Ako prekonať stratu nenarodeného dieťaťa?
Ahojte, prežívam neskutočnú bolesť a neviem ako ďalej..
Stretávala som sa s jedným chalanom s ktorým som ostala tehotná..zo začiatku ma zo začiatku na potrat povedal, že on dieťa nechce, nieje pripravený..stále sme sa vadili, ostala som zo všetkých tých stresov 3x v nemocnici, lebo som začala krvácať a bolo mu to viac menej jedno...po nejakom čase ma kontaktoval, že ho mrzí ako sa zachoval a že mi chce pomôcť s babom ako sa bude dať, že chce prevziať zodpovednosť a začína sa na malú veľmi tešiť aj sme sa stretli a keď som videla s akou láskou o nej rozpráva a ako veľmi sa naozaj teší som si povedala, že mu dám šancu..no tento týždeň som dcérku prišla, prestalo jej biť srdiečko už som bola v 20tt tehotensva o to ťažšie to je..ako som mu to oznámila sa neskutočne rozplakal do telefónu, stretli sme sa v piatok, plakal mi neskutočne v náručí..obidvaja sme plakali aj mi potom napísal, že je to viac menej jeho vina, pretože som bola stále v strese kvôli nemu..a keby sa správal už zo začiatku normálne malá tu mohla ešte byť..vedel, že mám rizikové tehotenstvo cez to všetko sa správal ako debil..od soboty sa už vôbec neozval, takže si myslím, že je to neskutočne dobrý herec, ktorému nieje vôbec ľúto, že sme prišli o malú...moja chyba bola, že som mu vôbec dala nejakú šancu a ľutujem to, bohužiaľ čas sa nedá vrátiť...čo si o ňom myslíte vy? Keby mu to bolo naozaj ľúto bol by mi oporou? Chlapec si chodí na motorku a má túto celú situáciu už úplne v prdeli..ďakujem za všetky názory
dostaneš len podobné odpovede ako si dostala prvý krát pred pár dňami.
vykašli sa na fešáka. podľa toho ako si ho opísala vôbec nebol vhodný partner pre teba.
@anonym_54a37f nešlo mi tam napísať, tak som sem pridala ako pokračovalo stretnutie..zle mi je z neho
A este napis ze ho milujes🫣 a 3 krat kvoli nemu byt v nemocnici?? Super buduci otecko🫣
Pozri, svoj charakter ukázal už vtedy,keď Ťa posielal na potrat. Pretože ak chlap dieťa nechce, tak buď nemá trtkať alebo sa postarať, aby nebolo.
Teba čo konkrétne trápi? Ja mám pocit, že ty si dúfala, že ostanete spolu a budete žiť spolu šťastna až do smrti.
Ďakuj Bohu, že sa ukázal, aký je a že Ťa s ním nič nebude spájať. Žiadne dieťa nezmení muža, ako tu mnohé ženy dúfajú, ze alkoholik alebo narcis alebo suknickar sa zmení o 180 stupňov.
Samozrejme, strata bábätka, na ktoré si sa tešila,je určite hrozná a podľa mňa by to žiadna žena nemala zažiť. A už vôbec nie sama bez opory muža. Posielam objatie.
@anonym_autor cas sa neda vratit, zial zi pre buducnost a z minulosti sa pouc. mrzi ma tvoja strata a za debilom, podla toho co pises, nesmut.
Pozri, svoj charakter ukázal už vtedy,keď Ťa posielal na potrat. Pretože ak chlap dieťa nechce, tak buď nemá trtkať alebo sa postarať, aby nebolo.
Teba čo konkrétne trápi? Ja mám pocit, že ty si dúfala, že ostanete spolu a budete žiť spolu šťastna až do smrti.
Ďakuj Bohu, že sa ukázal, aký je a že Ťa s ním nič nebude spájať. Žiadne dieťa nezmení muža, ako tu mnohé ženy dúfajú, ze alkoholik alebo narcis alebo suknickar sa zmení o 180 stupňov.
Samozrejme, strata bábätka, na ktoré si sa tešila,je určite hrozná a podľa mňa by to žiadna žena nemala zažiť. A už vôbec nie sama bez opory muža. Posielam objatie.
@enmery Mňa mrzí len to, že som mu uverila, že ho strata malej naozaj mrzí..ale ukázal sa znova, že to tak nebolo..keď niekoho mrzí strata dieťaťa to vyzerá inak.
@enmery Mňa mrzí len to, že som mu uverila, že ho strata malej naozaj mrzí..ale ukázal sa znova, že to tak nebolo..keď niekoho mrzí strata dieťaťa to vyzerá inak.
@anonym_autor Jedinú chybu si urobila, že si takému hajzlovi dala šancu. Zapamätaj si, ak Ťa chlap posiela na potrat, nikdy nikdy nikdy v živote Ti nebude oporou v tazkych časoch a chorobea taký charakter proste má. Pretože ani zo stresu toto chlap nemá čo povedať.
