icon

Všetko o kočíkoch. Pridajte svoje tipy a názory

miskinadamko
21. jan 2011

Ako byvala "kocikova maniacka" (ak bude druhe dietatko tak aj buduca 🙂 otvaram tuto temu.nakolko tu uz v minulosti bola pod nazvom kocikove maniacky ale presla do sukromných tem. zaujem a otazky ohladne kocikov bol velky a na zaklade istých udalosti ktore e nechcem a v podstate ani neviem komentovat som sa rozhodla pre znovu spristupnenie vsetkým maminam nielen par "vyvoleným".
Dufam ze sa tato diskusia bude niest v pokojnom duchu a hlavne pomoze vsetkým ktorí potrebuju prave poradit...
ja sama mam odskusaných pomerne vela kocikov, takze kludne sa pýtajte ,ak budem vediet pomozem, poradim, doporucim 😉 🙂

chtoura_ba
3. sep 2011

Cafte baby. no tak tato tema sa zacina tykat aj mna kedze cakame babatko v aprily. Pomaly pozeram kociky a uz sa mi o tom aj sniva 🙂 Som z BA takze potrebujem kocik do mesta, bolo mi povedane ze su na chodniky lepsie male kolesa. Hladam 3/kombinaciu za normalnu cenu co je asi tak do 450 eur, aby sa sportovy kocik dal nastavit v obidvoch smeroch jazdy, pacia sa mi Concordy ale tie su strasne drahe. V Eurovea som videla predavat 3-kombinaciu Premaman, myslite ze je to dobry kocik? Poradte mi vy skusenejsie, na co hladiet, co je dolezite a tal. dakujeeeem 🙂

eimiky
6. sep 2011

@chtoura_ba určite by som pozerala kočík s veľkou vaničkou, pretože bábo bude pravdepodobne ešte v zime vo vaničke a aby sa ti v pohode zmestilo, alebo potom športák,ale aby bol dobre krytý, aby mu v zime nefúkalo.a neviem nenapísala si či chceš šporťák korýtkové sedenie alebo normál? ja by som ti poradila bugaboo chameleon ale tie sú drahšie, tak nejaký v dobrom stave na bazári ešte so zárukov by som pozerala.Ten má snáď najväčšiu vaničku.

chtoura_ba
7. sep 2011

@eimiky ahoj. dakujem za odpoved. No ja neviem aky sportak chcem, aky je rozdiel medzi korytkovym a normal? 🙂 ale asi chcem taky ten klasicky na sedenie. hladam 3-komb. za takych asi 500 eur max. a chceme novy kocik nie z bazara. no musim este hladat, mam este cas, planujem ho kupit tak asi januar-februar. Ake ma rozmery velka vanicka aby bola dobra?

lenocka23
7. sep 2011

@chtoura_ba ja by som povedala ze ak cakate babo v aprili, je mozne ze v zime uz vo vanicke nebudete... skus porozmyslat nad nejakym len hlbokym (mozno z druhej ruky...) a sportak az neskor, ked uz nan budete dostatocne velky... my mse mali stokke, ten bol skvely aj do mesta, ale aj do mierneho terenu... teraz mame Inglesina Avio, ale uz len sportak, ponuka sa aj ako kombinacia s vanickou... je mozne nan nakliknut aj vajicko (nepamatam aku znacku)... myslim ze aj do tvojej ceny sa vojde... ma spojenu rucku, je skladny, lahucky... kolieska ma mensie takze do mesta idealne,a le zvladne aj nerovnosti... to ze je tam len jedno koliesko (nie dvojite) je vyhodou, lebo sa ti tam napr.nezachytavaju kamienky....
no a co sa tyka sedenia.. korytkove je napr stoke, tam sa polohuje cela sedanka, normalne je napr to Avio, alebo Macleren, kde hybes len opierkou chrbta a cast pod zadockom je pevna....

zivika
7. sep 2011

@chtoura_ba ahoj, tiez si myslim, ze v zime uz s najvacsou pravdepodobnostou budete v sportaku...suhlasim s @lenocka23 ze by si sa mala poobzerat len po hlbokom kociku...ja som kupovala trojkombinaciu, ale keby som sa mala rozhodnut teraz, kupim najskor len hlboky a potom sportak, lebo teraz sa po sportaku tak ci tak obzeram, lebo mne ide o to, ze potrebujem lahsi kocik a to tie kombinovane nie su...

