icon

Pomohol vám na vzniknuté strie Bi-Oil?

janinna11
5. aug 2013

Kocky, mamicky, aj nemamicky, tie, co trapia strie, ci uz na brusku, bokoch, prsiach, pomohol vám Bi-Oil? Teraz ho casto propaguju v reklame, ci v mediach alebo casopisoch, je to opat len tah, alebo stoji za to vyskusat ho? Mne osobne vyhovuje rada na celulitidu a strie od Vichy, ale rada vyskusam aj nieco nove, ak je to ucinne, je mi jasne, ze strie nezmiznu, to nejde, ale ci sa aspon trosku upravil ich vzhlad 🙂 Viem, ze vela zien to trapi, tak piste, mozno poradite viacerym 🙂

tyna1212
11. sep 2014

Ja som sa bi oilom zacala natuerat az ked mi popraskal zadok brusko vobec a na zadku mi zbledli pocas natierania. Som rok po porode a strie uplne blede ..

ach3335
1. jan 2015

Biooil môžem odporučiť nakolko to je učinne ,ja som mala po pôrode take jemne biele strie natieram si už mesiac aj pol každy den 2x a pomaha mi to strie ktore som mala su z bielich take hnede pigmenti mi tam spravilo som spokojna nakolko to mam dobre som velmi spokojna aj ked jedna flaška stoji okolo 12 eur .🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

nikol1014
17. jan 2015

Na e-shope bi-oil je väčšie balenie 200ml za 23eur to sa asi viacej oplatí ako tie maličké nie? Ked prehupnem do 2 trimestra začnem natierať 🙂

sullka
17. jan 2015

Ja som sa pocas prveho tehu natierala elasti-q a aj kuchynskym olivovym olejom na striedacku.stacilo raz do dna a to vecer.vysledok ani jedna stria. Pri druhom tehu som v tretom trimestri skoncila v nemocnici.tam som si natierala iba brucho. Vysledok strie mam len na bokoch a zadku. Bi oil som neskusala.myslim ze v tehu staci len poriadne premastovat pokozku hoci aj tym olejom. Bi oil chcem vyskusat na jazvu po rane.

emalka
4. mar 2015

Na strie ho sice nepouzivam, lebo mojim hlbokym uz nic nepomoze, ale na plet je to zazrak!! Pouzivam ho namiesto kremu, 4 kvapky rozotriem v dlaniach a vmasirujem do tvare. taku hebku a cistu pokozku som snad nikdy nemala.

barboritta
6. mar 2015

emalka a mala si aj akné nejaké? Že či to neupchava póry aby sa pleť nevyhadzala

1357
15. mar 2015

Ja som mala nepekne strie asi 2 roky nechceli mi vyblednuť bola som už zufala naozaj som nevedela čo mám robiť kupila som so bi oil používam ho cca 3 týždne minula som 60 ml flaštičku a som velmi milo prekvapená pomohol mi teraz ked sa pozriem na miesta kde som mala strie tak už mi ich tak nevidno niesu také začervenané a ani jazvyčky mi poriadne nevidno takže ja vám ho možem len a len odporučiť naozaj som mala velmi nepekne stehná a teraz niesu dokonalé ale su pekne takže mám v pláne si kupiť 200ml balenie lebo v letáku píšu že mal by sa požívať 3 mesiace a mne už skoro po mesiaci nič nevidno a používam ho pravidelne ráno a večer

nienna
15. mar 2015

Mne nepomohol ani ako prevencia, mazala som sa nim ostosest a ajtak mam cele brucho popraskane 😒

marikalysik
31. mar 2015
Používateľ marikalysik je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od marikalysik.

Mne na vzniknuté strie pomohol iba elasti-q krém, nič iné mi nepomáhalo... iba pri elastiqu mi tie strie sa zjemnili

annavi
16. apr 2015

baby som v 8 mesiaci, na rukach sa mi robia take cervene bodky..vyzera to ako by mi praskali zilky..hore nad laktom...som z toho nestastna uz...co mi poradite..?

1slnecnica1
20. máj 2015

Bi oil pouzivam uz vyse roka a parada nedam nanho vobec dopustit.

deniska160384
2. jún 2015

ja pouzivam Aloe body toner od firmy FOREVER a na strie mi najviac zabera

daduska132
4. jún 2015

baby ja som mala srtei na rukách ... nebola som tehotná ale behom roka som strašne pribrala 😠 a urobili sa mi strašne strie... ale používala som krém s koenzýmom Q10 a hlavne LED derma roller a strie mi úplne zmizli, takže z vkastnej skúsenosti viem, že sa ich dá zbaviť

timcik
8. jún 2015

Ja som si natierala brucho pocas tehu asi 4x denne, v poslednych tyzdnoch aj csstejsie,drobcovi sa to pacilo 🙂 a prave v poslednych tyzdnoch a pri porode sa mi vytvorilo plno strii... cele brucho aj nad pupkom. No velmi pekne to nevyzera. A to som vyhodila peniaze za bepanthen aj elastiq a aj tak som sa striam nevyhla. Cizs je to podla mna najma geneticky dane :/

buba1993
8. júl 2015

Ja som s bio-oil napríklad spokojná, pomohol mne aj bratovi na strie na chrbáte. Samozrejme žiadne zázraky sa nekonali no je to lepšie, mne malé z bokov zmizli v podstate úplne.
Ešte mam dve krabičky bio-oil 125 ml po 10€ ak by niektorá chcela, mam to tu na bazáre.

