Moderné kočíky
Moderné kočíky,sú vôbec dostatočne pohodlné,a prachtické??
Oplati sa inverstovat do drahych modernych kočikov ?
Daju sa viuzit do naozaj do tych rokoch a kil co pišu?
Napriklad : Stokke xplory,Joolz day???? A ostatne
@evittam ja som vydela stokke xplory na vlasne oci v sobotu extra som sa bola na neho pozret... No tie mieri ma uplne odradili vanicka je uplne uska tam sa dieta zmesti. Fakt na prvych par mesiacou no a sportova verzia sedacia cas bola taka uska ze som si hovorila gde ma babo dat ritku na poli von a na poli sedi ,, mozno sa milim ale tak sa mi to zdalo
@zuzannaaa ahoj ja som sj objednala tento kocik a som maximalne spokojna🙂 Moj maly ma 94cm a 16kg a kludne sa tam zmesti🙂 Na nete pisu ze do 15kg ale na kociku je do 20kg🙂 Je pekny,moderny a navyse straaasne lacny teraz nakolko rusia predajnu ci ako🙂 Mam aj foto ak by si chcela🙂
www.baby-autosedacky.sk
@taami 🙂 sorry ale prave preto, ze netrcim len v nakupnom centre 🙂 viem velmi krasne porovnat kde mamicky s takym kocikom kocikuju......a skutocne....videla som ich len tam.
v nakupnom centre travim mozno 2% svojho volneho casu - a to tam vzdy taky ultra super kocik stretnem.....tych zvysnych 98% travim kocikovanim v meste, po ulickach, pieskoviskach, parkoch, na dedine.....a tu take kociky jednoducho nevidam.
@mamulienka30 vidis a ja som odkocikovala aj moderne,a preto som sa rozhodla pre klasiku. Mala spm.super kocik a bolo to jednoduche a lahke. Ja nesoferujem,zato som.potrebovala riesit velke nakupy a mala som auper kosik,velky,velku vanicku,ovladatelnu rucku.
No a pri mojej postave by som do auta mala.problem nalozit akykolvek iny kocik. Jedine buginu viem,ta je ultralahka.
A zial,viem to porovnat,z urcitych dovodov ma.muz donutil ku kupe aj sportiaka ako alternativu na dlhsie cesty. Ten je sice akoze lahsi a skladnejsi,ale ma krpate kolieska,otovne dokocna,co neznasam a ked ich zaaretujem,mam peoblem zatacat,ma maly kosik a je TAZKY na tlacenie. Kedze 3 kociky v byte mat nemozeme,tak mi zrusil moj super kocik,nastastie sme ho opat pouzivali pri druhom dietati...
Mat tu skusenost,co teraz,tak mu poviem,ze ty aj tak skoro nekocikujes,bud ja alebo svokra ci moja mama tak by uplne stacila moja povodna verzia - "magnumka" a k tomu neskor,ked uz je dieta vacsie,na cesty do mesta ci na dovolenku v lete stara,osvedcena obycajna bugina.
Takze najdeme sa aj take, co si moderny kocik a nie jeden,vyskusali a zistili,ze to nie je pre ne..
A je pravda,ze ked napadlo zo 2-3cm snehu,moje kamosky s modernymi kocikmi uz mali problem ist po neodhrnutych miestach. Ja nie. A videla som tak aj kopec inych mamin,co sa v zime trapili,sedeli doma,aj kopec prispevkov na tu temu,ze musia sediet doma,lebo je sneh. Ja nie. Ja som sla pekne von,"magnumka" to zvladla. A to je fakt.
@siska53 kazdy najde ten svoj pravy kocik ; ) Podla kriterii, ktore potrebuje... ale netreba zatracovat ani jednu ani druhu variantu vopred ako "nemoznu a zlu a neprakticku" pokial clovek nepozna parametre vyberu tej ktorej mamicky 😀 My byvame mimo dediny, nemame tu ani obchod, skolku, skolu, neni tu vlastne nic 😢 Kocik do auta nakladam denne... aj vykladam, aj nakupy vozim autom... teren je tu no - uchvatny miestami 🙄 Tak tiez trvalo vybrat to prave... ale ja som spokojna. Uvidime, ako malicka, ked sa o par dni narodi. Predsalen za tie roky som uz poskusala vela kocikov a viem, co hladam. V snehu mimochodom berieme sane 🙂
@katarinamarkova no ako mam "ten moderny kocik" a predstav si nekocikujem len v obchodnom centre!!! Treba si menej vsimat debiliny!