apropo, ked uz spominam tie sportaky, velmi sa mi paci brevi ovo, ale neviem o nikom, kto by ho mal...nemate s nim nahodou niektora skusenost? 🙂

kosta123
7. sep 2011

@chtoura_ba - ja som tiež kúpila 3-kombináciu a nakoniec som to po používaní hlbokej vaničky predala,lebo športák bol moc velký,myslím že to bolo aj tou konštrukciou kedže to bola 3-kombinácia,,tak som si kúpila golfáč ,,malý kladný a hotovo.
Ak budeme mať dalšie dieťa isto kúpim len hlboký.

chtoura_ba
7. sep 2011

@kosta123
@zivika
@lenocka23 dakujem baby za vase rady, tak teda skusim porozmyslat a popozerat len hlboke kociky a potom na zimu kupime sportak 🙂 snad vyberem spravne aby bol aj lahky ak kvalitny aj rozumna cena.

zivika
7. sep 2011

@chtoura_ba nie je za co 😉 ked kupis len hlboky, ja si myslim, ze za tych 300-400eur kupis ozaj kvalitny, ten potom mozes po pol roku celkom dobre predat a za zvysne korunky kupis zase novy kvalitny sportak 🙂 a uspokojis aj tu nasu zensku tuzbu po novom, lebo garantujem ti, ze aj ked sa ti bude novy kocik velmi pacit, po case zacnes pokukovat po novom 😀

lenocka23
7. sep 2011

@zivika
@chtoura_ba tak to je cista pravda s tym novym kocikom.... 😝 😝 😀 a ked si predstavis ake rozne novinky mozu prist tak za rok, ked budes ten sportak riesit..... ojoooooj.... 😀 😀 😉

tanija133
8. sep 2011

@chtoura_ba Ja si zasa mylsim, ze by si si mala kupoit ten ktory sa ti paci najviac...a to je Concord ...Fusion je klasicky a Neo je korytkovy typ...to znamena ze tam dieta ma nozicky dohora aj ked spinka, t.j. ako keby sedelo v korytku...nemoze si nikdy narovnat nozickya ani nahodou spat na brusku...Al na druhu stranu pre deti od6-12 mesiacov je tento typ idealny..dobre sa im v nom sedka...tak tam zapadne....Mam vyskusane...mam concord Fusion a vyskusala som aj korytkovy typ..a v urictom obdobi to bolo super...ale nie tak do 2_3 rokov.... Novy concordy byvaju vzdy okolo septemra v akcii...pretoze bude zasa novy typ na trhu...a to by bolo fajn vyuuztt...v akcii nove stali minuly rok 666 E v 3 kombinaciii....A Ets ejeden postreh.....JA potrebujem 2 kociky ...jeden to terenu , poriadny sportak a tym je Concord Fusion a druhy na nakupy a na kratke presuny a tym su nejake golfky.....Ja mam Bgb Bee plus......A este by som ta upozornila aj na to ,aby si si kupila kocik s otocnou sedackou....aby si na babo mohla vidiet aj do roka...Mne to velmi pri Fusione chyba.....a aj preto som kupila ten otocny Bgb Bee....ten je otocny......

chtoura_ba
9. sep 2011

@tanija133 caf, dakujem moc za rady, hej urcite chcem otocny kocik sa to vola switch system tusim? to je asi dost dolezita vec. Bola som pozerat Concordy na Kosickej ul. v BA, ale su strasne drahe, myslis ze aj tam budu mat tie zlavy? Muz nechce aby sme kupovali zvlast hlboky a potom sportovy...chce 3 kombinaciu, a ja stale premyslam co teda bude pre nas lepsie...

tanija133
9. sep 2011

@chtoura_ba Ano, tie akcie boli minuly rok aj v pre deti...ale bol na Fusiony...a tie nie su otocne....Nea neviem, tie som nesledovala.... kludne kupte 3 kombinaciu,poriadny sportak treba mat...aj tu v meste..... a casom dokupite golfacik, ked dorastie....A najlepsie ceny Concordov maju v Brendone.....

