icon

Máme radšej kúpiť kočík Jane Slalom Reverse 2010?

weirdo
27. jan 2010

Ahojte,

tak uz pomaly bude v predaji nova kolekcia 2010, ktora ma mat niekolko zmien, hlavnou je to, ze sportova cast ma byt otocitelna a teda dieta pozera von alebo na vas ... Potom nejake dizajnove veci ako ine kolesa, vanicka atd.
Udajne vsak ma byt aj sportova cast "uzsia" ... a cena o 10-15% vyssia.
Viete nejake info? Ci su rozmery kocika ine? Ci sa oplati nan pockat?
Co teda nan hovorite?

Dakujem za rady, nakolko tento kociar je vo vybere a otazka je, ci sa mam nahanat za 2009 alebo je 2010 celkom rozumnou investiciou?

PS: Su to spanieli, a preto ich slubovany termin marec neviem neviem 😅

strouzek
14. júl 2010

mamino no myslím že ten kočár je rok 2007

strouzek
14. júl 2010

holky nemáte někdo zkušenost s golfkama od jane, je to model jane solo 2010. já totiž chci tyhle golfíky kvůli toho že se mi líbí ale i kvůli variabilnosti, že na ten golfáckej podovzek můžu dát korbu i sedačku akorát neznám nikoho kdo by je měl, ba i viděl naživo protože v obchodech tyhle golfáče nemaj a do Handy v Praze se mi z okresu Bruntál teda nechce 😀 nevíte kde by měli tyhle golfáče naživo?

akwi
14. júl 2010

@strouzek ...ďakujem veľmi pekne za radu...skvelý nápad... 😉 ..a si zatiaľ s kočíkom spokojná?

kikimaruska
14. júl 2010

Ahojky, čítám vaši diskuzi pravidelně, jelikož se mi Reverse taky moc líbí, tak na druhé mimi časem 😉
Mě se ten kočárek co se ptala jedna mamka zdá taky, že je to kol.2007 Marine.
@strouzek : já mám jane carrera 2007 ebory, nové. Je to totožné jako solo. Porovnávala sem je z kamarádky solátky a je opravdu to samé jak rozměrově, podvozkem, jen jiné látky. Má teda normální solo, ne reverse, ty jsou prý užší... a taky si je chci nechat už na druhé, protože chci slaloma a pak na podvozek na nákupy brát jen golfácký podvozek...a na stratu 😉

ponette
14. júl 2010

Ahojte dievcata-

nejaka maminka tu psala, ze ji v baby caru rekli ze je novy kocar reverse tezsi o 4 kila- OMYL
Starsi kolekce maji 11,9 kg bez tasky a nanozniku reverse ma 13,9 kilo bez tasky a nanozniku
Jsem to doma vazila. Jane 07 a 2010

ja jezdim uz 3 mesice, kocarek uz neni tak tvrdy

ty potahy jsou bajecne- krasne se daji umyt i prat.
Madlo pred deckem je niz, ale zase se krasne odepne a ma kloub, takze dite nasedne a madlo se zaklapne- staci na jedne strane
MMCH ted jsem u svagrove na SK- ma 2007 marine- jak se tu nekdo ptal, co je to za model- tenhle ma to madlo strasne vysoko a moje rocni holcicka ho ma v urovni pusy kdyz sedi

ta sirka je standartni, zadny uzky kocarek..........moje temer 3 leta se vejde krasne a i s fusakem by to byo OK

ta plastenka je super, jen neskladna.

proste nemam co vytknout, ale ja uz se opakuji

tak dobry vyber

strouzek
15. júl 2010

akwi s kočárem jsem spokojená hrozně moc, zatím jsem kromě té kývající se korby nenašla chybu. jediný co tam možná ještě menší košík ale jak se znám i kdybych měla megakošík tak mi bude málo 😀
jinak jsem kočárek právě před 2 dny vyprala , zašpinil se mi v kufru a super, barvy nepouští, krásně se to sundalo a nasadilo jsem moc spokojená. hlavně my jsme tu malý město a za janečkem se všichni otáčí 😀

no já jsem pro ty golfáče rozhodnutá skoro na 100% jen manža je nechce kupovat z netu jen tak bez toho abychom je viděli naživo tak proto jsem se ptala. mě se moc líbí ty sola a hlavně že to pak můžu kombinovat se stávajícím slalomem

spes2009
15. júl 2010

Ahoj holky, máme Slaloma 2009, jezdíme s ním zhruba měsíc a potřebovala bych poradit. Někdy se stane, že během jízdy se přední kolečko jakoby rozkmitá a brání to v jízdě. Nemá to souvislost s povrchem cesty ani se stylem jízdy. Nevím, čím to je, stane se to občas. Nezdá se mi to jako normální, spíš jako nebezpečné. V Handy mají teď dovolenou, tak čekám na servis. Setkala jste se s tím některá? Jinak já mám ze Slaloma rozporuplné pocity. Nový kočárek za 20 tis., ježděný krátce a problém s předním kolem, vrže konstrukce, skřípe zadní kolečko i po promazání, rozpárala se trochu taška v nenamáhané části a uvolnila se gumička u víka na korbičce. Tak jsem zvědavá, jak pochodím v Handy s reklamací... 😕

jita18
15. júl 2010

@spes2009 ať se manžel mrkne sem http://www.janecz.cz/servisni-informace , jsou tam různé postupy na odstranění nejčastějších závat a je tam ipto přední kolečko, taky potřebuju, aby se mi na to manžel kouknul, mně to občas zlobí, když sjedu třeba z patníku, tak se to kolečko jakoby rozkmitá, jinak ale žádné problémy nemáme a mám taky 2009

