icon

Červený kočík pre chlapca

sofa296
6. feb 2012

Ahojte maminky,chcem sa spýtat ci by ste pre chlapca kupili cerveny kocik? Chcem kupit sportovy kocik, a velmi sa mi paci v cervenej farbe,ale nebude to hlupe cerveny kocik a chlapec?Co poviete?

kvaca
7. feb 2012

Červený je OK, vidia ťa hneď, je to bezpečné a netreba dávať ani červenú stužku proti zlým silám 😀 😀 😀 lebo je celý červený.

ootaznik
7. feb 2012

ked sa ti to paci, tak nad cim rozmyslas? poznam chlapcov v cervenom kociari, v oranzovom a uplna normalka.......🙂

jankalac
7. feb 2012

my budeme mat zasa naopak - modry po Samkovi zdedi jeho sestricka... a tiez ma vobec netrapi co povedia ostatni...

petkave
7. feb 2012

@sofa296 Videla som aj u nás v červenom šporťáku chlapčeka a úplne v pohode 😵 A okrem toho, ja som mala modrý kočík a aj tak sa ma x ľudí spýtalo, či je to chlapček. 😀

danjelca
7. feb 2012

ženy vy máte problémy!
no to už by ma zaujímalo či dať chlapca do červeného kočíka a či nie!

veronika81
7. feb 2012

môj malý sa vozil v červenom kočíku 😵 nevidím na tom nič nezvyčajné. Tiež máme červený ergonosič, cestovnú postieľku.. Okrem toho má plno červených vecí, červené tričká a pulóvre, červenú bundu, momentálne červený zimný overal. Úplná pohoda 😉

ianitka
7. feb 2012

jasne, my mame cerveny tiez 🙂

alex31
7. feb 2012

@sofa296 ... ja mam chlapceka a od malicka nosime vela cervenej ... ja tuto farbu jednoducho "milujem" a nevidim dovod preco by chlapci mali len modry a dievcatka ruzove ... takze som urcite za cervenu aj na kociariku 😀 😀 😀

anika11
7. feb 2012

aj my mame červený-hlboku vaničku,športiak aj vajíčko.a využili sme ho pri obidvoch synoch 🙂 no problem 😎

zuzanockamt
7. feb 2012

@sofa296 tak ja mam tiez syna a sportak mame sivy s tmavoruzovymi kruhmi na strieske (strasne sa mi pacil) a druhy lahky sportak je cerveno - cierny 🙂 ... aj oblecenie sa snazim kupovat v roznych farbach - cervena, fialova, zlta, zelena

ichbinich
7. feb 2012

Velky kocik je modry, ale len pre to, ze ta modra ma z vtedajsej kolekcie oslovila najviac. A golfak je cerveny, bol vo vypredaji a krasny bordovy 😝
A ak niekedy bude sestricka, kupim deku s kvietkami a bude v modrom kociari. Je to kralovksa modra.
Mne skor vadi, ze pri obleceni mam casto vyber medzi modrou a hnedou :-/ Takze ked najdem nieco pestre, tak kupujem hned aj dve cisla popredu 😉 Uz aj na sidlisku nas poznaju podla toho, ze moj syn je obleceny do pestreho. Ale ked nieco potrebuje a mam na vyber prasiatkovoruzovu a nebickovomodru, beriem nebickovu... Ale cervenych triciek ma tiez niekolko.

silvianm
6. feb 2013

Toto ma potesilo..budem mat pozicany cerveny kocik a cakame chlapca.. 🙂 tak sa uz tesim..pretoze som tiez rozmyslala ci sa to hodi..

malinkaaninka
6. feb 2013

@sofa296 nie je lepšie urobiť si ako sa ti páči ako pýtať sa ludí čo máš TY urobiť so SVOJÍM dieťaťom?

