icon

Drahší kočík - trojkombinácia

29. dec 2021

Ahojte baby, do koľko peňazí si myslíte že je fajn kúpiť trojkombináciu? Môj vysneny kocik je Cybex aj ked suma mi pride až moc... Priateľ mi povedal ze toľko za kocik nie je Ochotný dat...

zuzkagg
29. dec 2021

To je veľmi individuálne, naša sa vozila vo vanicke cca do 9 mesiacov, lebo ešte nesedela. Ale určite ti nápisu aj mamičky, čo vozili vo vanicke do 3-4 mesiacov

lelluska
29. dec 2021

Ahojky, možno to tu už odznelo, ale odporucam pozrieť pozrieť IG profil “cybex na mieru”. Vieš si vyskladať kočík a vyjde to rozhodne lacnejšie. Ja mám cybex priam a som velmi spokojna.

rora
29. dec 2021

Za mna osobne po skusenostiach s 2 detmi do 3 kombinacii nemienim ani teraz pri tretom dietati vrazat vela penazi.... do vanicky sa mi zmestili tak 5mesiacov, vajicko takisto cca 6 mesiacov a potom trebalo novu sedacku, zrazu som mala doma pre mna zbytocme veci k uskladneniu (vanicka+vajicko), tak som sportiak vyuzila este do 1 roka a vsetko komplet islo prec a radsej som investovala do nejakeho lepsieho sportiaka (skladnejsieho a stylovejsieho nez co byvaju sportove casti v kombinovanych kocikoch...)

zuzanka.zuzu
29. dec 2021

vôbec nerieš dokedy využije vaničku, teda pokiaľ riešiš z dôvodu či náhodou nekúpiť rovno športiak polohovateľný do ľahu - tak NIE 🙂 budeš mať krehkého novorodenca. aj keby si ju mala mať mesiac tak iba do vaničky 😉 a nám vydržala do 6/7 mesiacov - možno by aj dlhšie ale malý chcel vidieť von a sadal si, takže už musel do športiaku.... inak toto je na Cybex Mios fantastické na vaničke, že má odklápateľnú sieťku hore a aj DOLE a bábätko vidí na cestu keď leží na brušku - môj fascinovane vydržal aj hodinu pozerať ako kráčame a potom na ďalšiu hodinu zaspinkal - ver mi, toto ti bude treba!

zuzanka.zuzu
29. dec 2021

a vidiš, príspevok nado mnou - po 6 mesiacoch menila vajce 😀 lebo sú NAPRD! treba hneď kúpiť kvalitné a vydrží aj rok/rok a pol... nie sme tak bohatí aby sme si kupovali lacné veci 😉

evaplev
29. dec 2021

Ja som kúpila Jane crosvolk a podľa mňa je super trojkobinácia. Veľká vanička aj vajíčko bolo dosť veľké. Športovú časť využívam doteraz a to už má malá skoro tri roky. Prejde všetky terény chodíme s ním často do Tatier a k mojej mame a tam je cesta sami kameň. Plus je pre mňa aj to že uvezie aj celkom veľký a ťažký nákup. Stal 850€ nový. Pri prvých dvoch deťoch som mala vždy trojkobináciu novú ale z Poľska aj tie boli fajn vydržali tiež všetko čo treba. Len neboli také kvalitné ako napr. Farba sa odierala a olupovala na oboch, kolieska sme tiež museli meniť, hojdanie bolo dosť zlé, tlmiče žiadne.... Ale fungovali.

jaskolka
29. dec 2021

Napríklad my sme vaničku využili do 5 mesiacov, malý bol zvedavé dieťa, tak šiel do športového. Potom sme kúpili jeden rýchlo skladaci športový, aby sme mali výlučne na cesty, ale inak som stále používala len tu športovú časť z 3 kombinácie.
Teraz sa využije aj opäť vanička keďže čakáme ďalšie bábätko.Zároveň aj vajíčko bolo fakt dlho používané, maly v podstate až tetaz nedávno šiel už do sedačky.
Čiže za mňa bola kompletne využita celá 3 kombinácia. Za mňa na poľské kočíky nemôžem nič zlé povedať. Mala som možnosť skúsiť aj kocikovat drahšiu značku, ale mne napríklad osobne strašne chýbalo hojdanie stokke sa nedal vôbec (ani vraj nesmel) hojdat. Ú mňa kočík =hojdačka, nerozumiem, prečo tetaz tie kočíky sú robene len na vozenie.