ponette
15. júl 2010

@spes2009

tohle kmitani se deje, kdyz moc pri tlaceni se opiras o rukojet

tehdy se to rozvibruje a musis zastavit a nanovo.
Taky se mi to stavalo u starsiho kdyz jsem utikala z nezaaretovanym kolem na bus- proste jsem se o to oprela a uz to jelo

strouzek
15. júl 2010

tak to kolo se mi teda nikdy asi nestalo, já jsem s janečkem spokojená porotože ono se to sice zdá že je toho moc ale kdybyste si koupili jiný kočáry je to stejný nebo ještě horší. mojí známé zrezivěl rám kočáru po půlroce ježdění, jiná kamarádka dítě každou chvíli málem vyklopila takže zlatý janečko 😵

andzi
16. júl 2010

Tak a musím sa pochváliť, aj my už máme doma nové Jánečko reverse aj s Transporterom aj Stratou. Baby, ktoré ste sa rozhodli pre starú kolekciu máte čo ľutovať. Je perfektný.

petule12
16. júl 2010

@andzi - já myslím, že nemáme čeho litovat 🙂
Ale je dobře, že jsi s kočárkem spokojená, o tom to je 🙂 🙂 🙂

andzi
16. júl 2010

Každý má iný vkus, iný štýl, každému sa páči niečo iné. No ale podľa môjho gusta je Jané reverse 2010 totálna imidžovka, 2009 je skôr klasika, ale oba modely sú krásne a kvalitné, predsa len Jané je Jané a nie "Tako" a podobné značky.

petule12
16. júl 2010

@andzi - tak, tak 🙂

andzi
17. júl 2010

Včera sme už skúšali kočík, no parádny je. Určite neľutujem kúpu.

marion
23. júl 2010

Maminky kt. mate kolekciu Jane 2009, v akom stave mate striesky na vanickach? Aj vase maju taky kadejaky vlnovkaty tvar? neskusali ste to nejak vytvarovat? Dakujem za rady.

johnatanka
23. júl 2010

Holky, máte někdo Stratu 2010??? Mně se moc líbí, je hezky prostorná??? Jste spokojené??? 😎

vorllinka
24. júl 2010

@johnatanka my máme stratu 2010, přijde mi prostornější než 2009, proto jsem ji i kupovala, a celkově mi přijde bytelná a bezpečná, ale mimčo mám zatím v bříšku, takže zkušenosti napíši až déle 😉

johnatanka
24. júl 2010

@vorllinka Ahojda, mně se právě taky líbí, mám slaloma po synovi a jak tak brouzdám po netu, tak jsem porovnávala rozměry a 2010 je zatím největší a i jsem ji viděla naživo v obchodě, nánožník si dokoupím, spíš mně zajímala ta stříška jak je dlouhá a jestli se pak osvědčí i přes zimu, snad bude ok. Taky mám mláďátko ještě v bříšku 😀 , ale fakt se mi líbí. Jakou barvu máš???

johnatanka
24. júl 2010

@vorllinka hrozně se mi líbí Matrix 2010 jak ho maj udělanýho - nánožník a boudička, ale ty rozměry 😖 , je úzkej a kratší jak autosedačka 😲 , právě jsem se rozhodovala mezi Matrixem a Stratou, asi to vyhraje Strata kvůli rozměrům

vorllinka
24. júl 2010

@johnatanka na stratu je taky nánožník? 😨 Stříška bych řekla, že je srovnatelná s 2009. Já mám stylon, i kočárek 😵 A kdybych si měla vybrat mezi matrixem (vzhledově je fakt luxusní 😵 ) a stratou (která je taky krásná 😅 ) tak bych šla do Straty, ony ty korbičko-autosedačky nedopadají v testech bezpečnosti moc dobře 😉

andzi
24. júl 2010

Ja mám tiež Stratu 2010 a čo som videla iné autosedačky v obchodoch aj čo sa týka bezpečnosti, mne sa veľmi páči, ja mám celý set 2010 a som spokojná, ale konkrétne referencie napíšem, až keď bude malá na svete a vyskúšame ho.

michaela80
24. júl 2010

@johnatanka ja mam metrix a zda sa mi ovela priestranejsi ako ostzatne vajicka....ak ho dam do polohy na vanicku tak ma skoro take rozmery ako transportere...

johnatanka
24. júl 2010

@michaela80 a máš Matrix 2010? Zkoušela jsi do toho i fusak s mimi???? 😉

johnatanka
24. júl 2010

@vorllinka vím, že v testech jsou ty straty lepší než matrixy, ale měla bych to spíš na ven než do auta, šlo mi spíš o prostor a využití, Strata - délka a šířka výhoda, Matrix - super stříška a nánožník originál - je to takový zateplenější na zimu. Tak jsem se právě rozhodovala....
Strata je právě delší a širší než Matrix, což nechápu výrobce.... ☹ líbí se mi moc barvičky 2010, je fakt výběr, do korby půjdu ale do 2009 stylona 😉 , už je objednaná, tak ještě něco do auta 🙂

johnatanka
24. júl 2010

@michaela80 jestli budeme mít holčičku, tak to bude taky Viktorie 🙂

johnatanka
24. júl 2010

@andzi jakou barvu jsi vybrala 🙂 ???

johnatanka
24. júl 2010

@vorllinka jo a ten nánonžník, ten si koupím určitě nějaký univerzál, originály na to nedělaj, teda co vím, ve Španělsku hold nepotřebujou 😀

michaela80
24. júl 2010

@johnatanka v pohode tam vojde podla mna aj 4 az5 mesacne dietavo fusaku jane do matrixu...nasa je uplne stratena v nom...

andzi
26. júl 2010

@johnatanka ja mám celý set vo farbe Stylon, aj nánožník mám originál od nich v tejto farbe.