Ako sa rozhodnúť pri nechcenom dieťati?
Som tehotná.Ahooojte tak ľudia nechcú aby sme mali dieťa čo mám robiť? Išli by ste na potrat?
@arninka ľudia to dieťa nevynosia ,neporodila,nebudú ho šariť,živiť a ani ho vychovávať ale ty s partnerom.
Kto to dieta bude vychovata a zivit? Vy alebo ti ludia?
To čo je za otázka🧐,nevies sa chrániť?aby ta niekto nemusel posielať na potrat?
Ahoj, je dôležité, či to dieťa chce jeho mama hlavne! Či?
kým je to dieťa nechcené?
@arninka kolko mas rokov? Kto ta zivy?
Jediny kto ma pravo riesit ci mate alebo nemate a ci chcete alebo nechcete mat dieta si ty a tvoj partner. Nazor kohokolvek ineho je uplne irelevantny.
@arninka ja osobne by som bola šťastná mať dieťa...vieš koľko ľudí sa tu snaží a nemôže???koľko ľudí by túžili byť rodičmi??? Už keď sa stalo že ste si dieťa urobili...je potrebné sa k tomu postaviť zodpovedne...buď sa o neho postarať...alebo je kopec rodín čo chce mať bábätko...a adoptovali by si...ak sa nemôžeš postarať...ale prečo hneď potrat?????
Autorka, buď máš bujnú fantáziu, alebo šup-šup ku gynekológovi a potom k psychiatrovi.
@arninka ja osobne by som bola šťastná mať dieťa...vieš koľko ľudí sa tu snaží a nemôže???koľko ľudí by túžili byť rodičmi??? Už keď sa stalo že ste si dieťa urobili...je potrebné sa k tomu postaviť zodpovedne...buď sa o neho postarať...alebo je kopec rodín čo chce mať bábätko...a adoptovali by si...ak sa nemôžeš postarať...ale prečo hneď potrat?????
@majuska764 suhlasim
kým je to dieťa nechcené?
@biba_18 pozor zase admini niekedy daju tu otazku úplne odveci ..
@arninka ozvi sa do poradne Alexis - https://alexisporadna.sk/
Je to zadarmo, bezpečné
@arninka kašli na ľudí, ak ťa teraz nevedia podporiť! Zvládneš to bude to ťažké, áno bude! Ale stojí to zato, je viac organizácií ktoré ti budu vedieť pomôcť finančné. Nevzdávaj to.
@123pipi aby si to správne pochopila, práve kvôli ľuďom či je to rodina priateľ alebo okolie majú často ženy zničený život. Je to rozhodnutie ktoré nezmeníš.
Je tu veľa žien ktoré ti povedia tvoje telo tvoja voľba, no ten plod ma tiež už telo. Viem ze ti je zle, že máš obavy, úplne ťa chápem, no o nič neprídeš môžeš len získať. Ja som po potrate MA, mala som kyretaž som zúfalá s toho a bojím sa či ešte otehotnie a bude to mať šťastný koniec.

Aký ľudia???