icon

Kočík Jané Muum 2011

crystel
30. nov 2011

Ahojte nemate niektora skusenost alebo info o tomto type kocika?zvazujem kupu.

mirokinder
17. máj 2012

Dobrý večer,
športový Jané Muum v zelenej farbe máme ešte posledný kus na predajni v Bratislave na Starej Ivanskej ceste. Skúste napísať na info@babyland.sk, alebo volajte 02/43293911. Vieme ho poslať aj an dobierku službou GLS. Prajem pekný večer. Miro

Inak, čo sa týka opierky športového kočíka, nie je vhodné, aby sa opierka dala polohovať až úplne do rovnej polohy, lebo potom by si dieťa mohlo na ňu aj sadnúť a na takú záťaž mechanizmus polohovania určite nie je stavaný, nehovoriac o stabilite kočíka, keď väčšie dieťa sedí až vzadu na opierke chrbta.

mirokinder
17. máj 2012

Milé mamičky,

všetky informácie o tomto type kočíka, rozmery, farby, váha, termín dostupnosti v obchodoch po celom Slovensku si môžete zistiť na e-mailovej adrese info@babyland.sk

Team Babyland sro Vám praje veľa pekných chvíľ s Vašimi detičkami.

hennicka
1. jún 2012

@mirokinder Dobry vecer, velmi sa mi paci novy Muum, aj som ho skusala v obchode, vyhovuje mi vo vsetkom len neviem ci je vhodny do "terenu" t.j rozbite chodniky, macacie hlavy atd.. alebo je to len na hladke upravene chodniky a nakupne centra ??? Daju sa popripade kupit nafukovacie kolesa na tento kocik?

mmacko
2. jún 2012

@hennicka podla mna to nie je terenny kocik, skor do mesta a prilezitostne prejde aj teren. Ja som ho dnes pozerala a vyzera fakt super, velka vanicka, priestranny sportak (moja 3 rocna skusa kociky a podla toho sudim priestrannost a v tomto by a v klude vyspala s vystretymi nozickami) aj velky a pristupny kosik, jedina chyba, pre ktoru si ho ani nekupim je strecha na sportaku, ked je v lahu je velmi kratka a nizko. Ale ta fialova....no krasa, skoda tej strechy, inak kocik na 1*

hennicka
2. jún 2012

@mmacko dakujem... ja sa neviem rozhodnut medzi slalom reverse a muum. viem ze reverse ma uzsiu sedacku ale citala som od mamiciek ze sa tam deticky v poho zmestia aj to ze je super do terenu kvoli kolesam aj v poho vyzera, tak sportovo....a na druhej strane by som hrozne chcela Muum kvoli vyzoru, uplne krasny, spratny sikovny, nie je to take velke a nespratne ako slalom ale chodniky, ktore vedu k mojim rodicom, kam budem casto chodit, su uplne rozbite. mesto je v poho aj byvame v centre len ta jedna cesta ma s tym kocikom desi a vobec neviem co robit... ked este budem nad kocikmi dlho spekulovat budem uplne sisi 😅 vybrat kocik je hotova maturita 🙂

mmacko
2. jún 2012

@hennicka no slalom reverse mala sestra, zalubila sa do neho a uz ho aj predala. Je uzky naozaj, jej 10 mesacny tam bol LTT, v zime ked bude mat rok aj par mesiacov by sa tam vo fusaku nevosiel a to nehovorim, ze s fusakom sa tam nedalo dat madlo ani ked mal 5 mesiacov, je velmi nizko. A vseobecne, sestra tiez chcela trojkolku, co som jej vyhovarala, lebo je nestabilna (napr ked ides na obrubnik, musis drzat kocik oboma rukami, inak sa ti zvrtne). A ta vanicka na slalom reverse je straaaaaaaaaasne malicka, sestrin isiel uz v 3 mesiacoch do sportiaka a to nie je ziadny valibuk, moja 2 mesacna ju skusala s fusakom a LTT, to tento muum ma krasne velku vanicku.
Ked chces slalom, tak tu limitku 2011, ta ma super velku vanicku, neotocny, ale velmi priestranny sportak, urcite skor to ako ten reverse

