Ružový kočík pre chlapca?
Ahojte mamicky,
myslim si ze kocik by mal byt doplnkom k matkinmu stylu a obleceniu a ja milujem prave ruzovu a to asi najviac zo vsetkych:D mam v nej plno siat, topanok, kabeliek atd. a proste tato farba mi robi radost a je mojou sucastou co kazdy kto ma pozna velmi dobre vie;)Takze to citim tak ze ak by sa nam aj narodil chlapec tak ci tak by som urcite chcela ruzovy kocik - taky svetloruzovy v kombinacii s bielou alebo bezovou retro-idealne Inglesina Clasicca Pesca alebo Camelia-to su moje lasky na 1. pohlad:o)bude to podla Vas velmi tazko pochopitelne pre okolie a mam sa pripravit na vlnu nepochopenia alebo si ist svoje a tesit sa ze sme kupili nieco co sa mi velmi paci (a babu bude pohodlne v akejkolvek farbe si myslim;o)? Dakujem za Vas nazor.
@monikafialka prvý kočík som mala tmavo hnedý, dcéra nemala náušnice, oblečená bola komplet v ružovej a aj tak ľudia hovorili, aký pekný chlapec 🤦🏼♀️ ak Ťa nezaujímajú názory okolia, kľudne kúp ružový.
Ja vozim syna v sportovom kociku po dcere,ruzovo sivy,a nikto nic nevravel,takze pohoda 🙂
je to divné, mať ružový kočík pre chlapca, ozaj sú aj iné farby
@monikafialka môj syn má ružovú mikinu má 1 rok a ľudia si sem tam myslia že je dievčatko 😁
Ale kočík ružový je aj pre mňa dosť ... Ale každého osobná vec 😊
Nesúď a nebudeš súdený 🙏
@beckynka07 nikto z nej nerobi krkavciu matku, kocka sa pýtala na názor, tak jej píšeme NASE názory... V konečnom dôsledku si spraví po svojom nie? Hej je to len farba, presne na to sa pýtala, na len farbu
Zaujímavá otázka keby to bola červená tak určite by to bolo jedno.Ale ružová hm už asi nie. Ale keď vám to nebude vadiť tak si kúpte aký chcete lebo ako čítam asi vám to nebude veľmi vadiť a ste odhodlana. Ja som dcére niektoré veci po synovi davala a hnevalo má keď mi povedali že je chlapček 😁 zase pri treťom som mala športový kočík fialový no to som sama nechcela predala som ho a kúpila modrý .Aby sa ľudia nečudovali aby na fotkách z kočíka nemal všade fialové pozadie aby som sa vyhla trápnym situáciám a vysvetľovaní že je to
chlapec a tak ( hoci bol zdedený ale za čo som jeden predala za to som druhý kúpila a to za tú istú cenu tú istú značku ) 🙂 sesternica má chlapčeka keď bol malý mal krásne vlnkate vlásky a urobila mu foto s copikmi do dnes a má len 8 je nahnevaný že robila dievča z neho 😁 ktovie možno by aj vás chlapček raz gulal očami na to že mňa mama vozievala v ružovom kočari ❤️ Ak to vyznie zlé prosím nehnevajte sa ja píšem len môj názor a ublížiť nikomu nechcem
. A môj muž by asi neprežil keby som chcela taký kočík 😉 ja by som kúpila neutrálny napríklad sivý a kúpila som krasnu ružovú kočíkovu tašku.Podla mňa je kočík pre bábätko a taška moze ladiť s maminou ❤️
Ja som chlapcov nosila v ružovej šatke. Ak sa Ti páči ružový kočík, tak si ho kúp. Je to len farba. Ja som mala červený kočík a nechápala som, že mnohí ľudia sa čudujú prečo mám červený pre chlapca. Však červená je neutrálna farba. Mne to vôbec nepríde divné, že by mal byť chlapec v ružovom kočíku.
