami, ktoré nebudem menovať, ale týmto ich pozdravujem), zobudí kuriér s balíčkom, máte chuť vraždiť. A áno, bola som žúrovať v nedeľu večer, lebo som na materskej a nemusím vstávať. Pila som nejaké drinky z vaničky s kačičkou, tak si viete predstaviť ako som ráno vyzerala 😉

Toto je dôvod, prečo som ten mejkap fakt potrebovala:


Plusy mejkapu:

  • Konzistencia hutná, krytie vynikajúce.
  • Výdrž 12 hodín bez problémov (to sa mi ešte so žiadnym nestalo).
  • Krásne balenie a praktické vytláčanie.
  • Stačí ho veľmi málo.



Mínusy: 


  • Nie je vhodný na mastnú pleť, napriek tomu, čo sa píše na krabičke. Na zmiešanú a normálnu skôr, keby som mala mastnú pleť, tak by som sa o hodinu leskla ako psovi veďvietečo.
  • Na tvári ho veľmi vidno (vzhľad tapety), je to tým, že má také silné krytie.

Celkovo odporúčam, ak potrebujete silné krytie a výdrž na celý deň, super je aj dermablend púder, ktorý krásne zafixuje mejkap.


Jáááj a ešte jedno odporúčanie. Fakt do seba ráno investujte tých 10 minút v kúpelni, budete sa cítiť (aj vyzerať) oveľa lepšie 😉


#test_dermablend  


PS: drinky, ktoré sa pijú z vaničky, sú vždy podozrivé.

Nová nádej s Dermablend

Od puberty mám mastnú pleť, niekedy je to lepšie inokedy horšie a takto stále dokola. Keď  mám horšie obdobie, vtedy si hovorím, že je to na úkor vrások. Preto som sa potešila možnosti vyskúšať, pre mňa nový, Dermablend 3D korekčný make-up od Vichy. Hľadám dobré krytie, dobrú výdrž, ľahkú aplikáciu, zjednotenie pleti a hladký pocit.


A či som našla ......???

OBAL

Pekný decentný obal so špičkou, z ktorej vytlačíme presne koľko potrebujeme. U mňa smeroval rovno do kabelky, pretože sa stal jej súčasťou.

APLIKÁCIA

Napriek skutočne hustej konzistencii, bola aplikácia v mojom prípade s rukami veľmi dobrá. Pekne sa dá rozotrieť do stratena a na problematických miestach je bez tmavšieho efektu. Veľkú úlohu hrá aj svetlo.

ODTIEŇ

Testovala som odtieň 25.

Make-up vyzerá prirodzene. Pri výbere je najhorší iný farebný odtieň tváre a make-upu, zmarí sa tým akákoľvek snaha o úpravu zovňajšku. Ďalšou dôležitou vecou je konzistencia, ktorá závisí od druhu pleti. Problematická/mastná pleť ocení hustejší make up. Na foto môj starý redší/dermablend hustejší make up.

VÝDRŽ

Vydržal mi 8hodín, čo je super. Aj keď sľubuje 16 hodín. Musím sa priznať, že som nanášala aj púder, potrebujem ho už len zo zvyku, pre hladký pocit a pre predĺženie nemastého efektu. Keďže je skutočne hustý, aby sa nedostal do pórov, netreba to s aplikáciou prehnať.

MOJA PLEŤ

Pleť mám mastnú, problematickú - vekom už nie aknóznu, čierne bodky sú tiež jej súčasťou. Zapaluje sa mi, ak nie na koži, tak aj pod kožou mám ložiská. Mám dojem,  že sa mi zlepšuje, hlavne slniečko mi pomáha. Na moju každodennú úpravu potrebuem pár pomocníkov a Dermablend 3D korekčný make-up od Vichy sa stal jedným z nich.

Ak máte problematickú a mastnú pleť, tak smelo do toho, naopak neodporúčam na suchú a normálnu pleť. Ďakujem za možnosť vyskúšať Dermablend 3D korekčný make-up od Vichy.


#test_dermablend

Testovanie Vichy Dermablend

Na Modrého koníka chodím každý deň, všimla som si, že tu baby testujú. Nevedela som ako sa do testovania zapojiť a tak som oslovila dve maminy, ktoré ma usmernili. Tak sa začala moja cesta testovania. A  hneď téma ako vyšitá pre mňa. 


Testovanie make-upu Vichy Dermablend na problematickú pleť.


