Ako dlho trvá liečba po kyretáži?
Bola som v 9.tyzdni druheho tehotenstva. Mam doma krasneho 11 rocneho syna
@lavender84 o.k. díky, ja užívam teraz Stresse ease a obsahuje to B6, a aj kyselinu listovú....
http://www.adcc.sk/web/potravinove-doplnky/deta...
Ahojte. Precitala som si par prispevkov a je mi luto co prezivate. Ale nevesajte hlavu. Ja som mala MA vo rebruari 27 mi robili kyret bola som v 9 tt. Pockali sme na dve mrsky a teraz sa tesime z malej fazulky som v 14 tt a tehotenstvo prebieha super. Zabudnite na to zle a myslite pozitivne. Mame anjelikov v nebicku ktory nas strazia
@22lucinka22 vzdy ma velmi potesia tieto pozitivne slova, hlavne ked su od niekoho co zazili to iste, lebo vedia o com hovoria 🙂
gratulujem Lucinka, uzivaj tehulkovanie a davaj na vas pozor ;)
@m2mysha dakujem pekne. Mi sme s tiez velmi tesili no nevyslo to zivot ide dalej a aj vy sa dockate svojich zazrakov tak ako mi 🙂. Hlavne je nepodlahnut smutku a tesit sa s toho co bude
@22lucinka22 to je pravda..... 😉 Ja som bola tiež v januárovkach, termín som mala 31.1. 😢
@guga79 je mi to luto viem co prezivas. s manzelom sme si povedali ze to tak malo byt a babatko odislo lebo musselo. teraz myslime pozitivne a nepripustame si ze by sa to mohlo opakovat. Od zaciatku ako soom zistila ze som opat tehu si pripustame len tu moznost ze v januari k nam pribudne novy clen 🙂
@22lucinka22 vieš, u nás to bolo aj tak, že to bol plánovaný darček pre manžela k narodeninám...... 😒 sme chceli osláviť jeho narodeniny a krstiny 😢 Ale áno, teším sa a myslím na budúcnosť......
Baby boi ste po kyretazi na PNke? Ja uz som tri tyzdne a este jeden musim zostat doma. Zda sa mi to nekonecne.
Ja vobec, iba jeden den po som bola doma 😉
kočky je možné, že som presne na 3tyzdne od cistenia dostala mršku? aj som mala blbu naladu posledne dni a citila sa nejak divne a pred chvilou to prislo. Len sa obavam ci to teraz nebude nejake len ze jeden den hej, potom nic, potom zas :( .. snad to je to co sme cakali 🙂
@guga79 dnes su presne 3 tyzdne od kedy ma cistili. vcera som akurat volala s lekarom ohladom vysledkov z histologiie a hovoril mi ze tak do 4 - 5 tyzdnov by som mala dostat menzes a ze potom mam prist na kontrolu lebo mi chcel nasadit este nejake lieky bo mi vyskocili nejake hormony v testoch ci co. No a prislo to dnes ... ako uvidim ci to bude pokracovat ci to nie je len nejaky jeden posahany den a potom nic, ale tak citim sa presne tak ako ked som mavala mrsku, boli ma brusko a celkovo som nie vo svojej kozi 🙂
@guga79 @m2mysha Co som nasla diskusie tak niekto nebol vobec PN, niekto par dni a ja mesiac :(
A ked som Dr. povedala po dvoch tyzdnoch, ze chcem ist uz do roboty povedal mi, ze este je to velmi skoro a ze uz som bola vo vyssom stadiu tehotenstva 9tyzden :/
Najprv som nekrvacala vobec potom, po troch dnoch od zakroku asi 5 dni, potom sa to upravilo potom som umyla kupelnu a zasa krv, zasa sa to vycistilo, vysavala som a zasa krv... ziadna fyzicka namaha len nezat :-/ Aj vy mate take skusenosti?
@ivlo ahoj, a akú máš prácu, keď Ta nechce pustiť ešte? Vyššie štádium tehu...... ja som bola podľa menzesu 11+3, ale malé narástlo len na 9+3.... 😢 inak tiež to mám tak, že keď sa viacej "snažím" niečo robiť, ako upratovanie, alebo keď dlhšie varím a podobne, tak vtedy sa mi to tiež viacej spustí....ale teraz mám dva dni "kľud".....
