Máme radšej kúpiť kočík Jane Slalom Reverse 2010?
Ahojte,
tak uz pomaly bude v predaji nova kolekcia 2010, ktora ma mat niekolko zmien, hlavnou je to, ze sportova cast ma byt otocitelna a teda dieta pozera von alebo na vas ... Potom nejake dizajnove veci ako ine kolesa, vanicka atd.
Udajne vsak ma byt aj sportova cast "uzsia" ... a cena o 10-15% vyssia.
Viete nejake info? Ci su rozmery kocika ine? Ci sa oplati nan pockat?
Co teda nan hovorite?
Dakujem za rady, nakolko tento kociar je vo vybere a otazka je, ci sa mam nahanat za 2009 alebo je 2010 celkom rozumnou investiciou?
PS: Su to spanieli, a preto ich slubovany termin marec neviem neviem 😅
opravujem www.outletbebe.es
Johnatanka.. madlo je níž, ale když tam dáváš dítě tak ho můžeš jednoduše odklopit, mají to vymakané 🙂
http://outletbebe.es/login.html
Je to dolu PAÍS
Čus holky, tak koukám, Michaelka se dočkala 😉 😵 😀 Vypadá krásně Míšo. To bude kočárkování..... 😀
a otazne je kolko by bolo postovne to moze byt pekna palka, takze v konecnom dosledku to lacnejsie nevyjde
Máte pravdu, keď sa spočíta vyššie poštovné a nižšia cena tak to výjde rovnako a o-baby poznám, keď im napíšem, vždy pohotovo odpíšu a viem, že si odtiaľ slovenky objednávajú tak sa nebojím. Už by som ho aj teraz objednala ale nemáme ho kde skladovať.
@michaela80 tak si spokojná s kočíkom? Ty máš aj Matrix aj Transporter? No a čo hovoríš na ten Transporter? Je veľmi úzky podľa teba? Už si doma alebo zase v nemocnici?
@andzi ja som velmi spokojna...nezda sa mi to uzke...a aj matrix je perfektny...velmi som si kociarik neuzila cez ten jeden vikend co som bola doma ale je mozne ze ma tento vikend pustia zese na priepustkutak si ho doobzeram a poskusam poriadne.....a velmi dobre sa snim jazdi po byte....
@michaela80 držím palce nech ste s malou v poriadku a nech ste 2 v 1 až do termínu pôrodu. Je super, že sa ti kočík páči, dúfam, že ja z neho budem tiež nadšená.
Baby, no tak z tej španielskej firmy sa mi ozvali, poštovné na Slovensko by bolo 29 € a je to stále výhodnejšie ako z o-baby.de. Neviem, čo mám urobiť, či to risknúť....tá cena kočíka ja skutočne super.
@andzi, ale postovne z o-baby. de je 9,50 eur , kukni http://www.o-baby.de/index.asp?pid=shop|faqversand
@marion ja viem, ale na o-baby stojí kočík Jané slalom reverse celá súprava 768 € a na na outletbebe.es 695 €, ak rátam aj s poštovným tak je to v prvom prípade 777.5 € a v druhom prípade 724 €, čo je rozdiel 53.5 €, ja neviem, ale však to je dosť veľký rozdiel, za to mám nánožník.
@marion tak im skús napísať na info@outletbebe.es

Ahojte. Oživujem tému po dlhšom čase a chcem sa opýtať, či niektorá nemáte skúsenosť s nákupom kočíka Jané alebo iného tovrau zo španielskeho internetového obchodu www.outletebebe.es ? Majú lepšie ceny ako o-baby.de