Najkvalitnejší kočík
Rada by som pozdielala Vase nazory na aktualne najkvalitnejsi kocik.S ktorymi ste jonkretne vy spokojne?
@kredog pre mna by neb,ol ani do bratislavy, ja som tu videla, ze maju problem prejst obrubniky aj vymlatene okraje chodnikov aj tu :D
Bugaboo cameleon, lahky, ľahko sa sklada, jeden zo 4och na našom trhu co sa zmestil do nasho najmenšieho vytahu). Vynikajúco sa s nim chodi, skvele sa ovlada. Pozerali sme aj Hartan, ale ten chodil neporovnatelne horšie po terene. Teutonia príliš ťažké. Každý ma svoje priority, podľa toho co potrebuješ. U nas bolo c.1 rozmery vytahu. A kupi neolutujeme, práveže každým dnom ju oceňujem).
Britax go. Ľahké ovládanie, vyššie položená vanička. Proste veľká spokojnosť.
Stokke trailz. Jednoznacne top kocik. A to som ich vyskusala riadne vela 👍☺ mam ich aj v albume.
Moje kriteria - 4 kolesa celogumenne nenafukovacie, odpruzeny, do terenu, lahkocistiaci celokozeny, polohovatelny, sportova cast s polohovatelnou a nastavitelnou castou na nohy dietata, otacatelna sportova cast v smere aj v proti smere jazdy, lahko vyberatelna vanicka, stabilny, kolesa predne 360'
Vysledok - Hartan Racer
@celasapremenim pozerali sme v obchode wanderera cybex a jolz a neviem co tam bolo a tie vaničky sedačky mi prišli labilne. Mne sa najviac páčil wanderer ale preto som ho aj zamietla. Inak baby to písali aj v téme, ze sa hýbe ale vraj to tak ma byt. Keď bude viac zaťažený nebude sa tak pohybovať. No aj tak sa mi to nepáči. A uz ma prešiel osial dať len za kocik tisícku. Nedám. Tiez je tažko povedať ci bábätku bude vyhovovať korytkove sedenie. Keď nie kocik za xy ecok môže ísť do haja. To nie je hana na tvoj vyber to je o preferenciách každej z nas tebe vyhovuje inému nemusi. Ale ak by bol iba športiak s dopravou do 500 ecok možno by som uvažovala len kupovať hocičo keď si to nemôžem "ochytat" eee....
@jankavt1 celokozeny kocik ja som mala a ked mrholilo, cize ani nejak nezmokol velmi, dobre zaflakatel z vnutra na bude a to bola inglesina victoria, ale nastastie velmi dodpovedny obchodnik vybavil uplne novu budu a tu som vymenila
takze ja bych uz do koze na kociku nesla, hoci ju mam rada, mam aj sedacku aj manzelsku z celokoze doma
@tutu_1 cybex je podla mna uplny shit kocik, ja som ich tiez pred touto kupou bola pozerat a teda velmi zle urobeny
jolz obcas vidim iba z dialky
na uppa to fakt velmi pevne sedi, neviem co ma ako byt, ale tento kocik tie znaky nevykazuje, co popisujes hore, ale to tak mas so vsetkym
inak ja som bola dlhodobo v tom, ze jednoducho pre mna vyhovujuci kocik neexistuje a nenajdem
no nastastie som nasla :D pre deti predtym som mala sportak pp pliko p3 completo, lenze vtedy ich robili este kvalitne, lahko manipulovatelne, ked som to vzala do ruky po rokoch pri tretom, tak by som to nechcela ani zadarmo
vies co, tiez som mala take zasady, ze nevezmem a podobne, tu som nacitala naozaj roznonarodne diskusie uzivatelov tohoto kocika, recenzie, dokonca aj som nasla jednu zavadu na predchadzajucom type tohoto kocika, ale v r. 2015 to odstranili :D a este ho aj vylepsili ...som si povedala, ze raz to mozem risknut, v ramci eu tovar prinajhorsom vratime a nelutujem
vies, volakedy som si myslela, ze ani nepustim nijaku pani do bytu na upratovanie, ze to by som nezniesla
