Fusak Elodie Details a Aliexpress
Má někdo z Vás zkušenost s fusakem zn. Elodie Details z Aliexpressu?
@nika3136 tak poraďte kde ho sehnat 😉
@veronika236 pisala som spravu
A nebojite sa materiálu z Alí ? Ja áno a veľmi,ja by som nekúpila ani gumu do gatí
@kopeccc Ja som už oblečenie z Ali objednala .. niečo bolo OK, niečo umelé.. nejak ma neoslovilo. Objednávam tam už len prkotiny.
@sonicka96 ako sorry, ale ked mám finančné problémy stači mi aj fusak nový za 30 € a je dokonca aj s nepremokavou časťou vnútri na topánky , takže toto je strašná blbosť čo píšete. Ked máte na fejkovu imidzovku, tak nevypisujete somariny. Ja som radšej prišetrila a kúpila ORIGINÁL na bazariku.
@veronikastrickova Aj mna to napadlo. Ak šetrím peniaze na lieky a operácie tak nekupim fusak za 60 eur kt. ani nepredá lebo málokto chce fake a ked ho bude chcieť objedná z Ali. Napríklad taký Emitex keby kúpila predá skôr ako toto .. neviem, ale asi mám blbú logiku.
@misinka0611 tu blbu logiku mame zrejme rovnaku.
Ja som velky odporca fejkov. Vo vsetkom. Clovek kto toto podporuje je u mna na nizkej urovni. Nikdy by som si fejky nekupila, ani oblecenie adidas, nike ci podobne znacky. Bud mam na original, alebo sa nehram na nieco co niesom.
@veronikastrickova aj to a aj to ,že ten materiál môžem byt zdravotne veľmi závadný,nedala by som dieťatko do takého fusaku ,ani do oblečenia, ani hračky do rúk, ani gumu do gatí ...
@lenkakravcova moj mal uplne prvu zimu 54rocny fusak, z ovcieho runa, ktory sa u nas dedi. A vyzera ako uplne novy stale. 😉
@sonicka96 radsej fejk za 60, aby sa clovek mohol ukazovat, ze ma elodie? 😂😂😂😂 su aj ine znacky
@lenkakravcova ale je rozdiel kupit fake, lebo nemam na novy a kupit inu znacku,,ale original, aj ked lacnejsi
Ja nechapem, co ste take pototo zo znacky elodie, ked ste ochotne kupovat fejk, nepochopim tuto modu ohladom znaciek a ukazovania sa
@veronikastrickova Moj tiez no name z ovčieho rúna. Len uz vyrastol 🙂
@misinka0611 aj by sa donho vosiel, ale nebudem do neho robit diery na pasy do sportaka, tak vyuzije dalsi krpec v rodine
predavaju sa aj fejky dek a podložiek na hranie? ako zistim, ci som nenaletela?
@deeena takto si tu naozaj zarábať nemusíš, skús to dať na plochu, koľko to tam budeš mať 😂😂
@veronikastrickova stále lepšie ako ponúkať predraženú drogériu....a toto je bezplatné 😁 a tipli využívam na nákupy,nielen na ,,zarábanie odporúčaním" 🤣
@deeena áno vieš komu toto hovor. Všetky sme z jahody spadli. 😀 Tak nakupuj a neponúkaj tu niečo, na čom chceš zarábať hlavne ty 😉
Žienky, chcela by som sa spýtať, robia sa aj fake pláštenky elodie? Našla som nejakú v bazáriku, avšak tá žena ich predáva podozrivo viac nových, tak neviem, či sú originál..

Ja som kupila minulý rok z Ali a som spokojná. Pôvodne som chcela použitý tu z MK ale ja to napohľad neviem odlíšiť a bála som sa že kúpim použitý fake ešte drahšie ako nový.