icon

Aké negatíva má Stokke?

atkavnatka
12. júl 2013

Ahojte, zaujímal by ma váš negatívny názor na kočík STOKKE, alebo zlé skúsenosti, nakoľko som sa dočítala len o pozitívach a mizivé percento o negatívach. Mne osobne sa STOKKE páči ale čítala som aj zlé skúsenosti, ale je ich veľmi málo (možno je to tým, že má veľa pozitív 🙂
Ak máte aj negatívnu skúsenosť podeľte sa o ňu 😉

Aké negatíva má Stokke?
jerryjanka
12. júl 2013

kočík sa mi celkom páči no my sme nemali dostatok financií naň, a potom každý kočík má svoje pozitíva a negatíva, skôr ide o to čo dokáže človek ešte akceptovať a čo už je cez. ak niekto povie že je ideálny klame. ja mam podla mna dobrý kočík a aj napriek tomu som ešte dokupovala dalšie dva skladné do auta.

leporeloo
12. júl 2013

@emma_932 🙂 mala si ho?

leporeloo
12. júl 2013

@vonicka fuha no teda ja som bola minuly vikend vo viedni a sami stokke a bgb tak to sa cudujem ....

fanta3
12. júl 2013

osobnu skusenost nemam, ale prvy dojem, ze je to skor taky kociarik do mesta na rovne plochy, chodniky na producirovanie po obchodnych centrach a kavickach ale asi narocnejsi teren alebo sneh by nezmakol.....alebo sa mylim? 😉 😀

petulawink
12. júl 2013

ahojte...podla mna najlepsi kocik na trhu neexistuje🙂...kazdy ma svoje pozitiva a aj negativa🙂...mne osobne sa stokke kocik nepaci, pride mi to ako keby som tlacila pred sebou umyvadlo a tiez mi nepride prakticky pre dietatko..vanicka je tak normalne priestranna,ale potom ta sportova cast do akeho veku vydrzi?! no,neviem...mojim oblubencom je Brio go:D....kazdy mame ale iny vkus, kazdemu sa nieco ine paci🙂

lacikagr
12. júl 2013

Známa má Stokke a išli sme po meste a zrazu si nevšimla jemný výmoľ na chodníku, no skoro sa jej kočár prevrátil, ja s mojou Teutoniou som to ani nezaregistrovala že je nejaká nerovnosť na chodníku, eeee tento kočík je ako módny doplnok nie je praktický!!!

katkanova
12. júl 2013

@fanta3 o tom to presne je - ze preco nan niekto neda dopustit - ma prosto na kociar ine poziadavky, mozno ho sklada len do kufra na jeepe, jazdi s nim len po meste a obchodoch a dieta vidi nad kociarom spokojnu usmiatu mamu tak mu tam je dobre tiez 😀 ak je niekto vonku na dedine v januari denne 2 hodiny co kociar tlaci hore dolu cez jamy, alebo naklada a vyklada do autobusu, dostane z neho porazku ...

emma_932
12. júl 2013

@leporeloo nie, nemala, ani som neuvazovala nad kupou, kedze sa mi absolutne nepaci. ale aj ked to beriem prakticky, do mojho maleho auta by sa urcite nezmestil a moj syn od zaciatku roka nespi doma cez den, len a len v kociku. neviem si predstavit, ze by sa v tej mini sportovej casti pohodlne vyspal.

