Absolvovali ste potrat veľmi skoro?
ahojte, vopred prosim o slusne reakcie. dakujem. minuly tyzden som zabudla uzit ha a mali sme aj styk.idem na krv aby som vedala, ze ci som tehotna.moja otazka ale znie, ci ste niektora absolvolali potrat takto skoro a ako to prebieha.nemozem mat dalsie dieta zo zdravotnych dovodov.dakujem
praveze v den ked som zabudla zobrat tab.sme mali styk a na druhy den rano tiez a vtedy mi to doslo ze som ju nezobrala, a hned som zobrala dve nazraz potom sme uz styk nemali, a ani tyzden predtym... obavam sa, ze je tam asi velka pravdepodobnost....
@panixyz pravdepodobnost takmer nulova, nestresuj, jedna vynechana tabletka predsa nedokaze spustit ovulaciu a nie to este zabezpecit aby telo malo dost svojich hormonov na uhniezdenie. jedine ak by si napr. brala pocas viac ako polku cyklu neake lieky a pod. potom by tam bola sanca.
praveze som v strese, lebo mam dve deti, jedno planovane a druhe neplanovane ale to som nebrala antikoncepciu. jedine co som brala bol sirup proti kaslu a paralen ale to som sa informovala ze ho mozu uzivat kojacie zeny.beriem totiz isanivu momentalne som mi ostava douzivat 7 tabliet. isaniva ma 28 tab. a berie sa bez prestavky.stalo sa to minulu stredu a stvrtok takze som zacinala 3 tyzdnen
@panixyz ja som tuto antikonc.brala tiez a otehotnela som pri nej a pri poctivom uzivani. Je to antik.pre kojace zeny. Ma ine zlozenie hormonov ako normalna antikonc. Myslim ze pravidelne kojenie posilnuje jej ucinok. Ale ja som otehotnela presne v mesiaci ako som kojit prestala a vtedy som uz mala ist gyndosovi si ju dat vymenit za normalnu. Nikdy som tablelku nevynechala, ale zjavne chybajuce kojenie ucinok antikonc.znizilo.
Ak budes tehotna, existuje nieco ako miniinterupcia, malo by to byt setrnejsie ako klasicke upt.
Ja som si ale "zlyhanie" mojej antikoncepcie nechala, takze neviem posudit miniinterupciu.
ja som sa nikdy do takejto situacie nechcela dostat, vzdy som bola proti tomu, ale 3 dieta nemozem mat zo zdravotnych dovodov a stale som to mala na pameti ze sa toto nesmie stat ale stalo sa, nie som na seba hrda, ale som len clovek a zabudla som. preto sa prave informujem ake by som mala moznosti keby sa tehotentvo potvrdilo, lebo chcem to vyriesit cim skor.nikde som nenasla nic o miniunterupcii, len kyzetaz.....nasla som nejake clanky o nejakych tab.alebo injekcii ale to vraj nieje u nas povolene.
ano den po, viem ze taka tabletka je ale nevedela som ze bez predpisu a navyse bol silvester a ziadna otvorena lekaren naookolo 😢
@panixyz skus precitat tu, ta miniinterupcia je len o hrubke kanyly ktorou sa upt vykonava a do 8.tt.
v stredu sme mali styk a stvrtok znovu, hned po styku vo stvrtok mi doslo ze som v stredu nezobrala tabletku, tak som vzala dve naraz tak ako uvadzaju v pribalovom letaku
@panixyz podla mna je velmi mala pravdepodobnost otehotnenia ked hned na druhy den uziješ znovu tbl. a pokračuješ tak ako obvykle...to uz by muselo byť že ,,dieťa šťasteny,,,.... 😉
@sardinka335 bodaj by si mala pravdu, lebo nechcela by som toto riesit, aj ked viem ze by som si za to mohla sama :(
@panixyz tak si sprav test pre ,,pokoj duše,, lebo kym pojdeš na krv kym dojdu vysledky tak od stresu aj ošedivieš...čo už, stava sa všeličo..
test som si urobila a je negativny, ale podla mna je to skoro na to aby to ukazal test ved to nieje ani tyzden
Je tu niekto?

bola som raz na izbe s babou, co bola na UPT v 6TT, prebieha to normalne ako kazdy kyret, prijmu Ta, predoperacne odbery, nalacno, narkoza asi tak 15 az 20 min. to cele trva, preberies sa, sleduju Ta, ako krvacas, meraju tlak atd., ak je vsetko ok a nedostanes zapal, tak este skontroluju hladinu hcg ci klesla a pustia Ta domov.
ja som to absolvovala 3x, ale nedobrovolne 😝