Ako sa vyrovnať s urážkami pre neúspešné tehotenstvo?
Idem sa vyžalovať. Pokúšame sa o dieťatko, nejde to. Ak aj zostanem tehotná, potratím.
Od svokri a partnerovej rodine sa mi zato dostávajú nemilé slová, že aj krava vie porodiť dieťa, iba ja nie.
Takisto majú narážky na moju rodinu, že som mala otca alkoholika a načo si píšem aj meno za slobodna, keď je to rodina pod ich úroveň.
Manžel ma núti chodiť k nim, on nič nepovie, maximum, potichu, že mamina nerieš.
Čo si o tom myslíte? Brat sa búri, že on by to netrpel atď. Som zúfalá.
Je mi luto do akej rodiny si sa vydala ale este viac luto ze manzel sa Ta nezastane. Suhlasim s bratom- ja by som toto nielenze rozhodne netrpela ale razne by som sa ohradila
Ze pod uroven su oni a k takej rodine by som na navstevu nechodila. Lebo su pod moju uroven…
Na blbú vetu od rodiny (..."aj krava vie porodiť, iba ja nie"...) by som blbo odpovedala: "A čo myslíte, že keď skočí vôl na kravu, je hneď ceľe?...
Ok rodinu si nevyberas, su to chumaji, neriesila by som...ale to, ze si ta manzel neubrani a este ta tam aj nuti chodit je za mna totalne zlyhanie 😮💨.
Asi si by som sa ozvala nahlas a to by bolo asi aj posledný raz, čo by som tam bola… A podľa reakcie manžela by som zvážila, či naďalej budete manželmi. Áno, je to jeho rodina, ale toto je ďaleko cez čiaru. A jeho postoj k situácii určite nie je správny.
Okamzite s nimi prerusit kontakt. Nikdy by som tam uz nevkrocila. Uprac si manzela, ze ta necha vystavovat takejto primitivnej sikane a nezastane si ta. Ak je manzel taky isty, zvazila by som rozvod. Des taka rodina. Dost musis byt psychicky na dne z neuspesnych tehotenstiev a nie este ich debilne reci pocuvat.
Akoze blbe reci od jeho rodiny ok, ich si nevyberies a nikto Ti nedrzi noz pod krkom ze tam ozaj MUSIS chodit.
Ale to, ze manzel sa Ta nezastane a neurobi s nimi poriadky v takomto pripade, to uz je fakt smutne...
Toho chlapa si si dobrovoľne vybrala?
Prečo sa snažíš otehotnies s idiotom? Zo zúfalstva? Keby ta čo len trochu ľúbil, absolútne ta nenúti chodiť tam. Neexistuje, aby ich nechal takto ta urážať. Ten chlap ta ma hlboko v riti. Porozmyslaj o sebe, o co tebe ide. O nich darmo rozmýšľaš, sú aki sú a ocividne ta v rodine nechcu.
Je mi to velmi luto. Mna by k takejto rodine neprinutil nikto ist. Pod uroven su akurat tak oni. Nechapem tvojho muza, ze dovoli aby o tebe takto hovorili a este ta nuti tam chodit. Mas to tazke zena, ale uz sa postav za seba a nechod tam. Naco ti je takato rodina? Potrebujes sa tyrat?
Ach toto milujem. DVAJA sú na tvorenie dieťaťa, v oboch môže byť problém. Ale samozrejme, tu vidia len problém v žene... Veľmi škaredé veci by som napísala....
Úprimne? Nechceka by som priviesť dieťa do takej rodiny kde si muž neváži vlastnú ženu. Keby si ta vážil, otvorí si ústa pred jeho hmmmmm rodinou.
Raz by mi niekto povedal že aj krava vie porodiť, Len ja nie…..takýto človek by má už nikdy neuvidel !!!!
A mohol by sa muž aj hlavu postaviť !!!
Zlatko, už sa s nimi nekontaktuj…takýchto primitívnu bandu do svojho života nepotrebuješ
Nuž, nechodila by som tam. Si dospelá, môžeš si vyberať s kým sa budeš stretávať. No a manžel očividne nie je chlap, keďže toto trpí. Inak, vieš ako sa Ti uľaví, keď sa ich zbavis? Psychika je pre zdravé tehotenstvo dôležita.
Tak im povedz, ze v dnesnej dobe sa to da.liecit a aj vyriesit.
Bohuzial mozog sa.vymenit este neda...