gabyvt
11. aug 2015

Mne na strie na bruchu a prsiach veľmi pomohol 100-percentný šípkový olej, nedám naň dopustiť.

pe
21. nov 2015

proti striám odporúčam Bepanthen proti striám, je príjemný, kvalitný a účinný, pokožku vyživuje a hydratuje a tak zabraňuje, aby praskala, pomáha aj na staršie strie, ktoré sú nenápadnejšie a bledšie, je cenovo dostupný, má dávkovač a celkovo sa mi zdá najlepší, ich výrobky mám rada

maykaaa1122
25. apr 2016

Bja používam bepanthen proti striám, je príjemný, kvalitný a účinný, pokožku vyživuje a hydratuje a tak zabraňuje, aby praskala..

lilu74
17. máj 2016

pozerala som rozne fora a diskusie a skusala rozne oleje, ktore mi vadili, nakolko boli dost mastne a ked som vyskusala bepathen - proti striam, aj som pri nom ostala a natierala sa nim pocas celeho tehotenstva - a vysledok? nemam ani jednu striu - takze nan nedam dopustit 🙂

edita0527
19. máj 2016

Ahojte, aj ja odporúčam Aloe body toner od firmy FOREVER na strie. V prípade záujmu Vám poviem viac info 🙂

zuzulikh
19. máj 2016

mne pomohol Beauty engel, takzvane kolarko. neverila som, ale po 18-tich rokoch sa nehambim sa svoje brucho, plne strii - im happy 🙂

lili007
7. júl 2016

Otec mi kedysi v detstve povedal, ze kozmetiku je dobre z casu na cas zmenit, lebo kazda nam poskytne nieco ine. Takto som vyskusala viacero kremov v tehotenstve aby som predisla striam. Kremovanie bolo pre mna nutnostou, lebo brucho mi tak narastlo, ze som sa bala, ze koza raz praskne kompletne. Velmi spokojna som ale bola s jednym kremom, ktory aj rada odporucam - krem proti striam od Bepanthenu. Venuju sa aj kremom na zadocky pre deti a ochrane pokozky celkovo. Tento krem proti striam nebol tak mastny ako ine kremy a najma takto v lete bol super. Ma lahke zlozenie, dobre sa nanasa, nemasti oblecenie a pritom dlho hydratuje pokozku. Telo mame iba jedno, treba do neho investovat. A krem pritom nie je ani tak drahy.

aduska4892
2. aug 2016

Baby ja mam strie od puberty a ako som zacala cvicit vyrazne strie pomyzli a bioil si davam len aby sa netvorili nove a este mi pomohol na jazvy na tvari po akne 😊😊

bballa
28. aug 2016

No ja som sa začala krémovat v 6m. s bi-oil aj lady maxxx potom som prešla na elastiQ teraz používa m znovu bi oil som 2tyzdne pred pôrodom..a budúce mamičky všetko čo môžete pre strie spraviť tie čo ich nemajú je sa zdravo stravovať a pravidelne pri žiadnej komplikácii ktorá sa týka tehotenstva cvičiť pribrala som 11kil, a všetko je v poriadku, takže da sa to, prepáčte ale uz som nevydržala čítať tie príspevky typu: strie budete mať tak ci tak ..🙂 somarina pekný večer

miushik765
28. aug 2016

@bballa Ja sa krémujem a olejujem od začiatku tehu to jest 4tt 3x denne výsledok? Strie. Krémujem ďalej ale genetika je genetika s tým veľa človek nespraví aj keď chce. Neurobili sa mi hneď ale cca v 7-8m niesu sice také hlboké ale je ich dosť. Tak je to asi individualne

bballa
28. aug 2016

@miushik765 no áno pravdaže je to individuálne, ale skús si prečítať predchádzajúce (komenty) pretože 99% žien strie maju, tak ich musí mať aj to zvyšné %...A ako som písala pravidelné cvičenie a zdravá životospráva ...

bballa
28. aug 2016

@miushik765 a genetika ? Moja sestra má strie a je ich neúrekom...tu vôbec nejde o genetiku🙂) pretože ak zatiahnes za povraz z tej strany z akej chceš, tak takto bude vyzerať aj tvoj budúci život...

majka287
28. aug 2016
vikkyna
28. aug 2016

Viem, že otázka bola na už existujúce strie, ale ak by sem náhodou nazrela aj mamina s len rastúcim bruškom, podelím sa o svoju skúsenosť.....Hneď keď som otehotnela, vedela som, že budem mať kooopu strií, pretože sa mi ich dosť spravilo po stehnách a trochu aj zadku ešte v puberte. Navyše mám presne tak suchú a neelastickú pleť ako má mama aj starka, ktoré ich majú tiež dosť. Ale som si povedala, že sa to budem snažiť aspoň minimalizovať čo to dá. Takže len čo sa bruško začalo črtať, začala som poctivo mastiť ráno, večer, neskôr aj 4x za deň klzká ako kus slaniny. Spomínaným super značkovým (a samozrejme predraženým) krémom moc neverím, takže som do pôrodu minula cca 12 túb obyčajnej modrej indulony. A stria ani jedna jediná!! Veľmi sa teším, pretože pri výške 1,6m som pribrala cez 17kg a že to pri takej genetike pôjde aj bez strií, som skutočne nerátala.....takže tehulky, nehádžte flintu do žita a mastite 😉