Máme radšej kúpiť kočík Jane Slalom Reverse 2010?
Ahojte,
tak uz pomaly bude v predaji nova kolekcia 2010, ktora ma mat niekolko zmien, hlavnou je to, ze sportova cast ma byt otocitelna a teda dieta pozera von alebo na vas ... Potom nejake dizajnove veci ako ine kolesa, vanicka atd.
Udajne vsak ma byt aj sportova cast "uzsia" ... a cena o 10-15% vyssia.
Viete nejake info? Ci su rozmery kocika ine? Ci sa oplati nan pockat?
Co teda nan hovorite?
Dakujem za rady, nakolko tento kociar je vo vybere a otazka je, ci sa mam nahanat za 2009 alebo je 2010 celkom rozumnou investiciou?
PS: Su to spanieli, a preto ich slubovany termin marec neviem neviem 😅
Keby ja viem, aka farba je utopia... alebo ako sa povie nanoznik po nemecky ci anglicky, tak mozem hladat, ale takto 😝
Nejde mi hodit ten link, ale tam hore je ten nanozni vo vybere aj orandzovo - cierny
@anjelicek26 toto je utopia, dufam, ze ti to pojde otvorit, je to cierna v kombinacii s tyrkysovou modrou 🙂
@anjelicek26 uz by som sa uskromnila aj s cisto ciernym alebo sedym, ale nic :-/
@elvera - len fusaky, ale tych je na utopiu kopa
http://www.babyboom2000.co.uk/products/Jane-Moo...
Nanoznik este hladam stale...
@elvera - ja mam este aj quinny buzz, ku tomu mam fusak, takze ked bude fakt zima, tak sme vybaveny. Ale ten nanoznik fakt neviem - nevidela som ho ani v anglicku, ani v nemecku, a to som prehrabavala kadeco... to je nejaka moc specialita. Keby sem dnes nekliknem, tak ani neviem, ze take je... ja asi tiez kupim fusak.
@anjelicek26 no vsak to, ze ja spekulujem, ze fusak nebudem mat, maly ma teraz pol roka, ked ho obleciem dobre, tak nanoznik mi asi staci, vo fusaku bude ako hurka a on je beztak velky na pol roka, tak netusim ,co mam robit
a este som nanoznik chcela kvoli tomu, ze ked bude fukat, viem mu ho vytiahnut az hore ku tvaricke
@elvera - no ja neviem, bez fusaku v takejto zime, teda ak bude taka, ako bola minuly rok brrrr... este nebude chodit v zime, takze sediet a to je väcsia zima, ako ked sa clovek hybe... nerozmyslala si nad univerzalnym fusakom ako napr. Odenwälder? Ten by urcite pasoval a su take obrovske, ze ja som ho na hartan pri Saske pripla do troch rokov a stale jej bol veliky
@anjelicek26 no skus mi k tomu fusaku poslat nejaky obrazok, bo ani netusim ako vyzera 🙂
@anjelicek26 tak ale ked mu obleciem nejaky overalik alebo co? no neviem ja s tymi fusakmi, ja mam taku nechut voci nim ze hroza, ale ak nezozeniem nanoznik, tak bude fakt fusak
@elvera - napchat dieta do overalu, to budes spotena nielen ty, ale aj dieta kym sa dostanete von, navyse ked ho napr. v obchode nevyzlecies, tak bude spoteny ako mys - lahsie sa ti rozopne/otvori fusak. Ono to clovek podcenuje, ale ak vbehnes potom s kocikom niekam dovnutra, tak nevyzlecies predsa dieta z overalu.
Pisem ako blb, ale dufam, ze vies co myslim.
@anjelicek26 neboj rozumiem ti 🙂 tak toto je ozaj pravda 😒 , no len teraz zistit ci su tie jane fusaky dost velke, ked nemam nanoznik utopiu, tak bude aspon fusak, 😉
toto je smola, ze my byvame v takom meste, to mame jeden detsky obchod, nepokukas tam nic osobne, lebo to jednoducho nemaju na predajni, potom si vsetko objednaj, ked ani nevies ako to vyzera ☹
@elvera - to je fakt, aj ked ten fusak vyzera velky. Videla som na nete malinkku fotocku, este hladam väcsiu 😅
@anjelicek26 to je fusak na jane? je aj nepremokavy?
@anjelicek26 tak kukam ze ano, nevyzera to zle. zajtra skusim niekam zavolat za neho, ci ho vedia objednat, dufam, ze pochodim lepsie ako s nanoznikom
@elvera - pisu, ze je nepremokavy
@elvera - ja kuknem este tu v UK, ta cena je dost ze dost ...
no skus to pokukat, lebo je to ozaj vela, aj ja hladam nieco lacnejsie
uz len pockat na tu spravnu farbu 😝

@elvera - a toto
http://www.bebeconcept.com/de/chanceliere-couvr...