icon

Poradíte kočík s veľkou a dlhou vaničkou?

iwqa
20. máj 2014

Prosím vám poraďte mi kočík, ktorý má dostatočne dlhú vaničku? ďakujem

Strana
z2
lesika80
20. máj 2014

Ja som mala Roan Marita Prestige a jeho vanička je velmi priestranná,malý je oproti rovesníkom vačší a v hlbokej vaničke som ho vozila vyše roka( je februárový, teda dve zimy). Ja doporučujem Roan Maritu.

meggie33
20. máj 2014

camarelo dakota, najlepsi kocik aky som nasla, velka vanicka, vyssi, super peruje a vyborna manipulacia...

lumo0304
20. máj 2014

ja by som osobne z vlastných skusenosti doporučovala tako warrior výborna velka vanička nafukovacie lahko manipulovatelne kolieska, kočik je celkovo pevný a kompaktný 🙂

mimik79
20. máj 2014

CAM cortina alebo Dinamico, rozdiel je len v podvozku alebo Brio Go, to mame my, maly sa do nej zmestil este aj 8 mesacny ale uz sa mu tam nepacilo, aj tak si myslim ze dieta dlho v tej vanicke sa aj tak nebude chciet vozit, ked sa uz dvihaju na sedenie tak chcu radsej kukat zo sportoveho🙂

stuttgart
20. máj 2014

Bugaboo bufallo 🙂

mm87245
20. máj 2014

Bexa roxy chrome 2013...

lyrra
20. máj 2014

Peg Perego Culla - dcera v nom spavala este 8 mesacna - aj s lahkym fusakom 🙂

linibini
21. máj 2014

Roan Marita Prestige, synček je novembrový, vanička obrovská, perfektne vojde aj veľký fusak, dieťatko má priestor, nie je natlačené, kočík je vyšší, takže sa nemusíš k vaničke zohýbať, perfektne húpavý, nehrkoce. Prejde sneh, ľad, u nás maxi spokojnosť. My sme z neho už vyrástli, tak chcem posunúť ďalej. Ak budeš chcieť, tak urob kuk.

lejlla
21. máj 2014

jedna z najvacsich vaniciek na trhu Jane Slalom

Strana
z2