Hlavne ho zas nevezmi späť.
@anonym_autor Jedinú chybu si urobila, že si takému hajzlovi dala šancu. Zapamätaj si, ak Ťa chlap posiela na potrat, nikdy nikdy nikdy v živote Ti nebude oporou v tazkych časoch a chorobea taký charakter proste má. Pretože ani zo stresu toto chlap nemá čo povedať.
@enmery Máš pravdu ukázal svoj charakter už na začiatku keď ma posielal na potrat..nemala som mg dávať žiadnu šancu..
@anonym_autor muzi sa s bolestou vyrovnavaju uplne inak ako zeny. Je velmi naivne si mysliet, ze bude teraz pol roka s tebou sa mojkat a so slzami pozerat na ine kociky v meste. Mozno mu to je naozaj jedno a mozno je toto jeho terapia.
Ale vidim ze tu ide o to vynadat mu do hajzlov. Tak mas to mat. Je to hajzdel, chudak a blbecek
Keby ma niekto posle na potrat, tak ho vymazem zo zivota a viac sa nebavime. Dieta za otca nemoze, hlavne ho teraz definitvne odstranit zo zivota a hladat naozaj dobreho chlapa. Tento by nebol nic dobreho
Keby ma niekto posle na potrat, tak ho vymazem zo zivota a viac sa nebavime. Dieta za otca nemoze, hlavne ho teraz definitvne odstranit zo zivota a hladat naozaj dobreho chlapa. Tento by nebol nic dobreho
@kiki68 ❤️🙏🏻
Keby ma otec mojho nenarodeneho dietata poslal na potrat, povazovala by som to za zradu, ktoru by som len velmi tazko dokazala odpustit. Tazko povedat, ci to vtedy len hral, ked ti plakal v naruci. Kazdopadne, to, ze sa vozi na motorke nemusi znamenat, ze mu nie je luto toho, co sa stalo. Mozno sa s tym vyrovnava takto. Ja tiez, ked som prisla o babatko, tak aby som sa vkuse nezozierala bolestou, snazila som sa nejako rozptylit. Dva dni po zakroku som uz pracovala. Trajdala som hore dolu, aby som nesedela doma. Nechcela som ani plakat manzelovi na ramene, lebo aj pohlad na neho mi pripominal nase babatko, tak som sa mu dost vyhybala v tom case. Tri tyzdne po sme odisli na dovolenku... Tiez by si o mne clovek mohol pomysliet, ze asi mam v prdeli, ked sa takto chovam - ale opak bol pravdou a toto bola moja terapia.
Keby ma otec mojho nenarodeneho dietata poslal na potrat, povazovala by som to za zradu, ktoru by som len velmi tazko dokazala odpustit. Tazko povedat, ci to vtedy len hral, ked ti plakal v naruci. Kazdopadne, to, ze sa vozi na motorke nemusi znamenat, ze mu nie je luto toho, co sa stalo. Mozno sa s tym vyrovnava takto. Ja tiez, ked som prisla o babatko, tak aby som sa vkuse nezozierala bolestou, snazila som sa nejako rozptylit. Dva dni po zakroku som uz pracovala. Trajdala som hore dolu, aby som nesedela doma. Nechcela som ani plakat manzelovi na ramene, lebo aj pohlad na neho mi pripominal nase babatko, tak som sa mu dost vyhybala v tom case. Tri tyzdne po sme odisli na dovolenku... Tiez by si o mne clovek mohol pomysliet, ze asi mam v prdeli, ked sa takto chovam - ale opak bol pravdou a toto bola moja terapia.
@diewcatqoo lenže ten človek sa mi už vôbec neozval, absolútne ho nezaujíma ako na tom som aj keď vie, že to zvládam veľmi ťažko..
@diewcatqoo lenže ten človek sa mi už vôbec neozval, absolútne ho nezaujíma ako na tom som aj keď vie, že to zvládam veľmi ťažko..
@anonym_autor ako vies ze sa ti neozval lebo to ma v pazi? Co ak ho to tiez nici a kontakt s tebou mu tu bolest pripomina? Co ak ta momentalne potrebuje nevidiet? Rozmyslala si aj nad tym?
@anonym_autor je to uz jedno
Zabudni, oplakaj stratu, velmi ma to mrzi, chce to cas
Bolest sa otupi, z tvojho prispevku mam pocit, ze viac riesis jeho ako to co sa ti stalo
Preco sa nesusttredis na seba a na to ako sa z toho dostat a vyliecit sa ale riesis nejaku jeho motorku a ze si mu uverila bla bla, debil to je, zablokovat, odstrihnut dovidenia
To co v zivote das sa ti potom vrati
@anonym_autor kasli nanho,najdi si ineho.V tomto by si oporu nemala.

dostaneš len podobné odpovede ako si dostala prvý krát pred pár dňami.
vykašli sa na fešáka. podľa toho ako si ho opísala vôbec nebol vhodný partner pre teba.