Červený kočík pre chlapca
Ahojte maminky,chcem sa spýtat ci by ste pre chlapca kupili cerveny kocik? Chcem kupit sportovy kocik, a velmi sa mi paci v cervenej farbe,ale nebude to hlupe cerveny kocik a chlapec?Co poviete?
ked sa ti to paci, tak nad cim rozmyslas? poznam chlapcov v cervenom kociari, v oranzovom a uplna normalka.......🙂
my budeme mat zasa naopak - modry po Samkovi zdedi jeho sestricka... a tiez ma vobec netrapi co povedia ostatni...
ženy vy máte problémy!
no to už by ma zaujímalo či dať chlapca do červeného kočíka a či nie!
môj malý sa vozil v červenom kočíku 😵 nevidím na tom nič nezvyčajné. Tiež máme červený ergonosič, cestovnú postieľku.. Okrem toho má plno červených vecí, červené tričká a pulóvre, červenú bundu, momentálne červený zimný overal. Úplná pohoda 😉
jasne, my mame cerveny tiez 🙂
aj my mame červený-hlboku vaničku,športiak aj vajíčko.a využili sme ho pri obidvoch synoch 🙂 no problem 😎
@sofa296 tak ja mam tiez syna a sportak mame sivy s tmavoruzovymi kruhmi na strieske (strasne sa mi pacil) a druhy lahky sportak je cerveno - cierny 🙂 ... aj oblecenie sa snazim kupovat v roznych farbach - cervena, fialova, zlta, zelena
Velky kocik je modry, ale len pre to, ze ta modra ma z vtedajsej kolekcie oslovila najviac. A golfak je cerveny, bol vo vypredaji a krasny bordovy 😝
A ak niekedy bude sestricka, kupim deku s kvietkami a bude v modrom kociari. Je to kralovksa modra.
Mne skor vadi, ze pri obleceni mam casto vyber medzi modrou a hnedou :-/ Takze ked najdem nieco pestre, tak kupujem hned aj dve cisla popredu 😉 Uz aj na sidlisku nas poznaju podla toho, ze moj syn je obleceny do pestreho. Ale ked nieco potrebuje a mam na vyber prasiatkovoruzovu a nebickovomodru, beriem nebickovu... Ale cervenych triciek ma tiez niekolko.
Toto ma potesilo..budem mat pozicany cerveny kocik a cakame chlapca.. 🙂 tak sa uz tesim..pretoze som tiez rozmyslala ci sa to hodi..
@sofa296 nie je lepšie urobiť si ako sa ti páči ako pýtať sa ludí čo máš TY urobiť so SVOJÍM dieťaťom?
ferrari je tiež červené
Ahojte..co hovorite na modrý kočík s veľkými bielimi bodkami....mne hovoria že to neni pre chlapca....poradte mi....diki
@fifa79fifa ale je prečo by nemal byť 🙂
my mame dievca a mame tmavomodry, no problem 😎
aj červený a aj modrý s bodkami sú pre chlapcov ok, hlavne aby sa mame páčil, myslím že deťom je to úplne jedno v akom sa vezú. Inak kedysi dávnejšie naši susedia čakali babo a bolo presvedčení že to bude dievča a tak sa malý Peťko vozil v ružovom kočíku a neutrpel žiadnu ujmu na psychike a ani na zdraví 😉 a tuším už končí základnú školu takže sa to dá zhodnotiť 😉
svagrina ma chlapca a ma cierno-cerveny. mne sa paci jeden modry a ten budeme mat bez ohladu na to, ci sa nam podari dievca alebo chlapec
Ja som mala sivy pre dievca 😀 Dnes uz to tak neni zaskatulkovane a delene na babske a chalanske farby...A ked ludom hrabe, budu to robiť aj pri modrom kociku...Mala mi zacala chodit a mala červenú minnie mikcu, rifle s motylikmi, ruzovu ciapku, TRCALI jej nausnice a aj tak mi pani v meste zadrela, ze ci je chlapcek...Bratranec mal cerveny kocik a ani ma nenapadlo riesit to...Ked sa vam paci, kupuj a na blbe reci nehlad
Diki. Poslala by som fotku..ale neviem ako aby ste to vydeli...@lenadka
V pohode,sestra mala tiez cerveny pri prvorodenom 😉 A ja strieborno sivy pre dievcatko.
@fifa79fifa no podla vas pre chlapca ok????
@fifa79fifa je krááásny o to pokoj...ale je to hebedo - sa pozrite na konštrukciu...ja by som to napr. do mojej ,,tojoty,, nenacpala po zložení...a to mam auris, ktorý ma kufor - riť velku ako ja. 😀 😀 😀
Treba na ten kočik pozerat aj v tejto suvislosti...
A moj muž mal ako decko červenu Libertu a svokra ich všetkých odchovala na červenej Liberte a v pohode. Cervena je farba vhodna kludne aj pre dievča aj pre chlapca...
@sardinka335 presne v takom cervenom boli na zahrade cele leto vsetky moje "kusy"- najlepsi kocik na svete - tak to super perovalo a tooolko miesta v nom... a veru je este uschovany na buduce leto... pozicala nam ho krstna, na zahradu, nech neprevlacame nas kocik hore dole... povodne v nom boli odchovani dnes jej uz 30 r dcera a 32 a 28 rocni synovia.
bol v nom aj syn a obe dcery - teda nie naraz 🙂 aj ked myslim, ze by sa tam aj naraz vosli...
asi by som musela vidiet ten typ, ale v principe preco nie.. my sme kupili sivo-tyrkysovy pre dievcatko 😉
@cailinevelyn to boli kočiky s velkým K 🙂 Pohodlne sa tam vyspalo dieťatko aj 3 ročne pekne vonku na vzduchu...mna mama ešte v športovej časti Liberty vozila snad v 5tich rokoch lebo ja som sa rada vozila v kočiku a dlho mala len mna jedinu.Sestra sa narodila neskor.
Dnes ked vidim tie deti nasukane v tom Stokeri...v zime uplne psycho - v overaliku naobliekane tam snad mamička davala dieťa obuvakom.. 🙂 Ale samozrejme ako sa komu pači...
Ten modrý sme chceli pre malu ten typ. A my sme ako male so sestrou mali modrý bodkovany
@fifa79fifa aká je to značka kočíka? je pekný a pre chlapca úplne v pohode 🙂

Červený je OK, vidia ťa hneď, je to bezpečné a netreba dávať ani červenú stužku proti zlým silám 😀 😀 😀 lebo je celý červený.