icon

Fusak Elodie Details a Aliexpress

veronika236
2. okt 2018

Má někdo z Vás zkušenost s fusakem zn. Elodie Details z Aliexpressu?

Strana
z2
baja15
2. okt 2018

Ja som kupila minulý rok z Ali a som spokojná. Pôvodne som chcela použitý tu z MK ale ja to napohľad neviem odlíšiť a bála som sa že kúpim použitý fake ešte drahšie ako nový.

veronika236
autor
2. okt 2018

@nika3136 tak poraďte kde ho sehnat 😉

nika3136
2. okt 2018

@veronika236 pisala som spravu

sonicka96
2. okt 2018

Takto vyzerá ten fusak 🙂 ale je to o človeku,niekto neznesie fejk a niekto je rad aj za to kedže peniaze musí davať na lieky a na operácie 🙂 Niekedy je lepšie súhlasiť ako sa hádať 🙂 prajem príjemný den ...

nika3136
2. okt 2018

@sonicka96 mohli ste preplatit 20 eur, takto ste preplatili 60 ci kolko stoji. To je rozumne? A nebrnkajte tu na city, mozem vas tolerovat, ale suhlasit nebudem urcite 🙂 krasny den aj vam

kopeccc
2. okt 2018

A nebojite sa materiálu z Alí ? Ja áno a veľmi,ja by som nekúpila ani gumu do gatí

candies
2. okt 2018

@kopeccc niektoré veci z ali sú super ;) ale niekedy sa stane že natrafím na shit :D

@sonicka96 podľa mna ne veľmi pekný ;)

misinka0611
2. okt 2018

@kopeccc Ja som už oblečenie z Ali objednala .. niečo bolo OK, niečo umelé.. nejak ma neoslovilo. Objednávam tam už len prkotiny.

veronikastrickova
2. okt 2018

@sonicka96 ako sorry, ale ked mám finančné problémy stači mi aj fusak nový za 30 € a je dokonca aj s nepremokavou časťou vnútri na topánky , takže toto je strašná blbosť čo píšete. Ked máte na fejkovu imidzovku, tak nevypisujete somariny. Ja som radšej prišetrila a kúpila ORIGINÁL na bazariku.

nika3136
2. okt 2018

"Skoro ziaden rozdiel" 🤣

kopeccc
2. okt 2018

@nika3136 nika ja sa nevyznám,toto je čo ?

nika3136
2. okt 2018

@kopeccc natukajte si do googlu fake vs original elodie a mate kopec volne dostupych informacii. Pekny den baby

kopeccc
2. okt 2018

@nika3136 mne sa nepáči ,len som bola zvedavá,ja som aj deku darovala ku kočíku aj tašku mám a vibec nie som spokojná ,ale to je môj problém ,majte sa

misinka0611
2. okt 2018

@veronikastrickova Aj mna to napadlo. Ak šetrím peniaze na lieky a operácie tak nekupim fusak za 60 eur kt. ani nepredá lebo málokto chce fake a ked ho bude chcieť objedná z Ali. Napríklad taký Emitex keby kúpila predá skôr ako toto .. neviem, ale asi mám blbú logiku.

veronikastrickova
2. okt 2018

@misinka0611 tu blbu logiku mame zrejme rovnaku.
Ja som velky odporca fejkov. Vo vsetkom. Clovek kto toto podporuje je u mna na nizkej urovni. Nikdy by som si fejky nekupila, ani oblecenie adidas, nike ci podobne znacky. Bud mam na original, alebo sa nehram na nieco co niesom.

kopeccc
2. okt 2018

@veronikastrickova aj to a aj to ,že ten materiál môžem byt zdravotne veľmi závadný,nedala by som dieťatko do takého fusaku ,ani do oblečenia, ani hračky do rúk, ani gumu do gatí ...

lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
veronikastrickova
3. okt 2018

@lenkakravcova moj mal uplne prvu zimu 54rocny fusak, z ovcieho runa, ktory sa u nas dedi. A vyzera ako uplne novy stale. 😉

beky1813
3. okt 2018

@sonicka96 radsej fejk za 60, aby sa clovek mohol ukazovat, ze ma elodie? 😂😂😂😂 su aj ine znacky
@lenkakravcova ale je rozdiel kupit fake, lebo nemam na novy a kupit inu znacku,,ale original, aj ked lacnejsi

beky1813
3. okt 2018

Ja nechapem, co ste take pototo zo znacky elodie, ked ste ochotne kupovat fejk, nepochopim tuto modu ohladom znaciek a ukazovania sa

misinka0611
3. okt 2018

@veronikastrickova Moj tiez no name z ovčieho rúna. Len uz vyrastol 🙂

veronikastrickova
3. okt 2018

@misinka0611 aj by sa donho vosiel, ale nebudem do neho robit diery na pasy do sportaka, tak vyuzije dalsi krpec v rodine

misana84
12. nov 2019

predavaju sa aj fejky dek a podložiek na hranie? ako zistim, ci som nenaletela?

deeena
Odpoveď bola odstránená
veronikastrickova
29. nov 2019

@deeena takto si tu naozaj zarábať nemusíš, skús to dať na plochu, koľko to tam budeš mať 😂😂

deeena
1. dec 2019

@veronikastrickova stále lepšie ako ponúkať predraženú drogériu....a toto je bezplatné 😁 a tipli využívam na nákupy,nielen na ,,zarábanie odporúčaním" 🤣

veronikastrickova
1. dec 2019

@deeena áno vieš komu toto hovor. Všetky sme z jahody spadli. 😀 Tak nakupuj a neponúkaj tu niečo, na čom chceš zarábať hlavne ty 😉

misickast
23. feb 2020

Žienky, chcela by som sa spýtať, robia sa aj fake pláštenky elodie? Našla som nejakú v bazáriku, avšak tá žena ich predáva podozrivo viac nových, tak neviem, či sú originál..

Strana
z2