matulat
18. sep 2011

@sasrnka dakujem za radu

nicky182
2. nov 2011

@jenie123 ahoj, hladam pre dcerku nejaky golfac a tento "tvoj" hauck sa mi zapacil - vyzera fajn .....mas k nemu aj nanoznik ? Da sa dat do uplneho lahu a opierka noh tiez ? dakujem ti za dpoved

jenie123
2. nov 2011

@nicky182 ahoj.. Da sa dat skoro do lahu, nejde uplne do lahu, ale vela mu nechyba.. Opierka noh ma tusim 3 polohy.. Mala mi v tomto kociku spava skoro kazdy den, takze super.. nanoznik k nemu nebol, ja som ho chcela skor na leto, takze mi ani nechybal.. Len mam s nim teraz problem, pokazila sa mi na nom jedna brzda, pojdem ho dat reklamovat.. Ale inak som s nim spokojna..

luy
2. nov 2011

Prosím má tu niekto X lander športovú trojkolku?Potrebujem vediet aká je.Každý názor je pre mňa dôležitý,ďakujem.

nicky182
2. nov 2011

@jenie123 dakujem ti za odpoved, skoda, ze u nas v BB ho nikde v obchode nemaju, by som si ho rada skusila .... 🙂

jenie123
3. nov 2011

ja so isla kvoli tomu do BA, tiez som ho potrebovala vidiet a vyskusat..

katka3012
3. nov 2011

my mame 3 kombinaciu Camarelo Q 12 a uz nikdy viac by som ten kocik nekupila 😠 Od kedy ho mame su len same reklamacie s nim ☹ Ja si myslim,ze kocik ma sluzit nam a nie my jemu

veronka
24. nov 2011

baby poradte nejaky lahky spratny co najpriestrannejsi buggy kocik, a s polohovatelnou opierkou chrbta a aj nožičiek. aby sa tam zmestilo a malo pohodlie aj 2-3 ročné dieťa. pozerala som kočíky euro cart lira, babypoint mark q, moon buggy, a espiro neviem i ma polohovatelne nozky. mohol by byt aj s nanoznikom a cena max. okolo 150 €. ďakujem za rady

kosta123
25. nov 2011

@veronka - a tie čo si kukala sa ti nepáčia??? ja mám ESPIRO magic a mala som aj LIRU a 100% spokojnosť,,,malý skladný,priestranný,,pohodlie,,,,čo viam si môžem priať 😀 😀 😀

zuzikkaa
25. nov 2011

@veronka tento tip kocikov ma velmi zle riesene zadne kolieska-nie su dostatocne spevnene a tak ked tam das tazsie dieta tak sa to tak "vycapce" 😒 😒 videla som to u nas
ked chces nieco pevnejsie tak si pozri kocik fortuna alebo nejaky sportak od baby design 😉

kosta123
25. nov 2011

@zuzikkaa - ja mám tento kočík 7 mesiacov a nesúhlasím s týmto názorom vôbec.To si ako myslela že sa dieťa vycapne ???? Mala si ten kočík???ktorú značku?

zuzikkaa
25. nov 2011

@kosta123 ale ja som tam videla sediet dieta co malo viac ako 2 roky!!! ako pozeram tvoje este ani tolko nema...a nemyslela som ze dieta ale tie kolieska,kedze nemaju tu stredovu tyc 😒

kosta123
25. nov 2011

@zuzikkaa - tak neviem ktorí kočík myslíš konkrétne ale čo som mala Liru aj Magic tak je to stredom spojené do kríža takže pohoda.

veronka
25. nov 2011

@zuzikkaa
@kosta123 a radšej štvorkolku alebo trojkolku vpredu so zdvojenym?

veronka
25. nov 2011

@kosta123 je espiro aj golfáč?

kosta123
25. nov 2011

@veronka - no to je na tebe aký sa skôr tebe páči,,,mne sa moc 3-ky nepáčia,,tak mám štvorkolesový.
Hej Espiro Magic je golfáč alebo aj so spojenými rúčkami,,,,ja mám spojené,,,,lebo sa mi s golfáčom /to bola LIRA/ zle manipulovalo.Veľkostne a váhovo sú rovnako.
Foto ESPIRA.

veronka
25. nov 2011

@kosta123 ako sa na espire polohuju nozky

kosta123
25. nov 2011

@veronka - tam kde sú nožičky,,,,,sa to jednoducho zdvihne a prilepí o madlo.