mirokinder
3. jún 2012

Dobrý deň,
každý kočík má svoje výhody a nevýhody. Plastové kolieska sú menej vhodné na "drsný" terén - lesné chodníky, mačacie hlavy, ale zase je kočík ľahší a nedostanú defekt. Na druhej strane, zadné kolieska na Muume sú veľké a predné, otočné, tiež nepatria k najmenším, takže to s tým chodením po teréne a mačacích hlavách zase nebude až také zlé. Pokiaľ to nebude tvoriť väčšinu používania.
Pokiaľ potrebujete kočík do terénu - pozrite si Jane Slalom Formula Strata - špeciálna edícia. Máme už tohtoročné 4 nové farby a kočík má priestrannú športovú časť, autovaničku, autosedačku a hlavne veľké nafukovacie kolesá.
Na kočík Muum nie je možné dať nafukovacie kolesá.
S pozdravom Miro MIchal

hennicka
5. jún 2012

@mirokinder dakujem. a neviete mi poradit ze do toho "terenu" lebo tieto nase chodniky inak ani neviem nazvat je vhodnejsi Muum alebo Rider??? chcem kocik s otocnou vanickou.

mirokinder
6. jún 2012

Dobrý deň,

ja by som odporučil radšej Muum. Je lacnejší, má o niečo väčšie predné aj zadné kolesá a je ľahší.

S pozdravom Michal

silvika46
6. jún 2012

@mirokinder Nedaju sa pouzit zadne gumove kolieska ake ma Trider? Pozdavaju sa mi viac ako plastove. Dizajnovo vyzeraju rovnako a aj brzda by mohla pasovat.

mirokinder
6. jún 2012

Dobrý deň,

musíme to vyskúšať. Ale, kolieska by ste museli kupovať a vpredu by aj tak ostali plastové. Ja by som to neodporúčal. Okrem toho, tie nafukovacie kolesá majú o niečo menší priemer.

S pozdravom Michal

lenka.s
6. jún 2012

@hennicka do narocnejsieho terenu urcite muum nie, ja ho mam a zial, vyzera to na reklamaciu, lebo ho polozila obycajna zamkova dlazba v meste, jedno koleso brutalne hrkoce a vypadava uz aj z nosnej tycky, cakam, kedy sa mi za jazdy rozpadne ☹ ☹

a este vramci nevyhod je urcite to, ze sklada sa super, ale rozkladanie je horor ... v smere jazdy zle ovladatelny a proti smeru , ked je deta v lahu, tak tiez ide velmi tazko ... inak v celku fajn kocik, pekny, velky, priestranny a uplne maximalne skladny v pomere k jeho velkosti ... a je lahucky, to je tiez velke +

tina129
6. jún 2012

@mmacko nasa mala je velkostne aj vahovo priemer ma 18 mesiacov a slalom reverse nam nie je uzky ani nahodou, ked mala 14 - 15 mesiacov tak sa vozila v kombineze a vo fusaku a planujeme takto odvozit aj buducu zimu, vobec sa toho nebojim, vo vanicke sme vydrzali do piateho mesiaca a neskor v aute sa tam viezla aj ako 7 mesacna, sportak sme davali len preto, lebo mala nechcela lezat, bola strasne zvedava, inak by sme vydrzali aj dlhsie, sestra ma asi riadneho valibuka 😉

tina129
6. jún 2012

@mmacko je pravda s tym madlom, v zime sme ho nedavali ale ani nebolo treba, su tam pasy a ked bol este aj fusak, tak madlo len zavadzalo, inak mi vyhovuje, ze je tak ako je, ked vidim ako su niektore madla vysoko, tak na reversi absolutne neprekaza

tina129
6. jún 2012

@hennicka absolutne s cistym svedomim ti odporucam urcite slalom reverse, ale aj muum vyzera dobre ale zial nazivo som ho este nevidela tak nemozem hodnotit

tina129
6. jún 2012

@hennicka a ak ti mozem poradit, z vanicky sa daju vybrat tie polystyreny a dostanes sa na standardny rozmer ako maju ine vanicky ak ti bude treba, nam vanicka stacila tak ako bola ale da sa to aj tak vyriesit

hennicka
6. jún 2012

dakujem baby, uz zacinam mat pokrk kocikov 🙂 dnes som si zase pokukala slalom, tak pre mna je hrozne nizko takze vypadava z hry, muum sa lenke rozpadava takze ten tiez... no este mam 2mesiace 😀 akurat moje okolie uz o kocikoch nemoze ani pocut 😀 momentalne skumam Rider... ale to je uz ina tema 🙂

boska79
6. jún 2012

@mirokinder ale muum ma uplne nefunkcnu strechu..ako to mozte odporucat? Ved je hrozna...aj prevedene kocika uplne lacne...