barbora_t
29. dec 2021

Inak super kociky za super ceny maju tu, kamoska kupovala od nich kocik a bol ako novy 😊

olivia1425
29. dec 2021

Ak mas vysnivany cybex tak si ho kup od ruky 🤷‍♀️

basska23
29. dec 2021

Ak máš peniaze tak kúp kvalitný ale z bazáru .
Napíšem moju skúsenosť. ( Mam poľský za 50€)
Využila som ho pol roka potom som kúpila nový P&M steet Air a ten využívam do dnes .Ale ja by som neunvestovala moc do kočíka ale do kvalitného vajíčka (cybex,klippan) a ostatné peniaze odložila na pokračovaciu autosedačku. Ja som kúpila klippan opti129
U mňa bezpečnosť bola na prvom mieste než kočík .V kočíku sa bábätko iba vozí ale v aute tam už treba byť opatrní pri vybere správnej autosedačky .
Toto je môj názor .Ale keď bývaš v meste a neplánujete nikde cestovať tak kľudne kúp kvalitný cybex pripadne inú kvalitnú značku a kľudne aj z bazáru tam sú ako nové

pandorra
29. dec 2021

@kate_cs my sme si so stokke prešli všetko. Boli sme aj v snehu, v lese, nešetrili sme ho😂Ale určite, na taký teren je vhodnejší iný typ kočíka. Autorke odporúčam kúpiť kočík podľa terénu, kde ho bude využívať. A cybex je veľmi kvalitná značka.

marca12
29. dec 2021

@kate_cs to si jedine drahe kociky? Ved aj lacne kociky su v takomto mestskom dizajne. Aj stoke ma kociky,ktore su urcene do tazsich terenov.

oblecenie99
29. dec 2021

@atothova Závisí to od viacerých okolností a osobných preferencií, mne sa športové časti trojkombi nepáčia, prídu mi také zbytocne robustné, u niektorých sa mi vyslovene nepáči sedacia časť. Mala som Peg Perego, veľmi skladny, dokonca sedačku športovej časti sme nemuseli dávať dole pri skladaní, ale je to aj tak na neporovnanie so športiakom, ktorý máme už teraz. A to som tu trojkombi mala rada, len mi prišla zbytočná. Sportiak som už chcela niečo ľahké, aby som ho dokázala bez problémov vniesť po schodoch do bytu (nemáme výťah), resp. ktorý sa v pohode zmesti do zapratanej kocikarne, mestské, praktické, dizajnom trosku iné ako klasika, s ktorým sa zmestím aj do úzkych uliciek v obchode a aj jednou rukou ho viem pohodlne pouzit, dieťa mi z toho nevyrastie rýchlo.. . Niektoré z toho mnou spomínaný Peg Perego aj spĺňal len nám napr. zbytočne zaberal miesto v aute, keď sme niekam cestovali a bol zbytočne ťažký. Preto som ho pomerne skoro predala, kúpila nový lacný poľský Sportiak (v živote nikdy viac), toho som sa zbavila po troch použitiach a napokon sme skončili pri Greentome (za mňa je úžasný). Ale to sú len moje postrehy.
Ale keby autorka chcela veľmi ísť do trojkombi, tak ja by som radila bud nový, drahší, z tých lepsich znaciek s kvalitným a veľkým vajíčkom (najmä ak plánujú ďalšie dieťa) resp. Použitý, ale opäť drahší. Mala som novy poľský športový kočík (Kinderkraft) asi 2 týždne a hneď som sa ho zbavila.
Keď som ho porovnala s Peg Perego, tak ten materiál bol naozaj ako z Kinder vajíčka.

lukina20
29. dec 2021

Ahoj ten cybex na mieru sledujem aj ja, aj moje kamosky... jedna moja kamoska pisala tej babe, chcela podvozok priam a seatpack a cenova ponuka bola 650 euro, co na cybex je celkom prijatelna suma a kocik vyzera pekne...
ja som tento rok chcela kupovat buginu, mne sa zase paci cybex eezy s+2, male skladne aj super do lietadla aj tak po meste, po precitani tychto prispevkov vyssie, ze mamicky by sli aj do kocika z druhej ruky, som si len tak pozrela bazare a tam presne tento cybex eezy je viac menej lacnejsi len asi o 50 euro ako aktualne v predajniach...
je to na zvazenie, urcite si kocik treba dopredu pozriet ked ho kupujes z druhej ruky, poriadne pochytat ci ti sedi a az potom platit....

tianna
30. dec 2021

@jaskolka zrejme si ešte nemala drahší 🙂 ja mám skúsenosti so Stokke, Bugaboo, Cybex (Balios S) a teda aj Bebetto.. ten posledný šiel po 10 razoch vonku z domu. Otras oproti tým prvým spomínaným. Ale verím že kto má rovno poľský tak môže byť spokojný. Mne osobne prišiel ako hrkalka z tenkého plastu 😬

meiwe
30. dec 2021

@kate_cs 😁moj muz presiel s xplory po poliach oranych 😉 sklopil kolieska a hajde a presiel bez problemov

jaskolka
30. dec 2021

@tianna mala som možnosť skúsiť aj drahý kočík Stokke.
Ale fakt som extra rozdiel nevidela, a prekážalo mi prave to "nehojdanie" teda len normálne dopredu dozadu posúvať ho sa dalo.
Vôbec to nie je "hrkálka z tenkého plastu". A to žijeme na dedine, takže ten kočík zažil kadečo. Všeobecne neplatí vždy, že len drahé je lepšie.