iwesska
12. júl 2013

Kazdy kocik ma nejake muchy a neverim, ze tento ziadne nema, ako jeho milovnicky tvrdia. Ja ho sice nemam, ale obzerala som ho, aj sme ho s malym skusali, len tak zo zaujimavosti a teda, co mne osobne by na nom prekazalo, je to ze je vysoky a moje dieta sa velmi rado vyklanalo pocas jazdy, neraz sa vymanilo z pasov von...keby sme nemali taky nizky kocik ako mame, mohlo to skoncit dost zle. Videla som v obchode ako sa v nom male dievcatko postavilo! No kebyze si ho ten tatko nevsimne tak mala by mohla mat skaredy uraz. Takze to ze ma matka s dietatom ocny kontakt je naozaj uzasne, ale treba mysliet aj na to, ze deti v kocikoch vymyslaju /nie vsetky, ale treba to brat v uvahu/ a cim vyssia vyska od zeme v tomto pripade nie je ziaduca.
Dalsia vec - rozmer sportovej casti. Milovnicky ti urcite povedia, ze je dokonale pohodlna a priestranna. Ale kedze sama mam uz dost velke dieta, ktore zvykne zaspat v kociku, tak vidim, ze je rozdiel, ked sa moze dat volne do polohy akej chce ako ked musi mat ako vojacik ruky vedla seba a v zime vo vetrovke, nebodaj fusaku sa nemoze ani pohnut. Mali sme predtym aj taky kocik - krasny imidzovy, ale uzky a to bol este mensi, ale tak tam vrieskal, ze som sa mu ani necudovala, ked som to videla. V zaujme jeho pohodlia som preto vybrala co najsirsi a veruze sa oplatilo.
Ale fanynkam toto nevysvetlis, kazda jedna ti bude tvrdit, ze je maximalne pohodlny, lebo ho chce 😀

cawes
12. júl 2013

@vonicka bola som v uk v marci zopar som ich videla 🙂 v amerike som bola v juni tiez ich tam bolo dost ale nie v turistickej casti mesta 🙂
Holandsko neviem nevidela som.
@lubik78 no neviem kde tu zijes ja nosim conversky a nike tie opatky nemaju 🙂byvam na dedine a pohybujem sa na dedinach takze som ich videla len tam a potom edte vo vlakoch 🙂

vevika1
12. júl 2013

@sympa1 k tej spodnej nákupnej taške asi toľko: zrejme máš starší model a tam je tá taška naozaj malá. Na novom modeli je taká veľká, že do nej napchám viac ako do ktoréhokoľvek iného kočíka (vlastná skúsenosť), kľudne v ňom odveziem plnú igelitku z DM +veľké balenie plienok+ deku+ náhradné oblečko+ ďalšie drobnosti (hračky...).
A k veľkosti a skladnosti do auta: ja ho pohodlne dám do kamoškinej Kia Wenga (to je tá najmenšia). A k tej MHD- veď môžeš sklopiť zadné kolieska a v pohode vyjdeš po schodíkoch😉
Ale aby som pridala aj negatíva: 1) madielko treba vždy vybrať celé, nie je na kĺbiku alebo otočné, to ma rozčuľuje
2) skladanie do auta:treba najprv odňať opierku nožičiek potom sedačku a potom podvozok - zo začiatku ma to otravovalo, ale teraz v tom mám takú rutinu, že mi to ani nepríde ako problém a to ho skladám do auta aj niekoľkokrát denne.
3) keď je sedačka v smere jazdy nedá dať do úplného ľahu, toto mne osobne až tak nevadí, lebo ja stále malú vozím tvárou ku mne (počas prechádzky spolu vykecávame😊)...

Ale pre mňa osobne má oveľa viac pozitív ako negatív😊

cawes
12. júl 2013

@iwesska z vyskou mas pravdu ale mozes si sedacku znizit uplne dole na tyci a mas kocik velky ako ostatne 🙂

vonicka
12. júl 2013

@cawes - ved jasne, ze stokke sa najde v kazdom state, ale neviem kedy si bola naposledy v BA, ale ked sa tu prejdes po centre alebo po nabrezi, garantujem ti, ze tolko stokkacov ako je tu inde len tak pokope neuvidis.

cawes
12. júl 2013

@vonicka moze byt v BA som nebola ani nepamatam na sk nezijem aj ked tam casto chodim tak nie do BA
V podstate tomu nerozumiem preco sa musi rozoberat prave tento kocik stale dokola,kazdy mame ine poziadavky kazdemu sa paci nieco ine. Je x kocikov ktore by som si nikdy ja osobne ani na dvor nezobrala,ale pre niekoho to moze byt super kocik ale ja nemam potrebu to rozoberat.
Tak ako kazdy kocik aj tento ma svoje muchy napr madlo,to ako sa sklada.
Ale to ze je len do mesta je podla mna predsudok.

