icon

Schudla som 10 kg a nič mi nezistili

viva13
1. nov 2021

Prosím poradíte v maji som mala 2dávku očkovania. netrvrdím, že to má suvis, ale spomeniem to...Od juna mi začalo bývať zle od žaludka nechutilo mi jesť.po nejakých 3hod. to vždy prešlo.váha išla dole 10kg.kupila som si B-komplex chuť sa vrátila no vaha išla aj tak dole od augusta už stojí.V septembri som išla obvodnemu.poslal ma na endokr. šítna žlaza ok. potom som zase išla yobrali mi krv a železo nizke že to može mať suvis mam lieky už 2týždne a váha stojí.neviete mi poradiť niekto ako pribrať.chcem tých 10kg späť som kosť a koža a to nechcem.

Strana
z2
anjelicek26
1. nov 2021

Na gastro si bola? Myslim aj na hadici? Zelezo nizke suvisi s parazitmi, celiakiou, helikobakterom, zapalom v crevach, bohuzial aj s rakovinou hrubeho creva... desat kil pri nezmenenej strave je fakt velmi vela, trvaj na dalsich vysetreniach

stanulienkat
1. nov 2021

@viva13 Tiež som sa chcela spýtať, či si bola u gastroenterológa? Nezmenila si stravovacie návyky, nemáš veľa stresu v práci? Napíš aku máš výšku a váhu, keď máš pocit, že si kosť a koža. Nemyslím si, že by to bolo z vakcíny, to by tam stáli rady obeznych žien na vakcínu.

jarmila2010
1. nov 2021

Nechcem ťa strašiť,ale...Aj by som žiadala ďalšie vyšetrenia...teta,takto rapídne chudla...bežné vyšetrenia nič nezistili..nakoniec mala nádor v hlave :((

viva13
autor
1. nov 2021

@anjelicek26 ja mávam stále nízke železo, nebola
@stanulienkat nie stravujem sa stále rovnako
@jarmila2010 bože moj

anjelicek26
1. nov 2021

@viva13 tak naspat k obvodnemu a vypisat listok na gastro. Tam sa aj dost dlho caka, tak termin cim skor. Ja mavam tiez nizke zelezo, mam celiakiu...ked dodrzujem dietu, je to ok, ked nie, hned to ide do kolien... v tehotenstve som musela stale chodit na infuzie zeleza... kazdopadne pri spravnom stravovani by ten nedostatok zeleza nemal byt, poukazuje to na problem s vstrebavanim zivin.

viva13
autor
1. nov 2021

@anjelicek26 mne sa nepotvrdila celiakia

mareka49
1. nov 2021

Psychika nezmenená?
Nemenila si prácu partnera dačo skrytej sie ta netrápi?
Je to čisto fyzické?

anjelicek26
1. nov 2021

@viva13 to ti uz odobrali vzorky s creva? Lebo s krvi to nie je iste... kazdopadne ako som pisala vyssie, tych moznosti, co v crevach nie je v poriadku, je omnoho viac.

dadis
1. nov 2021

@viva13 Moja mama male nizke zelezo a schudla, zo zlcnikovych kamenov. Nevedeli tiez, ze preco, lebo ine priznaky nemala. 🤷‍♀️ Nemala typicke priznaky. Po operacii sa to samo upravilo.

labocca
1. nov 2021

@viva13 ja som takto schudla na jar...a zistili mi na gastre sy. SIBO - bakterialne prerastanie tenkeho creva,aj stres narobil svoje. Tiez mi byvalo zle,nechut do jedla...

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
viva13
autor
1. nov 2021

@zazvorka87 pfizer

viva13
autor
1. nov 2021

@anjelicek26 aj aj mi bolo robene

janickacrazy
1. nov 2021

@viva13 cukor ti brali? Lebo aj pri cukrovke môžeš rapídne schudnúť.

zuzi56
1. nov 2021

@viva13 kamarad mal niečo podobne, raz sa opil a bolo mu hrozné zle, a vyvracal take biele útvary a boli to neake parazity

viva13
autor
1. nov 2021

@zuzi56 a pomohlo to?

viva13
autor
1. nov 2021

ako zistím či mám alebo nemám parazity? len na hadici?

marianeta
1. nov 2021

@viva13 rozborom stolice , nie hadicou..Tou by si si ale mala dať skontrolovať hrubé črevo..

viva13
autor
1. nov 2021

@marianeta a kto to robí? obvodny?

marianeta
2. nov 2021

@viva13 buď si tam poziadas, alebo ak pôjdeš na gastro tak tam.. Ja sa ale čudujem, že to neurobili už dávno.

iwesska
2. nov 2021

Na to,ze si schudla 10kg,mas traviace tazkosti,nerobili ti gastroskopiu,ani kolonoskopiu ani len na gastre si nebola,sa neda povedat,ze ti nic nezistili. Je to pochopitelne,pretoze drviva vacsina gastroproblemov sa z krvi ani nezisti. Kazdopadne je aspon dobra sprava,ze od augusta nechudnes. Kludne to moze byt aj helicobacter,ale take veci ako vysetrenie parazitov, HB,to ti uz obvodna mala spravit davno.

zuzi56
2. nov 2021

@viva13 zobral tu daždovku 😅 do fľaše a išiel k lekárke, tá mu dala lieky to pomohlo, ale ma stále neake problemy, teraz ide na kolonoskopia , tak sa uvidí

ejanjelik
2. nov 2021

Cukrovku ti zistovali?

viva13
autor
2. nov 2021

@ejanjelik z krvi som mala vela robene asi aj cukor

kittykat22
2. nov 2021

@viva13 a teraz sa citis ako? Jedava? Vaha stoji? Schudnut 10kg nie je sranda. A ano, mozes mat problemy po ockovani. Mne sa zrutila imunita. Som uz 2 mesiac na liekoch. Moj zivot isiel uplne do haja. Dufam, ze dam opat dohromady. Byva mi lepsie 1-2 hodiny denne. Mam od ockovania 3 mesiace.

viva13
autor
2. nov 2021

@kittykat22 ano jedavam normalne niekedy až moc a stojí vaha, momentalne mám antibiotiká od syna som chytila kašel drží ma to už mesiac.ja som mala druhú davku v maji

kittykat22
2. nov 2021

@viva13 hmmm skus zavolat obvodnemu a povedz, ze ti ta vaha nejde hore a ci ti moze este nejako pomoct. Mas este nejake zdravotne problemy? Nejake bolesti? Nieco zvlastne? Prehmataj si prsia a pazusky ci nemas hrcku, chodis pravidelne na stery ku gynekologovi, nemas nejake blbe znamienko ktore je tvrde ako hrasok ked ho pritlacis? Moze byt v pohode to chudnutie z toho ze si nejedla. Ale ak sa ti vaha drzi, mozno je to ok a musis sa len dostat spat do normalu.

marianeta
2. nov 2021

@kittykat22 uff.. A to sa ti hneď po prvej dávke či až po druhej takto pohoršilo? Zaujíma ma aj to, či lekár uznal, že tvoj momentálny zdravotný stav má súvis s ockovanim proti Covidu.. Želám skoré uzdravenie, nech si opäť vo forme 🙂.

ejanjelik
2. nov 2021

@viva13 to sa robia testy z krvi pred jedenim hodinu, dve po jedeni

viva13
autor
2. nov 2021

@marianeta po druhej nie dr nic k tomu

Strana
z2