icon

Ako sa rozhodnúť pri nechcenom dieťati?

arninka
11. máj 2025

Som tehotná.Ahooojte tak ľudia nechcú aby sme mali dieťa čo mám robiť? Išli by ste na potrat?

ariannazara
11. máj 2025

Aký ľudia???

lenkasarka
11. máj 2025

@arninka ľudia to dieťa nevynosia ,neporodila,nebudú ho šariť,živiť a ani ho vychovávať ale ty s partnerom.

viestta
11. máj 2025

Kto to dieta bude vychovata a zivit? Vy alebo ti ludia?

luckabj82
11. máj 2025

To čo je za otázka🧐,nevies sa chrániť?aby ta niekto nemusel posielať na potrat?

ika02
11. máj 2025

Ahoj, je dôležité, či to dieťa chce jeho mama hlavne! Či?

biba_18
11. máj 2025

kým je to dieťa nechcené?

betulinka1
11. máj 2025

@arninka kolko mas rokov? Kto ta zivy?

petamich
11. máj 2025

Jediny kto ma pravo riesit ci mate alebo nemate a ci chcete alebo nechcete mat dieta si ty a tvoj partner. Nazor kohokolvek ineho je uplne irelevantny.

0silvia0
11. máj 2025

@arninka tak najprv sa na dieta tesis, potom si fotis brucho v leginach a pytas sa vo fore, ci si tehotna. A teraz niekto nechce, aby ste mali dieta. Ty mas nejake fyzicke/psychicke obmedzenia, alebo mas 15, ked toto stvaras?

majuska764
11. máj 2025

@arninka ja osobne by som bola šťastná mať dieťa...vieš koľko ľudí sa tu snaží a nemôže???koľko ľudí by túžili byť rodičmi??? Už keď sa stalo že ste si dieťa urobili...je potrebné sa k tomu postaviť zodpovedne...buď sa o neho postarať...alebo je kopec rodín čo chce mať bábätko...a adoptovali by si...ak sa nemôžeš postarať...ale prečo hneď potrat?????

lucia121
Autor odpoveď zmazal
jaskolka
11. máj 2025

@arninka a to dieťa je čie? Toho úžasného priateľa, čo je na zoznamkach,a ktorého na akejsi svadbe obchytkavala akási žena alebo jeho brata,s ktorym si sa vyspala? 🙈🙈
Či máš len také šibnute témy?

jaskolka
11. máj 2025
@0silvia0

@arninka tak najprv sa na dieta tesis, potom si fotis brucho v leginach a pytas sa vo fore, ci si tehotna. A teraz niekto nechce, aby ste mali dieta. Ty mas nejake fyzicke/psychicke obmedzenia, alebo mas 15, ked toto stvaras?

@0silvia0 a čítala si aj jej iné témy? 🙈🙈

ika02
11. máj 2025

Autorka, buď máš bujnú fantáziu, alebo šup-šup ku gynekológovi a potom k psychiatrovi.

terezkaarthuramax
11. máj 2025
@majuska764

@arninka ja osobne by som bola šťastná mať dieťa...vieš koľko ľudí sa tu snaží a nemôže???koľko ľudí by túžili byť rodičmi??? Už keď sa stalo že ste si dieťa urobili...je potrebné sa k tomu postaviť zodpovedne...buď sa o neho postarať...alebo je kopec rodín čo chce mať bábätko...a adoptovali by si...ak sa nemôžeš postarať...ale prečo hneď potrat?????

@majuska764 suhlasim

terezkaarthuramax
11. máj 2025
@biba_18

kým je to dieťa nechcené?

@biba_18 pozor zase admini niekedy daju tu otazku úplne odveci ..

hopsas
11. máj 2025

@arninka ľudia nechcú aby si mala dieťa? Tak teraz som už počula všetko. Neblbni vieš čo by niektoré ženy dali za to mať dieťa? A nemôžu? Je to dar. Zvládneš to.Ja nepoznam nijakú ženu čo oľutovala že si dieťa nechala. Ale poznám také čo ľutujú že si ho nenechali...

lenkasarka
11. máj 2025
@jaskolka

@jaskolka Ježišu 🙈

0silvia0
11. máj 2025
@jaskolka

@jaskolka riadny bizar🤒

terezkaarthuramax
12. máj 2025
@hopsas

@arninka ľudia nechcú aby si mala dieťa? Tak teraz som už počula všetko. Neblbni vieš čo by niektoré ženy dali za to mať dieťa? A nemôžu? Je to dar. Zvládneš to.Ja nepoznam nijakú ženu čo oľutovala že si dieťa nechala. Ale poznám také čo ľutujú že si ho nenechali...

@hopsas suhlasim

any_soj
16. máj 2025

@arninka ozvi sa do poradne Alexis - https://alexisporadna.sk/
Je to zadarmo, bezpečné

123pipi
18. máj 2025

@arninka kašli na ľudí, ak ťa teraz nevedia podporiť! Zvládneš to bude to ťažké, áno bude! Ale stojí to zato, je viac organizácií ktoré ti budu vedieť pomôcť finančné. Nevzdávaj to.

123pipi
18. máj 2025
@123pipi

@arninka kašli na ľudí, ak ťa teraz nevedia podporiť! Zvládneš to bude to ťažké, áno bude! Ale stojí to zato, je viac organizácií ktoré ti budu vedieť pomôcť finančné. Nevzdávaj to.

@123pipi aby si to správne pochopila, práve kvôli ľuďom či je to rodina priateľ alebo okolie majú často ženy zničený život. Je to rozhodnutie ktoré nezmeníš.

123pipi
18. máj 2025

Je tu veľa žien ktoré ti povedia tvoje telo tvoja voľba, no ten plod ma tiež už telo. Viem ze ti je zle, že máš obavy, úplne ťa chápem, no o nič neprídeš môžeš len získať. Ja som po potrate MA, mala som kyretaž som zúfalá s toho a bojím sa či ešte otehotnie a bude to mať šťastný koniec.