Od puberty mám problematickú pleť, pre mňa bola pohroma mať na tvári hnisavé vyrážky, ktoré som si veselo vytláčala, čo mi spôsobilo nepekné jazvy. Po pôrode sa akné zmiernilo, ale jazvy mi zostali. Absolvovala som chemický peeling, ktorý bol bolestivý a nepríjemný. Človek, ktorý toto ošetrenie absolvoval, vie, o čom píšem. 


Veľmi som sa potešila, keď som dostala správa, že aj ja budem osôbka, ktorá bude tento výrobok testovať. Ešte raz veľmi pekne ďakujem MK za túto možnosť. 

A nastal čas testovania... 


Nebudem popisovať vlastnosti výrobku od výrobcu, tie si viete prečítať z letáku. Popíšem moje pocity a dojmy. Keďže mám mastnú, problematickú pleť zo sklonom k pigmentácii, bola som veľmi zvedavá, či make-up splní to čo o ňom výrobca píše. 


Moje dojmy z make-upu boli super, no posuďte sami. Pigmenty, začervenanie, jazvičky. Po nanesení makeupu som bola prekvapená jeho konzistenciou, je tuhý, bála som sa, že bude vytvárať efekt masky. Na moje veľké prekvapenie, nič také sa nekonalo. 

Make-up  sa  dobre nanáša, tvár ostala krásne prekrytá, celistvá. Keďže mám problém s leskom na tvári, bola som zvedavá, či  treba nanášať púder, riskla som to. Počas dňa sa mi lesk na tvári netvoril. Je pravda, že je zimné obdobie, kedy to nie je až také výrazné, som zvedavá ako sa to bude správať v lete. 


Môžem potvrdiť, že make-up má naozaj vysokú kryciu shcopnosť.  Prekrýva všetky nedokonalosti.  Myslím, že cena zodpovedá kvalite, oplatí sa do výrobku investovať. A v neposlednom rade musím podotknúť, pokiaľ sa dáma o pleť dôkladne nestará a neošetruje ju, tak ani ten najlepší make-up na svete neurobí žiaden zázrak. 


Dievčence, žienky, tie, ktoré máte problematickú, ale ozaj problematickú pleť, tento výrobok môžem len a len odporučiť.


S pozdravom Evi.


#test_dermablend

Môj týžden s Vichy Dermablend

Milé žienky!


V nasledujúcich riadkoch sa vám pokúsim čo najpresnejšie popísať moje dojmy, pocity a skúsenosti z testovania nového DERMABLEND 3D korekčného vyhladzujúceho make -upu pre mastnú pleť a pleť so sklonom k akné od VICHY.

V prvom rade sa chcem poďakovať Modrému koníku a spoločnosti VICHY, že ma vybrali a mohla som tak vyskúšať tento nový make-up. Make-up som mala možnosť testovať týždeň. Za týchto sedem dní sme sa celkom skamarátili a zvykli na seba 🙂.


Výrobca v popise sľubuje, že make-up poskytuje vysoké krytie vďaka minerálnym pigmentom, vyrovnáva povrch (unikátna technológia alliagel), SPF 25, výdrž až 16H a že make-up ošetruje.

  • Stará sa o pleť deň čo deň vďaka aktívnym látkam:
    Kyselina Salicylová - pôsobí proti nedokonalostiam
    Eperulín - upokojuje podráždenie


Výrobca ho tiež opisuje ako hypoalergénny, nekomedogénny a bez parabénov.


Tak teraz vám na to poviem svoj názor a svoje poznatky.

V prvom rade musím pochváliť dizajn make-upu, aj keď obal nie je až taký dôležitý 🙂. Je to veľmi pekné, elegantné balenie, ktoré sa určite v kabelke nestratí. 
Ďalej ma veľmi prekvapila konzistencia make-upu. Nebola som zvyknutá na takýto hustý make-up, ale naučila som sa ho nanášať. 🙂
Kryciu schopnosť podľa mňa make-up spĺňa na jednotku. Zakryl aj nepekné vyrážky aj rany po akné, suché miesta nezvýraznil a lesklé zmatnil.


Jediné s čím nie som úplne spokojná bolo, že som mala pocit akoby som mala na tvári masku. Pre mňa bol make-up na tvári ťažký. Ďalším mínusom pre mňa bol odtieň make-upu. Vybrala som si odtieň 15 OPÁL, a myslím, že mi úplne nesadol. Čo ale nie je chyba make-upu.


