icon

Máme radšej kúpiť kočík Jane Slalom Reverse 2010?

weirdo
27. jan 2010

Ahojte,

tak uz pomaly bude v predaji nova kolekcia 2010, ktora ma mat niekolko zmien, hlavnou je to, ze sportova cast ma byt otocitelna a teda dieta pozera von alebo na vas ... Potom nejake dizajnove veci ako ine kolesa, vanicka atd.
Udajne vsak ma byt aj sportova cast "uzsia" ... a cena o 10-15% vyssia.
Viete nejake info? Ci su rozmery kocika ine? Ci sa oplati nan pockat?
Co teda nan hovorite?

Dakujem za rady, nakolko tento kociar je vo vybere a otazka je, ci sa mam nahanat za 2009 alebo je 2010 celkom rozumnou investiciou?

PS: Su to spanieli, a preto ich slubovany termin marec neviem neviem 😅

michaela80
30. apr 2010

andzi ja si myslim ze cena tento rok neklesne...az ked bude kolekcia 2011 na trhu....

andzi
30. apr 2010

Ja si tiež myslím, lebo v iných obchodoch je cena ešte o dosť vyššia, tak si myslím, že ani o-baby ceny nezníži. Možno sa zamilujem do iného kočiariku. Celkom sa mi pozdáva Casualplay, ale uvidím, asi ostanem pri Jánečkovi.

michaela80
30. apr 2010

andzi casualplay ked reverse tak je este mensi sportak ako jane...pozri si fotky v teme casualplay

michaela80
30. apr 2010

na 80 strana mas fotky noveho typu...

andzi
1. máj 2010

michala, áno, pozerám tú stránku a vidím, že aj ty si sa zaujímala o tento kočík, takže určite máš väčší prehľad ako ja. Koľko tento kočík stojí, myslím celá súprava - športový, hlboká vanička + autovanička?

michaela80
1. máj 2010

okolo 600 e

andzi
1. máj 2010

a ten šporťák je bez striešky?

katy1979
1. máj 2010

Sportak ma samozrejme striesku. A da sa sklopit az ku nozickam v pripade potreby.

oacka
3. máj 2010

čaute,baby,len sa vám idem priznať,že sme napokon kúpili Teutoniu Spirit S3. zdal sa mi ľahší na ovládanie, ľahšie sa s ním chodilo po predajni. ale rozmery ako Jane 2009. držím palce pri výbere!

ponette
3. máj 2010

Ahojte

necetla jsem celou diskuzi, jen par prispevku na zacatku a na konci.

Mam jak Slalom 2007, tak ted novy Reverse 2010 green valley

tady jsem napsala recenzi, porovnani a zvazila oba modely.

http://www.baby-cafe.cz/modules.php?name=Forums...
Jezdim s nim cca 14 dni a krom meho osobniho problemu s madlem- jsem zvykla na kulate, mu nemuzu nic vytknout.
Rozhodne ho doporucuji vsem, na brusle paradni, mozna kombinace s korbickami i sedackami z predchozich kolekci, take pasuje sedacka concord a i autosedacka ( Jane vyrabi concordy)

Cena je uz 5 let stejna, nezvysuje se, a kocarky jsou i po jezdeni dobre prodejne.

Devcata- nehante ho, protoze kdyz vidim kocar jen na netu, nebo mam info ala jedna pani povidala......to nejsou argumenty.

Katka

michaela80
3. máj 2010

ponette diky...urobila si mi velku radost svojim prispevkom...lebo tento kociarik uz je na ceste ku nam....

andzi
3. máj 2010

ponette, aj mne! Ja sa ho v najbližšej dobe chystám objednať, no len tá cena! Preto ešte čakám a zvažujem, ale v podstate som už rozhodnutá.
michala, kedy má doraziť tvoj kočiarik? Dúfam, že pridáš fotky!

michaela80
3. máj 2010

do konca maja by ho mali mat v kompet zostave....no inac ja som uz v nemocnici a tak skoro sa odtial nedostanem takze je mozne ze ho uvidim az ked sa mimco narodi...a to je este min 10 tt

ponette
3. máj 2010

No rekla bych ze cena je docela dobra. Kdyz si vemu treba Speedy- ten jsem zvazovala, bo byl levnejsi nez slalom- pred 3 lety 😀

Tak u Speedy jsem mela jenom sportak- musela bych dokoupit tasku a plastenku a nanoznik ani nema- tudiz anabaza, ktery by tam pasovat.

Jane mel tasku, prebalovaci podlozku a i plastenku v cene, dokupuje se nanoznik- ktery delali v barve

No a porovnavala jsem ovladani Jane a Speedy a Jane to vyhral, navic ma uzsi rozvor kol- sice o 2 cm jenom a zdal se mi lepe udelany sportovni sedak- min by foukalo.

No a jak rikam, pred 3 lety stal sportak 12600 - komplet byl za 22450

ted jsem koupila sportak za 12300- ted je snad taky tak nejak

kocicinka
3. máj 2010

Oacka: takže ta Teutonia Spirit S3 je širší a delší, než Jane 2010?
Otočnou sedačku má také, že?

katy1979
3. máj 2010

kocicinka ano teutonia ma otocnu sedacku.

kocicinka
3. máj 2010

Katy, díky. Ještě by mě zajímaly ty rozměry. Jediné, čeho se bojím, je stabilita. Na veletrhu jsme tento kočárek(Teutonii) obhliželi, jenže jsem se do něj trochu víc opřela, a kočárek už letěl 😲 . Přece jen jsem zvyklá na čtyřkolčí stabliltu 😀
Ale asi je to jen o zvyku, tedy doufám.