:D a uz je vsetko inak a clovek sa len brani lahsiemu zivotu predsudkami a hranicami
nee viktoria ale vittoria :D, farba navy, sorry
inak k uppa, cena vykon bohovske, nelutujeme euro za neho
@kredog my bývame tiež na dedine a tiež som sa bála no v pohode ale je pravda že "ťažké" terény nie sú pre neho 🙂
@tansulinka tak zase co, do tazkych beriete aj tak horsky nosic, nie? malemu sa v nosici horskom strasne lubi :D
@celasapremenim jednoznačne :D klokanka to istí vždy 🙂 ako už sme s kočíkom išli aj po kamenistom kopci a prežil to ale bolo mi ľúto aj jeho aj malej v ňom ako sa vytriasla. No je pravda, že s kočíkom by som na turistiku nešla :D a asi ani na prechádzku horou 🙂
PRe mna bola nakvalitnejsi kocik jednoznacne Inglesina. Mala som Inglesina Vittoria a neda sa porovnať s inymi ... zatial som mala Quinny Zapp Xtra, Baby Jogger City Mini GT a Orbit G2 - neda sa povedať, že by som na niektory kocik nadavala -kazdy ma svoje pre a proti. Veľa zavisi od toho, ake ma spotrebiteľ očakávania -tj ak byvam v dome bez výťahu na 2-*3poschodi, tak nepriek tomu že Inglesina je mega kvalitna, je aj mega tazka ...a po 2 tyzdnoch budem toto rozhodnuti asi preklinať .... ak chcem kocikovať po poľnych cestach hladam nieco ine ako ked kocikujem po asfaltke ... nieco ine ak mam len 1 dieta a ak mam 2 ci viac deti .... som clovek co sedi doma a chodi len na najblizsie ihrisko ci do obchodu alebo beham po meste ci dokonca cestujem aj s babatkom ? skraka to, co pre jedneho je uzasneeee druhy zatrati ..... 🙂
V kazdom pripade. Ak sa pozeram na celu vec tak, ze sa clovek pyta na KVALITU - tu vitazi jednoznacne Inglesina. to ako som s nou kocikovala -2 deti a teraz sluzi za hranicami dalsiemu rkrasnemu babatku ... a stale je v perfektnom stave.... elegantna v meste, prakticka v prirode, zvladla 1m sneh pocas kalamity, blato a strk, vymole na chodnikoch.... vzdy ked som utrela blato a prach vyzerala ako nova. Pevna, perfekt materialy, pohodlicko pre dieta neskutocne.... 🙂
Odpoved: Inglesina Vittoria
@celasapremenim no vidis to, na obrázku môže vyzerať len na živo to môže byt iné. A pani na upratovanie tak to ani keby som na to mala peniaze 😆, ale je fakt ze mne muž veľmi pomáha so všetkým, aj uprace, pozehli, povysava, pozmyva, navarí 😙😂 Tak načo pani na upratovanie 😁 ? My si kopec veci robíme sami ani majstrov nevolame iba keď ide o špeciálne záležitosti. Minuly rok som tak deťom spravila zo zbytkoveho dreva záhradný nábytok (stôl lavičky a ešte taký stokerlik). Alebo sme si s manželom spravili drevenú záhradnú hojdacku. Budúci rok plánujeme terasu. Niežeby to nemal kto robiť ale my sme takí. Aj mna skôr vidieť s kladivom a utahovackou ako so strikovacimi ihlicami. Keď ma otec išiel učil zvárať tak sa moj muž chytal za hlavu 😱😁😁😁
@tutu_1 no to je tvoj problem
ja idem radsej s malym von, kym sa mi uprace byt, dost mam roboty okolo domacnosti a troch deti aj bez toho
nemysli si, ze zato, ze ti niekto upratuje, tak ty nemusis doma nic robit :D
to co popisujes je kutilstvo, ved ked ta to bavi, v pohode
ja zase fotim, hra sa tu na husle, klavir, turistikujeme, lezieme na skaly...my sme skor vonku
toto je dobra tema.. ze najkvalitnejsi kocik :D
vyskusala som x kocikov a TOP kocik neexistuje...
