icon

Máme radšej kúpiť kočík Jane Slalom Reverse 2010?

weirdo
27. jan 2010

Ahojte,

tak uz pomaly bude v predaji nova kolekcia 2010, ktora ma mat niekolko zmien, hlavnou je to, ze sportova cast ma byt otocitelna a teda dieta pozera von alebo na vas ... Potom nejake dizajnove veci ako ine kolesa, vanicka atd.
Udajne vsak ma byt aj sportova cast "uzsia" ... a cena o 10-15% vyssia.
Viete nejake info? Ci su rozmery kocika ine? Ci sa oplati nan pockat?
Co teda nan hovorite?

Dakujem za rady, nakolko tento kociar je vo vybere a otazka je, ci sa mam nahanat za 2009 alebo je 2010 celkom rozumnou investiciou?

PS: Su to spanieli, a preto ich slubovany termin marec neviem neviem 😅

anjelicek26
23. aug 2010

Keby ja viem, aka farba je utopia... alebo ako sa povie nanoznik po nemecky ci anglicky, tak mozem hladat, ale takto 😝

Nejde mi hodit ten link, ale tam hore je ten nanozni vo vybere aj orandzovo - cierny

elvera
23. aug 2010

@anjelicek26 toto je utopia, dufam, ze ti to pojde otvorit, je to cierna v kombinacii s tyrkysovou modrou 🙂

elvera
23. aug 2010

@anjelicek26 uz by som sa uskromnila aj s cisto ciernym alebo sedym, ale nic :-/

anjelicek26
23. aug 2010

@elvera - len fusaky, ale tych je na utopiu kopa

http://www.babyboom2000.co.uk/products/Jane-Moo...

Nanoznik este hladam stale...

anjelicek26
23. aug 2010

@elvera - ja mam este aj quinny buzz, ku tomu mam fusak, takze ked bude fakt zima, tak sme vybaveny. Ale ten nanoznik fakt neviem - nevidela som ho ani v anglicku, ani v nemecku, a to som prehrabavala kadeco... to je nejaka moc specialita. Keby sem dnes nekliknem, tak ani neviem, ze take je... ja asi tiez kupim fusak.

elvera
23. aug 2010

@anjelicek26 no vsak to, ze ja spekulujem, ze fusak nebudem mat, maly ma teraz pol roka, ked ho obleciem dobre, tak nanoznik mi asi staci, vo fusaku bude ako hurka a on je beztak velky na pol roka, tak netusim ,co mam robit

elvera
23. aug 2010

a este som nanoznik chcela kvoli tomu, ze ked bude fukat, viem mu ho vytiahnut az hore ku tvaricke

anjelicek26
23. aug 2010

@elvera - no ja neviem, bez fusaku v takejto zime, teda ak bude taka, ako bola minuly rok brrrr... este nebude chodit v zime, takze sediet a to je väcsia zima, ako ked sa clovek hybe... nerozmyslala si nad univerzalnym fusakom ako napr. Odenwälder? Ten by urcite pasoval a su take obrovske, ze ja som ho na hartan pri Saske pripla do troch rokov a stale jej bol veliky

elvera
23. aug 2010

@anjelicek26 no skus mi k tomu fusaku poslat nejaky obrazok, bo ani netusim ako vyzera 🙂

elvera
23. aug 2010

@anjelicek26 tak ale ked mu obleciem nejaky overalik alebo co? no neviem ja s tymi fusakmi, ja mam taku nechut voci nim ze hroza, ale ak nezozeniem nanoznik, tak bude fakt fusak

anjelicek26
23. aug 2010

@elvera - napchat dieta do overalu, to budes spotena nielen ty, ale aj dieta kym sa dostanete von, navyse ked ho napr. v obchode nevyzlecies, tak bude spoteny ako mys - lahsie sa ti rozopne/otvori fusak. Ono to clovek podcenuje, ale ak vbehnes potom s kocikom niekam dovnutra, tak nevyzlecies predsa dieta z overalu.

Pisem ako blb, ale dufam, ze vies co myslim.

elvera
23. aug 2010

@anjelicek26 neboj rozumiem ti 🙂 tak toto je ozaj pravda 😒 , no len teraz zistit ci su tie jane fusaky dost velke, ked nemam nanoznik utopiu, tak bude aspon fusak, 😉

elvera
23. aug 2010

toto je smola, ze my byvame v takom meste, to mame jeden detsky obchod, nepokukas tam nic osobne, lebo to jednoducho nemaju na predajni, potom si vsetko objednaj, ked ani nevies ako to vyzera ☹

anjelicek26
23. aug 2010

@elvera - to je fakt, aj ked ten fusak vyzera velky. Videla som na nete malinkku fotocku, este hladam väcsiu 😅

elvera
23. aug 2010

@anjelicek26 to je fusak na jane? je aj nepremokavy?

elvera
23. aug 2010

@anjelicek26 tak kukam ze ano, nevyzera to zle. zajtra skusim niekam zavolat za neho, ci ho vedia objednat, dufam, ze pochodim lepsie ako s nanoznikom

anjelicek26
23. aug 2010

@elvera - pisu, ze je nepremokavy

anjelicek26
23. aug 2010

@elvera - ja kuknem este tu v UK, ta cena je dost ze dost ...

elvera
23. aug 2010

no skus to pokukat, lebo je to ozaj vela, aj ja hladam nieco lacnejsie

anjelicek26
23. aug 2010

uz len pockat na tu spravnu farbu 😝