@malasandrika môj malý mal čierne botasky, vyťahané sivé tepláky, divo bordovu bomberu, zelenú čiapku...no proste boli sme v lese a aj tak jedna mamička povedala že je dievčatko...lebo mu spod čiapky jeden CM vycnievali vlásky, nebol ako rovesníci väčšinou skoseni...mal asi 6cm rovnomerne vlasy pod čiapkou ...
Pokiaľ sa ti páčia svetlé farby, šla by som do bielej, krémovej, sivej ... a priprav sa, že ho budeš stále len čistiť a prať. Za mňa ružový nie, ani pre dievča by som celý ružový nechcela.
@monikafialka však si kúp doplnok 🙂) ja ti garantujem že svetlo ružovo béžový budeš viac čistiť ako používať ... Nie je to doplnok ale dopravný prostriedok... K tvojmu ruzovemu štýlu sa určite hodia aj iné farby.
Ale k tvojej otázke, je na tebe aký si kúpiš... Ako so všetkým, záleží na Tom či si budeš robiť hlavu z otázok alebo nie 🙂 lebo budú sa ťa pýtať na dievčatko automaticky, myslieť si napr: Barbie čo si kočík kúpila k svojmu štýlu obliekania :D samozrejme bez urážky , toto je pre mňa niečo ako aké nechty si dať a auto kupovať podľa farby 🙂
Ja by som išla do sivej a kombi s nejakou univerzálnou farbou.
a ... mozno budes prekvapena ale mala sa hra s autami vlacikmi traktormi a ano zboznuje dinosaurov
Chlapec sa môže voziť v hocicom, ale rečiam typu ,,jeeewj to je krásne dievčatko” sa určite nevyhneš 😂. Inak ja som chodila s takým ružovo fialovym golfacom po Zürichu lebo sa mi tam nechcelo ťahať kočík tak sme používali švagrinej. A veru bolo mi to srdečne jedno, ale kúpiť by som ho nekúpila
Chlapca do ruzoveho by som nedala..cervena fialova bordpva ok...Mam 2 dievcata a v skrini väcsinou ruzpve oblecko..ja tak nemam rada tu farbu...pridem do obchodu a oblecko skoro vsetko v ruzovej😤...
A ozaj..pri prvej som mala ruzovo-sivy kocik..bola cela v ruzovom oblecena(zrejme ine farby pre dievcata neexistuju)nausnice a aj tak sa ludia zastavili rozplyvali sa ze aky krasny chlapcek😂😂😂😂...
Chceš ladiť farbu kočíka k svojmu oblečeniu - ok, chápem to. Ale keď už chceš tak ladiť, zamýšľala si sa vôbec nad tým, čo ďalej? Kočík je len prvý krok. Keď budeš mať ružový kočík, kúpiš aj ružovú deku, zavinovačku, fusak, aby ti to ladilo.. chlapca budeš obliekať do ružovej, lebo však v modrom oblečení by ti v kočíku neladil.. a TO už divné je. Inak sa čudujem tvojmu mužovi, že mu to nevadí. Smutné, ako muži prestávajú byť chlapmi.
No neviem moja dcéra nemala veľa ružoveho:D keď tak milión odtienov, cyklamova, fialová, modrá, červená ,žltá.. 🙂
kocik kupujes pre seba, ci pre dieta? keby si napisala, ze ruzovy preto, ze mate po sestricke, tak ok. ale kvoli tomu, ze sa tebe hodi k outfitu?....tak toto mi pride teda ehm mierne divne...ale keby si nenapisala svoje dovody, tak napisem: bez problemov aj v ruzovom...