Moja svokra tá zas pri každom potrate keďže som mala prvého syna a potom 3potraty a prvý sa na 4roky narodil čo sa nám nedaril zakaždým vrazila akoby nôž do srca,že určite som o dievča prišla,že neviem vynosiť dievča.A kým sa nedarilo ani prvý tak nie že jej syn nebude mať dieťa... proste celé zle a tak som sa snažila čo najmenej k nej chodiť lenže nebol mesiac čo by neprišla a enspítala sa či ešte nie som tehotná,môj muž bol tiež ako tvoj a tak som mu vykričala,že ak sa ma nezastane a neozve,že aj on má problém len 40percent životaschopných spermií mne nechcela veriť ja som mala PCOS čiže obaja asi tak 50na 50že splodíme dieťa a bez liekov sa mi neudražali tehtoenstvá netvorilo sa mi žlté teliesko na výživu embrya.Po prvom pôrode mi gyn. povedal,že nevidí žiadnu šancu na ďalšie tehotenstvo a svokra chcela kočíkovať môjho prvorodeného som jej povedala,do očí,že ona kočíkovala 3deti ja si chcem užiť aspoň tohoto jedného.A keď sa druhý narodil nechcela prijať že je chlapec darmo som jej napísala v sms meno a že sa narodil chlapec odpísala,či naozaj nie je dievča.Po návšteve druhého sa pchala pri prebaľovaní len aby videla do plienky či naozaj nie je dievča a potom prestala javiť záujem keďže môj druhý syn jej je v poradí 3tí vnuk po druhom synovi som potratila ešte 3x ale keďže 2z 3ch som mala aj kyret v 10tt takmer som vykrvácala nebyť dobrej lekárky ktorá hneď zastavovala krvácanie tak som sa aj zľakla a pri jej otázke či nebude ďalšie som jej zahlásila,že 3tie nebude.A odvtedy máme pokoj od nej.Jej dcéra sa potom vydala keď jej prvý syn ktorého vychovávala zaslobodna už mal 18rokov keď sa vydala a v 38 porodila 4tého vnuka až v 39tich jej jedinú vnučku jej ďalší syn 30ročný je alkoholik slobodný im na krku.A čo je pointa tá jej dcéra je ďaleko vydatá v maďarsku takže vnučku si málo vidí.
Možno máš odpoveď prečo nemôžeš donosiť dieťa rovno pred očami. Psychika je veľký pán.
Povedala by som im nech si tie reči strčia do pi a viac tam ani nepachla..a ak ti sa tvoj muž nevie zastať tak porozmýšľaj či je to naozaj vhodný otec pre dieťa. ..
raz by ma rodina mojho muza prirovnala ku krave, a este toboz v takej citlivej teme, a ON, nie ja, by ich tak zotrel, ze by sa uz nikdy neopovazili. alebo by sam navrhol, ze uz tam nepojdeme. lebo moj muz si ma vazi. kks normalne som sa vytocila...
Keď svorka hovorí že ,, aj krava vie porodiť dieťa, " tak musí byť veľmi jednoduchá osoba s veľmi nízkym IQ.
Normálny inteligentný človek toto nepovie.
Je to neúctivé voči tebe. Ja by som ani nechcela patriť do takejto rodiny.
Nechodila by som tam a muža tiež poslala kade ľahšie.
Komenty necitam ale ak je to pravda, j*bni svokre a zvysku rodiny jednu poriadnu aj za mna a nie, nechod tam, niesi muzova vec aby Ti kazal kde mas ty chodit. Toto su jasne signaly aby si si neznicila zivot dietatom s muzom z takejto rodiny 🙄
Viem si predstavit krasny zivot aky by Ta este len cakal
A ako manžel sa stavia k tomu, že si z toho zranená? Nevadí mi, že ti ubližujú?
A s takymto chlapom si chces spravit dieta? Co si ta nevie zastat? A nuti ta chodit k jeho rodine? Chlapovi by som povedala svoje a k jeho rodine uz nechodila
Povedala by som jej, že sme boli na genetickom vyšetrení a zistili problém so spermiami. A viac by ma tam nevideli.
Preboha to je debilka stara.Bud rada že nemáš s takým debilom čo si ťa ani nezastane.S takým mať dieťa. A tvoj brat ma pravdu rozved sa načo TI ho neschopaka.Dieťa mať budeš len prosím ťa len nie s takým.Matka jeho ma slovník ako s 5 cenovej skupiny.A synačík čuši.Keby mne toto povedala tak s ňou tak vybehnem a viac k nik nepôjdem.Toto je už fakt to čo povedla a poriadne prehnala.Presne tak súhlasim s ostatnými asi je jeb..a p..a prepáč IQ nemá ani hojacieho koníka.Príde mi ako mentalne zaostala.Hlúpota. Rozved sa brat TI dobre hovori.Iba si zničiš zdravie a vždy bdueš nahoršie.Ešte si malada vydaš sa a budeš mať aj deti.Takejto starej p..i dať vnuka alebo vnučku si nič nezasluži.A ten tvoj trkvas tam nech sedí matke pri sukni hlúpak.
"krava vie porodiť dieťa, iba ja nie." po tejto vete by som tam už nevkročila... neprinútil by ma nik.
Som zvedava na vyjadrenie autorky. Mam pocit, ze uz vsetko bolo v komentaroch povedane. Ale neda mi. Musim sa opytat aj ja. Fakt chces s tymto chlapom dieta?
Fuuu akoze tak by som starej bachor vycistila ze by mala vlasy dupkom 😡
Fuj

Do takej pošahanej rodiny chceš priviesť dieta?? Nie je normálne že ta takto otrasne urážajú, ani muž sa ta nezastane! Sem chceš dieta priviesť? Že ti o ňom bude taká svokra rozhodovať?
Toto “ aj krava vie porodiť dieťa, iba ja nie” je úplne cez ciaru!