boska79
6. jún 2012
hennicka
6. jún 2012

@boska79 brio go sa mi paci aj viem ze je super odpruzeny ale zatial sa snazim najst nieco z Jane lebo mam vanicku aj vajicko z Jane... uvidim ci sa mi podari nieco 🙂 paci sa mi aj Rider len je malo info o nom tak este stale spekulujem 🙂 mozno naozaj skoncim pri niecom uplne inom 🙂

tina129
6. jún 2012

@hennicka jaaaj som si nevsimla, ze chces kociarik s vysoko polozenou sedackou, tak slalom ju ma naozaj nizko, nam to takto vyhovuje, mala si sama donho sadne aj vysadne 🙂 ak by si chcela dam ti kontakt na babu co ma ridera

boska79
6. jún 2012

@hennicka tak pokym nechces slalom, predaj co masca kup nieco ine 🙂

hennicka
7. jún 2012

@tina129 no ja na to prichadzam postupne co chcem a co nie 🙂 a vcera som prave prisla na to ze je to nizko i ked to bol dlho moj favorit... nevies ako je ta baba spokojna s riderom? paci sa mi tam to odpruzenie, mozno by to nieco vydrzalo...
@boska79 uz aj to prichadza do uvahy 🙂
moj sen je malicke, spratne, co sa rychlo sklada, zvladne zly teren, nestoji to kopec penazi ale je to kvalitne a este sa mi do toho aj dieta zmesti 🙂 tak toto asi este nevymysleli 😀

tina129
7. jún 2012

@hennicka skus kuk do temy jane rider, je nato cela diskusia a ta baba co ho ma je slavulik09 a je s ni spokojna 😉

tina129
7. jún 2012

@hennicka a inak trider sa ti nepaci? ten ma kolesa do terenu

hennicka
7. jún 2012

@tina129 do rideru som uz pisala, aj precitala len zatial ziadne ohlasy, ale este tie baby trosku pootravujem 🙂 rider viem zohnat lacnejsie o dost ako trider tak preto sa mi paci viac 😀

mirokinder
9. jún 2012

@boska79
Každý má právo na svoj názor. Ideálny kočík ešte nevymysleli. Všetko je otázka kompromisov. Váha - pevnosť - cena - manipulácia.........

lubica69
10. jún 2012

ja som si vyskúšala muum na živo a teda pre mňa je to ideál kočík(športový)-konečne 😀
(aj keď pravdupovediac neviem si ho veľmi predstaviť s ťažšou vaničkou ako napr transporter) 😕
mám doma cross reverse a odišlo mi ložisko na zadnom kolese asi kôli tej brzde 😢
ale asi ako píše @mirokonder všetko je otázka kompromisov a každému vyhovuje niečo iné
odporúčam kočík vyskúšať na živo aspoň v predajni(jasné nie je to ako s bábom v reálnom živote ale aspoň niečo)

mmacko
9. júl 2012

@hennicka ked mas doma vanicku a vajicko Jane, co tak sportak concord fusion 2012, 2012 je oproti starsim kolekciam premakana, ide do uplneho lahu, ma dlhsiu strechu, krasne kolesa......ja by som sla do toho, ja mam concord a mala som 10 kocikov a tento jediny ostava u mna, ostatne ako prisli tak odisli. A na concord ti pasuje aj vsetko zo Jane

hennicka
10. júl 2012

@mmacko fusion som mala medzi favoritmi ale sedacka sa neda otocit a to som velmi chcela... tak som nakoniec skoncila s Maxi Cosi Mura 🙂 nie je to ten malicky spratny kocik aky som povodne chcela, je to skor taky terenny tank ale aspon viem ze vsetko prejde a ani ta vaha nie je 20kg ako sa vsade pisalo 😀 takze teraz mam doma aj Jane supravu aj Maxi Cosi 😀 takze asi musim zacat obchodovat 😅.... zatial sa chystam prezimovat s Murou a potom uvidime 🙂 ale dakujem kazdemu za nazor a radu !!!!