Kočík Quinny Zapp Xtra
Pri hladani x-teho kociara, ktory nevyhnutne potrebujem ( 😀 ) som narazila na Novy Zapp Xtra, polohovatelny s otocnou sedackou.
http://www.littleamigos.co.uk/p-3481-quinny-zap...
Ma byt dostupny koncom jula.
Ahojte, nepredávete niektorá Quinny Zapp Xtra /čierny, príp. červený - skrátka farby pre chlapčeka/ za rozumnú cenu max, 110 €. Ďakujem. V príp.kontaktujte: adela.leckesi@gmail.com. ďakujem
@katussska24 ahoj Kati, tak ja som si ho kupila!! huraa... v ciernej farbe vcera v Maderne v KE... dokonca maju teraz akciu na Quinny na celom SK, takze bol o 20% lacnejsi, tesim sa... tiez sme ho tam skusali ako najati, musela z nas mat p. predavacka radost, dali sme do vnutra maleho a tak som ho dvihala, lebo ja ho potrebujem nosit po schodoch, tak ci by som to zvladla... no, pravdu, asi tazko, otrapim sa, ale neverim, ze je este lahsi kocik ako tento...
o tej novorodeneckej vlozke som sa dozvedela neskoro, keby som to vedela skor, urcite by som si kupila ten kocik este v lete... madlo som zatial nebrala, uvidim, ci nam bude treba a ak, tak si dokupim neskor... len dufam, ze ta taska tam bude, lebo co som vsade na nete citala, tak ze je ale vcera mi bolo povedane, ze nie.. tak som zvedava... ale presne ako pises, tasku berieme, len ked ideme niekam, na prechadzkach mi dost zavadzia... taaaak a teraz sup! na vyber latky na podlozku 🙂
@adelilinka maju teraz do konca februara na nich akcie vo vsetkych obchodoch za 188€ 😉 ani v bazariku lacnejsi nenajdes... je to dobry kociarik, tak asi preto...
@lu17 bola som velmi spokojna ale zapacil sa mi baby jogger city mini tak som si ho kupila a ten predavam. quinny je super ale ja som vymyselnik strasny🙂 ak by som ho nepredala tak budem striedat ale pride mi zbytocne mat dva kociare a hlavne manzel sa netvaril velmi nadsene🙂
Mamičky, už som sa raz pýtalaa a bohužiaľ mi nikto neodpovedal.....tie čo máte čierny zapp alebo xtra , ako ste boli spokojné v lete? nebolo malým horúco? 😉 Ďakujem za odpoveď
nuž nemoze vadiť, už je kúpený a netrpezlivo čaká kedy vybehne vonku 😀 nech už zmizne tento sneh!!!
a inak aké tašky na neho riešite? lebo ja stále musím brať čajík, nejaké papanie, plienku atď (veď poznáte obsah mammičkovskej kabelky) a neviem akú tašku..... 🙂
@p3tra11 čierna sa dá krásne "vytuningovať" hneď ako som kúpila kočik, dala som si ušiť podložky 🙂 a dajú sa aj nánožniky atd a ešte som zohnala krásny fusačik : http://static1.asmira.com/image/06-427706-1600/...
Cierny vobec nie je problem a ani nevybledne. Ja som si nanho kupila ciernu emitex tasku v maderne za 20 eur a nosim.v nej dost vela veci a quinny to zvladol.uplne v pohode

@p3tra11 ku kociku dostanes plastneku, nakupny kosik, predpripravu na slnecnik a adaptery k autosedacke. mozes si dokupit madlo a ine veci (novorod vlozku, slnecnik...). ja som nakoniec kupovala v kockove, maximalna spokojnost. najskor som chodila so zappom asi pol hodinu po predajni, skusala, polohovala...jak blazon 😀 ale predavaci su nato asi zvyknuti, maximalne toleruju to "hranie sa" v predajni. s nami skusal iny kocik dalsi par, celkomm sranda 🙂 😝 objednali mi aj madlo a dodali spolu s kocikom 🙂 a perfektne mi pani v obchode a poradila, zvazovala som baby jogger city mini gt, ten je ale o 100eur drahsi... no a ked som jej vyrozpravala moje priority pre kocik, zvazili sme fakt, ze zatial sa mala vozi v inglesine, tak jednoznacne poradila quinny. tak to sa mi stalo asi 1x v zivote,ze predavac racionalne zvazoval, debatoval so mnou a este aj poradil lacnejsi tovar 😀 myslim, ze quinny ma jedine minus, ze ked zavesis na rukovat tazsiu tasku, tak sa prevazi a hrkotajuce kolieska. mne tieto 2fakty ale nevadia...na hrkotani koliesok nevidim nic zle, ved je to kocik !!! 😀 no a tasku nosim na pleci, mne vadi aj ta kabelka na inglesine, berem ju len na nakupy...okrem toho to prevazovanie je kvoli tomu,ze kocik je lahky ako pierko 😵
no neviem sa dockat ked si ho s malou vyskusame vonku.... 🙂