@mamulienka30 ja si neviem predstavit so sankmai ist nakupovat,nemama by som kde dat nakup ked je tam.i dieta a miestami su tu odhrnute chodniky ci cesty,takze by to asi velmi neslo a po obchode ci malom obchodnom centre so sankami neprejdem.
No mame tu porozbijane dost chodniky a s modernym kocikom jedna katastrofa,aj cez elektrickovu trat to ide zle, mne klasika vyhovuje,lebo prejde kazdy teren,pekne peruje,dieta neciti otrasy aj kvoli tomu.
Ja som napisala svoju skusenost a preco za mna nie,uz aj na zaklade pozorovania okolia,kamaratok a i mojich predoslych skusenostiach.
@dollynkaa ............ ( nechcem nikoho urazit - samozrejme viem, ze snad aj vynimky sa najdu )............
posledna veta z mojho prveho prispevku 🙂
tak sa neurazaj...
ps: hlboko by som sa ospravedlnila za to, ze okrem nakupov a svojich deti si stiham vsimnut aj okolie, ale nemam za co.
lebo je uplne normalne, ze ked clovek vidi cloveka - automaticky ho zhodnoti - oblecenie, cistota, velkost, postoj, vyraz, status.....je to jedna zo zakladnych funkcii prezitia 🙂
@bielavila akurat pozeram ich stranku mas pravdu su krasne..ktory model si si vybrala`? maly ma 4mesiace ale vanicka uz mu je mala a nemala som to ako kombi ale len vanicku tak uz obzeram,sice este vydrzi mesiac mozno 2 ale uz teraz sa obzeram po novom.kupovala si cez internet ci v obchode? dakujem 🙂
@lenkamamka ja mam 2015 kolekciu taky zeleny s kvetinkami
bielavila
to mas ako kombi? ja potrebujem len sportiak...ale inak vyzera dobre musim sa vybrat ho obzret...raz vidiet je viac ako sto krat pocut...mam totiz naroky na kocar...a malo mi ich splna no tato znacka vyzera fajn... 🙂
@zuzannaaa ....jaaa neviem, mam tolko napozeranych kocikov a.... podla mna su niektore ceny nekrestanske...ak ako v obleceni, aj pri kocikoch je to tak...Nie som za polske, neviem..mala som moznost vyskusat si, kopec zien naokolo ma take, ale mna to neoslovilo...ja som za zlatu strednu cestu 🙂 a snazim sa najst moznosti, ze ak drahy, tak ho splasit nejako tak, aby ma netrafilo z ceny...Ide o to kde zijes, aky mas teren, aku mas predstavu, kam ho chces vyuzivat, ci chces tisic kombinaciu, alebo len hlboky...
Mali sme 3komb. cam dinamico, nenormalne pohodlny, velky, lahucky, lahko ovladatelny...nestal ani 300, ale ani 1300... potom cosatto yo (od ruky som kupovala) a teraz mamas and papas argo (novy, ale vratka z anglicka, uzasna cena u nas je 4x drahsi) snazim sa vzdy vybrat zlaty stred a som velmi spokojna..
Mam tri a manzel sa smeje ze som maniacka ... 😀 tak maniacku este nevidel ... (moj sen bol stale hartan, myslim ze patri medzi top kociky...ale cena nepusti :-/)
Drzim prsty vo vybere 🙂
@lenkamamka ja mam aj vanicku aj sportovy, ale da sa kupit aj samostane, hlavne si ho vyskusaj, ked ti padne do ruky je ten pravy, aj ja som mala velke naroky na kociar a omakala som si ich v obchode dost, aj som chcela ist do styloveho, ale tento mi sadol ako rit na serbel a mam ho uz pol roka a nelutujem a dokonca planujem, ze v nom odchovam aj dalsie babo 🙂
@lenkamamka aky mas teraz kociar
@zuzannaaa mam Navington...zdedili sme..ale som bola spokojna ma velke nafukovacie koliecka velku vanicku...len do auta uuuplne neprakticke...
My sme tiež dali nemalé peniaze za kočík a jedného krásneho dňa sa môj 10 mesačný syn rozhodol, že v ňom nechce sedieť ani za svet....