tianna
30. dec 2021

@jaskolka jasné, to je veľmi individuálne plus možno iná poľská značka je naozaj ok, no toto Bebetto pre mňa čistá katastrofa 😁

barbora_t
30. dec 2021

@lukina20 eezy ktory chces ty mam ja, ti poviem je to super kocik, na to aky je lahky a spratny sa tam bez problemov zmesti moja skoro 2,5 rocna....a to je kus baby ma vyse 100cm a skoro 18kil. A zatial mi presiel vsetko byvame na dedine pod horou takze ziadne mestske chodnicky 😊 zlozi sa na malu placku a je super lahucky ja som ho kupovala hlavne na cestovanie a vyuzivame ho stale 😊

lukina20
30. dec 2021

@barbora_t ahoj, cize ak som spravne pochopila tak zvladne aj tazsi teren? 🙂... super, tak to si ma potesila. a vyuzivate ho aj v zime? zmesti sa ti donho aj s fusakom? Dakujem 🙂

katka533
30. dec 2021

Ja som kupila peg perego 3 kombinaciu, resp vajicko z druhej ruky, športový a vanicku novu..a urcite vyizijem ,lebo som sa riadila sportovym, ked som vyberala. A ten je super. Uz som vedela, co chcem a nechcem po prvom dietati. Ale 3 kombi tie hebeda velke siroke ,to aj tak nikomu nevyhovuje ten sportak.

derdia
30. dec 2021

Ahoj aj ja by som sla do napr bugaboo fox, kamoska ho kupila trojkombinaciu za 690 eur. A pamataj dva mesiace a tvoj novy bude tiez taky ako pouzivany. Takze novy sa neoplati.

kris_tin257
30. dec 2021

My sme kúpili nový Easywalker Harvey 2 trojkombinacia vtedy stala okolo 900€, dva roky dennodenne využívaný a bez jedinej chybičky, plánujeme aj druhé v ňom odkocikovat 😊 má terénne kolesá tak niečo zvládne my sme s ním zvládli zopár dovoleniek 👍

barbora_t
30. dec 2021

@lukina20 ano aj teraz sa vozi, fusak uz nepouzivame, ale minuky rok sa vozila vo fusaku (elodie, newbie) a uplne bez problemov 😊 za mna velmi odporucam a teda co mna osobne prekvapuje tak aj v kosiku odveziem vela, lebo do obchodu chodim v ramci kondicky pesi (najblizsi obchod mam cez 2km) a parada, ma vysoku nosnost 22kg, super striesku paradne ju zakryje 🙂 kolesa ma bezudrzbove...ja by som ho kupila zas 🙂 ak by si chcela nejake fotky pis, poslem ti

barbora_t
30. dec 2021

@lukina20 inak ho mavaju na mravcek.eu kazdu chviku v akcii, ja som ho kupovala tam vysiel ma nejakych 270eur

misha1101100
30. dec 2021

My sme dostali z drahsich zn Hartan. Keby mam kupit, kupim z druhej ruky drahsi, ked som bola tehotna, pobehali sme milion kocikovych obchodov a milion sme ich poskusali. Tie polske maju vacsinou velku nevyhodu ze su neskladne aj do vacsich kufrov, a pri pouziti sportovej casti sa rovno vymeni za novy golfac...
My mame tento hartan vip gtx xl a uz druhe dieta vezie bez potreby kupy sportoveho kocika. Hlboka vanicka vydrzala dokedy si sam nesadol, tj. do 8. mesiaca, takze dost velka priestranna. Inak skusenost s polskymi, alebo lacnejsimi nemam, len co sledujem na fb, forach atd 50-50 recenzie na rozne znacky ako bebetto, anex atd. Na cybex, hartan, joolz atd v ovela mensej miere. Ja osobne by som isla do drahsieho z bazara. Odporucam konkretne sekohand 👌

bubacik2
31. dec 2021

Máme Cybex 3-kombi odtiaľto z MK a je super, podľa mňa úplne stačí aj používaný, ušetrené peniazky sa môžu potom využiť zase na niečo iné 😊

nikavuk
1. jan 2022

Ani môj nechcel dat veľa za kočík, plus nevedeli sme že či sa bábo bude chcieť voziť, tak sme kúpili poľsku dvojkombi a sme spokojní. Ak ho však veľmi chces tak si ho kup 🙂 veď dostaneš kocikovne 🙂

autor
2. jan 2022

@nikavuk co je kocikovne? To si musim vyziadat, kde kedy? Ďakujem, ❤️

zuzinjan
3. jan 2022

@autor príspevok pri narodení dieťaťa, žiada sa na úrade práce až sa dieťa dožije 28 dní, treba potvrdenie (pečiatku) od gynekológa a od detského lekára