Poradíte kočík s veľkou a dlhou vaničkou?
Prosím vám poraďte mi kočík, ktorý má dostatočne dlhú vaničku? ďakujem
camarelo dakota, najlepsi kocik aky som nasla, velka vanicka, vyssi, super peruje a vyborna manipulacia...
ja by som osobne z vlastných skusenosti doporučovala tako warrior výborna velka vanička nafukovacie lahko manipulovatelne kolieska, kočik je celkovo pevný a kompaktný 🙂
CAM cortina alebo Dinamico, rozdiel je len v podvozku alebo Brio Go, to mame my, maly sa do nej zmestil este aj 8 mesacny ale uz sa mu tam nepacilo, aj tak si myslim ze dieta dlho v tej vanicke sa aj tak nebude chciet vozit, ked sa uz dvihaju na sedenie tak chcu radsej kukat zo sportoveho🙂
Bugaboo bufallo 🙂
Peg Perego Culla - dcera v nom spavala este 8 mesacna - aj s lahkym fusakom 🙂
Roan Marita Prestige, synček je novembrový, vanička obrovská, perfektne vojde aj veľký fusak, dieťatko má priestor, nie je natlačené, kočík je vyšší, takže sa nemusíš k vaničke zohýbať, perfektne húpavý, nehrkoce. Prejde sneh, ľad, u nás maxi spokojnosť. My sme z neho už vyrástli, tak chcem posunúť ďalej. Ak budeš chcieť, tak urob kuk.
jedna z najvacsich vaniciek na trhu Jane Slalom

Ja som mala Roan Marita Prestige a jeho vanička je velmi priestranná,malý je oproti rovesníkom vačší a v hlbokej vaničke som ho vozila vyše roka( je februárový, teda dve zimy). Ja doporučujem Roan Maritu.