Ja sa teraz rozhodujem na Stokke trailis..... Zatial vede. Ale este sa pojdem poobzerat aj po inych
Moon luso zatial vede. 3 v jednom myslim si ze je pekny praktikus a pohodlny
zalezi na tebe kolko chces investovat do kocika, teraz mam drahsi kocik a som spokojna, pri prvom som mala polsky, zle sa skladal, co som pi...vala, ked som isla niekam sama, ( mozno je to uz lepsie, bolo to 7 rokov dozadu ) je to strasne individualne, nikto ti neporadi, musis sa ty rozhodnut a po par mesiacoch uvidis ci si sa rozhodla spravne, proste prax je prax 🙂 a tiez mam o dost nizsi kocik, niektore polske su strasne vysoke a mala som problem vobec vidiet pred seba, som dost nizka 😉
My sme vyskusali 4 kociky...3 rozne znacky...ani jeden nepatril k tym lacnym ale ani uplne drahym...a kazdy mal nejaku chybu:
1 Britax Römer B smart - lahky kocik, velka vanicka, nebolo treba Adapter pokial Bola aj sedacka znacky romer, v smere aj protismere jazdy , nastavitelna rukovat, sportova cast super. Lahko spratne do auta. Chyba kocika: umele kolieska po meste a chodnikoch v pohode ale v terene nepouzitelny - tento vybral chlap samozrejme nemyslel na to ze ja nebudem chodit s malou len po nakupnych centrach...
2. Knorr Baby Voleto - Pekny kocik, lahky, spratny, nastavitelna rukovat, Adapter na autosedacku maxi cosi bol vo vybave, dizajnovo Pekny, nafukovaie koliecka. - jedina chyba tohoto kocika Bola ze nam ho ukradli
3. kocik Maxi cosi mura - super kocik vo vsetko az na to ze samotny kocik mal 16kg.
4. kedze zu dcerka chodila sama a kocik sme potrebovali len keby osi na dlhsie trasy sme skoncili opat pri Britax tentokrat B-Motion, ako nevyhodu vidim len to ze pokial dieta este v kociku spi tak sa nedaju polohovat noziky...
Uprimne keby mam mat este jedno dve deti, - tak investujem do Teutonie al. Gessleinu
@zuzannaaa no ak ti mozem poradit ja som mala concord jeden z tych drahsich ale nebola som spokojna kupila som tako mohican a rozdiel je jasny ..tako mohican nevymenim budem mat aj pre druhe dieta...ale je dolezite je ze na co chces kociar kvoli dietaku alebo kvoli predvadzaniu sa...dietatku je jedno kde sa vozi...niekedy ženy take problemy nemali a sme tu...ale ako nic v zlom ..za mna drahe kociky su len na paradu ..moj nazor 🙂
@majca1581 ahoj ,,,,, nie kde ze. Ja ked som vydela stokke xplori tak som si povedala ze ked budem mat babo tak ho urcite kupim ze ze auper moderny a pekny ... No ked som otehotnela bola som sa nanho osobne pozret a skoro som odpadla s toho aky je neprakticky a hlavne nepohodlny ... Ved to miesto na dedenie je strasne ale strasne uzucke to dieta ma ritku presne neda sa ani posunut ani teochu pootacat nic musi sediet v jednej polohe a co sa mi zda ze dieta je viac s telom bonku ako v kociari .. Takze. Stokke xplori. Ma umna -
Tak som zacala hladat jasne ze sa mi musi pacit ale. Urcite pozeram na prvom mieste pohodlnost 🙂
@zuzannaaa no ja som kúpila značku tako majú ozaj aj pekné kúsky A bola som A ešte aj som spokojná. Mala som concord neo po 3 mesiacoch som ho predala potom som mala caSUALPLAY S4 ČO UŽ BOLO LEPŠIE ALE BOL ŤAŽKO OVLÁDATEĽNÝ NO A POTOM SOM KÚPILA TAKO A SOM SPOKOJNÁ A BOL NAJLACNEJŠÍ ALE PRAKTICKY PRE DCÉRKU A UŽ SOM SKONČILA S KUPOVANIM KOCIKOU. TAK ŠŤASTNÚ RUKU PRI VÝBERE VEĎ MÁŠ EŠTE KOPEC ČASU 😉

@katarinamarkova .... Ja som neni uplny typ do nakupnyxh strediat akoze mam rada s kamoskamy ale Radcej do prirody a parkou ...