tak, ak by si mala byť nešťastná, že nemáš ružový, tak kúp ružový.... ale zasa na druhej strane, nepovedz, že nenosíš aj iné veci, ako ružovú, veď predsa nechodíš od hlavy po päty ružová... ak sa oblečieš inak, nebudeš ku kočíku ladiť a kočík budeš minimálne rok tlačiť každý deň, tak by som u chlapca išla do nejakej neutrálnej farby, aby mi ladil vždy... ale teda ani sa nič nestane, ak budeš mať ružový
Kocik nieje doplnok k matkynmu stylu. Kocik nenosis ako kabelku. Kocik je dopravny prostriedok pre dieta. Ja chapem, ze milujes ruzovu, ale ak budes mat syna a raz bude mat detsku izbu, tiez ju nezariadis do ruzova. Bud by som sla do bielej, alebo ciernej, tasku ko kocika si kup kludne ruzovu, ale tiez nebudes maleho obliekat do ruzoveho, davat do ruzovej perinky/deky/fusaka. Takze podla mna daj neutral kocik, ale nie ruzovy.
Modny doplnok 😁celkom pobavilo.Niekedy tak aj deti vyzeraju ako modny doplnok matky,perfektne zladene s matkou a stoja pri pieskovisku a pozerajj ako sa hraju ine deti ale,, ty zlaticko dnes nie lebo nemozes byt od piesku,, 😣to len taky postreh.Ale po tom ako som videla 3rocnehk chlapceka ,ak vobec,s ruzovymi nechtami a v satockach ..a maminka hovori kamoske:ved vies,co mh ja budem vysveetlovat preco on nemoze to iste ako ja s jeho sestrou.tak nech si to skusi,no ked bude starsi rozhodne sa sam co mu vyhovuje..Ja neviem ci uz som taka stara ,ale tento trend som nepochopila.Ano viem trochh odveci len mi nedalo nenapisat tento postreh 😁takze je to cudne pre mna ale urob si ako chces,vid priklad ze kazda si robi ako chce 🤣ale ja by som teda ruzovy kociar nechcela ani pre dievca pritom ruzovu mam rada
Kup aky chces. Ruzova bude cudna a tebe ako dospelej osobe by neuskodilo menej infantilnosti. Neviem kolko mas rokov,no uz budes matka a trochu potriedit priority treba.
kup si dva kociky jeden imidzovy ruzovy a jeden v neutralnej farbe aby si bola dokonale zladena. lebo ruzova sa nehodi aj tak ku vsetkemu.
Nečítala som komentáre, podľa mňa kľudne kúp ružový kočík. Tomu dieťaťu to je totálne fuk, ty budeš spokojná a ostatní budú tiež spokojní, lebo budú mať o čom rozprávať ;)
@ellieellie musím reagovať na tých mužov áno smutné a napadlo ma minule mi manžel ukazuje foto a napísané bolo " 90% žien miluje na mužoch ružové tričká% a pod tým "90% mužov v ružovom tričku nemiluje ženy " 😂😂 len tak na pobavenie 🙂
Chlapca v ružovom kocku som ešte nevidela a ani mi to nepríde prirodzene. Ja som úplne náhodou zdedila čierny kočík s ružovou strechou pre dievča,kocik bol super no nie je to môj štýl a červená/fialová by mi bola skôr bližšia. A s tými vecami,tiež mám pocit že je pre dievčatá všetko ružové. Ale zas lepšie ako taký suchý dospelacky anglický štýl oblečenia, to sa mi na deťoch vôbec nepáči.

Je to každého osobná vec. Každý môže mať svoj názor a vyjadriť ho hoc aj chlapcom v ružovom kočíku. No podľa mňa je to velice divné, že chalan v ružovom kočíku. Áno bábätku je to úplne ukradnuté akú farbu má kočík, no to bábätko aj vyrastie a bude z neho veľký chlapec a predpokladám, že uvidí aj svoje fotky z kočíkového obdobia. A už takému veľkému to jedno nebude. A tiež som ešte nepočula väčšiu blbosť, že kočík má byť doplnkom matky 😀 Ale však rob ako ty myslíš