katy1979
3. máj 2010

so stabilitou ti neporadim ale to by si sa musela opytat v teme o teutonii. ale myslim ze by mal byt stabilny. ctyrkolka bude vzdy stabilnejsia ale zasa sa nemusis bat ani u trojkoliek ze si vyklopis dieta. moj syn sa vyklanal aby videl na kolieska a kocik stal vzdy ako prikovany neotocil sa.

akcull
3. máj 2010

kocicinka,
jezdit s trojkolkou je o zvyku, člověk si musí dát pozor třeba při najíždění na obrubníky atd.
Sama mám Teutonii Spirita a naprostá spokojenost🙂 ale jestli chceš čtyřkolku, tak Teutonia má i jiné podvozky, korba i sportovní sedačka jsou vždy stejné....

oacka
3. máj 2010

rozmer teutonia spirit vnútorný: šporťák - šírka 34cm, dlžka aj s tou stupačkou 90 cm. vložná taška vnut. rozmer: 40 cm x 80cm. vanička neviem,koľko má...

oacka
3. máj 2010

dá sa otočiť šporťák aj vanička. ale nie tak,že sa len prehodí madlo.

michaela80
6. máj 2010

andzi kociarik mi dnes priviezli ale bohuzial som v nemocnici a este dlho budem takze nepofotim a naposkusam ho,,, ☹

barushka0404
7. máj 2010

Dobrý den,
můžu se Vás zeptat, je to trošku mimo ale snad mi poradíte. Koupila jsem kočárek Jane Slalom Pro verze 2006 po jednom dítěti. A bohužel se mi začalo viklat přední kolečko a celá konstrukce se tak divně viklá, je možné to nějak spravit nebo je to časové opotřebení. Nevím jestli máte někdo tak dlouhou zkušenost. Moc děkuji.

lenus3
7. máj 2010

Prosím Vás, neviete mi niekto poradiť, aká slnečná clona by mi pasovala na Jané Slalom Pro 2007, chcela by som niečo na striešku z predu, slnečník nepomáha. Ďakujem za rady.

jita18
8. máj 2010

lenus3 já mám tuto http://www.lilinka.com/ a je fajn

yenn
10. máj 2010

Ahoj, tak pridam svoje dojmy.

mame Jane slalom 2007 a super, byla jsem naprosto spokojena a krome maleho nakupniko kosiku, coz je ale celkem zanedbatelna vec, jsem mu nemela co vytknout. Ted u druheho mimi to bylo trosku jinak, teda 9 mesicu parada, ale pak jsme presedlali na sportak a meli problem - malemu se nelibi, ze kouka ven a je tam dost protivny. Takze kdyz jsem zjistila, ze nova kolekce 2010 ma otocnou sedacku, zajasala jsem. Korbu ani autosedacku uz v dohledne dobe snad 😅 potrebovat nebudem, takze jsem chtela cely komplet 2007 prodat a koupit sportak 2010. uz jsem byla rozhodnuta a chtela ho objednat na netu, ale nakonec jsme ho jeli omrknout nazivo....no a jsem teda zklamana strasne ☹ Design v pohode, libi se mi, cele to provedeni je takove luxusni bych rekla, prijemne materialy. Podvozek naprosta bomba, robustnejsi, ale jezdi se s tim porad skvele, ta mala brzda jen na jednom kolecku mi vyhovovala. No ale maly tam byl uplne stisneny a to je fakt prcek, nejakych 7,5 kg. Do sveho stareho Janecka v klidu nalozim i toho trilteho, tady si to fakt nedovedu predstavit. Kdyz jsem cetla, ze ma byt sportak uzsi o 5 cm, prislo mi to jako nic, v realu to ale dela hrozne moc ☹ Takze bohuzel, nejdu do nej a strasne mne to mrzi, fakt jsem se zamilovala....ale to by neslo, chci aby mel maly pohodlny kocar na spani. Zkousela jsem vytahnout tu barevnou vlozku, ruzne odhrnovat to polstrovani, ale proste je maly a s tim nic nenadelam.

katy1979
10. máj 2010

Tak my sme urobili rovnaky test v nedelu. Podvozok nadhera,okrem tej placatej rukovete. Do 2009 3-rocneho prcka v pohode posadim. Samozrejme neberiem do uvahy vysku chrbtovej opierky. Do 2010sa ledva ledva vpratal. A tazko sme ho vytahovali,kedze madlo je na 2009 na rame a o hodne vyssie. 2010 ma pidi oblucik,takze dost otazne ako tam vorvat cca 1,5 rocne dieta s fusakom. Urcite by to chcelo vyskusat ale mam strach ze sa pod to madlo zmesti dieta a fusak. Takze mozno kupime model 2011 ktory bude mat uz vychytane muchy. Teraz to bude model 2009.

jeanice
16. máj 2010

Ahoj, chtěla jsem moc poprosit jestli by mi někdo nevyzkoušel posadit do nového Jané slalom reverse tak roční dítko v zimním fusaku. Náš malý má 3 měsíce a 7 kg. Máme staré janéčko, ale tam na mě neuvidí a je docela závislák a v kočáru na mě pořád kouká a když odejdu tak pláče. Chtěla bych proto tuhle novou verzi. Jen se bojím té šířky. Malej bude asi větší a nevím, jestli se mi tam v zimě vejde ve fusaku.
Moc děkuji
Jana

talinka
17. máj 2010

jeanice, pocula som, ze novy Jane 2010 je velmi uzky... 😖 tam uz asi rocne dieta a este aj v zime nenarves...bohuzial

andzi
18. máj 2010

talinka, to si nemyslím, ja som ho videla naživo a nie je až taký úzky, je užší ako verzia 2009, ale stále širší ako niektoré iné šporťáky.