icon

Kočík Quinny Zapp Xtra

miracle
18. júl 2010

Pri hladani x-teho kociara, ktory nevyhnutne potrebujem ( 😀 ) som narazila na Novy Zapp Xtra, polohovatelny s otocnou sedackou.
http://www.littleamigos.co.uk/p-3481-quinny-zap...

Ma byt dostupny koncom jula.

georgia333
24. mar 2013

@25nikolla25 skôr ak ho kúpiš, treba ho vyskúšať, lebo to korytko je veľmi malé, môj chlapec sa tam ani nezmestil

lu17
25. mar 2013

@liinda Ahoj,tak uz mame kocik doma. Je super, malemu sa v nom paci 😉 Este ho vyskusat v terene 😉 🙂 Ale je super skladny 😉 Takze zatial spokojnost 🙂

dolcegucci
27. mar 2013

Baby vysli uz nejake limitky na xtra neviete??

nikalentilka
10. apr 2013

@lu17 ahoj, aj ja ho planujem kupit, aky je v terene?

lu17
12. apr 2013

@nikalentilka Ahoj,este som ho neskusala v terene, az ked bude lepsie pocasie 😉 dam Ti vediet 😉 🙂

nikalentilka
12. apr 2013

@lu17 dik 😉

hannah25
17. apr 2013

Baby potrebujem straaaaaaaaaaaaaasne pomoooooooooooooooc)
neviem zlozit kocik! teda mam ho uz nejake 3 mesiace vsetko ok, ale mala ho moja svokra a neviem ci sa naaahodou nasilu nesnazila ho zlozit! 😠 😠 😠 totiz jedna rucka sa priliz hybe a druhu ked stlacam nie a nie sa pohnut, chcela som to nejak rozobrat no su tam nejake zvlastne srouby, neviete co s tym?????

dolcegucci
17. apr 2013

@hannah25 mas dobre stlacene tie dva gombicky?Mne sa niekedy stane ze dobre nezacvakne 🙂

hannah25
17. apr 2013

@dolcegucci vies co no jeden je zaseknuty aneviem s nim pohnut a zasa ten druhy neviem ci je povoleny lebo mam taky pocit ako keby bolo to rameno zlomene ja neviem.....

dolcegucci
17. apr 2013

@hannah25 skus do toho gombicku poriadne podubat.Ja do toho tiez niekedy tlciem,ze mi to nejde 😀 ale nemyslim si,ze by to bolo zlomene, to by ti prave same padlo ta konstrukcia keby bolo zlomene.

dolcegucci
17. apr 2013

@dolcegucci a tycku medzi ruckami mas zacvaknutu?

hannah25
17. apr 2013

@dolcegucci ano ta je zacvaknuta, no ono lave rameno ten gombik je dnu neviem ho dat vonku a prave to sa tak hybe a to druhe zasa nejde pohnut ked stlacam.... 😠 😠

dolcegucci
17. apr 2013

@hannah25 jaaaj,ano to je presne ono.pokial nedostanes von ten zatlaceny gombik tak s tym druhym ramenom nepohnes 😒 ono sa to zaseklo,tym ze ten jeden ja zatlaceny dnu.Skus buchnut po obvode toho gombika a troska pohyb zaroven s ramenom.On by mal vyskocit 🙂

hannah25
17. apr 2013

@dolcegucci skuuuusam dakujem si zlata 🙂 no nejde to, bucham tlciem...ale s mierou

dolcegucci
17. apr 2013

@hannah25 este vyskusaj pohybat oboma ramenami naraz a oba gombicky skusaj mackat popri tom.Inak uz neviem ☹ ale nakoniec ti to vyskoci ani nebudes vediet ako 😉

hannah25
17. apr 2013

@dolcegucci kiezby si mala pravduuuu lebo mam chut prizabit svokruuu jaj 😠

dolcegucci
17. apr 2013

@hannah25 😀😀😀

hannah25
18. apr 2013

@dolcegucci kocik je zlomeny :(((((((((((((( musela som ho poslat do servisu do ciech takze sa uz teraz vytesujem kolko ideme cvakat....budem mat asi najdrahsi quinny aky existuje:(

dolcegucci
18. apr 2013

cooooo 😲 preboha,to ako sa jej podarilo 😕
@hannah25

hannah25
18. apr 2013

@dolcegucci no vlastne jej priatelovi...neviem doteraz mi to nebolo vysvetlene! co uz.... smolu mam :(

lu17
21. apr 2013

@nikalentilka Ahojky, tak mame po premiere s kocikom🙂 Zatial spokojnost, vobec zatial nehrka,rychlo sa sklada a je super ovladatelny 🙂 Takze sme spokojni , a co je najdolezitejsie malemu sa v nom paci 😉 🙂

silvia74
24. apr 2013

@anjelicek26 kupujem kocik zapp xtra a rozhodujem sa aku farbu vybrat, bohuzial tu blue charm nemaju, takze na vyber mame natural navis alebo tu grey, ciernu nechceme, len sa bojim ci ta natutal sa nebude velmi spinit, nazivo som ju ani nevidela, aku mas ty skusenost? dakujem velmi pekne za odpoved 😉

janka196
24. apr 2013

@silvia74 ahoj ja mam natural mavis, spinit sa bude urcite . dala som si donho usit vlozky a tak ked okope tak vyperiem a mam pokoj 🙂 myslim ze aj tmavy ked kupis tak sa bude spinit lebo zas na tmavom bude vidno vsetok prach. ale da sa to pekne cistit . ja napriklad hubkou to pekne vysucham ked sa podari zaspinit

silvia74
24. apr 2013

@janka196 Jani, dakujem za info, ano aj ja som rozmyslala, ze kupim nejaku podlozku z Pinkie, tu mam aj v Bugaboo Cameleon alebo si dam usit a kde si si davala sit?
ja som z Bugaboo velmi spokojna, len maly nechce velmi sediet v kociku, tak chcem nieco skladnejsie a je to teda tak, ze tento Zapp xtra sa neda zlozit cely, musis dat najprv dole tu sedacku? pri malej som mala "obycajneho " zappa, tie polohovatelne este vtedy neboli a to sa mi pacilo, ze sa pekne cely zlozil 🙂

janka196
24. apr 2013

@silvia74 mne to sila jedna kocka z konika 🙂 no zlozit sa neda naraz. musis odobrat sedacku a tak zlozis. z toho mam trosku nervy ale da sa nato zvyknut.

dolcegucci
24. apr 2013

@hannah25 tak ako dopadol kocik?dalo sa opravit?

silvia74
24. apr 2013

@janka196 ak mozes nedala by si mi na nu prosim kontakt ?pripadne hod foto vasho zappika, nech sam mam cim inspirovat 😉

janka196
24. apr 2013

@silvia74 pohladam fotky a poslem ti nanu kontakt do ip ;)

janka196
24. apr 2013

@silvia74 tu je este bez podlozky 🙂

janka196
24. apr 2013

a s jednou z podloziek 🙂, druhu mam tiez zelenu s oveckami ;)