danatalu
12. júl 2013

no ja som minule videla jedného chlapíka v meste s ním, bol vo vaničkovej verzii a raz som videla v jednom OC taký párik so športovou verziou, no ale musím povedať že sa mi zdá hrozný. možno ma sfúknete že som nemoderná, ale pripadá mi to ako kancelárska stolička, alebo sedačka na bycikel sorry, neviem si predstaviť ako v tom dieťa spí. a to netuším koľko stojí a ani nejmenej ma to nezaujíma.

barborienka28
12. júl 2013

Mám stokke xplory, a možno ma budete považovať za stokkáčku, ale ja som s nim max. spokojná. Jediná chyba na nom je že sa nedaju predne kolieska zaistiť. Nechápem ako tu píšu ženy, že maju problém ho napchať do auta, my sme ho napchali do fabie combi uplne bez problémov. Tak isto erozumiem tomu ako tu jedna písala, že vraj ma problémnastupiť do MHD či električky. PREBOHA ! Veď od toho je ten systém sklápania oliesok smerom k sebe. Ja chodím ku pediatričke sama s kočíkom, a v pohode si sklopim kolieska a vyšlapem dvoje schody, nejakých 40 schodov...Neviem, prečo sa stále rozoberá stokke, ohladom toho, že vraj cena nezodpovedá kvalite ! Tie "zberače kukurice" ako my voláme tie herky za tristo eur maju kopec chýb, ale len preto že su "lacné" tak sa nerozoberajú ..a ke´d tu nejakej chýba aj taška na rukovati, nech si ju zakúpi a neplače že si nemá kde dať veci. Takisto spodná taška stači na normálny nákup. Ano do zberačov kukurice sa nezmestí balenie fliaš a sušiak. A čo sa týka zamkových dlažieb, na nich hrká každý kočiar, aj ked stokk trošku viac. a radšej mať rárohu na jednej nohe, ako mať same chujoviny po kočíku . samé červené gombíky, nezmyselné umeleé hmoty a podobne. a k tomu snehu, na to je taktiež sklápanie kolisok k sebe aby si si kočik mohla po snehu ťahať. Mne raz kamoška povedala, že je zvedavá ako pôjdem po snehu s tými kolieskami ked ona ma velké a ma problém. btw : tak potom na čo su dobre velké kolieska ked aj tak je s nimi prolém ??? Toť môj názor.

slniecko154
12. júl 2013

@danatalu presne, kancelarska stolicka so strieskou 😀

slniecko154
12. júl 2013

@barborienka28 vies, ale pre niekoho aj take "zberace kukurice" za 300 eur je luxus...

cawes
12. júl 2013

@barborienka28 suhlasim a este k tej MHD asi tolko ze to by som chcela vidiet ako nastupuju mamicky z normalnym kocikom lebo ked nechcem vyuzit moznost sklapania koliesok tak niekoho poprosim aby mi pomohol. Tak to je potom jedno co za kocik mam 🙂

dominika2727
12. júl 2013

@vonicka No ja byvam vo Viedni a teda Stokkacov je tu viac nez dost...najviac ma irituje ked ho tlaci zenska co ma 150 cm a ma ho uplne nizko skoro ako Bugaboo, vtedy to vyzera naozaj lustig 😀

sashabb
12. júl 2013

@barborienka28 nič v zlom, ale to musi byť teda veľmi praktické ťahať kočík po snehu. To by som si radšej zobrala sánky 😅

ustrachana
12. júl 2013

Uplne plnohodnotna tema 🙂)))) ze vas to bavi zeny 🙂))) kupim si kocik aky sa mi paci ved to je preboha jedno a kazdeho osobna vec, ved najdolezitejsie je mat v nom zdrave a stastne dieta 🙂