No zrovna dnes mam 30r 🙂
Prvy pokus o baby bol v novembri minuly rok. Meskali 9 dni, tehu test ukazal dve palicky, vychadza to na 6tt teda 5+3 ked som zacala krvacat a vysiel zo mna aj taky kusok bieleho. Myslim, ze to bol gestacny vak. O tyzden som isla doktorovi ako som bola objednana a ten hovoril, ze tym ze sme nemali tehu potvrdene to nebude brat ako nepodareny pokus, ze mozno sa vytvoril gestacny vak, ale srdiecko nezacalo bit tak sa vyplavil... Zaciatkom juna mi potvrdit tehotenstvo tak sme sa tesil doktor mi aj pusu dal na lice 🙂 A potom prestalo byt srdiecko... Tak neviem ci si to mam davat do suvislosti alebo je fakt len prilis starostlivy 🙂
@guga79 dakujem 🙂 No doktor povedal, ze nie je dovod cakat. Ale teda v novembri sme to este neriesili. V decembri mi dosla mrska po 3 tyzdnoch, januari zasa tak nejako uplne mimo, ze som ani nemala nejako sancu sa trafit do ovulky 🙂 Trvalo do marca kym sa mi upravila na pravidelnu každe 4tyzden ako aj predtym. Potom sme to nechali tak lebo v aprili sme mali naplanovanu lyzovacku do Svajciarska a chceli sme tam ist. A potom v podstate druhy pokus v maji a hned to vyslo. V podstate nam sa to hned zadari, ked mam cyklus normalny az na to, ze sa nejako nechce uhniezdit alebo sa mu daco nepaci :/ Teraz chceme pockat aspon do decembra.
@ivlo my sme chceli mať zimné dieťa, máme tri detičky.... jarné, letné a jesenné a chceli sme mať zimné, ale niekto rozhodol inak..... 😝 uvidím, čo mi povie dr. na kontrole, v pondelok idem k novej gynekologičke, v nemocnici mi teda povedali, že aspoň tri mesiace počkať, ale asi ako aj ty píšeš, ten menzes bude medzi tým všeliaký, kým sa ako tak upraví....... 😝 a priznám sa, rodiť v lete nechcem, tak asi tiež počkáme so snažilkovaním do zimy..... uvidíme....
Ja ta obdivujem, ze mas tri deti a chcete este stvrte. To v tejto dobe sa velmi nevidi. V mojom okoli tak jedno dve a ja si hovorim, ze mi staci aj jedno zdrave.
@ivlo tak teda vitaj v klube 30tnikov 🙂 ..resp nas mladych, krasnych a sarmantnych dam 🙂
ja mam 31, bola som v 8tt a ked som sa pytala doktora ci mam ostat PN, tak povedal, ze nie je potrebne. jedine zeby som sa nejako zle citila. tak som si radsej jeden den po oddychla a potom som uz pracovala. tiez nemam narocnu pracu.
ja som sa celkom tesila, ze by sa narodilo vo februari .. malo to vychadzat tak cca okolo mojich narodenin, no zial nevydalo. Manzel aby ma utesil si uz robil srandu, ze traja vodnari by sme sa doma asi pozabijali :D a ze urobime si babatko, ktore nebude tvrdohlave ako my dvaja :D
Tak ja pridám tiež svoju skusenost s MA , ten som ho prežila v decembri 2010 , kyretáž mi robili vo štvrtok, v piatok som šla domov a v pondelok do práce , chcela som íst medzi ludí a fungovat dalej , moja jedina utecha bola že čím skor otehotniem( nerátala som že až tak skoro 😀 ) a aj sa tak neplánovane stalo ked som vo februári otehotnela a bez problémov sme to dotiahli do úspešného konca , kedy sa mi v novembri narodil malý, ktorý má teraz 3,5 roka 😀 😀
ŽIenky, zajtra budú dva týždne od zákroku, a mám také zvláštne striedanie "čistenia"...... dva dni skoro nič a dnes znova jemné krvácanie....predtým tiež, dva dni "ticho" a potom znova 😝 je to o.k.?

@guga79 ahoj pyridoxin je volno predajny vitamin ona mi ho napisala na listok aj davkovanie je to B6 beru ho aj tehotne je dobry na funkciu svalov- lepsiu pracu maternice, ovulaciu.
Aj tu na modr konikovi som sa docitala,ze zenam dali femibion a pyridoxin a otehotneli 🙂 skus kuk najmamaaktuality.sk - clanok B6 pre tehotne dokaze zazraky, pa