icon

Máme radšej kúpiť kočík Jane Slalom Reverse 2010?

weirdo
27. jan 2010

Ahojte,

tak uz pomaly bude v predaji nova kolekcia 2010, ktora ma mat niekolko zmien, hlavnou je to, ze sportova cast ma byt otocitelna a teda dieta pozera von alebo na vas ... Potom nejake dizajnove veci ako ine kolesa, vanicka atd.
Udajne vsak ma byt aj sportova cast "uzsia" ... a cena o 10-15% vyssia.
Viete nejake info? Ci su rozmery kocika ine? Ci sa oplati nan pockat?
Co teda nan hovorite?

Dakujem za rady, nakolko tento kociar je vo vybere a otazka je, ci sa mam nahanat za 2009 alebo je 2010 celkom rozumnou investiciou?

PS: Su to spanieli, a preto ich slubovany termin marec neviem neviem 😅

johnatanka
27. júl 2010

Holky, tak mám taky korbičku Stylon, ale 2009 a ještě se teda rozmyslím, jestli strata nebo matrix 2010, asi až v obchodě, až to uvidím vedle sebe, jinak to nevidím 😀 , holky díky za pomoc 😉

johnatanka
27. júl 2010

@michaela80 koukám, že máš fakt celej komplet, jsem mrkla do alba, miška malá je nádherná, tak tuhle barvu mám taky vybranou buď na Stratu nebo Matrix a taky na Viktorku 😉

michaela80
27. júl 2010

@johnatanka ja som stratu na zivo nevidela...kto vie ako by som sa rozhodla keby som mala moznost ich porovnat...

andzi
27. júl 2010

Ja mám stratu, matrix nemám, strata je klasická detská autosedačka, matrix má tu výhodu, že ho môžeš využiť aj ako hlbokú korbičku a zároveň do auta ako autosedačku.

@michaela80 ako sa ti kočíkuje s Jané? Ja sa už neviem dočkať, kedy ho vybalím.

michaela80
27. júl 2010

@andzi zatial som skusala s malou iba po byte kedze vonku sme nestihli ist, lebo zase sme v nemocnici....

andzi
27. júl 2010

@michaela80 tebe je tá nemocnica asi súdená

michaela80
28. júl 2010

@andzi mi hovor..uz kolabujem do nedele to musim ale vydrzat...

korbicka
29. júl 2010

Holkiy, můžete mi některá změřit šířku sedáku a šířku zádové opěrky u reversu??? O kolik je úzčí, než kolekce 09??

ikula2
30. júl 2010

ahojte chcela by som sa spytat na kocik jane slalom pro co to znamena / Možnosť nastavenia tvrdého a mäkkého perovania, je to take pohupovanie ako kolisanie kocika teda odpruzenie?

verdulkapo
4. aug 2010

Ahoj holky ctu tady nazory na jane slalom 2009 mam tehle typ objednany prodavacka v obchode rikala ze maj uz posledni kusy na sklade muzu rict ze jsem videla i na rok 2010 neni osklivej jen je hrozne ouzkej ukazovala nam i karu a muzu rict ze to ditko se tam ani nehne takze je nepraktickej ale kazdy ma jinej vkus 🙂

karmenina
14. aug 2010

Ahoj holky, dneska jsem se byla podívat v obchodě na jane zelenočerný a byla jsem zklamaná z toho, že potahová látka sporťáku je něco jako semiš. Zdá se mi to dost nepraktický například na boty prcka. Tyrkysový model měl sporťák za takový pěkný, pevný, hrubší látky. Nevíte náhodou, jakou látku má ten světlounce červený, nebo tmavě modrý?

michaela80
15. aug 2010

@karmenina stylon ma iny material ako ostatne farby je to take aj umyvatelne neviem to opisat ...ja mam sportak Stylon a je super...

luckyhoney
15. aug 2010

Já mám land art a materiál se super udržuje, stačí přetřít vlhkým hadříkem. 🙂

spaagetka
15. aug 2010

@karmenina Sporťák Molten red je ze dvou materiálů. Z hrubší je celý potah, ta vnitřní vložka(je jenom za zádama) je z toho hladkého 😉 Green valley to má jinak? 😅

karmenina
15. aug 2010

Holky to jste zlaté! Díky za odpověď. Ten zelenočerný a zelenožlutý mají něco jako semiš. Je na tom vidět každý chlup a hlavně když jsem si představila boty....
Lucky honey ještě mi prosím napiš jak vypadá ta barva ve skutečnosti. Na netu je spíš růžová nebo světle červená, ale někde jsem četla že ve skutečnosti je oranžová. Máš chlapečka nebo holčičku?

michaela80
16. aug 2010

ja mam vanicku a matrix tiez semis a zatial som spokojna ...je to zatial cistucke..sportak uz mam stylon...

standa82
16. aug 2010

@andzi ...kde si ho objednávala?

andzi
16. aug 2010
trinity525
16. aug 2010

@andzi kolko ta vyslo postovne?

andzi
17. aug 2010

@trinity525 10 €

luckyhoney
18. aug 2010

@karmenina mrkni ke mě do albíčka, určo tam kočík mám vyfocený. Jinak je krásně oranžovo hnědý + béžová vložka. Mám holčičku, ale je v poho i na chlapečka.

mala_hodna
18. aug 2010

hlásím se do klubu slalomaček 2010 😀 máme barvičku Anis 😉

veqa
19. aug 2010

@mala_hodna 😉 tak táto farba je najkrajšia z tých čo som videla takto v albumoch 🙂

mala_hodna
19. aug 2010

@veqa díky moc byla to láska na pvní pohled s touto barvičkou 😉 ve stínu hází takové odstíny do zelenkava a na sluníčku je úžasně žlutý 😎

elvera
23. aug 2010

ahojte, ktora mi viete poradit, ci nanoznik na rok 2010 pre slalom mi bude pasovat aj na rocnik 2009, ktory uz marne zhanam. dakujem

elvera
23. aug 2010

a este mam otazocku, stylon to je aka farba?

anjelicek26
23. aug 2010

hm tak ten nanoznik by zaujimal aj mna, na 2009... Nikde som to nevidela. Vlastne u nas som ani nanoznik v ponuke nevidela. Len fusaky 😝

elvera
23. aug 2010

@anjelicek26 tak to uz vidiet ani nebudes ozaj ☹ len teraz zistit, ci bude pasovat aj 2010 alebo nie. to je uloha na noc 🙂

elvera
23. aug 2010

@anjelicek26 tak ja mam utopiu, tak potrebujem k tomu nieco prisposobit. a toto je len cierno-cerveny nie?