Je to cisto subjektivne, lebo pre kazdeho je dolezite kriterium nieco ine....
stanov si , co chces , ake mas kriteria, co ocakaaavas a hlavne ako budes kocik vyuzivat .. ci len doma, alebo aj jazdis ( tym padom vaha, skladanie a skladnost su dolezite)... kedy sa ti dieta narodi, ci do zimy, alebo jar..... a aky teren budes jazdit...
Za mna je skvely a kvalitny kocik JOOOLZ... ale ma svoje muchy - mala vanicka a korytkove sedenie, co ja osobne nechcem... veeeelka skoda, lebo ostatne ma TOP , skvele sa manevruje, ma super kolesa, dizajn, vsetko.. a je kvalitny....
Cybex - draha dizajnova hrkalka, tvrdy ako šlak...
CAM - mam cam dinamico... hlboka verzia je super, vsetko zjazdi, kombinovane kolesa, da sa aj jemne pohojdat / nie tak ako polske kociky ale /, mnme vyhovuje, je uzasny a dlho sa v nom dieta povozi, priestranny...
Ale chyba - sportova verzie skor je az pre vacsie dieta a dobre sa s nou jazdi len v smere jazdy.... v protismere je naprd tazisko....a je aj dost nizko...
Sportak som riesila preto dlho - aby bol otocny hlavne, dobre jazdil a bol skladny.... a dobry na zimu .... vyhrali dva : Casualplay LOOP, nema ho kazda, skor naopak , je super priestranny, otocny, nema nafuk. kolesa ale dobre sa s nim jazdi, prejde vsetko..... otazka zvyku.... aj dizajn ma pekny...
Keby napadlo snehu, kupila som aj Bebetto NICO, lebo ma nafuk. kolesa a je taky, ze posobi mohutnejsie, ale je tazky ako hovado do auta, takze skladnost je horsia, manipulacia do kufra.. uf... inak je celkom fajn.. kupis aj s vanickou.
Skusala som aj ine. od Jane - tie su super, ale na moj vkus su velmi otvorene striesky, mam z toho dojem , ze malej by tam v zime strasne fukalo.. inak sa skvele vozia, odpruzene niektore modely skvele......
Doma som mala aj Britax SMILE2, uzasny kocik, odporucam , kvalitny a neokukany... veeeelky nakupny kosik , odrazky, nafuk. kolesa...
POtom ak sportak, tak je super Petite &Mars STREET, uzasny kocik, ked si dokupis nafuk. kolesa... a cenovo dostupny.
STokke - skusala som len to UFO, vozi sa lahko, ale na chodnik sa zdviha horsie. tiez mi vadi ta tyc medzi nozickami dietata.....
INglessina - velmi kvalitne, ale drahsie
Gesslein - kvalitne velmi, ale tazke a velmi zle spratne, co je skoda....
HArtan - kvalitne , ale zle spratne a dizajn je ako u Gessleinov, taky hruby velmi.. neviem, dizajnovo nic moc , posobia ako kociky z PL.. akurat ze kvalita je super.
potom tu je cely rad PL kocikov : viace menej su podobne....... napr. TAKO, RICO... atd.. TAKo je OK, ale je tazkyyy a velkyyyyyy.... neskladny.... RICO - je lahsi napr . BRANO, ale zase vrzga, ma ho svagrina a je taky velky mohutny cely, az moc...
a takto mozem pisat do aleluja....
takze chod, poskusaj nejake a uvidis, co prave tebe vyhovuje... lebo na vyber je toho x, ale asi uplne idealny nenajdes...
@celasapremenim On to práveže nie je žiadny problem 😜
My mame Icoo peak 4, je to fakt TANK, ak chete ist do vysokeho snehu alebo lesnu turistiku vsetko zvladne a babo to ani nepociti. Na druhej strane nie je to auparkovy kocicek aj ked je velmi dobre manipolovatelny. Je fakt tazky aj zaberie vela miesta v aute, ale ak mate velke auto alebo velky vytah, pripadne este jeden kocik na nakupy budete si len pochvalovat 🙂

Skúsili sme aj Inovec