Inak som bola s make-upom spokojná. Výdrž mal tiež veľmi dobrú, kedže aj po niekoľkých hodinách vyzeral naozaj super.


Nakoniec, posúdťe sami 🙂


Pred použítím make-upu.S make-upom Vichy dermablend. Ako vidíte, som ako mŕtvolka. Ale to bude asi tým odtieňom.

Trošku púdru a farby na líčky a je po probléme, či?

 
Po 8 hodinách 🙂

Make-up Dermablend 3D Korekcia od Vichy odporúčam a verím, že s ním budete spokojné aspoň tak ako ja 🙂


#test_dermablend

Moja skúsenosť s Vichy Dermablend 3D

O pleť sa stará milión žien po celom svete, ako jednu z najviac používaných skrášlujucich produktov pre ženy považujem make-up. Make-up má silu spraviť  ženu krásnu s pleťou bez jedinej chybičky, ale taktiež z nás vie spraviť neprirodzenú masku.


Takže mne sa podarilo otestovať make-up, ktorý zaujme svojou reklamou, kedže sľubuje vyhladenú, zmatnenú pleť a vláčnu pleť po dobu 16 hodín. Make-up Vichy dermablend 3D correction je určený pre ženy, ktoré majú  pleť zmiešanú až mastnú, so sklonom k akné, citlivú a s viditeľným nedokonalosťami. 


A áno, moja pleť je presne taká, sem tam nedokonalosť po pubertálnom akné, sem tam vyrážka keď som v PMS, kde tu začerveniem, hlavne v tomto zimnom období. No poviem Vám, tešila som sa na testing tohto mkeupiku, kedže som stále nenašla ten "svoj".


Začnem s obalom, ten je nádherný aspoň mne osobne sa veľmi páči, je nadčasový. Vôňa je typicky "vichyovská", mne to strašne pripomína aknecolor, ktorý som dávno pradávno, v dobe kamennej, používala :D. A konzistencia je taká tuhšia penového rázu, skoro ako tá čokoládová pena, ktorá sa dá kúpiť pri jogurtoch a volá sa Paťa :D.


Prvú vec, na ktorú vás upozorním pri prípadnom pužití tohto makeupiku je, že ho stačí úplne máličko, lebo ako viete, tie ktoré používate make-up, z niektorého treba viac z niektorého menej. No a pri tomto platí menej je viac. Prvýkrát som si ho dala strašne veľa a nevedela som ho dobre rozotrieť  a zmyť z rúk šiel jedine s mydlom, čiže drží fakt super. Musela som potom prebytok z tváre doslovne poutierať papierovou vreckovkou.


Farba a odtieň nude 25 mi celkom sadla, ale troška som ho ešte preklila púdrom a líčkami, aby som ožila, lebo som mala pocit že mám na sebe masku, tým, že nie som na takéto tuhšie makeupy zvyknutá. Makeup držal pekne skoro celý deň akurát tým, že moja pleť je mastnejšia, tak cca po 3 hodinách som sa leskla, ale to je pri mojej pleti bežné. No tu je vidieť ten lesk.

Večer tam ešte stále bol, ale už bez efektu masky, a pleť mi vyzerala úplne perfektne, čiže za mňa je to v celku dobrý makupik, ale pristala by som na odľahčenú light verziu.

Na drúhy deň som už s makeupikom bola opatrnejšia a nacápala si ho o dosť menej a trošku som si pomohla aj štetcom, musím uznať že kryciu schopnosť má tento pánko fakt 100% a tiež tie nedokonalosti prekryje nejakým kúzlom, no určite ho každému odporúčam, čo máte fakt všetky tieto príznaky nedokonalej mastnejšej  pleti.

Ďalšie veľké plus vidím ja osobne v tom, že má SPF25, áno áno, tým, že starnem si na to dávam extra veľký pozor, kedže to píšu v každej múdrej knižke ak chcete vyzerať príťažlivo ako francúzska...až do smrti amen.


Ženušky, moje krásne, makeupik jednoznačne vyskúšajte. A hlavne nezabudnite , že o pleť sa treba starať ako z vonka tak aj zvútra. Časom sa vám pleť poďakuje. To je jedna múdra veta, ktorej sa ja držím. Opäť raz ďakujem Modrému koníku a Vichy za možnosť otestovať tento korekčný make-up. A teším sa nabúduce.


Vaša Katka aktuálne na ATB, takže sa ospravedlňujem za to denné meškanie 💋

#test_dermablend