icon

Raw strava

lussy23
18. jan 2013

Ahojte. od jari prechádzam na surovú stravu. 🙂 Je tu ešte nejaký vitarián? Pridajte sa.

soniamalinik
1. aug 2014

@mawka ano, to je jasne, priroda je lepsia ako umele lieky, hoci ja stale beriem probiotika (su umelo pestovane v laboratoriach) a kupila som si aj umely vit. C pre istotu. V zime aj rybi olej.

kathrin17
10. sep 2014

@svetllana ahojcek...prosim ta ty si na raw strave?

kathrin17
10. sep 2014

@vejula ahojcek presla si na raw stravu?Ako to zvladas v tehu?

vejula
10. sep 2014

@kathrin17 joj, teraz niesom na RAW 🙂 . Po pôrode sa chystam opäť znižiť prijem vareného... ty si bola počas tehu na RAW?

kathrin17
10. sep 2014

@vejula nie nebola som, ale teraz by som na to chcela nabehnut, ale zase sa bojim, ked kojim, aby do nej nesli vsetky toxiny zo mna....na raw som bola len dva mesiace pred tehu a potom som sa bala aby som mala dostatok zivin

soniamalinik
11. sep 2014

Raw food festival v BA Centrali 27-SEP-14, chystam sa tam kuknut.

https://www.facebook.com/events/669611653124495...

supocka
2. nov 2014

Ahojte, rada by som Vás pozvala do SL na ochutnávku raw surovín a raw produktov.

https://www.facebook.com/events/536740223094625/

fliacik0103
22. máj 2015

Ahojte, pridavam stranku s receptami na raw placky a ine raw dobrotky: www.rawplacky.sk

andrea19860
25. sep 2015

@cherry1981

Ak ešte stále hľadáš nejakú užitočnú knihu s raw receptami, môžem odporučiť knihu Raw kreácie, vyšla tento rok a môžem povedať, že som z nej načerpala veľa inšpirácie, keďže niekedy fakt neviem čo vymyslieť, aby som nejedla vždy to isté. 🙂 Vyšla od vydavateľstva Plejády. Majú aj knihy od Boutenko, ktoré tu už boli spomínané a veľmi mi v začiatkoch pomohli.

janci27
26. dec 2015

Ahojte, robievate si aj raw kolaciky? ak ano, neporadite nejaky dobry mixer prosim? vdaka 🙂
@andrea19860
@fliacik0103
@kathrin17
@supocka

fliacik0103
28. dec 2015

@janci27 @tweetinka robi raw kolaciky, skus si ju vyhladat a spytat sa jej.

janci27
29. dec 2015

@fliacik0103 dakujem 🙂

maria8383
13. jan 2016
Používateľ maria8383 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od maria8383.

ja mam viac knih, ale najviac varim z Raw kreacie od plejady... maju v kazdom knihkupectve

dasa71
13. jan 2016
Používateľ dasa71 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od dasa71.

to je co za stravu???? o tom pocujem prvy krat

kathrin17
13. jan 2016

@dasa71 je to strava, kde sa vsetko papa surove, ovocie zelenina plus oriesky ktore sa neprazia, len susia max pri teplote 42 stupnov celzia.....v nasich podmienkach zemepisnych je to dost problem dodrziavat, teda aspon pre mna....ja som na rav v lete a v zime klasicka strava.

xenia2
13. jan 2016
Používateľ xenia2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od xenia2.

@kathrin17 tak to ti verim, kedze u nas sa skoro vsetko upravuje nejako

dasa71
15. jan 2016
Používateľ dasa71 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od dasa71.

@kathrin17 no neviem ci by som zvladla jest vsetko surove :O

jarka800
15. jan 2016
Používateľ jarka800 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jarka800.

@dasa71 ja sa k tebe priprajam ja by som to tiez asi nezvladla

mizulienka
1. feb 2016

Ahojte, chcem sa spýtať, chcem si kúpiť mixer, ale neviem sa rozhodnúť...potrebujem, aby mi to rozmixovalo kesu otechy, datle, figy...na raw torty...viete mi poradit ci toto dokaze aj nejaký iny mixér ako G21 a ine silnejšie stroje? ďakujem za každú radu

sirinka
1. feb 2016

@mizulienka bno aj G21 uz s tym ma problem, takze pokial budes robit taketo torty castejsie, tak urcite je lepsie investovat do kvalitneho mixera

mizulienka
1. feb 2016

@sirinka dakujem za radu, ktory je podla teba vhodnejsi?

sirinka
1. feb 2016

@mizulienka to ja neviem, mam g21 a len obcas robim nieco hustejsie a sa trapi trosku.

mizulienka
1. feb 2016

@sirinka to fakt? znama ma G21 a uz par mesiacov robi dost casto rozne RAW dezerty a zatial si ho chvali...chcela som pocut viacero recenzii

boka79
14. jún 2016

Ahojte dievcata, som tu uz na fore dlho nebola. Ja sa tiez snazim prejst na RAW. Mam otazku, ako to je s vitaminom B12, ako to riesite? A prijem bielkovin?Dakujem

sensen12
20. júl 2016

jeeej je to tu,prosim vas ako ste si zabezpecili stravu v porodnici,raw,vitariansku,ja totizto netrpim ziadnymi zapchami,ani inymi traviacimi problemami,maximalne uznavam zdravu raw stravu atd a neviem,ci si treba zaplatit servis babu,co bude nosit stavy a smoothie,alebo ci hladovat,lebo ryzovy nakyp,ci ine klasika jedla nie je pre mna nema to ani ziviny,ani energy a este je cloveku tazko z toho,ako to teda riesit v porodnici?

martinellacka
20. júl 2016

@sensen12 to asi skor si zaplatit niekoho kto ti bude nosit jest ;)

sensen12
20. júl 2016

@martinellacka no vyzera to tak,len kde koho zohnat,kto by rano dosiel,ze cviklicka,jablcko,mrkva odstavene cerstve,smoothie banan,jablko,melon,citron,mango,mnaaam,pomazanky avokado,cesnavik,rajcinka,brokolica,sliny mi tecuuuu,mnam to je strava,nie segedin ci bageta,to necham inaksim mentalne zalozenym osobam 😂

sensen12
20. júl 2016

alebo zobrat mixer a odstavovac do nemocky,nech kukaju zaryte zeny co len klasicku slovensku papkaju a ja budem pit cviklove a ine stavicky a na zachode tri sekundy hmmmm😂😂😂

paulinoocka
20. júl 2016

@sensen12 ty si zaryta pre tuto stravu ako citam 🙂 vsetko ale s mierou. Vyskusaj najst nejaku pani na dochodku ktora by si rada privyrobila aspon par korun 🙂

sensen12
20. júl 2016

@paulinoocka no teraz som polavila,ale inac po x rokoch trapenia,ma konecne dostala strava na uroven ze sa citim lepsie ako ked som mala 15,destilovana voda,chlorophill atd atd to je mnam