katkanova
12. júl 2013

@cawes pochopila som to tak ze zakladatelka chce vediet jeho negativa aby sa rozhodla o (ne)kupe ... ale mam podozrenie ze prilis vela tem tu naozaj vznika preto lebo 3-rocna materska je prilis dlha, mamickam ide na mozog, su nervozne a znudene a chodia sa sem odventilovat 😝

iwesska
12. júl 2013

@cawes Ale tak som ho veru este nevidela nastaveny. Myslim, ze prave to sa mamickam paci, ze maju dieta co najblizsie k tvari a to je aj zamer tohto kocika - aspon tak to maju v reklame. Neviem no, v kazdom pripade, nieco co je tak vysoko a na jednej nozke nemoze byt tak stabilne ako to, co ma celu vahu rozlozenu na 4 kolesach.

ustrachana
12. júl 2013

@katkanova no asi tak, niektore nemozu vypustit ventil doma tak sa ventiluju tu 🙂 a co je naj hadka na MK? Kocik a oblecko 🙂)))))

barborienka28
12. júl 2013

@sashabb Neťaháš ho, tlačíš ho ;) je to resne to isté, kčik je dosť stabilný na to aby sa dal aj ťahať, ale aj tlačiť...tak neviem potm prečo riešite na kočiaroch kolieska, a neberiete si v zime sánky;)

dominika2727
12. júl 2013

Baby naco tu zosmiesnujete ten kocik, tie rozne prirovnania a podobne? Tiez sa nudim na materskej, vsak posledne dni len na konovi svietim 😀 Ja som tiez chcela kupit Stokke, mala som ho nastudovany este predtym ako som otehotnela, no nakoniec sme kupili Teutonia Cosmo 2013, boli sme vo viacerych obchodoch a vsade nam povedali ze v porovnani s tymito 2 kocikmi je Teutonia lepsia volba. Ale aj tak sa mi stale paci viac Stokke 😀 Neslo o cenu,lebo nas kocik stal tiez 1000 eur,ale poslednou bodkou bola jedna znama co bola u nas a ta keby moze kupi Stokke aj plienky a to vyvysovanie,ze jej kocik je drahsi ako moj...tak som ju poslala do babywalz kde bola nan akcia za 999 aj s autosedackou 😀 .....ja som si k Teutonii este Maxi Cosi kupovala extra.
Povedali nam,ze rozdiel su len 2 kila a nakolko nie vzdy chodim s muzom na nakupy, treba mi väcsi priestor kam mozem dat nakup....navyse byvame na 4 poschodi bez vytahu a v ziadnom pripade by som nenechala kocik len tak dolu...cize ma caka nosenie hore dole, preto sme kupili aj tragetasche namiesto vanicky. Fixovanie prednych koliesok na Stokke uz vymsleli ale na Crusi..Xplory tuto moznost este nema.

barborienka28
12. júl 2013

@iwesska a stokke nemá 4 kolesá ???

katkanova
12. júl 2013

@ustrachana aj oblecko??!!! to som nepostrehla to ako o com sa da hadat?? 😀 aj ked pamatam si temu ci sa mozu dat do sandaliek ponozky 😀 skor by som povedala epiduralka, ano ci nie, nechcem kojit, chcem cisarsky - to su klasiky 😝

ustrachana
12. júl 2013

@katkanova ja sa tu vzdy vecer najviac zabavim ked citam niektore komenty 🙂))))) Next - najdiskutovanejsia znacka a najhadavejsia 😉)))) akoze fakt nechapem ako moze niekoho vytacat ked tu vidi album s obleckom 🙂))))) ved prehliadnem, ak ma to nezaujima a idem dalej 🙂 a aj stokke, preboha ved ten kocik rozdelil ludi na 2 skupiny 🙂 je to smiesne a smutne zaroven, ako sa tu niekto povysuje a ponizuje kvoli kociku ☹