kiakocikovsvet
6. feb 2013

ferrari je tiež červené

fifa79fifa
8. okt 2015

Ahojte..co hovorite na modrý kočík s veľkými bielimi bodkami....mne hovoria že to neni pre chlapca....poradte mi....diki

lenadka
8. okt 2015

@fifa79fifa ale je prečo by nemal byť 🙂

alchemilkazltozelena
8. okt 2015

my mame dievca a mame tmavomodry, no problem 😎

erika26
8. okt 2015

aj červený a aj modrý s bodkami sú pre chlapcov ok, hlavne aby sa mame páčil, myslím že deťom je to úplne jedno v akom sa vezú. Inak kedysi dávnejšie naši susedia čakali babo a bolo presvedčení že to bude dievča a tak sa malý Peťko vozil v ružovom kočíku a neutrpel žiadnu ujmu na psychike a ani na zdraví 😉 a tuším už končí základnú školu takže sa to dá zhodnotiť 😉

bubinko1506
8. okt 2015

svagrina ma chlapca a ma cierno-cerveny. mne sa paci jeden modry a ten budeme mat bez ohladu na to, ci sa nam podari dievca alebo chlapec

p_etrisha
8. okt 2015

Ja som mala sivy pre dievca 😀 Dnes uz to tak neni zaskatulkovane a delene na babske a chalanske farby...A ked ludom hrabe, budu to robiť aj pri modrom kociku...Mala mi zacala chodit a mala červenú minnie mikcu, rifle s motylikmi, ruzovu ciapku, TRCALI jej nausnice a aj tak mi pani v meste zadrela, ze ci je chlapcek...Bratranec mal cerveny kocik a ani ma nenapadlo riesit to...Ked sa vam paci, kupuj a na blbe reci nehlad

fifa79fifa
8. okt 2015

Diki. Poslala by som fotku..ale neviem ako aby ste to vydeli...@lenadka

gabrielkaa
8. okt 2015

V pohode,sestra mala tiez cerveny pri prvorodenom 😉 A ja strieborno sivy pre dievcatko.

fifa79fifa
8. okt 2015
fifa79fifa
8. okt 2015

@fifa79fifa no podla vas pre chlapca ok????

sardinka335
8. okt 2015

@fifa79fifa je krááásny o to pokoj...ale je to hebedo - sa pozrite na konštrukciu...ja by som to napr. do mojej ,,tojoty,, nenacpala po zložení...a to mam auris, ktorý ma kufor - riť velku ako ja. 😀 😀 😀
Treba na ten kočik pozerat aj v tejto suvislosti...
A moj muž mal ako decko červenu Libertu a svokra ich všetkých odchovala na červenej Liberte a v pohode. Cervena je farba vhodna kludne aj pre dievča aj pre chlapca...

https://mkskimg1-asmirasro.netdna-ssl.com/S6LLB...

cailinevelyn
8. okt 2015

@sardinka335 presne v takom cervenom boli na zahrade cele leto vsetky moje "kusy"- najlepsi kocik na svete - tak to super perovalo a tooolko miesta v nom... a veru je este uschovany na buduce leto... pozicala nam ho krstna, na zahradu, nech neprevlacame nas kocik hore dole... povodne v nom boli odchovani dnes jej uz 30 r dcera a 32 a 28 rocni synovia.
bol v nom aj syn a obe dcery - teda nie naraz 🙂 aj ked myslim, ze by sa tam aj naraz vosli...

mimanr
8. okt 2015

asi by som musela vidiet ten typ, ale v principe preco nie.. my sme kupili sivo-tyrkysovy pre dievcatko 😉

sardinka335
8. okt 2015

@cailinevelyn to boli kočiky s velkým K 🙂 Pohodlne sa tam vyspalo dieťatko aj 3 ročne pekne vonku na vzduchu...mna mama ešte v športovej časti Liberty vozila snad v 5tich rokoch lebo ja som sa rada vozila v kočiku a dlho mala len mna jedinu.Sestra sa narodila neskor.
Dnes ked vidim tie deti nasukane v tom Stokeri...v zime uplne psycho - v overaliku naobliekane tam snad mamička davala dieťa obuvakom.. 🙂 Ale samozrejme ako sa komu pači...

janulik2008
8. okt 2015

Ten modrý sme chceli pre malu ten typ. A my sme ako male so sestrou mali modrý bodkovany

lenadka
8. okt 2015

@fifa79fifa aká je to značka kočíka? je pekný a pre chlapca úplne v pohode 🙂